Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μάχη με τις φλόγες σε Ρόδο, Αίγιο, Κάρυστο και Κέρκυρα

TechTeam από TechTeam
24/07/2023 00:12
Ενημερώθηκε: 24/07/2023 05:12:38
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
79
SHARES
168
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μάχη με τις φλόγες, σε πολλά μέτωπα, δίνουν οι πυροσβέστες και σήμερα, Κυριακή, ημέρα κατά την οποία κορυφώνεται το κύμα καύσωνα. Μόνο χθες  εκδηλώθηκαν 64 πυρκαγιές, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Βασίλη Βαθρακογιάννη. Το τελευταίο 24ωρο αντιμετωπίστηκαν 345 περιστατικά που αφορούσαν πυρκαγιές και διασώσεις.

Εφιαλτικές διαστάσεις έχει πάρει η μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο που καίει ανεξέλεγκτα για 6η συνεχή ημέρα. Η κατάσταση είναι δραματική, καθώς υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και ξενοδοχειακές μονάδες. Οικισμοί και ξενοδοχεία εκκενώθηκαν από κατοίκους και τουρίστες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η κατάσταση στα μέτωπα διαμορφώνεται ως εξής:

Στην Κέρκυρα η φωτιά κινείται νοτιοανατολικά σε μεγάλο μέτωπο. Δόθηκε νέα εκκένωση 112 από Βιγλατουρι και Νισσακιον. Έχουν καταπλεύσει ημεροπλοια για την απομάκρυνση των κατοίκων δια θαλάσσης.

Ρόδος Γενικά ύφεση. Στη δυτική πλευρά από Κιοτάρι – Ασκληπιείο – Λαερμα χωρίς ενεργό μέτωπο. Στην βόρεια και ανατολική πλευρά από Απόλλωνα προς Μαλωνα παραμένουν εστίες, αλλά η κατάσταση ελεγχόμενη. Στη νότια παραθαλάσσια ζώνη χωρίς εστίες.

Στην Υλίκη η πυρκαγιά εξακολουθεί να καίει χαμηλή βλάστηση, πουρνάρι και πεύκα σε μη προσβάσιμο έδαφος και κινείται νότια με μέτωπο 300μ. περίπου σε χορτολιβαδική έκταση. Οι δυνάμεις περιμένουν εκεί για να τη σταματήσουν.

Αίγιο: Η φωτιά εξακολουθεί να καεί νότια της ΕΟ στον ορεινό όγκο με πορεία νοτιοανατολική, σύμφωνα με τη ροή του αέρα. Οι δυνάμεις επιχειρούν να την σταματήσουν νότια του χωριού Τράπεζα.

Στην Κάρυστο υπάρχουν διάσπαρτα μέτωπα στα οποία επιχειρούν επίγειες δυνάμεις με χωματουργικά μηχανήματα και πυροσβεστικά. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας δώθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών Λιβάδι και Καστρί προς Κάρυστο.

Η φωτιά στο Αίγιο απείλησε τον οικισμό Βυτινιώτηκα και κινήθηκε κατά μήκος της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών με κατεύθυνση προς Διακοφτό και Ακράτα. Μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη προς τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή Κάστρο της Αιγιαλείας να μετακινηθούν προς την περιοχή Καθολικό.

Δείτε την εικόνα της φωτιάς από την ΕΟ Αθηνών – Πατρών

Αργά το βράδυ της Κυριακής το 112 έστειλε μήνυμα εκκένωσης της Τράπεζας Αχαΐας.

Στο μήνυμα που έστειλε, ανέφερε τα εξής:

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Τράπεζα, εκκενώστε τώρα προς Ακράτα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Μεγάλη αναζοπύρωση κοντά στη Μάλωνα της Ρόδου

Η φωτιά στη Ρόδο καίει για έκτη ημέρα με τους δεκάδες εθελοντές και τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν τιτάνια μάχη προκειμένου να τη θέσουν υπό έλεγχο. Στη δυτική πλευρά από Κιοτάρι – Ασκληπιείο – Λαερμα η φωτία λίγο πριν τα μεσάνυχτα δεν είχε ενεργό μέτωπο. Στην βόρεια και ανατολική πλευρά από Απόλλωνα προς Μαλωνα παραμένουν εστίες, αλλά η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη. Στη νότια παραθαλάσσια ζώνη δεν υπήρχαν εστίες.

Λίγο πριν τις 20:00 μια νέα μεγάλη αναζωπύρωση υπήρξε κοντά στη Μαλώνα με τους ισχυρούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.

Δύο οικισμοί απειλήθηκαν καθώς το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε κοντά στο φράγμα Γαδουρά, κινείται προς τον οικισμό Μαλώνα και Μάσαρη. Προς το παρόν δεν κινδυνεύουν αλλά η προσοχή των Αρχών έχει επικεντρωθεί εκεί. Το μέτωπο που προκαλεί επίσης ανησυχία είναι εκείνο του Ασκληπιείου. Ενεργά μέτωπα υπάρχουν επίσης στην περιοχή Απολλώνων και στην περιοχή των Λαέρμων.

Η μάχη, σύμφωνα και με εκτιμήσεις αρμοδίων, θα διαρκέσει και τις επόμενες μέρες, αφού αναμένεται ότι θα υπάρχουν αρκετές αναζωπυρώσεις στη νότια Ρόδο.

Κρίσιμη και ανησυχητική η κατάσταση στην Κάρυστο

Κορυφώνεται η αγωνία στην Κάρυστο της Εύβοιας καθώς η πύρινη κόλαση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι επίγειες και οι εναέριες δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή μαζί με μηχανήματα της αυτοδιοίκησης μπόρεσαν να μετριάσουν το ένα από τα τρία μέτωπα ωστόσο όμως τα άλλα δύο κινούνταν εξίσου απειλητικά βοηθούμενα από τους ισχυρούς ανέμους, τη χαμηλή βλάστηση ενώ η κατάσταση στην περιοχή είναι αποπνικτική καθώς έχει γεμίσει με πυκνούς καπνούς ολόκληρη η περιοχή.

Όπως έγινε γνωστό από τη δημοτική αρχή στις 20.30, ένα από τα πύρινα μέτωπα πλησίασε το χωριό Πλατανιστός και οι αστυνομικοί πρόλαβαν και απομάκρυναν με ασφάλεια τους κατοίκους που βρέθηκαν κοντά στην παραλία.

Οι επίγειες πλέον δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπάθησαν και ανέκοψαν και το δεύτερο μέτωπο λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις από την κεντρική Ελλάδα για να επιχειρήσουν μέσα στη νύχτα.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας δώθηκε εντολή εκκένωσης των οικισμών Λιβάδι και Καστρί. Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν με μήνυμα του 112 να εγκαταλείψουν εσπευσμένα τους παραπάνω οικισμούς και να κατευθυνθούν προς Κάρυστο.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Λιβάδι και Καστρί, εκκενώστε τώρα προς Κάρυστο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

Εκκένωση τεσσάρων οικισμών στην Κάρυστο

Σε προληπτική εκκένωση τεσσάρων οικισμών προχώρησε η αστυνομία, η πυροσβεστική αλλά και ο δήμος Καρύστου, καθώς η φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή απειλεί να φτάσει μέχρι τα σπίτια.

Οι κάτοικοι της νότιας Εύβοιας έλαβαν σχετικό μήνυμα από το 112 της Πολιτικής Προστασίας με το οποίο τους πληροφορεί ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουν τις περιοχές Λιβάδι, Ποτάμι, Περναράκι και Πλατανιστό και να απομακρυνθούν προς την περιοχή της Καρύστου.

Πυρκαγιά στην Β. Κέρκυρα – Μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση οικισμών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα από διαφορετικές εστίες στην περιοχή Περίθειας στην Β. Κέρκυρα. Η φωτιά καίει δασική και χορτολιβαδική έκταση , ενώ μάχη με τις φλόγες, δίνουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, και άνδρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Β. Κέρκυρας .

Μήνυμα του 112, εστάλη προληπτικά στις 20.10, για απομάκρυνση όσων βρίσκονται στις περιοχές Σάντα, Μέγκουλα, Πόρτα, Παλιά Περίθεια και Σινιές, λόγω της φωτιάς.

Στους οικισμούς που αναφέρονται στο μήνυμα του 112, βρίσκονται τουριστικές επιχειρήσεις, εστιατόρια και βίλες.

Λίγο πριν τις 23.00 στάλθηκαν ακόμα δύο μηνύματα από το 112 για την άμεση εκκένωση δέκα περιοχών: Σαρακηνιάτικα, Πλαγιά, Καλάμι, Βλαχάτικα, Καβαλλέραινα, Ρου, Κατάβολο, Κέντρωμα, Τρίτσι, Κοκοκκύλας.

messages-0

Μεσολόγγι: Σε εξέλιξη η φωτιά στον Αστακό
Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν στην περιοχή Αστακός, της Αιτωλοακαρνανίας, για να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που καίει δασική έκταση.

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 29 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στις Γλαφυρές και στο Πεδίο Βολής του Στρατού στη Μαγνησία

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα στην περιοχή των Γλαφυρών Μαγνησίας και κατέκαιε εκτάσεις χαμηλής βλάστησης και πουρνάρια στο Πεδίο Βολής του Στρατού και της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, βορείως του Βόλου.

Η φωτιά που είχε δύο μέτωπα και πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών και των ανέμων μπήκε μέσα στο Πεδίο Βολής και ακούγονταν εκρήξεις, αλλά αμέσως έσπευσαν πολύ μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις από τον Βόλο, πεζοπόρα τμήματα, δυνάμεις του Στρατού,και δεκάδες υδροφόρες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου, ενώ από αέρος ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και τρία αεροσκάφη tractors έδιναν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που κάποια στιγμή κατευθυνόταν προς το χωριό Γλαφυρές.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη,που ήταν παρούσα στο μέτωπο της φωτιάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι «η φωτιά ήταν πολύ μεγάλη και γι αυτό σήμανε συναγερμός και η κινητοποίηση ήταν αστραπιαία ώστε να προλάβουμε περαιτέρω επέκτασή της και κυρίως να μη πλησιάσει προς τον δρόμο και τις κατοικημένες περιοχές. Κατ΄απαίτηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ήρθαν αμέσως τα τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα και με συνεχείς ρίψεις νερού στις 8.30 το βράδυ έγιναν οι τελευταίες ρίψεις από αέρος και η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.Τώρα την πλήρη κατάσβεσή της έχουν αναλάβει οι επίγειες δυνάμεις και ο στρατός».

Yπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Μετόχι Επιδαύρου

Υπό μερικό έλεγχο κατάφερε να θέσει η Πυροσβεστική την φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση στο Μετόχι Επιδαύρου. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, επτά οχήματα ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Ετικέτες: ΦΩΤΙΕΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου, εορτολόγιο: Αγία Χριστίνα η Μεγαλομάρτυς

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά σε Ρόδο, Αίγιο, Κέρκυρα, Κάρυστο: Υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες όλη τη νύχτα, νέες εκκενώσεις οικισμών

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στη γραμμή Τραμπ η Γκίλφοϊλ – Ζητά απαντήσεις από τον πρώην σύζυγό της για τις φωτιές στην Καλιφόρνια

14/01/2025 | 09:13
Featured

Πυρκαγιές στο Λος Άντζελες: Στους 24 αυξήθηκαν οι νεκροί, αναμένονται θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες

13/01/2025 | 09:00
Featured

Λος Άντζελες: Τουλάχιστον 16 νεκροί και 13 οι αγνοούμενοι – Πάνω από 12.000 σπίτια έχουν καταστραφεί

12/01/2025 | 20:13
Featured

Φωτιές στην Καλιφόρνια: Στους 16 αυξήθηκαν οι νεκροί, ανεξέλεγκτα τα μεγάλα μέτωπα, πάνω από 12.000 τα σπίτια που κάηκαν

12/01/2025 | 07:13
The remains of a burnt building are pictured as powerful winds fueling devastating wildfires in the Los Angeles area force people to evacuate, in the Pacific Palisades neighborhood of west Los Angeles, California, U.S. January 8, 2025. REUTERS/Mike Blake
Featured

Το Λος Άντζελες πριν και μετά τις φωτιές – Το συγκλονιστικό βίντεο

11/01/2025 | 15:10
Featured

Τι είναι το «υδροκλιματικό μαστίγωμα» – Το φαινόμενο που φαίνεται να έπαιξε ρόλο στις φωτιές του Λος Αντζελες

11/01/2025 | 15:00
Featured

Όργιο λεηλασίας στο Λος Άντζελες: Δεν εγκαταλείπουν τα σπίτια τους για να μην τους κλέψουν – Στους δρόμους η Εθνοφρουρά και απαγόρευση κυκλοφορίας

10/01/2025 | 20:13
HOT NEWS

Β. Κικίλιας: «Φέτος είχαμε λιγότερα καμένα στρέμματα από τον μέσο όρο της 20ετίας»

27/10/2024 | 16:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Φωτιά σε Ρόδο, Αίγιο, Κέρκυρα, Κάρυστο: Υπεράνθρωπη μάχη με τις φλόγες όλη τη νύχτα, νέες εκκενώσεις οικισμών


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    915 shares
    Share 366 Tweet 229
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    567 shares
    Share 227 Tweet 142
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    509 shares
    Share 204 Tweet 127
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    223 shares
    Share 89 Tweet 56
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    176 shares
    Share 70 Tweet 44
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch