Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Με 175 ψήφους πέρασε ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών -Ποιοι βουλευτές ψήφισαν «ναι», ποιοι «όχι», ποιοι απείχαν

TechTeam από TechTeam
16/02/2024 14:09
Ενημερώθηκε: 16/02/2024 14:11:04
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
102
SHARES
216
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

H Eλλάδα έγινε η 37η χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την ισότητα στον γάμο, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (15/2) πέρασε από τη Βουλή με ευρεία πλειοψηφία, 175 ψήφων, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το νομοσχέδιο πέρασε με ευρύτατη πλειοψηφία και ψηφίστηκε από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας, με 175 ψήφους σε σύνολο 254 ψηφισάντων.

Η διαδικασία ωστόσο και η ψηφοφορία η ίδια δεν ήταν ανέφελη για τα κόμματα που στήριξαν το νομοσχέδιο, καθώς ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κατέγραψαν απώλειες, μικρότερες ή μεγαλύτερες, στην ψηφοφορία. Για το κυβερνών κόμμα οι 106 βουλευτές που υπερψήφισαν ήταν ένας αναμενόμενος αριθμός, καθώς οι απώλειες περιορίστηκαν σε 21 καταψηφίσεις και 31 αποχές, με ορισμένους μάλιστα να αλλάζουν στάση την τελευταία στιγμή.

46 αποχές
Από την αίθουσα της Βουλής απουσίαζαν χθες 46 βουλευτές, επιλογή δηλωτική της στάσης τους στο νομοσχέδιο.

Σε ό,τι αφορά τη ΝΔ, απείχαν από την ψηφοφορία 31 βουλευτές της.

Για τη ΝΔ η επιλογή της αποχής είχε προταθεί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ως διέξοδος για τους διαφωνούντες.

Από τους 31 της ΝΔ που απείχαν, οι 4 συμμετέχουν στην κυβέρνηση: ο υπουργός Μάκης Βορίδης και οι υφυπουργοί Γιάννης Μπούγας, Σταύρος Κελέτσης και Μαρία Κεφάλα.

Αποχές υπήρχαν ωστόσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου είχε επιβληθεί κομματική πειθαρχία. Από τη μία ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος διαφωνούσε με το νομοσχέδιο, χθες το απόγευμα προανήγγειλε την απουσία του με μια ανάρτηση λέγοντας πως είχε χειρουργείο -το οποίο όμως αποδείχθηκε ότι είχε γίνει δύο μέρες πριν- και ακολούθως «απολογήθηκε» με ανάρτησή του στο Facebook εξηγώντας τη διαφωνία του με την παρένθετη μητρότητα και διαχωρίζοντας τη θέση του από τις υπόλοιπες αποχές βουλευτών.

Και στο ΠΑΣΟΚ, παρά τις προσπάθειες της τελευταίας στιγμής με συναντήσεις και πολιτικό μασάζ, οι διαφωνίες εκφράστηκαν και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, καθώς 11 βουλευτές επέλεξαν να μην παραστούν στην ψηφοφορία, έναντι 21 που υπερψήφισαν.

Απόντες ήταν και οι δύο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς, οι οποίοι είχαν ξεκαθαρίσει εξαρχής πως δεν θα ψηφίσουν.

Τα «όχι»
Τα «όχι» έφθασαν τα 77. Πέρα από ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες και Νίκη που ψήφισαν «όχι», υπήρξαν και 21 «όχι» από τη ΝΔ. «Όχι» ψήφισαν, ακόμη, οι τρεις από τους τέσσερις ανεξάρτητους βουλευτές Χ. Κατσιβαρδάς, Κ. Φλώρος, Αρετή Παπαϊωάννου.

Τα «παρών»
«Παρών» ψήφισαν η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ανεξάρτητος βουλευτής (που αποχώρησε από την Πλεύση Ελευθερίας) Μιχάλης Χουρδάκης.

Γάμος ομοφύλων: Οι 52 διαφοροποιήσεις της ΝΔ
Τα 21 «όχι» της ΝΔ

Αθανασίου Χαράλαμπος
Αραμπατζή Φωτεινή
Γιόγιακας Βασίλειος
Γκίκας Στέφανος
Γκιουλέκας Κων/νος
Δαβάκης Αθανάσιος
Δημοσχάκης Αναστάσιος
Καραγκούνης Κωνσταντίνος
Άννα Καραμανλή
Θεόδωρος Καράογλου
Κατσανιώτης Ανδρέας
Κυριαζίδης Δημήτριος
Λεονταρίδης Θεόφιλος
Μπαραλιάκος Ξενοφώντας
Πασχαλίδης Ιωάννης
Σαλμάς Μάριος
Σαμαράς Αντώνης
Στυλιανίδης Ευριπίδης
Χαρακόπουλος Μάξιμος
Χρυσομάλλης Μιλτιάδης
Γιώργος Καρασμάνης
Οι 31 αποχές της ΝΔ

Διονύσης Ακτύπης,
Γιάννης Ανδριανός,
Λάκης Βασιλειάδης,
Κώστας Βλάσης,
Γιώργος Βλάχος,
Μάκης Βορίδης,
Γιώργος Γεωργαντάς,
Γιάννης Γιάτσιος,
Ανδρέας Ζαμπίλης,
Θανάσης Καββαδάς,
Γιάννης Καλλιάνος,
Δημήτρης Καλογερόπουλος,
Μάρκος Καφούρος,
Σταύρος Κελέτσης,
Μαρία Κεφάλα,
Μάνος Κονσόλας,
Γιώργος Κοτρωνιάς,
Δημήτρης Κούβελας,
Σπύρος Κουλκουδίνας,
Γιάννης Λαμπρόπουλος,
Περικλής Μαντάς,
Νότης Μηταράκης,
Κατερίνα Μονογυιού,
Γιάννης Μπούγας,
Χρήστος Μπουκώρος,
Γιάννης Οικονόμου,
Γιώργος Παπασωτηρίου,
Στέλιος Πέτσας,
Θάνος Πλεύρης,
Χριστόδουλος Στεφανάδης,
Άγγελος Συρίγος.
3 διαφοροποιήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Οι 2 αποχές

Όθων Ηλιόπουλος
Παύλος Πολάκης
Ένα «παρών»

Νίνα Κασιμάτη

11 αποχές από το ΠΑΣΟΚ
Από το ΠΑΣΟΚ επέλεξαν αποχή οι εξής 11 βουλευτές του:

Ευαγγελία Λιακούλη (Λάρισας, γραμματέας ΚΟ ΠΑΣΟΚ)
Ανδρέας Πουλάς (Αργολίδας)
Μανώλης Χνάρης (Ρεθύμνης)
Κατερίνα Καζάνη (Εύβοιας)
Σταύρος Μιχαηλίδης (Χίου)
Παναγιώτης Παρασκευαΐδης (Λέσβου)
Χριστίνα Σταρακά (Αιτωλοακαρνανίας)
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Αρκαδίας)
Μπουρχάν Μπαράν (Ξάνθης)
Απόστολος Πάνας (Χαλκιδικής)
Τάσος Νικολαΐδης (Δράμας)
2 αποχές στη Νέα Αριστερά
Χουσεΐν Ζεϊμπέκ,
Φερχάτ Οζγκιούρ.

Δείτε αναλυτικά τι ψήφισε ο κάθε βουλευτής:

 

Στην αναλυτική λίστα αναφέρεται ότι ο Γιώργος Καρασμάνης της ΝΔ ψήφισε «ναι», καθώς έγινε λάθος στην καταμέτρηση από τις υπηρεσίες της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρασμάνης ψήφισε αρχικά ηλεκτρονικά αλλά δεν επιβεβαίωσε τις επιλογές του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να γυρίσει και να επαναλάβει τη διαδικασία. Τη δεύτερη φορά ωστόσο ζήτησε ο ίδιος να ψηφίσει με τον παραδοσιακό τρόπο συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο. Οι υπάλληλοι που ήταν επιφορτισμένοι με την καταγραφή των αποτελεσμάτων έκαναν λάθος και τον κατέγραψαν εκ παραδρομής στα «ναι».

Πώς ψηφίστηκαν τα άρθρα του νομοσχεδίου
Ειδικότερα:

Το άρθρο 1 (σκοπός του νομοσχεδίου) ψηφίστηκε με 175 «ναι», 78 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 2 (αντικείμενο) ψηφίστηκε με 175 «ναι», 78 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 3 (Σύναψη γάμου από πρόσωπα του ίδιου φύλου – Τροποποίηση παρ. 1 άρθρου 1350 Αστικού Κώδικα) ψηφίστηκε με 175 «ναι», 78 «όχι» και 1 παρών.
Το άρθρο 4 (Απάλειψη διάκρισης λόγω φύλου κατά τον νομοθετικό ορισμό του επωνύμου των τέκνων σε περίπτωση μη επιλογής εκ μέρους των γονέων – Τροποποίηση παρ. 3 άρθρου 1505 Αστικού Κώδικα) ψηφίστηκε με 197 «ναι», 56 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 5 (Καθορισμός υπόχρεων προς δήλωση των γεννήσεων – Αντικατάσταση άρθρου 21 ν. 344/1976) ψηφίστηκε με 197 «ναι», 56 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 6 (Επέκταση παροχών και προνομίων σε ομόφυλους συζύγους και γονείς – Προσθήκη άρθρου 228 Α, παρ. 4 στο άρθρο 220 και παρ. 3 στο άρθρο 226 Κώδικα Ατομικού Εργατικού Δικαίου, παρ. 3Α στο άρθρο 151 ν. 5078/2023) ψηφίστηκε με 176 «ναι», 78 «όχι» και κανένα «παρών».
Το άρθρο 7 (Προστασία από την απόλυση των ομόφυλων γονέων – Προσθήκη παρ. 4 στο άρθρο 281 του Κώδικα Ατομικού Εργατικού Δικαίου) ψηφίστηκε με 176 «ναι», 57 «όχι» και 21 «παρών».
Το άρθρο 8 (Εφαρμογή άλλων διατάξεων περί αξιώσεων, παροχών και προνομίων των συζύγων και γονέων) ψηφίστηκε με 197 «ναι», 57 «όχι» και κανένα «παρών».
Το άρθρο 9 (Εφαρμογή της αρχής της ίσης μεταχείρισης στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, της εκπαίδευσης και της πρόσβασης στη διάθεση και παροχή αγαθών και υπηρεσιών – Τροποποίηση άρθρου 1 και παρ. 2 και 4 άρθρου 3 ν. 4443/2016) ψηφίστηκε με 198 «ναι», 56 «όχι» και κανένα «παρών».
Το άρθρο 10 (Ρυθμίσεις περιπτώσεων προϋφιστάμενου γάμου προσώπων ίδιου φύλου που τελέστηκε στο εξωτερικό ) ψηφίστηκε με 174 «ναι», 79 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 11 (Γονεϊκή σχέση που έχει δημιουργηθεί στο εξωτερικό) ψηφίστηκε με 171 «ναι», 82 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 12 (Εξουσιοδοτικές διατάξεις) ψηφίστηκε με 176 «ναι», 76 «όχι» και 2 «παρών».
Το άρθρο 13 (Αναδρομική ισχύς γάμου σε περίπτωση προηγούμενης σύναψης συμφώνου συμβίωσης) ψηφίστηκε 175 «ναι», 78 «όχι» και 1 «παρών».
Το άρθρο 14 (Καταργούμενες διατάξεις – Κατάργηση παρ. 3 άρθρου 3 ν. 4491/2017) ψηφίστηκε με 176 «ναι», 77 «όχι» και 1 «παρών».
Το ακροτελεύτιο άρθρο ψηφίστηκε με 176 «ναι», 77 «όχι» και 1 «παρών».

Δείτε συνοπτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

«Προστατεύουμε δικαιώματα παιδιών»
Κατά την τοποθέτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στη σημασία νομοθέτησης του γάμου μεταξύ των ομόφυλων ζευγαριών κυρίως για να γίνουν αντιληπτά από την κοινωνία τα παιδιά που ζουν ήδη σε αυτές τις οικογενειακές συνθήκες. «Είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε αυτονόητα δικαιώματα παιδιών με την ασπίδα των γονιών τους και, με μια αναγκαία προσθήκη στο Οικογενειακό Δίκαιο, να αποδώσουμε δικαιοσύνη και στην καθημερινότητα συμπολιτών μας του ιδίου φύλου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε και μια προσωπική αναφορά, λέγοντας πως τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί αμέτρητα μηνύματα από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και πως ο ίδιος αναγνωρίζει απόλυτα τα όσα έχουν περάσει. «Κρυμμένοι όταν η ίδια η φύση τους αποτελούσε ποινικό αδίκημα. Καταπιεσμένοι από την οικογένεια και το κοινωνικό περιβάλλον. Ήταν τα παιδιά ενός κατώτερου θεού», είπε και πρόσθεσε: «Τη δεκαετία του ’80, τη θυμάμαι καλά, το στίγμα έγινε διπλό με την κατάρα του HIV. Για όλους αυτούς και για κάθε δημοκράτη πολίτη η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς, γιατί από αύριο ένας φραγμός ακόμα καταργείται».

Ο πρωθυπουργός, πάντως, έσπευσε να εξηγήσει ότι το νομοσχέδιο δεν αλλάζει το παραδοσιακό δίπολο πατέρας/μητέρα, ούτε αγγίζει το ευαίσθητο ζήτημα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, ενώ έδειξε κατανόηση και στους βουλευτές της παράταξής του που επέλεξαν να μη στηρίξουν το νομοσχέδιο. Ωστόσο, άφησε αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ για το ότι δεν έφερε νωρίτερα τον πολιτικό γάμο, αποδίδοντας την επιλογή αυτή στην άρνηση του τότε κυβερνητικού, λαϊκιστή -όπως τον χαρακτήρισε- εταίρου, Πάνο Καμμένο, ενώ απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε γιατί δεν μιλά ανοιχτά για το ζήτημα, εκτιμώντας πως δεν θέλει να στεναχωρήσει ψηφοφόρους.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε μια κουβέντα να πει και προς αυτούς που θεωρούν την έκφραση συντηρητικής θέσης αποκλειστικό τους προνόμιο, υπενθυμίζοντας πως δεν θα πρέπει να συγχέεται η συντήρηση με την οπισθοδρόμηση. «Η μετατροπή της συντήρησης σε ακίνητο σύνθημα που τη μετατρέπει σε δόγμα, αυτή η διαφορά κάνει τη δική μας συντηρητική παράταξη αληθινά προοδευτική», είπε.

 

 

Ετικέτες: ΒουλήΜητσοτάκηςΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη – Σκότωσε με πιστόλι τη σύντροφό του

Επόμενο Άρθρο

ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE: ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΟΠΕΚΑ- ΑΣΕΠ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΙΤΗΣΗ!!

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ της ΝΔ και θα διεκδικήσω τρίτη θητεία – Στη ΔΕΘ νέα μείωση φόρων στη μεσαία τάξη

23/04/2025 | 18:16
Featured

Μητσοτάκης: Η προσιτή στέγη για όλους είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας

23/04/2025 | 13:10
Featured

Τι φοροελαφρύνσεις σχεδιάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ

23/04/2025 | 11:31
Featured

Ποιοι δικαιούνται επιστροφή ενός ενοικίου και αύξηση 250 ευρώ

23/04/2025 | 10:13
Featured

Στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας σήμερα Τετάρτη ο Μητσοτάκης

23/04/2025 | 08:00
Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Featured

Μητσοτάκης: Κάθε Νοέμβριο επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές και € 250 καθαρά σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους και ΑμεΑ

22/04/2025 | 17:01
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE: ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΟΠΕΚΑ- ΑΣΕΠ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΙΤΗΣΗ!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    382 shares
    Share 153 Tweet 96
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    338 shares
    Share 135 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    311 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    295 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    215 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch