Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης: Απέκλεισε επίδομα Πάσχα, πάνω από 800 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Σαχλαμάρες από Κασσελάκη, αποστάσεις από Ασημακοπούλου

TechTeam από TechTeam
12/03/2024 18:49
Ενημερώθηκε: 12/03/2024 18:49:32
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
78
SHARES
167
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τα Τέμπη είπε ότι είναι ανυπόστατα όσα λέγονται για μπάζωμα του χώρου και «εξαφάνιση» βαγονιών και επιτέθηκε σε πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν καριέρες πάνω στον πόνο των ανθρώπων. «Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί επίδομα Πάσχα στους ευάλωτους και ανακοίνωσε ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι πάνω από 800 ευρώ.

Για τα μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι η κυβέρνησή του δεν θέλει πανεπιστήμια της αρπαχτής και πως θα προχωρήσει στην αλλαγή στο άρθρο 16 και άφησε αιχμές λέγοντας ότι «Όσοι έχτισαν καριέρες στο κίνημα των καταλήψεων αισθάνονται άβολα σήμερα γιατί μπορεί να βρεθούν χωρίς δουλειά».

Χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα που άκουσε ποτέ ότι προσέγγισε τον κ. Κασσελάκη και αναφορικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «ο νόμος που ψηφίστηκε το 2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ για εμένα αφορά και τον Κασσελάκη». «Κανείς δεν μπορεί να του πει πως έβγαλε τα λεφτά του στην Αμερική και αν έχει αστακοκάραβα ή βιτζότρατες. Μας κουνάει όμως και το δάχτυλο; Όταν έχει βγει ο κ. Κοντονής και έχει μιλήσει για το τι γινόταν τότε και ο κ. Τσίπρας και λέει mea culpa δεν πειράζει που κρεμάσαμε 10 ανθρώπους στα μανταλάκια;», διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

Κράτησε αποστάσεις από την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου λέγοντας: «Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί όχι μόνο από την δικαιοσύνη αλλά και από το ΥΠΕΣ. Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Κάνουμε κι εμείς τη δική μας έρευνα».

Είπε επίσης ότι το Μάιο θα επισκεφθεί την Άγκυρα ενώ για την υπόθεση Μπελέρη ότι «Θα εξακολουθούμε να επιμένουμε και λυπάμαι που το λέω αλλά ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν έχει επηρεάσει αρνητικά τις ελληνοαλβανικές σχέσεις».

Θα αποδοθούν ευθύνες
Η συνέντευξη ξεκίνησε με τα φαινόμενα βίας σε κάθε τους μορφή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για την Θεσσαλονίκη. Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις για το μπούλινγκ στα σχολεία και πολλά περιστατικά είπε ξεκινούν από εκεί και γι’ αυτό η πλατφόρμα ενεργοποιείται άμεσα. Προσπαθούμε να τα εντοπίσουμε νωρίτερα αυτά τα φαινόμενα, είπε.

Έχει ενταθεί η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές τόνισε ακόμα γιατί δρα αποτρεπτικά. Όσο χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να απλοποιούμε την σχέση του πολίτη με το κράτος μπορούμε να βγάζουμε περισσότερους αστυνομικούς στο δρόμο. Αν δείτε τα στατιστικά της εγκληματικότητας θα δείτε μια αισθητή βελτίωση αλλά αυτό δεν αντανακλάται στο αίσθημα του πολίτη. Υπάρχει πρόοδος στις υποθέσεις που αφορούν την Greek Mafia και έχουμε δει θετικά δείγματα και αναφέρθηκε επίσης στην οπαδική βία όπου αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας για τον θάνατο του αστυνομικού στο Ρέντη.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάσταση στο ποδόσφαιρο και πρόσθεσε ότι στο μπάσκετ είμαστε ακόμα καλύτερα. Θα φτάσουμε σε λύσεις στο ποδόσφαιρο αρκεί να το θέλουν όλοι και εννοώ και τους παράγοντες.

Λυπάμαι και οργίζομαι με αυτά που ακούω περί μπαζώματος στα Τέμπη
Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για τα Τέμπη και τα περί μπαζώματος αλλά και εξαφάνισης βαγονιλων. «Είναι πολύ στενάχωρη αυτή η συζήτηση και οφείλω να δώσω συγκεκριμένες απαντήσεις. Δεν θέλουμε fake news στον δημόσιο διάλογο γιατί αδικούν το μέγεθος της τραγωδίας. Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη και αυτή θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και για το μπάζωμα και τα βαγόνια. Είναι σημαντικό ότι η δικαιοσύνη επέλεξε να έχει δεύτερο πραγματογνώμονα.

Τι να συγκαλύψουμε ακριβώς με το μπάζωμα; Θυμάμαι τις εικόνες και τις μυρωδιές ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου. Έπρεπε να σταθεροποιηθεί το έδαφος και να γίνουν έρευνες αν υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι. Τότε ψάχναμε ακόμα σορούς και μιλούν κάποιοι για μπάζωμα; Λυπάμαι και οργίζομαι. Η δουλειά από τους επιχειρησιακούς παράγοντες έγινε όσο καλύτερα γίνεται. Για τα βαγόνια διερωτήθηκε: τι έγινε εξαερώθηκαν; Συγκρούονται δυο αμαξοστοιχίες και ξαφνικά δυο βαγόνια εξαφανίστηκαν, αυτό μου λέτε;

Γι αυτό επειδή εγώ σέβομαι τιμώ και σκύβω το κεφάλι στις οικογένειες των θυμάτων και έχουν το δικαίωμα να είναι οργισμένες λέω: είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα. Το έχει πει η ίδια η πυροσβεστική. Όλα αυτά ήταν επιχειρησιακές ενέργειες. Θέλω να θυμηθείτε το κλίμα εκείνων των ημερών. Κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν καριέρες πάνω στα Τέμπη». Και απάντησε ότι εννοεί τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Όσοι πιστεύουν είπε ακόμα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για πολιτικά πρόσωπα μπορούν να καταθέσουν αίτημα προανακριτικής αλλά με συγκεκριμένα στοιχεία. Πρώτος εγώ θέλω να μάθω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή ο σιδηρόδρομος είναι όσο ασφαλής μπορεί να είναι καθώς κουβαλάει παθογένειες δεκαετιών, σημείωσε.

Όχι σε επίδομα Πάσχα
«Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι πάνω από 800 ευρώ αλλά δεν μπορώ να σας πω ακόμα πόσο», είπε αναφορικά με την επερχόμενη ανακοίνωση. Ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να περιμένουν οι ευάλωτοι επίδομα Πάσχα. Έχουμε να υλοποιήσουμε έναν πολύ δύσκολο προϋπολογισμό και έχουμε κάνει πρόσθετες παρεμβάσεις με τον τομέα της υγείας. Την 1η Απριλίου θα γίνει η αύξηση του κατώτατου μισθού και αν έχουμε κάτι θα γίνει προς το τέλος του χρόνου. Θα μπορούσα να πω εκλογές έρχονται θα δώσουμε κάτι αλλά δεν θα δώσουμε επίδομα Πάσχα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα επχιειρηματικά του. «Ομιλώ και ως παθών. Το 2016 ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ένα νόμο που δεν επέτρεπε επιχειρηματική δραστηριότητα σε πολιτικούς και συγγενείς τους. Στοχοποίησαν τότε εμένα και την σύζυγό μου. Προσαρμοστήκαμε. Αλλά ο νόμος εξακολουθεί να ισχύει. Κανείς δεν μπορεί να του πει πως έβγαλε τα λεφτά του στην Αμερική και αν έχει αστακοκάραβα ή βιτζότρατες. Μας κουνάει όμως και το δάχτυλο; Όταν έχει βγει ο κ. Κοντονής και έχει μιλήσει για το τι γινόταν τότε και ο κ. Τσίπρας και λέει mea culpa δεν πειράζει που κρεμάσαμε 10 ανθρώπους στα μανταλάκια»;

Για το αν προσέγγισε τον κ. Κασσελάκη είπε είναι αδιανόητο να λέγονται τέτοια πράγματα. «Είναι η μεγαλύτερη σαχλαμάρα που έχω ακούσει ποτέ μου. Δεν ξέρω τι σκεφτόταν όταν το είπε».

Για την υπόθεση με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ο πρωθυπουργός είπε: «Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί όχι μόνο από την δικαιοσύνη αλλά και από το ΥΠΕΣ. Υπάρχουν ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Κάνουμε κι εμείς τη δική μας έρευνα».

Τον Μάιο στην Άγκυρα
Ο προγραμματισμός είναι να είμαι κάποια στιγμή το Μάιο στην Άγκυρα σε ανταπόδοση της επίσκεψης Ερντογάν. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ενισχύεται το διμερές εμπόριο αλλά και η ελεύθερη βίζα. Το μεγάλο αγκάθι είναι η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας, τόνισε και πρόσθεσε ότι η χώρα θα εξακολουθεί να ενισχύει την αποτρεπτική της ικανότητα.

Θα εξακολουθούμε να επιμένουμε για την υπόθεση Μπελέρη και λυπάμαι που το λέω αλλά ο τρόπος που το διαχειρίστηκε έχει επηρεάσει αρνητικά τις ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Για το αν φοβήθηκε στην Οδησσό είπε ότι δεν καταλάβαμε ακριβώς τι έγινε αλλά καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει να βρίσκεται κανείς σε εμπόλεμη ζώνη. Εκεί, γίνεται πόλεμος κάθε μέρα. Οι Ουκρανοί δέχονται επιθέσεις από τους Ρώσους κάθε μέρα και οι άμαχοι.

Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να στηρίζει την Ουκρανία γιατί εμείς δεν είμαστε των ίσων αποστάσεων και κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τα σύνορα δια της βίας.

 

Ετικέτες: κυριάκος μητσοτάκηςΣΚΑΪσυνέντευξη
Προηγούμενο Άρθρο

Ο Κασσελάκης απαντά για τα αστακοκάραβα με βίντεο: Έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023

Επόμενο Άρθρο

VOUCHER- ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΩΣ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2024! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ !!

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένες τις ΗΠΑ – Χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις για την άμυνα

12/04/2025 | 18:00
Featured

Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ευρώπη και ΗΠΑ μπορούν να βρουν win-win λύση στο εμπόριο»

09/04/2025 | 21:35 - Ενημέρωση 10/04/2025 | 05:41
Featured

Σήμερα ο ανασχηματισμός: Ο Πιερρακάκης στο ΥΠΟΙΚ – Ονόματα που παίζουν στο νέο σχήμα

14/03/2025 | 07:50
Featured

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη πρέπει να ξυπνήσει από τον διπλωματικό και πολιτικό λήθαργο

20/02/2025 | 10:00
HOT NEWS

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητα του»

16/02/2025 | 15:49
HOT NEWS

Ποιοι φεύγουν από το Μαξίμου-Ανασχηματισμός μετά τις 12 Φεβρουαρίου: Προς αποχώρηση Σταϊκούρας και Τριαντόπουλος

04/02/2025 | 13:00
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Στόχος της κυβέρνησης για το 2025 η πορεία της οικονομίας να αποτυπωθεί σε θετικές ειδήσεις για τους πολίτες»

29/12/2024 | 17:00
Featured

Μητσοτάκης: Ψάχνουμε οικονομικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι νέοι στα χωριά

28/12/2024 | 21:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

VOUCHER- ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΩΣ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2024! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ !!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    863 shares
    Share 345 Tweet 216
  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    929 shares
    Share 372 Tweet 232
  • Θρήνος στου Ρέντη: Το δεύτερο παιδί της οικογένειας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες

    547 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Ο Ζελένσκι στο σταυροδρόμι της ιστορίας: Το δίλημμα των εδαφικών παραχωρήσεων και η πίεση Τραμπ

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Καιρός αύριο: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Που θα βρέξει

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
  • ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

    182 shares
    Share 73 Tweet 46
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch