Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Μαρινάκης: Σε εξέλιξη περισσότερα από 1.200 έργα διαχείρισης και αξιοποίησης υδάτων

TechTeam από TechTeam
24/07/2025 14:30
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
120
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Σε εξέλιξη βρίσκονται περισσότερα από 1.200 έργα διαχείρισης και αξιοποίησης υδάτων, εκ των οποίων 1.090 αφορούν στην ύδρευση και 237 στην άρδευση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε, «πρόκειται για μια επείγουσα μεταρρυθμιστική ανάγκη, η οποία σε πρώτο χρόνο θα απαντήσει στις πιεστικές ανάγκες του σήμερα, προετοιμάζοντας, παράλληλα, τη χώρα για τις μεγάλες προκλήσεις των επόμενων 30 ετών»

Ακόμα, αναφέρθηκε στους πέντε βασικούς άξονες περιλαμβάνει ο εθνικός σχεδιασμός για τα ύδατα, που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας:

• Το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό.

• Βιώσιμες εταιρείες ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης, με στόχο αποδεκτό κόστος για όλες τις χρήσεις

• Ολιστικός σχεδιασμός και κεντρική διαχείριση όλων των αναγκαίων έργων, μικρών και μεγάλων

• Κατεπείγουσες πρωτοβουλίες τους επόμενους έξι μήνες, σε συνδυασμό με εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών

• Νέες τεχνολογίες και συμπληρωματικοί τρόποι παραγωγής νερού (αφαλάτωση, ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση).

«Αποφασίστηκε ένας ολιστικός τρόπος αντιμετώπισης του ζητήματος απέναντι στον κατακερματισμό, μεταξύ διαφορετικών φορέων, που υπάρχει σήμερα, ενώ θα προχωρήσει μια ριζική αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης των υδάτων, σε ένα πιο λειτουργικό σύστημα, με μεγαλύτερη αποδοτικότητα και περισσότερες επενδύσεις. Παράλληλα, θα αξιοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες και συμπληρωματικοί τρόποι παραγωγής νερού, όπως η αφαλάτωση», σημείωσε.

Ολόκληρη η εισαγωγική τοποθέτηση του Παύλου Μαρινάκη

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στη δεξίωση για τον εορτασμό της 51ης επετείου από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που θα παραθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τη δικαιοσύνη και την ισότητα για όλους, μένοντας σε εγρήγορση. Γιατί η Δημοκρατία δεν πρέπει να θεωρείται ποτέ δεδομένη. Ιδίως σε μία συγκυρία κατά την οποία οι εχθροί της χρησιμοποιούν τα πιο ύπουλα όπλα: από τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την τοξική παραπληροφόρηση των άκρων, μέχρι την εργαλειοποίηση προβλημάτων της εποχής μας όπως το Μεταναστευτικό», τονίζει σε ανάρτηση του, για τη σημερινή επέτειο, ο Πρωθυπουργός.

—-

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι. Συνομίλησαν για την κατάσταση στη Γάζα και τις εξελίξεις στη Λιβύη, για την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας στο Μεταναστευτικό, καθώς και για την πρόοδο στις συζητήσεις Ελλάδας – Αιγύπτου, όσον αφορά στο ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, υπογράμμισαν τη σημασία συνέχισης της συνεργασίας και του συντονισμού των δύο χωρών σε ζητήματα που αφορούν στις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο προς όφελος της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή.

—–

Η νέα νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αναφορικά με τις τραπεζικές προμήθειες σε αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ τίθεται σε εφαρμογή στις 11 Αυγούστου 2025.

Πιο συγκεκριμένα, η ρύθμιση προβλέπει:

• Μηδενισμό των χρεώσεων για αναλήψεις μετρητών από το δίκτυο ΑΤΜ των τραπεζών.

• Κατάργηση των χρεώσεων σε δημοτικές κοινότητες όπου λειτουργεί μόνο ένα ΑΤΜ, είτε αυτό ανήκει σε τράπεζα είτε σε τρίτο πάροχο.

• Θέσπιση εθνικού πλαφόν ύψους 1,5 ευρώ για αναλήψεις από ΑΤΜ τρίτων παρόχων στις υπόλοιπες περιπτώσεις.

Όπως είχαμε δεσμευθεί, δεν θα επιτρέψουμε αδικαιολόγητες χρεώσεις να επιβαρύνουν τους πολίτες. Πρόκειται, όπως τόνισε και ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκος Πιερρακάκης, για μια βαθιά πολιτική παρέμβαση με κοινωνικό πρόσημο.

——

Την β’ φάση της Μεταρρύθμισης στις Ένοπλες Δυνάμεις “Ατζέντα 2030” παρουσίασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, με στόχο τη λειτουργική αυτονομία, τη μείωση της γραφειοκρατίας και την εξοικονόμηση πόρων.

Στις πιο σημαντικές ανακοινώσεις που έκανε ο Υπουργός περιλαμβάνονται:

– η κατάταξη όλων των οπλιτών στο Στρατό Ξηράς,

– η αύξηση στην αποζημίωσή τους από τα 8,80 ευρώ στα 50 ευρώ (αν υπηρετούν στην ενδοχώρα) και στα 100 ευρώ (αν υπηρετούν στην παραμεθόριο), ενώ συνεχίζονται οι συγχωνεύσεις των στρατοπέδων

– η κατάργηση των ενδιάμεσων επιπέδων και συγκεκριμένα της Α΄ Στρατιάς, ενώ δημιουργούνται τέσσερις αυτοτελείς γεωγραφικές διοικήσεις: Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Αιγαίου–Ανατολικής Μεσογείου και Αττικής.

– Ταυτόχρονα, ιδρύονται διοικήσεις μη επανδρωμένων μέσων σε όλα τα Όπλα και τα Σώματα, ενώ αναβαθμίζεται η Γενική Επιθεώρηση Στρατού.

– 45 επιπλέον στρατόπεδα προστίθενται στα 137 που έχουν ήδη κλείσει, ενώ,

– τα στρατιωτικά δικαστήρια μειώνονται από 15 σε 6, με συνολική εξοικονόμηση 85 εκατ. ευρώ ετησίως, συν 16,5 εκατ. από τις συγχωνεύσεις.

– Επιπλέον, προχωρά η κατασκευή νέων έργων αμυντικής οχύρωσης στον Έβρο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

– Επίσης, όπως και στην α’ φάση της μεταρρύθμισης, δίνεται έμφαση στη μέριμνα για το προσωπικό. Επεκτείνεται το στεγαστικό πρόγραμμα για τα επαγγελματικά στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέχρι τον Αύγουστο του 2026 θα έχουν κατασκευαστεί κυρίως στη Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου 1.059 κατοικίες και μέχρι το 2027 θα φτάσουν στις 2.059 κατοικίες.

—–

Εκδόθηκε πρόσκληση για την προμήθεια εργαστηριακού εξοπλισμού Φυσικών Επιστημών σε 1.500 δημόσια Γυμνάσια, για πρώτη φορά σε ολόκληρη την επικράτεια, συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ. Τη σχετική απόφαση υπογράφει η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη. Το πρόγραμμα καλύπτει την προμήθεια σύγχρονου εργαστηριακού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί για τη διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών στα Γυμνάσια (Φυσική, Χημεία, Βιολογία). Πρόκειται για μια παρέμβαση πανελλαδικής κλίμακας, που ενισχύει την ισότητα, τη λειτουργικότητα και την παιδαγωγική επάρκεια των Γυμνασίων.

—–

Σαρωτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στον τομέα των βιολογικών προϊόντων σε όλους τους πιστοποιητικούς οργανισμούς και στους πιστοποιημένους από αυτούς παραγωγούς, έπειτα από εντολή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Μετά από σχετικές καταγγελίες που περιήλθαν στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, οι οποίες διαβιβάστηκαν στο Υπουργείο και κοινοποιήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές από τον Υπουργό Κώστα Τσιάρα, ο Υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός, έδωσε εντολή στη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για την επέκταση των ελέγχων του Οργανισμού σε όλους τους πιστοποιητικούς φορείς, που έχουν διαπιστευθεί από το Εθνικό Σύστημα και έχουν πάρει έγκριση από το Υπουργείο.

—–

Προκηρύσσονται 245 θέσεις ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία, διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων σε Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ. αρμοδιότητας 1ης και 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης του ιατρικού προσωπικού των υγειονομικών δομών αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας σε όλη τη χώρα, δίνοντας επιπλέον κίνητρα στους γιατρούς μας. Ήδη, έχουμε καταφέρει να αυξήσουμε συνολικά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατά 10% αλλά και με μια σειρά από πρωτοβουλίες όπως το βραχιολάκι, η ενιαία λίστα χειρουργείων, η τηλεφωνική γραμμή 1566, ο ηλεκτρονικός φάκελος υγείας, οι Κινητές Ομάδες Υγείας, τα προγράμματα προληπτικής ιατρικής, να αναβαθμίσουμε συνολικά τις παροχές δημόσιας υγείας προς κάθε πολίτη.

—-

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ και από αυτό το βήμα, μέσα από την καρδιά μου την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η προσπάθειά τους και η τεράστια αυτή επιτυχία τους μας γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια! Καλή επιτυχία στην εθνική ομάδα και των ανδρών για την προσπάθειά της για το χάλκινο μετάλλιο.

—-

Αύριο, Παρασκευή 25 Ιουλίου, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο στις 11:00. Για τα θέματα της συνεδρίασης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση

 

 

Ετικέτες: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μαρινάκης για Eurofighter στην Τουρκία: Να μην χρησιμοποιούνται τα εξοπλιστικά προγράμματα εναντίον χωρών συμμάχων

23/07/2025 | 18:00
Featured

Μαρινάκης για τα 7 χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι: «Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και σεβασμού»

23/07/2025 | 11:37
Featured

Μαρινάκης: Η Ελλάδα δεν παίρνει άδεια για να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες σε εκτάσεις δικής της κυριαρχίας

22/07/2025 | 17:38
Featured

Μαρινάκης: 1,5 δισ. το δημοσιονομικό περιθώριο για παροχές στη ΔΕΘ – Μεσαία τάξη και οικογένειες στο επίκεντρο

22/07/2025 | 09:57
Load More
Επόμενο Άρθρο

Εκκένωση Κραματόρσκ και Σλαβιάνσκ: Κατάρρευση στα μετόπισθεν – Οι Ρώσοι παρακάμπτουν το μέτωπο, διεθνής ανησυχία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καταργείται η θητεία σε Αεροπορία και Ναυτικό, όλοι στον Στρατό Ξηράς από το 2026

    315 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Φωνή ντροπής από τη Θάσο: Το παιδί ΑμεΑ στο γκαράζ, οι ευθύνες στο τραπέζι – Κυρώσεις και εντολές Κικίλια

    299 shares
    Share 120 Tweet 75
  • Κρεμλίνο: Δύσκολο να υπάρξει συνάντηση Πούτιν – Ζελένσκι πριν από τα τέλη Αυγούστου

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Κόκκινος συναγερμός με θερμοκρασίες έως 44 βαθμούς – Αναβαθμίστηκε το έκτακτο δελτίο

    245 shares
    Share 98 Tweet 61
  • Εκατέρωθεν επιθέσεις Ρωσίας – Ουρκανίας στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας μετά τον χθεσινό γύρο ειρηνευτικών συνομιλιών

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • Αναφορά-βόμβα στα αρχεία Επστάιν: 5 στοιχεία που καίνε τον Τραμπ – Τι αποκαλύπτουν Wall Street Journal, CNN και διεθνή πρακτορεία

    212 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Είδηση – ΣΕΙΣΜΟΣ! Απότομη καθίζηση στις συντάξεις μετά τα 40 έτη – Πώς πέφτουν οι ρυθμοί προσαύξησης και ποιοι χάνουν έως 276 ευρώ τον χρόνο

    207 shares
    Share 83 Tweet 52
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch