Ο Παύλος Μαρινάκης με τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στο Νέο Ψυχικό έθεσε επίσημα το παρόν του στην υποψηφιότητά του με την ΝΔ στις επόμενες εκλογές
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο Παύλος Μαρινάκης είναι από τους πολιτικούς “Νέας γενιάς” που ξεχωρίζουν στο πολιτικό στίβο.
Ο Παύλος Μαρινάκης θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Βόρεια Αθήνα.
Έτσι,
Με την παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Παύλου Μαρινάκη στο Νέο Ψυχικό.
Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» στελέχη της κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας.
Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν,
ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Επικρατείας Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης και ο Γρηγόρης Δημητριάδης.
Η ενεργή παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου στον Βόρειο Τομέα Αθηνών αποτελεί, σύμφωνα με συνεργάτες του, μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού που δίνει έμφαση στη συνεχή επαφή με τις τοπικές κοινωνίες και στον ανοιχτό, ουσιαστικό διάλογο με τους πολίτες.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος αναμένεται να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών.
Σε μήνυμά του με αφορμή τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «η πολιτική αποκτά πραγματικό νόημα όταν μεταφράζεται σε πράξη, μέσα από διάλογο, δουλειά και συμμετοχή», υπογραμμίζοντας πως «την Ιστορία τη γράφουν όσοι είναι παρόντες». Παράλληλα, επεσήμανε ότι σε κάθε θέση από την οποία υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία επέλεξε τη σταθερή φυσική παρουσία, σημειώνοντας ότι σε αυτή τη διαδρομή η στήριξη των πολιτών είναι καθοριστική, με κοινό στόχο τη στήριξη του Προέδρου της παράταξης και Πρωθυπουργού Κυριάκος Μητσοτάκης
Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Παύλου Μαρινάκη:





