Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Μητσοτάκης από Έβρο: Να αφήσουμε την άκρη τις διαφορές και την Κυριακή ο Χ. Μέτιος να είναι περιφερειάρχης

TechTeam από TechTeam
13/10/2023 20:00
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
63
SHARES
133
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης τόνισε για ακόμα μία φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη, κατά την περιοδεία του στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε ανοικτή εκδήλωση στην Αλεξαδρούπολη.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε στους πολίτες που βρέθηκαν πως «θέλω να σας ζητήσω να βάλουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές, διαφωνίες πάντα μπορούν να υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο, ξέρω ότι οι εκλογές της αυτοδιοίκησης πάντα μπορούν να προκαλούν κάποιες συγκρούσεις και να εξάπτουν και τα πάθη, ας αφήσουμε, λοιπόν, όλα αυτά στην άκρη, πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά, η οποία ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και το βράδυ της Κυριακής που μας έρχεται ο Χρήστος Μέτιος να συνεχίσει να είναι περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Μητσοτάκης: Ο Χ. Μέτιος έχει δρομολογήσει σημαντικό έργο τα τελευταία χρόνια στην Περιφέρεια και ειδικά στον Έβρο
«Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξω με την προσωπική μου παρουσία την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και σημείωσε ότι «ο Χρήστος και η ομάδα του έχουν δρομολογήσει τα τελευταία χρόνια ένα σημαντικό έργο το οποίο γίνεται ευρύτερα στην περιφέρεια, αλλά και ειδικά εδώ στον Έβρο».

«Η Νέα Δημοκρατία δεν έκρυψε ποτέ ότι δίνει πολιτικό χρώμα στη μάχη για τις περιφερειακές εκλογές. Την πρώτη Κυριακή πιστεύω ότι όλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους ότι οι Έλληνες πολίτες εξακολουθούν και εμπιστεύονται τη Ν. Δ και αυτό μας δίνει δύναμη σε πολλές περιφέρειες. Οπως στην Κεντρική Μακεδονία ξεπεράσαμε κατά πολύ τα εθνικά μας ποσοστά κι αυτό βέβαια είναι απόδειξη και των επιλογών των προσώπων. Τα πρόσωπα κάνουν διαφορά στην πολιτική και δεν παίρνει κάποιος 60% (σ.σ. μια έμμεση αναφορά στον παρευρισκόμενο Απόστολο Τζιτζικώστα) εάν δεν έχει πείσει τους πολίτες της περιφέρειάς του», είπε ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης για Έβρο: Στρατηγικής σημασίας περιοχή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ΕΕ
Για τον Έβρο είπε ότι είναι μία περιοχή στρατηγικής σημασίας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη κι έχει καταστεί κόμβος ενεργειακός, διαμετακομιστικός και όλα αυτά προσφέρουν τεράστιες αναπτυξιακές ευκαιρίες.

Αναφέρθηκε στις καταστροφές που προκάλεσαν οι μεγάλες πυρκαγιές στον Έβρο και τόνισε ότι κατά την επίσκεψή του σήμερα στην Παλαγία διαπίστωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρώτα αντιδιαβρωτικά έργα από το εξαιρετικούς, όπως είπε, δασικούς συνεταιρισμούς.

Πρόσθεσε, πως η κυβέρνηση έδωσε έναν μεγάλο αγώνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και κατάφερε να ανακατανείμει 86 εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο ανάκαμψης αποκλειστικά για αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στον Έβρο και στη Ροδόπη σε περιοχές οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Σε ότι αφορά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είπε ότι πρέπει να έχει δυναμική παρουσία και στις τέσσερις πόλεις του Έβρου. Επισήμανε ότι με τον κ. Μέτιο μοιράζεται το ίδιο αναπτυξιακό όραμα πού έχει ως θεμέλιο την ασφάλεια.

Αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιφέρεια και στην τραγωδία στο Ισραήλ.

Μητσοτάκης για Μεσανατολικό: Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ
«Στεκόμαστε στο πλευρό του Ισραήλ Και βέβαια έχει τη δυνατότητα και το δικαίωμα του Ισραήλ να δρομολογήσει την αυτοάμυνα του πάντα με σεβασμό στο Διεθνές δίκιο έτσι ώστε να μην επεκταθεί αυτοί οι άνθρωποι στην καταστροφή και σε άλλους αμάχους», είπε ο πρωθυπουργός

«Εμείς, όμως, δεν εφησυχάζουμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε κρίση μπορεί να είναι αφορμή για περισσότερες μεταναστευτικες ροές. Και για αυτό σας μεταφέρω και πάλι στον ακριτικό Έβρο την αδιαπραγμάτευτη βούληση μου να μην κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω από την πολιτική της αυστηρής φύλαξης των συνόρων με όσα μέσα χρειάζονται. Είτε είναι ο φράχτης, είτε καινούργια μέσα ηλεκτρονικής παρακολούθησης, είτε το ανθρώπινο δυναμικό το οποίο ξέρω ότι 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο σε δύσκολες πολύ συχνά συνθήκες προστατεύουν τα σύνορά μας. Αποκτά ξεχωριστή σημασία αυτή η πολιτική της ενεργητικής αποτροπής και της φύλαξης των συνόρων για την οποία θέλω να σας πω ότι έχουμε πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι είναι η ενδεδειγμένη πολιτική και ότι καμία ευρωπαϊκή πολιτική για το προσφυγικό/μεταναστευτικό δεν μπορεί τελικά να έχει περιεχόμενο, εάν δεν στηρίζεται στην ουσιαστική και αποτελεσματική φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέτιος: Θέλουμε ο Έβρος να αποτελέσει προορισμό για ανθρώπους και επιχειρήσεις
Στον χαιρετισμό του ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μέτιος είπε ότι τα τελευταία χρόνια με τη δρομολόγηση σημαντικών έργων υποδομής στον Έβρο η περιοχή αναβαθμίζοντας σημαντικά γεωπολιτικά και καθίσταται πέρασμα και Κόμβος στους τομείς των μεταφορών της ενέργειας και του εμπορίου.

«Θέλουμε, όμως, εκτός από πέρασμα, ο Εβρος και η περιφέρεια μας να αποτελούν προορισμό για ανθρώπους και για επιχειρήσεις, προορισμός στον τουρισμό, στην επιχειρηματικότητα, στην εκπαίδευση», επισήμανε και πρόσθεσε πως το σχέδιο που έχει καταρτίσει περιλαμβάνει περισσότερα από 690 έργα και δράσεις σε όλους τους βασικούς τομείς.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Χρήστος Μέτιος περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης, συνομίλησαν με πολίτες κατέληξαν σε καφέ στον παραλιακό δρόμο όπου απευθύνθηκαν και συγκεντρωμένους πολίτες.

Το παρών έδωσαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, Κοινωικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης,βουλευτές της Ν. Δ., ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κ.α.

Ετικέτες: Μητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Με ποια «όπλα» ξεκινάει ο Μητσοτάκης την πορεία από τη ΔΕΘ έως τις εκλογές

25/08/2025 | 22:13
Featured

Ερχονται φορολογικές ελαφρύνσεις  – Στήριξη σε πάνω από 3,5 εκατ. πολίτες

25/08/2025 | 21:11
Featured

Μητσοτάκης στο TikTok για επέκταση προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»: «Τα δημόσια σχολεία μας αλλάζουν όψη»

25/08/2025 | 19:14
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φιλοξένησε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου «Η φιλία μεταξύ ηγετών είναι σημαντική σε αυτούς τους καιρούς» ανέφερε ο Λικ Φρίντεν

24/08/2025 | 18:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ !!! ΤΙ ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΕΛΓΑ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν οι επιβάτες 

    352 shares
    Share 141 Tweet 88
  • Γάζα: 15 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο – 4 δημοσιογράφοι στα θύματα

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Γιορτή σήμερα 26 Αυγούστου, εορτολόγιο: Άγιοι Αδριανός και Ναταλία

    207 shares
    Share 83 Tweet 52
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  2025–2026: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως 1.200€ και γιατί δεν συμφέρει μετά τα 40 έτη ασφάλισης»

    273 shares
    Share 109 Tweet 68
  • Τραμπ: Δεν είμαι δικτάτορας αν και αρκετοί Αμερικανοί θα ήθελαν στην εξουσία έναν – Είμαι έξυπνος, με κοινή λογική

    169 shares
    Share 68 Tweet 42
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ -ΑΓΡΟΤΕΣ: Οργή εκτροφέων για τις καθυστερήσεις – ΟΠΕΚΕΠΕ δίνει 15 Οκτωβρίου για τις πληρωμές αυτόχθονων φυλών

    118 shares
    Share 47 Tweet 30
  • ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Βασική, επικουρική, αναδρομικά έως 3.751€: 10 παραδείγματα με προσωπική διαφορά και ΕΑΣ για τις συντάξεις 

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch