Τρίτη, 26 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Μητσοτάκης: Φέτος ήταν η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων 40 ετών σε επίπεδο συνθηκών για φωτιές

TechTeam από TechTeam
23/10/2024 13:30
Ενημερώθηκε: 23/10/2024 16:21:09
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
52
SHARES
111
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Για την αντιπυρική περίοδο και τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης αναφορικά με τη στήριξη των πληγέντων, την αποκατάσταση των υποδομών και την περαιτέρω ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Φέτος ήταν η πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων 40 ετών σε επίπεδο συνθηκών για φωτιές», τόνισε ο Πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι πέρσι κάηκαν 1,754 εκατομμύρια στρέμματα ενώ φέτος 440.000 και το 98% των 9.101 φωτιών σβήστηκε τα πρώτα λεπτά. Ο Πρωθυπουργός είπε ότι το 2027 θα έρθουν τα νέα Canadair.

Παράλληλα ευχαρίστησε τους εθελοντές και αναφέρθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων ευρώ, με το οποίο η χώρα θα προμηθευτεί 1950 νέα πυροσβεστικά οχήματα εκ των οποίων 235 θα έχουν παραδοθεί μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.

«Κύριε Ανδρουλάκη η κλιματική κρίση δεν είναι άλλοθι, είναι μια πραγματικότητα», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής προσπάθειας, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι ενώ «πέρσι ήταν μια πολύ κακή χρονιά με καμένα 1.754.000 στρέμματα, φέτος κάηκαν 440.000 στρέμματα, με μέσο όρο 20ετίας τα 500.000», προσθέτοντας ότι με το νέο δόγμα πρώτης προσβολής της πυρκαγιάς, «το 98% των συνολικά 9.101 πυρκαγιών αντιμετωπίστηκαν τα πρώτα λεπτά».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, επίσης, στο πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ ύψους 2,1 δισ. ευρώ, με το οποίο, όπως υπενθύμισε, η Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα αποκτήσουν τα νέα Canadair το 2027, αναβαθμίζοντας παράλληλα τον στόλο των οχημάτων της Πυροσβεστικής και ενισχύοντας την υπηρεσία με νέο ανθρώπινο δυναμικό.

Απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη, τόνισε ότι η κλιματική κρίση δεν είναι άλλοθι, αλλά μια πραγματικότητα που δεν έχει κόμμα και χρώμα και αποτελεί κίνδυνο που απειλεί τους πάντες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την τοποθέτησή του με «τα πραγματικά δεδομένα τι έγινε σε αυτή την περίοδο και ποια είναι τα στατιστικά στοιχεία» λέγοντας ότι «η χρονιά αναμενόταν δύσκολη κλιματολογικά και ήταν η πιο δύσκολη των τελευταίων 40 ετών σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου. Υπερβολικά μεγάλη ξηρασία έντονους ανέμους μεγάλες θερμοκρασίες που ήρθε μετά από ένα ήπιο χειμώνα με ελάχιστα χιόνια. Αυτές είναι οι συνθήκες που πιθανότατα θα καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερη συχνότητα λόγω της κλιματικής κρίσης. Βρεθήκαμε σε επικινδυνότητα 4 – 5 νωρίτερα από άλλες χρονιές αλλά είχαμε και τον κρατικό μηχανισμό προετοιμασμένο».

«Ξεκινώ λέγοντας και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού που κατέβαλαν και φέτος τιτάνια προσπάθεια» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και παρέθεσε τα υπόλοιπα στοιχεία: «9.101 φωτιές σε σχέση με 7.163 πέρυσι. Οι καμένες εκτάσεις – για να μην ακούσουμε ότι κάηκε όλη η Ελλάδα. Πέρσι ήταν μια πολύ κακή χρονιά με καμένα 1,754 εκαομμύρια στρέμματα ενώ φέτος ήταν 440.000 στρέμματα με μέσο όρο 20ετιας τα 500.000. Άρα φέτος ήμασταν κάτω από τον μέσο όρο της τελευταίας 20ετίας τις καμένες εκτάσεις».

Η αναφορά αυτή του πρωθυπουργού προκάλεσε την διακοπή από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία ρώτησε «δεν κάηκε; (σ.σ. η Ελλάδα) με τον πρωθυπουργό να της απαντά «και μετά αναρωτιέστε γιατί η αντιμετώπιση από μέρους μου είναι ανάλογη της δική σας. Έχετε την αντιμετώπιση που σας αξίζει».

«Το ζήτημα λοιπόν είναι αν μπορούμε να είμαστε κάτω από τον μέσο όρο και οι απώλειες να είναι τέτοιες ώστε τα στρέμματα που καίγονται να μην είναι παραγωγικά και ώριμα δάση. Είχαμε λιγότερα καμένα στρέμματα ανά πυρκαγιά και είχαμε πολύ λιγότερες καμένες δασικές εκτάσεις. Στην Αττική για παράδειγμα από τα 100.000 καμένα στρέμματα μόνο τα 10.000 ήταν πραγματικό δάσος τα υπόλοιπα βραχώδεις θαμνώδεις εκτάσεις. Το φαινόμενο δεν είναι μόνο Ελληνικό» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Οι πυλώνες της αντιπυρικής περιόδου

Κάνοντας λόγο για «4+1 πυλώνες», ο πρωθυπουργός ανέλυσε στη συνέχεια «τι κάναμε και τι αλλάξαμε φέτος για την αντιπυρική περίοδο και τι πρέπει να κάνουμε».

«Πρόληψη: Θυμάστε μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι έγινε έκθεση από Γερμανό ειδικό που είχαμε στηρίξει και εμείς η οποία αναφερόταν στην ανάγκη να δώσουμε έμφαση στην πρόληψη που δεν συνέβαινε. Ήταν σωστή η παρατήρηση και αυτό κάναμε με μεγάλη συστηματικότητα αξιοποιώντας πόρους Ταμείου Ανάκαμψης. Πρόγραμμα Αντινέρο Ι,ΙΙ,ΙΙΙ σχεδόν 400 εκατομμυρίων ευρώ σε δράσεις πρόληψης (καθαρισμοί, αντιπυρικές ζώνες, δρόμοι κα) . Πρώτη φορά ένα τόσο συντονισμένο πρόγραμμα που είχε πραγματικό αποτύπωμα και βοήθησε στην αντιμετώπιση δύσκολων πυρκαγιών» είπε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στη συνεργασία των πολιτών.

«Σε αυτή την μεγάλη πρωτοβουλία θέλουμε συμμάχους και τους πολίτες. Δεν αρκούν οι παρεμβάσεις του κράτους. Επαναλαμβάνω έγιναν για πρώτη φορά. Πρέπει και οι πολίτες να φροντίζουν την περιουσία τους. Η πλατφόρμα για καθαρισμό οικοπέδων που αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από την αντιπολίτευση είχε πάνω από 830.000 ιδιοκτήτες ακινήτων να δηλώνουν ότι καθάρισαν τα οικόπεδα τους. Είχαμε επίσης 9.000 καταγγελίες για καθαρισμούς σε περιαστικά δάση που δεν έγιναν».

«Αυτή η προσπάθεια είχε σημαντικά αποτελέσματα περιορισμού καύσιμης ύλης. Ήταν μεγάλη επιτυχία συλλογική και αναγνώριση από πλευρά της κοινωνίας ότι δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από το κράτος και ότι και οι πολίτες έχουν υποχρεώσεις να καθαρίζουν την περιουσία τους. Πρέπει ο καθένας να αναγνωρίζει και αναλαμβάνει ατομική ευθύνη» συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας ειδική αναφορά αφενός στην αυστηροποίηση των ποινών εμπρησμού λέγοντας ότι «είχαμε και ορισμένα τραγικά περιστατικά ανθρώπων που υποτίθεται ήταν επιφορτισμένοι για προστασία και έβαζαν φωτιές» και αφετέρου στα κίνητρα για ασφάλιση περιουσιών «γι αυτό και προχωρήσαμε σε έκπτωση του ΕΝΦΙΑ κατά 10% σε όσους ασφαλίζουν περιουσίες τους έναντι φυσικών καταστροφών».

Η κατάσβεση

Όσον αφορά την κατάσβεση ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην «αξιοποίηση της τεχνολογίας τεχνολογίας για επιτήρηση, άμεσο εντοπισμό και γρήγορη κατάσβεση. Στην Αττική είδαμε για πρώτη φορά drones που πετούσαν 24 ώρες το 24ωρο. Για πρώτη φορά τις επικίνδυνες ημέρες του καλοκαιριού είχαμε περιπολίες έμφορτες για να κάνουν προσβολές σε πρώτο χρόνο. Να τονίσω ότι με αυτό το τρόπο της γρήγορης παρέμβασης καταφέραμε να σβήσουμε την συντριπτική πλειοψηφία των πυρκαγιών άνω του 98%. Γι αυτές δεν άκουσε κανείς τίποτα ακριβώς γιατί η παρέμβαση έγινε σε πρώτο χρόνο».

Όπως είπε, δε, «προετοιμαζόμαστε για την επόμενη αντιπυρική περίοδο για να καλύψουμε μεγαλύτερα τμήματα της χώρας με επιτήρηση μέσω drones».

Το 112 έχει σώσει ζωές

Εκτεταμένη ήταν η αναφορά του πρωθυπουργού και στο 112 για γρήγορες εκκενώσεις: «Θέλω να ελπίζω ότι μπορούμε σήμερα να συμφωνήσουμε ότι πρέπει να εστιάσουμε στις εκκενώσεις και ότι η προστασία της ανθρώπινης ζωής αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Το θυμήθηκα αυτό βλέποντας σκηνές από τους δύο καταστροφικούς τυφώνες που έπληξαν τις νοτιοανατολικές πολιτείες ΗΠΑ. Υπήρχαν στελέχη της εκεί Πολιτικής προστασίας και τοπικής αυτοδιοίκησης που με σκληρό και κυνικό τρόπο έλεγαν σε όσους δεν φύγουν ότι μάλλον θα πεθάνουν. Αυτό που γίνεται με κυνικό τρόπο σε άλλες χώρες για εμάς είναι κατάκτηση και το 112 έχει σώσει πολλές ζωές και παρακαλώ στην κριτική που θα κάνετε να σταματήσετε να λέτε ότι το 112 είναι άλλοθι. Είναι άδικο και λάθος μήνυμα προς τους πολίτες».

Ο συντονισμός

Ως τρίτο πυλώνα πολιτικής ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλυσε τον καλύτερο συντονισμό «ξεκινώντας με έγκυρες μετεωρολογικές προβλέψεις. Επιτήρηση από αέρα και έδαφος και καλύτερο συντονισμό μεταξύ Πυροσβεστικής τοπικής αυτοδιοίκησης εθελοντών. Στέκομαι στην μεγάλη μεταρρύθμιση της μεταφοράς αρμοδιοτήτων της επίβλεψης Δασών από το υπουργείο Εσωτερικών στο υπουργείο Περιβάλλοντος για οριζόντιο έλεγχο και συντονισμένη δασική πολιτική. To γεγονός ότι βρίσκονται σε κοινή αίθουσα συντονισμού, πυροσβέστες και δασικοί υπάλληλοι, έχει βοηθήσει»

Ο πρωθυπουργός έκανε, επίσης, λόγο για «σημαντική πρόοδο για την αποκατάσταση. Για την τελευταία πυρκαγιά της Αττικής έχει ήδη καταβληθεί 1 εκατομμύρια ευρώ και θα ακολουθήσουν επόμενες εκταμιεύσεις και έκτακτες ενισχύσεις. Η αποκατάσταση δεν είναι μόνο οικονομική προς πληγέντες είναι και περιβαλλοντική. Για την πυρκαγιά Αττική έχουν εγκριθεί 18 παρεμβάσεις για αντιδιαβρωτικά έργα και βρέθηκαν δύο ανάδοχοι για αναδασώσεις».

Δοθείσης της αφορμής υπενθύμισε και «τις παρεμβάσεις που έγιναν από αυτή την κυβέρνηση για αποκατάσταση των ζημιών από τη φωτιά στην Εύβοια. Προχώρησαν οι αναδασώσεις εκεί που απαιτούνται. Οι ειδικοί μας αναδεικνύουν που πρέπει να γίνουν καθώς στο μεγαλύτερο μέρος γίνεται με φυσικό τρόπο. Όλα τα έργα και τα αντιπλημμυρικά, αντιδιαβρωτικά έχουν γίνει στην Εύβοια».

Ετικέτες: ΒουλήΜητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Με ποια «όπλα» ξεκινάει ο Μητσοτάκης την πορεία από τη ΔΕΘ έως τις εκλογές

25/08/2025 | 22:13
Featured

Ερχονται φορολογικές ελαφρύνσεις  – Στήριξη σε πάνω από 3,5 εκατ. πολίτες

25/08/2025 | 21:11
Featured

Μητσοτάκης στο TikTok για επέκταση προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»: «Τα δημόσια σχολεία μας αλλάζουν όψη»

25/08/2025 | 19:14
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φιλοξένησε τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου «Η φιλία μεταξύ ηγετών είναι σημαντική σε αυτούς τους καιρούς» ανέφερε ο Λικ Φρίντεν

24/08/2025 | 18:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ανδρουλάκης: Με τη φωτιά στην Πεντέλη κάηκε το 37% των δασικών εκτάσεων όλης της Αττικής


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τροχαίο-σοκ στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν οι επιβάτες 

    336 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Γάζα: 15 νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ σε νοσοκομείο – 4 δημοσιογράφοι στα θύματα

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ  2025–2026: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως 1.200€ και γιατί δεν συμφέρει μετά τα 40 έτη ασφάλισης»

    256 shares
    Share 102 Tweet 64
  • Γιορτή σήμερα 25 Αυγούστου 2023, εορτολόγιο: Άγιος Τίτος ο Απόστολος

    201 shares
    Share 80 Tweet 50
  • ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι Ρώσοι μπήκαν στη Ντομπροπίλια – Σφοδρές μάχες στην Κονσταντινίβκα, καμπανάκι για Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ

    180 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ – ΤΑ ΝΕΑ: Τι κερδίζουν πίσω με το τέλος της προσωπικής διαφοράς – Αυξήσεις 55 ευρώ/μήνα  και αναδρομικά από το 2026

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Νέες αποκαλύψεις για το δράμα του Βόλου: «Την βίαζε, την άφηνε έγκυο για να μην τον χωρίσει»

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch