Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Κικίλιας: Αυτό είναι το νέο σχέδιο

TechTeam από TechTeam
03/03/2021 20:24
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα μέτρα αυστηροποίησης του lockdown αλλά και αλλαγές στο ΕΣΥ για να αντέξει στην πίεση του κορωνοϊού ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, προειδοποίησε σε δραματικούς τόνους ότι το ΕΣΥ φτάνει στα όριά του και ανακοίνωσε μέτρα για την ενίσχυσή του.

Σημειώνεται ότι σήμερα τα κρούσματα κορωνοϊού έφτασαν τα 2.702, ενώ ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 431 διασωληνωμένους και 40 νέους θανάτους.

«Η πίεση στο ΕΣΥ στην Αττική είναι πλέον στο ”βαθύ κόκκινο”», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοινώνοντας το έκτακτο σχέδιο για το ΕΣΥ.

Οπως ενημέρωσε ο κ. Κικίλιας, το σχέδιο για το Σύστημα Υγείας είχε εκπονηθεί πέρυσι τέτοια εποχή και «το είχαμε εφαρμόσει εν μέρει στη Βόρεια Ελλάδα. Σήμερα έχουμε αρνητικό ρεκόρ με 2.702 κρούσματα και στην Αττική 1.269».

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στην ταχεία διασπορά της βρετανικής μετάλλαξης, ενώ επισήμανε ότι πλέον διασωληνώνονται και νέοι άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ο υπουργός, στη συνέχεια, ανακοίνωσε τη συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα στη «μάχη» κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οπως γνωστοποίησε, στο «Ιπποκράτειο» προστίθενται 7 ΜΕΘ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει προσθήκη 29 ΜΕΘ σε νοσοκομεία: Συγκεκριμένα, 12 στον «Ευαγγελισμό», 10 στο «Τζάνειο» και 7 στο Ασκληπιείο Βούλας.

Παράλληλα, το ΝΙΜΤΣ παραχωρεί στο Δημόσιο 120 κλίνες και μετατρέπεται σε Νon Covid νοσοκομείο, ενσωματώνοντας τις παθολογικές κλινικές σε «Ευαγγελισμό», «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», «Γ. Γεννηματάς» και «Ιπποκράτειο». Τα παραπάνω θα μετατραπούν σε κλινικές Covid. Για τον σκοπό αυτό θα συνεπικουρήσουν το υπάρχον ιατρικό προσωπικό, ιδιώτες ιατροί, και ήδη λίστα με 16 παθολόγους/πνευμονολόγους από ιδιωτικές κλινικές είναι στη διάθεση του υπουργείου Υγείας.

Το «Ερρίκος Ντυνάν» παραχωρείται εθελουσίως στο Δημόσιο για μη Covid περιστατικά. Το θεραπευτήριο διαθέτει 285 κλίνες παθολογικού και χειρουργικού τομέα και 24 ΜΕΘ. Η λειτουργία του ως ιδιωτικού θεραπευτηρίου αναστέλλεται, με εξαίρεση τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, την Ογκολογική Κλινική και τα τακτικά ραντεβού στα Εξωτερικά Ιατρεία. Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στο «Ερρίκος Ντυνάν» θα παραμείνουν μέχρι να λάβουν εξιτήριο.
Το «Σισμανόγλειο» μετατρέπεται σε νοσοκομείο Covid περιστατικών.
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εφεξής θα εφημερεύει καθημερινά για όλα τα επείγοντα καρδιοχειρουργικά περιστατικά Αττικής και Νότιας Ελλάδας.
«Θριάσιο» και «Ασκληπιείο» τις ημέρες εφημερίας τους θα υποστηρίζονται από ιδιωτικά θεραπευτήρια στον παθολογικό τομέα για τα Non Covid περιστατικά.
Οι μεταλλάξεις επιδεινώνουν την επιδημιολογική εικόνα
Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για έναν χρόνο με διαρκή μέτρα, με πολλές ανηφόρες και σκαμπανεβάσματα. «Σε αντίθεση με τον προηγούμενο Μάρτη, τώρα βλέπουμε το τέλος, αλλά δεν έχουμε τελειώσει με τον κορωνοϊό», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού: «Οι μεταλλάξεις επιταχύνουν περαιτέρω τη μετάδοση του ιού, μεγεθύνοντας ακόμη και τη μικρότερη παράλειψη. Η μετάδοση της βρετανικής μετάλλαξης έχει υπολογιστεί σε 15%-20% υψηλότερα» είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στο 1,1 ο δείκτης μεταδοτικότητας του κορωνοϊού
Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, με τα ίδια μέτρα, αντί για 0,9, έχουμε 1,1 δείκτη Rt και βραδεία επιδείνωση της πανδημίας. «Έχουν εντοπιστεί 1.756 πολίτες με διάφορες μεταλλάξεις, εκ των οποίων 1.667 της βρετανικής μετάλλαξης και 48 της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης. Η πλειονότητα των κρουσμάτων είναι εγχώρια και δεν συνδέονται με ταξίδι στο εξωτερικό».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι οι μεταλλάξεις έφεραν και μια γενικότερη επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας σε μια σειρά από περιοχές, όπως στην Κρήτη, όπου εντοπίστηκε η βρετανική μετάλλαξη, και στον Εύοσμο, όπου διαπιστώθηκε η νοτιοαφρικανική.

«Ακόμη μια μικρή προσπάθεια θα φέρει μια μεγάλη νίκη», σημείωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Τι ισχύει με τα SMS
Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως όσον αφορά στα SMS ισχύουν οι εξής διαφοροποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως επιδημιολογικού κινδύνου:

Στο SMS 2 για μετακίνηση για προμήθεια βασικών αγαθών, αλλά και στο SMS 3 όσον αφορά στο σκέλος των τραπεζών, η μετακίνηση θα πραγματοποιείται μόνο εντός του οικείου δήμου ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα.

Για το SMS 6 που αφορά στην άθληση, αυτή θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο πεζή ή με ποδήλατο. Δεν θα μπορεί δηλαδή να στείλει κωδικό 6 κανείς σε όλη την Ελλάδα και να μεταβεί στον προορισμό του με αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Στη μετακίνηση 4 τα ελεγκτικά όργανα θα πρέπει να ζητούν επιπλέον αποδεικτικά προκειμένου να διαπιστώνεται η επάρκεια της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης για τους πολίτες.

Οι περιοχές που μπαίνουν σε «βαθύ κόκκινο»
Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν

Αττική,
Αχαΐα,
Αρκαδία,
Θεσσαλονίκη,
Λάρισα,
Λευκάδα εκτός Μεγανησίου,
Φθιώτιδα,
Αργολίδα,
Κορινθία,
Θεσπρωτία,
Άρτα,
Σάμος,
Βοιωτία,
Χίος,
Αιτωλοακαρνανία,
Ρόδος,
Ηράκλειο και
Εύβοια εκτός Σκύρου.
Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.
Όλες οι υπόλοιπες περιοχές της χώρες κατατάσσονται στην «κόκκινη» κατηγορία αυξημένης επιτήρησης.

Παράλληλα, αναπροσαρμόζεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία διαμορφώνεται ως εξής:

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου («κόκκινο») ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου («βαθύ κόκκινο») από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Εξαιρούνται η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών.

Tα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.702, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 197.279 (ημερήσια μεταβολή +1.4%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 63 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.419 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.To R για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.98 (95%Crl: 0.30-1.72).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 40, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.597 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431 (70.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 68 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 1.376 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 394 (ημερήσια μεταβολή +36.33%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 304 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 44 έτη (εύρος 0.2 έως 105 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι τα 79 έτη (εύρος 15 έως 103 έτη).

Βίντεο: Οι ανακοινώσεις Κικίλια-Χαρδαλιά
Δείτε όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς:

Ετικέτες: SMS 13033SMS ΑΛΛΑΓΕΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΣΥΚΙΚΙΛΙΑΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΡΟΥΣΜΑΤΑΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Όλα τα ΝΕΑ για αναδρομικά 2021 και συντάξεις ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΔΕΚΟ – voucher 200 ευρώ

Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στον δάσκαλο που έσωσε από τον σεισμό 63 παιδιά

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: «Δεσμευτήκαμε ότι θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και αυτό κάνουμε»

23/04/2025 | 15:00
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
Featured

Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο και κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη

19/04/2025 | 09:13
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κικίλιας: Μηδενική ανοχή στους διακινητές μεταναστών

13/04/2025 | 18:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Load More
Επόμενο Άρθρο

Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στον δάσκαλο που έσωσε από τον σεισμό 63 παιδιά


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    456 shares
    Share 182 Tweet 114
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    338 shares
    Share 135 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    312 shares
    Share 125 Tweet 78
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    295 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    215 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch