Κυριακή, 4 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης: Η καθολική απαγόρευση των social media δεν θα είχε αποτέλεσμα – Ερχονται τα parko.gov.gr και kids wallet

TechTeam από TechTeam
30/12/2024 15:10
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
74
SHARES
158
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η κυβέρνηση παρουσίασε σήμερα το σχέδιο για την προστασία των ανηλίκων από την ανεξέλεγκτη χρήση των social media και για την αντιμετώπιση του εθισμού στο Διαδίκτυο

Ασπίδα προστασίας των παιδιών από την ανεξέλεγκτη χρήση των κοινωνικών δικτύων και από την προβολή ακατάλληλου για την ηλικία τους υλικού επιχειρεί να υψώσει η κυβέρνηση, και στο πλαίσιο αυτό παρουσιάζεται σήμερα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το κυβερνητικό σχέδιο «Εθνική Στρατηγική».

Η παρουσίαση

Μητσοτάκης: Ποιες θα είναι οι παρεμβάσεις που μπορούμε να κάνουμε
Ποιες μπορεί να είναι οι παρεμβάσεις; Η καθολική απαγόρευση των social media δεν θα είχε αποτέλεσμα. Πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να συζητήσουμε για το πρόβλημα. Εμείς και τα παιδιά μας. Οι γονείς που φέρουν μεγάλη ευθύνη στο να θέτουν όρια. Και να θέσουμε και τις εταιρείες τεχνολογίας προ των ευθυνών τους. Οι αλγόριθμοι των εταιρειών αυτών είναι έτσι σχεδιασμοί ώστε να μεγιστοποιούν το χρόνο που είμαστε μπροστά στην οθόνη των κινητών μας.

Η προστασία της παιδική ψυχής είναι μία υποχρέωση αυτονόητη μία ς κοινωνίας και γιατί ο παιδικός και ο εφηβικός εγκέφαλος ακόμα αναπτύσσεται.

Ο ρόλος της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή στρατηγική
Η στρατηγική που αναλύσαμε σήμερα θα εξελιχθεί σε διάφορα βήματα. Πρώτα θα πρέπει να ενημερώσουμε τους γονείς για τους γονεϊκούς ελέγχους που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Για το kids wallet. Απλοποιεί τον τρόπο παρέμβασης. Υπάρχουν δύο προβλήματα, το πόσο χρόνο περνάμε στο κινητό, αλλά και το τι βλέπουμε.
Το κινητό πρέπει να είναι έξω από το δωμάτιο όταν κοιμάται το παιδί, αυτό ισχύει και για τους γονείς και το λένε όλοι οι επιστήμονες.
Οι γονείς καταλήγουν να χρησιμοποιούν το κινητό και αυτό για να παρακολουθούν τα παιδιά τους όταν είναι έξω, αλλά δεν ξέρουν τι κάνουν με τοπ κινητό όταν είναι μέσα στο σπίτι.
Η πρόκληση της επόμενης ημέρας είναι πως θα πιέσουμε τις πλατφόρμες για τις παιδικές και εφηβικές ηλικίες.

Το instagram έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί για τα κορίτσια δημιουργεί συγκρίσεις με πρότυπα που μπορεί να είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. Γι αυτό και νομίζω ότι επιστημονικά είναι αρκετά τεκμηριωμένο ότι τέτοιες εξαρτήσεις δημιουργούν ειδικά στα κορίτσια ζητήματα αυτοεκτίμησης.
Αν σήμερα έχουμε πρόβλημα διάσπασης προσοχής για σκεφτείτε τι συμβαίνει με το γράψιμο όταν πλέον γίνεται και από την τεχνητή νοημοσύνη.

Θέλω η Ελλάδα να έχει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση του ζητήματος.
Επιλέξαμε να κάνουμε αυτή την εκδήλωση σήμερα γιατί θέκλω να είναι αντικείμενο συζήτησης στα οικογενειακά τραπέζια.

Οι γονείς να βάλουν σήμερα τα parental control
Δεν πάμε να βάλουμε περιορισμούς καθολικούς
Οι μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλες πλατφόρμες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έχουν βγάλει πάρα πολλά λεφτά

Μαθήτρια 2ας Λυκείου
Στη γενιά μου υπάρχει πρόβλημα. Το βλέπω γύρω μου, το βλέπω στον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε πως ο υπάρχει εθισμός στο κινητό. Στην προσωπική μου ζωή δεν μπορώ να διαβάσω για περισσότερο από μία ώρα και να μην τσεκάρω το κινητό μου. Περνάμε ώρες και ώρες σκρολάροντας στα social χωρίς ουσιαστικό λόγο. Οταν περνάω πολλές ώρες σκρολάροντας έχω ενοχές γιατί θα μποορούσα να κάνω κάτι άλλο.

parko.gov.gr και kids wallet
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου στην τοποθέτησή του είπε πως με το parko.gov.gr που θα βγει στον αέρα μετά την εκδήλωση και από εκεί θα δίνονται οδηγίες για γονικό έλεγχο. Καθορίζουμε τη διάρκεια που θα μπορεί να περιηγηθεί ένα παιδί στο διαδίκτυο, σε ποιες εφαρμογές θα μπαίνει και ποιες ημέρες.
Αρχές Απρίλη έρχεται η μεγάλη αλλαγή με το kids wallet. Εκεί θα έχουμε την ηλικία του παιδιού και εξ αποστάσεως θα βλέπουν οι γονείς πότε και πού μπαίνει το παιδί. Παράλληλα θα γίνεται ο έλεγχος ηλικίας. Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν τη συσκευή που θα μπορεί να χρησιμοποιεί το παιδί και έτσι θα πιστοποιείται η ηλικία.

Αυτό θα οδηγήσει και τις πλατφόρμες να κάνουν έλεγχο ηλικίας. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από την Ευρώπη ποια θα είναι αυτή η ηλικία. Μία πρόταση που έχει ακουστεί είναι τα 15 έτη.
Η ζωή δεν είναι να κουνάς παθητικά τον αντίχειρά σου σε μία οθόνη. Η ζωή είναι εκεί έξω.

Οι ομιλίες
«Πολυδιάστατη η πρόκληση η αντιμετώπιση του προβλήματος για τον εθισμό των ανηλίκων» δήλωσε στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Bασίλης Κουτσούμπας, από την Προεδρία της Κυβέρνησης, Σύμβουλο Ψηφιακής Πολιτικής και Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης λέγοντας ότι η πολιτεία θα θεσπίσει κατάλληλους κανόνες για να διαμορφώσουν ένα φιλικό περιβάλλον για τα παιδιά.

«Η κυβέρνηση αξιοποιεί την τεχνολογία για να κάνουμε το κράτος πιο αποτελεσματικό» σημείωσε λέγοντας ότι «οι εθνικές και ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες μπορούν να βελτιώσουν την ψηφιακή καθημερινότητα», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Από την πλευρά της η Βάσω Αρτινοπούλου τόνισε ότι στόχος είναι η εκπόνηση μιας ολιστικής στρατηγικής για την αντιμετώπιση της βίας στο διαδίκτυο. «Το έγκλημα έχει μεταφερθεί από το φυσικό στον ψηφιακό χώρο», δήλωσε με αφορμή την παρουσίαση της Εθνικής Στρατηγικής Προστασίας των Ανηλίκων από τον εθισμό στο Διαδίκτυο.

«Ο εθισμός είναι ένα βήμα το δηλώνει μια παθολογία», είπε και πρόσθεσε ότι οι παρεμβάσεις στοχεύουν στην πρόληψη προσθέτοντας ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα παράθυρο στον κόσμο.

Μετά την πανδημία ένα μεγάλο ποσοστό εφήβων αντιμετωπίζει πρόβλημα εθισμού εστιάζοντας στο ρόλο των πλατφορμών.

Από την πλευρά της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής μίλησε ο πρόεδρος της Χαράλαμπος Τσέκερης τονίζοντας ότι τα δικαιώματα του παιδιού είναι ύψιστης προτεραιότητας.

Η Στέλλα Χρηστίδη, ψυχολόγος, μίλησε για το πώς επιδρά ο εθισμός των παιδιών στο διαδίκτυο στον εγκέφαλο τους αναφέροντας ότι παρατηρείται πρόβλημα στο να ελέγχουν την παρόρμησή τους και στο να επιλύουν προβλήματα.

«Τα παιδιά χάνουν το τρένο της εφηβείας και είναι μελαγχολικά» σημείωσε μεταξύ άλλων η ειδικός ψυχικής υγείας.

«Όταν μιλάμε για πρόληψη θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην ψυχική υγεία των παιδιών και της οικογένειάς τους», πρόσθεσε η κα Χρηστίδη.

Η εκπαιδευτικός Σταυρούλα Ζυγουράκη, αναφέρθηκε στο πώς επηρεάζεται η συμπεριφορά των παιδιών τονίζοντας ότι το πιο συχνό χαρακτηριστικό είναι η έλλειψη προσοχής κατά τη διάρκεια του μαθήματος. «Δεν συνεργάζονται. Επικοινωνούν με μηνύματα», πρόσθεσε η εκπαιδευτικός.

«Όταν το παραβατικό πρότυπο είναι ήρωας σε ένα παιχνίδι, τι να κάνουμε εμείς ως εκπαιδευτικοί;» διερωτήθηκε επισημαίνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να ενισχύουν την κριτική σχέση των παιδιών και να αυξήσουν την συναισθηματική τους νοημοσύνη.

«Τα παιδιά απορροφούν τις επιρροές τους αλλά το πιο σημαντικό είναι πώς τα παιδιά θα διαχειριστούν όλη αυτή την πληροφορία που δέχονται καθημερινά», πρόσθεσε η κα Ζυγουράκη.

Την οπτική ενός γονέα έδωσε η ψυχολόγος Ιωάννα Αλπέρτη, παρουσιάζοντας τον τρόπο διαχείρισης του χρόνου που περνά το παιδί της στο Διαδίκτυο. «Σημαντικό όριο είναι να θέσω ένα χρονικό όριο και να τηρήσω και εγώ», ανέφερε η μητέρα μιας 11χρονης προσθέτοντας ότι επιζητά να γνωρίζει τις πλατφόρμες τις οποίες χρησιμοποιεί. «Βασίζομαι στην συλλογική επίδραση» είπε αναφερόμενη και στο ρόλο των συμμαθητών σε αυτό το ζήτημα.

«Ο ψηφιακός κόσμος είναι καθρέπτης της ζωής μας»

Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, αναφέρθηκε στις δράσεις που θα ληφθούν. «Είναι αλήθεια ότι ο ψηφιακός κόσμος είναι καθρέπτης της ζωής μας αλλά έχει και πάρα πολλές προκλήσεις. Αυτές τις προκλήσεις θα αγγίξουμε με την Εθνική Στρατηγική» είπε τονίζοντας ότι η Συμβουλευτική θα μπει στον δημόσιο διάλογο.

«Το υπουργείο μας είναι το σημείο επαφής για τη σημαντική πολιτική για το παιδί» σημείωσε η κα Ζαχαράκη αναφερόμενη ότι η επαφή με τα άλλα υπουργεία θα είναι σημαντική στην προσπάθεια να προστατευθούν τα παιδιά που είναι το μέλλον.

«Η γονική μέριμνα είναι η κεντρική ιδέα αυτού του προγράμματος» σημείωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, υφυπουργός Υγείας προσθέτοντας ότι το κράτος θα παράσχει στους γονείς όσο το δυνατόν πιο εύληπτη πληροφορία και συνεδρίες εξ αποστάσεως για όλους όσοι το επιθυμούν. Παράλληλα προανήγγειλε ειδικές δράσεις απολύτως δωρεάν για τον πολίτη.

Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, αναφέρθηκε στο μέτρο της απαγόρευσης χρήσης κινητών τηλεφώνων στα σχολεία λέγοντας ότι χρειάζονται όρια στη χρήση. «Η εμπλοκή της οικογένειας είναι απολύτως απαραίτητη» σημείωσε. «Το αποτύπωμα της εθνικής στρατηγικής θα είναι πολύ ισχυρό», δήλωσε προσθέτοντας ότι είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει ελληνική λύση σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα το οποίο πλέον θα πρέπει να εφαρμοστεί

 

Ετικέτες: Μητσοτάκης
Προηγούμενο Άρθρο

Πού θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές Μαρινάκης, Αγαπηδάκη και Ρωμανός

Επόμενο Άρθρο

«Καμπανάκι» από τις Βρυξέλλες – Προειδοποιούν για το ρωσικό «σκιώδη στόλο»

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ποινικές κι αστικές συνέπειες για τους δράστες επιθέσεων στα Πανεπιστήμια

03/05/2025 | 18:35
Featured

Μητσοτάκης για Κέντρο Αποκατάστασης στην Κερατέα: Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα

03/05/2025 | 16:00
Featured

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα μέτρα ασφαλείας στα Πανεπιστήμια – Ποιες παρεμβάσεις εξετάζονται

03/05/2025 | 08:00
Featured

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Βιομηχανίας των ΗΑΕ – Επαναβεβαιώθηκε η ισχυρή στρατηγική εταιρική σχέση

03/05/2025 | 07:17
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου περιλαμβάνονταν δύο νομοσχέδια του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Το ένα αφορά τη διαχείριση και τον έλεγχο του αιγιαλού και των παραλιών, ενώ το δεύτερο την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας, η οποία καθιερώνει ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στα κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών. Επίσης συζητήθηκε  η πρόταση δημιουργίας της "Νέος ΟΣΕ ΑΕ" από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Επιδρομή στη Νομική: Ο Μητσοτάκης συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη αύριο στο Μαξίμου για τα μέτρα ασφαλείας στα Πανεπιστήμια

02/05/2025 | 21:31
Featured

Κλειστό Παιανίας: Το «σπίτι του στίβου» αποκτά ξανά ζωή – Η μεταμόρφωσή του μετά από 14 χρόνια εγκατάλειψης

02/05/2025 | 14:50
Featured

Μητσοτάκης: Στα ανακαινισμένα γήπεδα στίβου και ξιφασκίας στην Παιανία – «Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές»

02/05/2025 | 12:09
Featured

Στην Παιανία ο Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας του Αγίου Αθανασίου

02/05/2025 | 11:09
Load More
Επόμενο Άρθρο

«Καμπανάκι» από τις Βρυξέλλες – Προειδοποιούν για το ρωσικό «σκιώδη στόλο»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκρηξη Θεσσαλονίκη : Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο ενοικιαστής του διαμερίσματος

    551 shares
    Share 220 Tweet 138
  • Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πυροκροτητές και ένα κιλό εκρηκτικά στο σπίτι της 38χρονης που σκοτώθηκε στην έκρηξη

    322 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Νεκρή 37χρονη μετά από έκρηξη έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ- Αναδρομικά έως 8.556 ευρω  για Δημ.Υπαλλήλους και Χήρες – Τι έρχεται για ΕΑΣ, επικουρικές συντάξεις και προσωπική διαφορά

    413 shares
    Share 165 Tweet 103
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ-Αναδρομικά έως 3.150 ευρώ για τις κρατήσεις ΕΑΣ – Τι θα πάρουν τι γίνεται με την προσωπική διαφορά

    243 shares
    Share 97 Tweet 61
  • Πιερρακάκης στο Άγιον Όρος: Εξοφλεί πνευματικές εκκρεμότητες και αφήνει «προίκα» 600 ιερείς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

    319 shares
    Share 128 Tweet 80
  • «Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας δεν θα τελειώσει σύντομα» – Νέες προειδοποιήσεις από τις ΗΠΑ

    801 shares
    Share 320 Tweet 200
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch