Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης: Επέκταση του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού

TechTeam από TechTeam
25/10/2023 09:54
Ενημερώθηκε: 25/10/2023 09:55:34
σε Featured, HOT NEWS, ΥΓΕΙΑ
A A
60
SHARES
128
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την επέκταση του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού «Φώφη Γεννηματά» στις γυναίκες 45-74 ετών, από 50-69 ετών που ήταν μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός είχε σήμερα συζήτηση με γυναίκες στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» απευθύνεται έως σήμερα σε 1,3 εκατομμύρια γυναίκες 50-69 ετών και παρέχει δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία, δωρεάν εξέταση σε ειδικό γιατρό και δωρεάν υπερηχογράφημα. Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ) εξέτασε την αναθεώρηση των ηλικιακών ορίων σύμφωνα με τις νέες ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες. και το αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλεί sms και στις νέες δικαιούχους, της ομάδας 45 έως 74 ετών.

«Χαίρομαι που είστε σήμερα μαζί μας, για να κάνουμε μία συζήτηση για μία δράση στην οποία αποδίδω πολύ μεγάλη σημασία και αναφέρομαι στο προληπτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που δώσαμε το όνομα της αείμνηστης της Φώφης Γεννηματά. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ήδη τρέξει στη χώρα μας με πολύ σημαντικά αποτελέσματα, όπου πάνω από 300 χιλιάδες γυναίκες έχουν κάνει χρήση αυτής της υπηρεσίας, της δωρεάν μαγνητικής μαστογραφίας την οποία παρέχουμε στις γυναίκες, και έχουμε ήδη εντοπίσει παραπάνω από 15 χιλιάδες περιστατικά καρκίνου του μαστού, τα πιο πολλά πρώιμα, άρα και με πολύ καλή πρόγνωση ως προς τη θεραπεία τους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καταλαβαίνω τον φόβο τού να πάει κάποια γυναίκα να κάνει μία εξέταση, αλλά να γνωρίζουν και οι γυναίκες ότι όσο νωρίτερα το βρουν κάποιο εύρημα τόσο καλύτερο θα είναι για την πρόγνωσή τους. Από εδώ θέλω να στείλω ένα πολύ σημαντικό μήνυμα πρόληψης το οποίο θέλουμε να μεταφέρουμε», συνέχισε ο Πρωθυπουργός.

Καρκίνος του Μαστού: Σημαντικό να έρχεται στο κινητό σου η ειδοποίηση για να πας να κάνεις την εξέταση
«Η πρόληψη με βοήθησε τόσο, ώστε πρόλαβα κάτι πάρα πολύ άσχημο. Ήμουν μόλις 42 χρόνων εκείνη την εποχή, που ψηλάφισα κάτι ενώ έκανα μπάνιο και έτρεξα κατευθείαν να κάνω την εξέταση, με πολύ φόβο στην αρχή και μάλιστα στον Άγιο Σάββα που είναι και δημόσιο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί εκεί που κάθεσαι σου έρχεται στο κινητό σου η ειδοποίηση για να πας να κάνεις την εξέταση. Και είναι πολύ ευχάριστο ότι ενώ εσύ έχεις μάθει να φροντίζεις για όλους και για όλα, βλέπεις ότι υπάρχει και κάποιος, που είναι η πολιτεία και σε ξαφνιάζει ευχάριστα όλο αυτό, που φροντίζει πρώτη φορά για σένα», σημείωσε η Ελένη Κολοφωτιά, στο πλαίσιο της συζήτησης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Έχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και ειδικά στα μεγάλα μας αντικαρκινικά νοσοκομεία, τα οποία πραγματικά κάνουν μία θαυμάσια δουλειά και κατά τεκμήριο παρέχουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία σε πολύ δύσκολα περιστατικά. Θέλω επίσης να σας πω ότι στην Ελλάδα είμαστε εξαιρετικά γενναιόδωροι με τα αντικαρκινικά φάρμακα και τις θεραπείες τις οποίες παρέχουμε, δίνοντας πρόσβαση στους ασθενείς μας στις πιο ακριβές και στις πιο σύγχρονες θεραπείες. Η διαφορά του προγράμματος αυτού είναι ότι δίνεται η δυνατότητα για μία παροχή δημόσιας υγείας σε αυτή να μπορεί να συμμετέχει και ο ιδιωτικός τομέας», επεσήμανε ο Πρωθυπουργός. «Γι’ αυτό και νομίζω ότι αυτή η σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση για τον ασθενή, πληρώνει το κράτος τελικά και γίνεται υπό τον κρατικό έλεγχο και υπό την κρατική φροντίδα, είναι μια λογική στην οποία εγώ πιστεύω και μπορεί να δουλέψει καλά», συνέχισε.

«Είχα από τη μαμά μου ιστορικό και έχω ξεκινήσει από τα 39 μου ως τα 40 μου, τώρα είμαι 58, προκειμένου και κάνω κάθε χρόνο τον προληπτικό μου έλεγχο ανελλιπώς. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα αυτό που έχει ξεκινήσει τώρα στη χώρα μας είναι ό,τι καλύτερο γιατί δίνει κίνητρο στις γυναίκες. Αρκεί να μην φοβούνται, γιατί οι περισσότερες φοβούνται. Άλλες φοβούνται γιατί έχει λίγο πόνο, άλλες ντρέπονται. Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη αρωγή που θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να δώσει η πολιτεία στις γυναίκες προκειμένου να πέσει η θνησιμότητα από τον καρκίνο του μαστού», είπε στη διάρκεια της συζήτησης η Αθανασία Γεωργίου, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σημειώνει: «Εμένα είχε και η μάνα μου καρκίνο του μαστού και θυμάμαι τότε το θάρρος με το οποίο μιλούσε για την ασθένεια και το αντιμετώπισε, γιατί είχε πολλά προβλήματα υγείας και ήταν πολύ εξοικειωμένη και ουδέποτε αισθάνθηκε η ίδια ότι υπήρξε θύμα της μοίρας, αυτά τα οποία μπορεί κάποιος να πει όταν του τυχαίνει μια ασθένεια. Πάλεψε και στάθηκε στα πόδια της. Και θυμάμαι όταν μίλησε για πρώτη φορά για τον καρκίνο του μαστού, σε μια εποχή που δεν τολμούσαμε να εκφέρουμε τη λέξη καρκίνος, ήταν “η επάρατος”. Δεν μιλούσαμε καθόλου για το πρόβλημα. Και πόσο δύναμη νομίζω έδωσε σε πολλές γυναίκες τότε να βγουν από αυτό τον εγκλωβισμό του φόβου, να κάνουν την εξέταση και μετά να αναζητήσουν προφανώς και ιατρική βοήθεια. Αλλά είναι πραγματικά αμαρτία να χάνονται ζωές από ασθένειες τις οποίες μπορούμε να τις προλαμβάνουμε».

Τη δική της εμπειρία περίγραψε η Μαρία Καραμαλίκη: «Έχω κάνει δύο χειρουργεία. Δυστυχώς τώρα η αδερφή μου έχει μια περιπέτεια. Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα “Δοξιάδη” το έχω σαν δώρο στον εαυτό μου. Μας έχει βοηθήσει. Πήγα στον Άγιο Σάββα, αμέσως βρήκα ραντεβού, δεν είχα πρόβλημα στο ραντεβού. Τώρα με παρακολουθούν στο “Έλενα”, πάλι δεν είχα πρόβλημα ραντεβού. Είναι άμεσα τα ραντεβού και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί το πρόγραμμα “Δοξιάδη” βοηθάει τις γυναίκες πάρα πολύ. Και μπορώ να πω ότι έχω σωθεί. Ειδικά στον Άγιο Σάββα έμεινα έκπληκτη. Και ειδικά στο “Έλενα” υπάρχει ένα ολόκληρο τμήμα για το μαστό».

«Το πιο σημαντικό είναι εμείς οι γυναίκες να απευθυνθούμε στις γυναίκες, γιατί έτσι τελικά χτίζεται και η εμπιστοσύνη και μπορούμε να πείσουμε περισσότερες γυναίκες να κάνουν αυτή τη σωτήρια εξέταση», τόνισε από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς αναφέρθηκε η Ειρήνη Κασσανδρινού: «Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γιατροί του Αγίου Σάββα κάνουν λειτούργημα, δεν πληρώνονται γι’ αυτό που κάνουν. Απλά θα πω ότι λείπουν πολλά πράγματα στη δημόσια υγεία. Λείπει το νοσηλευτικό το οποίο δουλεύει πάρα πολλές εφημερίες. Εγώ έμεινα στα δύο χειρουργεία 15 μέρες, στο τρίτο χειρουργείο 40 μέρες. Οι ίδιοι άνθρωποι. Επίσης, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Άγιος Σάββας, επειδή είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση, δηλαδή το νοσηλευτικό προσωπικό πρέπει να είναι μέσα, πρέπει να γνωρίζει τους καρκινοπαθείς. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι δεν υπάρχουν ραντεβού. Δηλαδή, την αποκατάσταση την έκανα μετά από τρία χρόνια. Ή δεν έχει κρεβάτια για να γίνει. Θεωρώ ότι αυτά πρέπει να κοιτάξουμε».

Μητσοτάκης για ΕΣΥ: 6.500 προσλήψεις για την υγεία για το 2024
«Το αναγνωρίσαμε από την πρώτη στιγμή και γι’ αυτό και στον ετήσιο προγραμματισμό των προσλήψεων που εγκρίναμε στο Υπουργικό πριν από λίγες μέρες, κατανείμαμε 6.500 προσλήψεις για την υγεία για το 2024», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί σε νοσηλευτικό προσωπικό. Και βέβαια γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες και το πώς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχουμε στην διάθεση μας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και τις παροχές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις αυξήσεις, που κάποιες έχουμε κάνει στους γιατρούς. Ειδικά επιδόματα, ώστε να μην χάνουμε και γιατρούς και νοσηλευτές στον ιδιωτικό τομέα, γιατί κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό».

«Βέβαια έχει μεγάλη σημασία να μπορούμε να βλέπουμε την υγεία ολιστικά. Διότι σε αυτή την κουβέντα αποτυπώνονται οι δύο όψεις: η πρόληψη και η φροντίδα σε πρώτο επίπεδο και φυσικά το τι γίνεται στα νοσοκομεία μας», προσέθεσε ο Πρωθυπουργός. «Μερικές φορές αισθάνομαι ότι το Υπουργείο Υγείας στο παρελθόν ήταν “Υπουργείο Ασθένειας και Νοσοκομείου”, όχι Υπουργείο Υγείας. Υπάρχουν μια σειρά από προγράμματα τα οποία εντάσσονται στο “Σπύρος Δοξιάδης”, που είναι η μεγάλη ομπρέλα των προληπτικών εξετάσεων. Το «Φώφη Γεννηματά» αφορά τον μαστό».

Αγαπηδάκη: Έρχεται πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου τραχήλου της μήτρας
Η κυρία Αγαπηδάκη αναφέρθηκε και στον περαιτέρω σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας που αφορά στην πρόληψη: «Θα κάνουμε πρόγραμμα πρόληψης καρκίνου τραχήλου της μήτρας. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε με συντονισμένες δράσεις να αυξήσουμε τον εμβολιασμό των νέων κοριτσιών έναντι του ιού HPV. Σκοπός είναι να μην έχουμε στην χώρα μας σε δέκα χρόνια περιστατικά από καρκίνο τραχήλου της μήτρας».

«Αυτά είναι πράγματα τα οποία θα δείξουν τα αποτελέσματα τους σε αρκετά χρόνια από τώρα, όταν εμείς δεν θα είμαστε πια σε αυτό το γραφείο. Και γι’ αυτό νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη αξία να μπορούμε να συνδυάζουμε τις βραχυπρόθεσμες απαιτήσεις του συστήματος. Χρειαζόμαστε παραπάνω νοσηλευτές. Πρέπει να κάνουμε παρεμβάσεις στα τμήματα επειγόντων περιστατικών χθες. Το “Μεταξά”, που είναι το άλλο αντικαρκινικό νοσοκομείο, μπορεί να μην είναι στο επίπεδο που είναι ο Άγιος Σάββας. Πώς θα το αναβαθμίσουμε ώστε να μπορούμε να έχουμε δύο απολύτως ισάξια και ισοδύναμα αντικαρκινικά νοσοκομεία; Αυτές είναι οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σήμερα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αλλά το πώς θα εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας στο να τρέφονται σωστά, πως θα αντιμετωπίσουμε την παιδική παχυσαρκία, η οποία συνδέεται μετά με αυξημένη πιθανότητα να είναι κάποιος παχύσαρκος για όλη την διάρκεια της ζωής του. Αυτά έχουν να κάνουν με το πώς εμείς αντιλαμβανόμαστε τον έλεγχο τον οποίο θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας και το πώς κάποιος θα μας εκπαιδεύσει να αντιληφθούμε ότι αυτό το οποίο κάνουμε σήμερα θα έχει θετικές επιπτώσεις στην υγεία μας 10, 20 και 30 χρόνια» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας ειδική αναφορά στα θέματα της ψυχικής υγείας: «Η ιατρική επιστήμη η ίδια μας καθοδηγεί και μας πηγαίνει σε αυτήν την κατεύθυνση, μιας πιο ολιστικής προσέγγισης για την υγεία μας, την οποία βέβαια εντάσσω και την ψυχική υγεία. Διότι καταλαβαίνω ότι το ένα κομμάτι είναι η αντιμετώπιση της ασθένειας και το δεύτερο κομμάτι είναι τα ψυχικά αποθέματα που έχει κανείς, τις διάφορες διακυμάνσεις, από το φόβο στην απελπισία, στο θυμό. “Γιατί έτυχε σε εμένα”. Μέχρι τη φάση όπου θα βρει κάποιος τη δύναμη να κάνει αυτό το οποίο θα του υποδείξουν οι γιατροί για να αποκτήσει ξανά, όσο αυτό είναι εφικτό, τον έλεγχο της κατάστασης και να μην παραδοθεί».

Το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» εντάσσεται σε μία ευρύτερη στρατηγική για την καθιέρωση δωρεάν προληπτικών εξετάσεων, με στόχο την έγκαιρη διάγνωση χρόνιων νοσημάτων και τον περιορισμό παραγόντων κινδύνου, χωρίς αποκλεισμούς. Οι δράσεις αυτές, που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα «Σπύρος Δοξιάδης», αποτελούν μία ενεργή προσπάθεια της πολιτείας να προσεγγίσει η ίδια τους πολίτες για θέματα υγείας και πρόληψης, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες ή φόβους που τους αποθαρρύνουν από τη διενέργεια προσυμπτωματικών ελέγχων.

Ετικέτες: Μητσοτάκης
Προηγούμενο Άρθρο

Επίδομα ηλεκτρικού ρεύματος έως 800 ευρώ ανακοινώνει η κυβέρνηση

Επόμενο Άρθρο

“Γιώργος Σεφέρης. Εξήντα χρόνια από το Βραβείο Νόμπελ” – Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: Η Ελλάδα από αποπαίδι της κρίσης βρίσκεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες

30/04/2025 | 18:27
Featured

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελέγη αντιπρόεδρος του ΕΛΚ

30/04/2025 | 16:37
Featured

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ήταν το αποπαίδι της κρίσης, σήμερα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες – Αιχμές κατά ευρωγραφειοκρατίας

30/04/2025 | 15:00
Featured

Μητσοτάκης σε Μερτς: Προσβλέπω σε στενή συνεργασία με τη νέα γερμανική Κυβέρνηση

29/04/2025 | 22:32
Featured

Στο συνέδριο του ΕΛΚ ο Μητσοτάκης: Στο επίκεντρο οι ευρωπαϊκές προκλήσεις – Υποψήφιος αντιπρόεδρος ο Κωστής Χατζηδάκης

29/04/2025 | 19:24
Featured

Μητσοτάκης: Αναγνώριση ιατρικών τίτλων από ΗΠΑ για επαναπατρισμό γιατρών

29/04/2025 | 16:30
Featured

Στο συνέδριο του ΕΛΚ στην Ισπανία ο Μητσοτάκης – Οι επαφές, η διεκδίκηση Χατζηδάκη για μία από τις θέσεις αντιπροέδρου

29/04/2025 | 08:13
Featured

Συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη το Υπουργικό Συμβούλιο

27/04/2025 | 23:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

"Γιώργος Σεφέρης. Εξήντα χρόνια από το Βραβείο Νόμπελ" - Έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

    281 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Νέα πρόβλεψη Μαρουσάκη για την επιστροφή της άνοιξης

    227 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Πούτιν: Είμαι βέβαιος ότι η Ρωσία θα αποκαταστήσει τελικά τους δεσμούς της με την Ευρώπη

    185 shares
    Share 74 Tweet 46
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: 300.000 επιταγές, 6 δωρεάν διανυκτερεύσεις και 5 νέα προγράμματα ΔΥΠΑ για ανέργους – Όλες οι λεπτομέρειες

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Αποκλειστικό: Και δεύτερος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ διώκεται για το σκάνδαλο με τα εικονικά βοσκοτόπια – Στον αέρα 250.000 ευρώ επιδοτήσεων

    148 shares
    Share 59 Tweet 37
  • Αγροτικές πληρωμές Μαΐου-Ιουνίου 2025: Πότε θα μπουν τα ποσά στους λογαριασμούς – Ραγδαίες εξελίξεις από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά: Πρωινός εφιάλτης στην Εθνική – Κανονικά πλέον η κυκλοφορία

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch