Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Δίνουμε έμφαση στη διασπορά των επενδύσεων σε όλη τη χώρα

TechTeam από TechTeam
05/12/2022 15:17
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
70
SHARES
148
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στην Τρίπολη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιώντας περιοδεία

«Στην Τρίπολη συντάξαμε αυτό το Αναπτυξιακό Σχέδιο για να μπορέσουμε ακριβώς να προσδιορίσουμε την ανάγκη ενός συνεκτικού σχεδίου σε περιφερειακό επίπεδο, το οποίο να συνενώνει διάφορα χρηματοοικονομικά εργαλεία και να υπακούει σε μία ενιαία λογική», ανέφερε ο Πρωθυπουργός στην έναρξη της σύσκεψης, αμέσως μετά την επίσκεψή του σε επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχής της Τρίπολης, με εκπροσώπους 18 επιχειρήσεων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου, που απασχολούν συνολικά 8.375 εργαζομένους και έχουν επενδυτικό πλάνο 850 εκατομμύρια ευρώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου τα επόμενα χρόνια.

«Μας αρέσει να λύνουμε πραγματικά προβλήματα»

«Αυτά που θέσατε είναι τελείως διαφορετικά από αυτά τα οποία θέσατε πριν από τρία χρόνια, όταν πρωτοήρθαμε στα πράγματα. Τότε θα μιλούσατε για φορολογία, για μια οικονομία η οποία δεν αναπτυσσόταν. Τώρα έχουμε ενδεχομένως να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα μιας οικονομίας η οποία αναπτύσσεται. Προβλήματα, δηλαδή, ως προς το ζήτημα του κόστους του ρεύματος, το οποίο είναι ένα εισαγόμενο πρόβλημα που το γνωρίζουμε πολύ καλά και ξέρουμε ότι από δω και στο εξής η προσοχή μας πρέπει να στραφεί περισσότερο στις επιχειρήσεις, για να τονώσουμε την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Το ζήτημα της μετάβασης στην πράσινη ενέργεια και το πόσο χρόνο θα χρειαστεί είναι ένα ζήτημα το οποίο δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αφορά συνολικά την Ευρώπη και σε αυτό το επίπεδο, σίγουρα, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως «προσωπικά, θεωρώ απόλυτη προτεραιότητα την ένταξη στο δίκτυο μονάδων που μπορούν να χρησιμοποιούν ΑΠΕ για να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους. Αυτό πρέπει να είναι συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας, όσο πιο γρήγορα το κάνουμε τόσο πιο ανταγωνιστικοί θα είμαστε.
Γνωρίζετε τις δυσκολίες και τις επενδύσεις, οι οποίες πρέπει να γίνουν στα δίκτυα, αλλά το θεωρώ απολύτως κρίσιμο για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον παραγωγικό μας ιστό».

«Είμαστε μία κυβέρνηση που μας αρέσει να λύνουμε πραγματικά προβλήματα. Πολλά προβλήματα είναι οριζόντια, άλλα είναι πάρα πολύ ειδικά. Πάντως, ξέρετε ότι έχετε συνομιλητές οι οποίοι έχουν διάθεση να ακούσουν, καταλαβαίνουν -πιστεύουμε- πώς δουλεύει η πραγματική οικονομία. Και νομίζω εδώ, για να πούμε και έτσι τη θετική πλευρά, διαπιστώνουμε απόλυτα αυτό το οποίο είπατε, πως τα εργαλεία δημόσιας πολιτικής ουσιαστικά είναι απολύτως κρίσιμα για να προωθήσουμε επενδύσεις», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θέλω να ακούσω από εσάς ποια είναι τα βασικά ζητήματα και οι κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζετε, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά -και εξάλλου αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα και εδώ στην ΒΙ.ΠΕ. της Τρίπολης- ότι η ανάπτυξη χωρίς παραγωγικές επενδύσεις δεν μπορεί να υπάρχει. Έχουμε ήδη κάνει σημαντική πρόοδο στον τομέα αυτόν, αλλά μένουν πολλά ακόμα προφανώς τα οποία πρέπει να γίνουν και θα ήθελα να έχω μια εικόνα από πρώτο χέρι από εσάς ποιες είναι οι ειδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε γεωγραφικά αλλά προφανώς και κλαδικά» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους επιχειρηματίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Πρόκειται για μια αμιγώς 100% ελληνική εταιρεία με πάνω από μισό αιώνα εξέλιξης στον ελληνικό κλάδο φαρμάκου, με το 84% της παραγωγής επώνυμων προϊόντων της να εξάγεται σε 85 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αριθμεί περισσότερους από 1.200 εργαζόμενους, ενώ στην Τρίπολη δημιουργείται ένα νέο παραγωγικό Campus τελικών φαρμάκων και πρώτων υλών, οκτώ παραγωγικές μονάδες συνολικά, δυναμικότητας 270 τόνων πρώτων υλών φαρμάκων και 324 εκατομμυρίων τεμαχίων τελικών φαρμάκων.

«Χαίρομαι πολύ που η σημαντική επένδυση γίνεται εδώ. Στην πανδημία είμαστε εκτεθειμένοι στην πρόσβαση σε πρώτες ύλες για φάρμακα. Θέλουμε να εφαρμόσουμε τη στρατηγική αυτονομίας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναδεικνύοντας την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στη διασπορά παραγωγικών επενδύσεων σε όλη τη χώρα.

«Είναι εφικτή η επένδυση γιατί δώσαμε κίνητρα στις φαρμακευτικές εταιρείες να επενδύσουν στη χώρα μας» συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας όχι μόνο για την Τρίπολη αλλά για όλη την Πελοπόννησο.

Σήμερα, η εταιρεία υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο 356 εκατομμύρια ευρώ, που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική, όπως η ανάπτυξη και παραγωγή δραστικών πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων, δραστηριότητες που υλοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την εταιρεία ΠΟΚΑΣ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 2008 και πρωτοστατεί στην αναγέννηση δευτερογενών πλαστικών πρώτων υλών στα Βαλκάνια και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεγάλο μέρος της παραγωγής της, σε ποσοστό 70%, προορίζεται για πελάτες στο εξωτερικό, ενώ το 30% διοχετεύεται στην ελληνική αγορά. Οι επικείμενες επενδύσεις της εταιρείας αφορούν τη διαχείριση των υγρών αποβλήτων, τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των ανακτηθέντων υλικών πλαστικών υλικών για μείωση του κόστους παραγωγής και αύξηση της απασχόλησης.

Επίσης, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποίησε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, παρουσία του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Χρήστου Λαμπρόπουλου.

«Είμαστε δίπλα στον αγώνα που κάνετε. Έμπρακτα. Είμαστε μπροστά στην προσπάθεια για την καινοτομία και για τη μεταρρύθμιση. Έχουμε συνείδηση ότι μόνο με μεταρρύθμιση σε όλα τα επίπεδα, μεταρρύθμιση συνεχώς, η πατρίδα μας θα ξεπεράσει εμπόδια και προβλήματα και θα πάει μπροστά.

Θερμά συγχαρητήρια για ό,τι έχετε πετύχει, στην εξωτερική πολιτική, στον εξοπλισμό, στην άμυνα, στη θωράκιση της πατρίδας μας, στη βελτίωση της διεθνούς της θέσης, στα θέματα της οικονομίας, όλοι θυμόμαστε τη δύσκολη δεκαετία το τι περάσαμε και το τι δυσκολίες είχαμε. Θυμόμαστε τον αγώνα που έγινε μέσα στην πανδημία, για να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο κάβο και να πάμε μπροστά.

Καλώς ήρθατε, κύριε πρωθυπουργέ, έχετε τη στήριξη και την αγάπη μας και είμαστε δίπλα σας στον αγώνα που κάνετε, στον αγώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για την πατρίδα μας, για το καλύτερο μέλλον», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Νίκας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που ακολούθησε, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί για τη σημαντική δουλειά που επιτελείται στην Περιφέρεια:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη σημαντική δουλειά την οποία επιτελείτε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και για την άριστη συνεργασία που η Περιφέρειά σας έχει με την Κεντρική Κυβέρνηση, έτσι ώστε να είμαστε σήμερα σε θέση σε λίγο να παρουσιάσουμε, παρουσία πολλών υπουργών της κυβέρνησής μας, ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέχεια περπάτησε σε κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Τζιούμη.

Ποιοι συνόδευσαν τον πρωθυπουργό

Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και την Καινοτομία και βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος και βουλευτής Κορινθίας, Νίκος Ταγαράς, ο βουλευτής Αρκαδίας Κωνσταντίνος Βλάσης, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο βουλευτής Κορινθίας Κωνσταντίνος Κόλλιας, οι βουλευτές Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, Νεοκλής Κρητικός και οι βουλευτές Μεσσηνίας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς.

Ετικέτες: ΜητσοτάκηςΤρίπολη

ΣχετικάΆρθρα

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων, στο Μέγαρο Μαξίμου, Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026.  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Τι κέρδισαν οι αγρότες στο ραντεβού με Μητσοτάκη: Το πακέτο για ρεύμα, πετρέλαιο και ενίσχυση εισοδήματος – Το μήνυμα στους «σκληρούς» των μπλόκων

14/01/2026 | 10:13
Featured

Μητσοτάκης: Πολύ ουσιαστική, ειλικρινής και παραγωγική η συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών

13/01/2026 | 19:50 - Ενημέρωση 14/01/2026 | 00:52
Featured

Συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Τα επιπλέον μέτρα της κυβέρνησης – Τι συζητήθηκε

13/01/2026 | 19:05 - Ενημέρωση 14/01/2026 | 01:02
Featured

Έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου οι αγρότες, σε λίγο η συνάντηση με τον Μητσοτάκη – Ποιοι θα συμμετάσχουν

13/01/2026 | 15:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Η πρεσβυτέρα μάζεψε σε κούτες τα προσωπικά της αντικείμενα και αποχώρησε


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καταγγελίες–βόμβα Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: «Σέχτα, χειραγώγηση, 600 μηνύματα» και η  “γερόντισσα” με την  αστρολογία

    257 shares
    Share 103 Tweet 64
  • Σαμάρας για Novartis: Η απόφαση της Δικαιοσύνης πιστοποιεί την πολιτική σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

    115 shares
    Share 46 Tweet 29
  • Παραιτήθηκε η Μαρία Καρυστιανού από πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών: «Μου έβαζαν τρικλοποδιές εκ των έσω»

    106 shares
    Share 42 Tweet 27
  • ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ– Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρώσουν περισσότερους φόρους το 2026

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ: Ρεκόρ απορρόφησης στο ΠΑΑ 2014-2022 – 7,99 δισ. ευρώ πληρωμές και νέα σελίδα για την ΚΑΠ

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΔΥΠΑ 2026: 21.515 νέες επιδοτούμενες θέσεις, προγράμματα δεξιοτήτων για 80.000 ωφελούμενους και «κύμα» πληρωμών 

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΙΤΑΡΙ: +11% ζήτηση έως το 2034, 874 εκατ. τόνοι παραγωγή – Πού «κουμπώνει» η Ελλάδα μετά τα 7,99 δισ. και τη νέα ΚΑΠ

    87 shares
    Share 35 Tweet 22
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch