Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Μητσοτάκης: Διχαστικός και επικίνδυνος ο Τσίπρας – Αποκλείστε με την ψήφο σας μια κυβέρνηση «κουρελού»

TechTeam από TechTeam
24/04/2023 20:45 - Ενημέρωση 25/04/2023 03:41
Ενημερώθηκε: 25/04/2023 03:41:25
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
60
SHARES
127
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Η Δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως γαλάζια θα γίνει και ολόκληρη η Ελλάδα» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αιγάλεω, η οποία πραγματοποιείται στο γυμναστήριο «Σταύρος Βενέτης».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του σημειώνοντας με έμφαση ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τήρησε όλες τις δεσμεύσεις της σε ότι αφορά τη μείωση των φόρων και την αύξηση των συντάξεων και του βασικού μισθού.

O πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι τη σταθερότητα και την προοπτική του τόπου εγγυάται μόνο μια ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου και επανέλαβε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα επιτευχθεί η επενδυτική βαθμίδα. «Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των καλύτερων μισθών. Μπορούμε να αυξήσουμε 25%» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αττικής δεν θα μπορούσε να γίνει αλλού, παρά μόνο εδώ, στο Αιγάλεω, στην εκλογική μου περιφέρεια. Εδώ είχα κάνει την πρώτη πολιτική εμφάνιση πριν από 20 χρόνια, τον Απρίλιο του 2003.

Από το δυτικό τομέα ξεκινώ τον αγώνα μας. Αυτόν που θα φέρει την αυτοδύναμη ΝΔ και την αυτοδύναμη Ελλάδα. Για να κλείσουμε την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον» σημείωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Η δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως στα γαλάζια θα ντυθεί όλη η πατρίδα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Αιγάλεω.

Διχαστικός και επικίνδυνος ο Τσίπρας

«Θέλω αυτά που πετύχαμε να αντιπαρατεθούν στη μιζέρια και την καταστροφολογία των αντιπάλων μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτυγχάνει και ως κυβέρνηση και ως αξιωματική αντιπολίτευση. Αποτυγχάνει τώρα και ως πολιτική παρουσία», συνέχισε και αποδοκίμασε μια σειρά από θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλους τους τομείς.

«Το χειρότερο. Έσπρωξε τον τόπο στο περιθώριο της Ευρώπης. Φάνηκε ανίκανος και για αντιπολίτευση. Είπε όχι σε όλα και ναι σε τίποτα. Όχι στις φοροελαφρύνσεις, στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στο φράχτη του Έβρου, στα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία. Το πρόγραμμα που εξήγγειλε είναι Θεσσαλονίκη στον κύβο. 45 δις ευρώ κοστίζει. Οι πολίτες δεν τον πιστεύουν τον κ. Τσίπρα», υπογράμμισε.

Επιπλέον, σχολίασε το σύνθημα «δικαιοσύνη παντού» του ΣΥΡΙΖΑ. «Δικαιοσύνη παντού αλλά όχι δίπλα του», είπε σημειώνοντας ότι κρατάει τον καταδικασμένο Νίκο Παππά.

«Είναι διχαστικός. Υποκριτής όπως φάνηκε στην υπόθεση Γεωργούλη. Επικίνδυνος γιατί άφησε πίσω του τη νάρκη της απλής αναλογικής. Υπάρχει ένας τέλος να ακυρωθεί, η ψήφος μας την 21η Μαΐου. Το δίλημμα είναι πολύ απλό. Βαδίζουμε μπροστά ή γυρίζουμε πίσω;», ανέφερε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε επίσης ότι το δίλημμα στις εκλογές είναι «ΝΔ με πρωθυπουργό Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα».

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη γιατί, όπως είπε, δεν χωρούν επιπόλαιες συμπεριφορές.

Δεν είναι απίθανο το σενάριο της κυβέρνησης ηττημένων

«Οι αντίπαλοι μας είναι αδίστακτοι. Άλλα είπαν και άλλα έκαναν στο δημοψήφισμα της κωλοτούμπας. Δεν εμπιστεύομαι όποιον αρνείται για πρωθυπουργό τον αρχηγό του κόμματος που έχουν ψηφίσει οι πολίτες. Δεν έχουν αρχές. Είναι ικανοί να συνασπιστούν ακόμα και αν ηττηθούν. Αν οι αριθμοί τους ευνοήσουν θα θα επιχειρήσουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Βαρουφάκη με αντάλλαγμα την παγίωση της απλής αναλογικής. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Το σενάριο αυτό μοιαζει δύσκολο, δεν είναι απίθανο. Οι πολίτες μπορεί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και να δουν πρωθυπουργό Τσίπρα και υπουργό Οικονομικών τον Γιάννη Βαρουφάκη με ένα «Ν»», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης ανάφερε και την εξής μαντινάδα που του είπαν στην Κρήτη: «Πόσες Δήμητρες κάνει το σουβλάκι, ζήτησε τα ρέστα σου από το Γιάννη Βαρουφάκη».

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να αποκλείσουν κάθε συνεργασία που φέρνει παραλυσία. «Η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει. Όσο πιο δυνατό το μήνυμα της τόσο θα οπλίσει με δύναμη το νικητή για τις δεύτερες εκλογες. Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη ΝΔ, ψήφος για τη γιορτή της Δημοκρατίας», συμπλήρωσε.

Είπε, επίσης, ότι ο κ. Τσιπρας αντέγραψε το σύνθημα της ΝΔ «να γίνουμε Ευρώπη».

«Από τώρα προετοιμάζουν το αφήγημα της ήττας τους. Ήταν και παραμένουν αδιόρθωτοι. Εγώ ξεκινώ τον αγώνα με εφόδια τη συμφωνία αλήθειας, την οποία ανανεώνουμε και το έργο που έχουμε πετύχει», τόνισε.

 

Ετικέτες: Μητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

Featured

«Κλειδώνει» το «καλάθι» της ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ενισχύσεις για ευάλωτους, παρεμβάσεις για το στεγαστικό

31/08/2025 | 21:13
Featured

Μητσοτάκης: Αν δεν πέσουν οι τιμές στην ενέργεια, θα παρέμβουμε – Δεν καταργείται το 8ωρο

31/08/2025 | 16:00
Featured

Στα 99α γενέθλια της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

30/08/2025 | 21:31
Featured

Υπουργικό συμβούλιο: Οι παρεμβάσεις σε παιδεία, οικονομία, χωροταξία και ρύθμιση αδειών περιφερειακών ΜΜΕ

29/08/2025 | 20:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ALCO: Στις 6,2 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ - «Όχι» σε κυβέρνηση ηττημένων λέει η πλειοψηφία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Αφγανιστάν: Ο μεγάλος σεισμός σκόρπισε τον όλεθρο – 622 νεκροί, 1.500 τραυματίες, χωριά ισοπεδωμένα

    253 shares
    Share 101 Tweet 63
  • Η αντίδραση της Ρωσίας στις αναφορές για παρεμβολές στο αεροσκάφος της φον ντερ Λάιεν

    240 shares
    Share 96 Tweet 60
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑ-«Καλάθι» ΔΕΘ 2025: Διπλή ενίσχυση σε μισθούς & συντάξεις — Προσωπική διαφορά, ΕΑΣ, φοροελαφρύνσεις και τα τελευταία για τα αναδρομικά

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • ΔΥΠΑ- ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: «Επιχειρώ με 17.500€» και 35.000 θέσεις για 55+ — Διπλή ευκαιρία το φθινόπωρο για νέους και μεγαλύτερους ανέργους

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Έχασε επαφή με το GPS το αεροπλάνο που μετέφερε την Φον ντερ Λάιεν – Υποψία για ρωσική παρεμβολή

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • CNBC: Ο Τραμπ συνέχιζει να απειλεί τον Πούτιν με κυρώσεις

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Συναγερμός ΤΩΡΑ στην Παλλήνη: Φωτιά στο Μουσικό Σχολείο – 30 πυροσβέστες στη μάχη με τις φλόγες

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch