Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Μητσοτάκης σε Μόντι: Στόχος να διπλασιάσουμε το διμερές εμπόριο με την Ινδία

TechTeam από TechTeam
25/08/2023 13:23
Ενημερώθηκε: 25/08/2023 13:24:46
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στις δυνατότητες συνεργασίας Ελλάδας και Ινδίας αναφέρθηκαν στις κοινές δηλώσεις που έκαναν μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καλωσόρισε ον Ινδό ομόλογό του στη χώρα μας αναφέρθηκε στις σχέσεις των δυο χωρών.

«Στόχος είναι να διπλασιάσουμε το διμερές εμπόριο με την Ινδία», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως τόνισε «Ελλάδα και Ινδία προσηλωμένες στο διεθνές δίκαιο».

Από την πλευρά το ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι , εξέφρασε τη στήριξή του στη χώρα μας σχετικά με τις καταστροφικές πυρκαγίες.

«Να εκφράσω τα συλληπτήρια μου για τις απώλειες ανθρώπινων ζωών από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα», είπε ξεκινώντας την τοποθέτησή του.

«Έχουμε φιλικούς δεσμούς με την Ελλάδα», είπε και συνέχισε αναφέροντας ότι «ενισχύουμε τις αμυντικές βιομηχανίες Ελλάδας και Ινδίας», εξηγώντας το πλαίσιο συνεργασίας των δυο χωρών.

Όπως είπε είναι «τεράστιες οι δυνατότητες του διμερούς εμπορίου».

Δείτε τις κοινές δηλώσεις των δυο πρωθυπουργών

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi

Λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Οι δύο ηγέτες είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση ενώ ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Νωρίτερα, στις 10:20 έγινε δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Ναρέντρα Μόντι, είναι ο πρώτος αξιωματούχος της συγκεκριμένης χώρας που επισκέπτεται την Ελλάδα μετά από 40 χρόνια.
monti-sakellaropoulou-mak

Η κ. Σακελλαροπούλου σημείωσε πως πρόκειται για μια ιστορική επίσκεψη, αφού η προηγούμενη επίσκεψη Ινδού πρωθυπουργού ήταν το 1983. Από την πλευρά του, ο Ναρέντρα Μόντι, θέλησε να δηλώσει την συμπαράσταση του για τις φωτιές του μαίνονται στην χώρα. Εξέφρασε επίσης, τα συλλυπητήρια του για τα θύματα των πυρκαγιών.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη επιχείρηση της Ινδίας στο διάστημα, λέγοντας ότι πρόκειται για μια περιοχή του φεγγαριού που δεν έχει εξερευνηθεί. Επιπλέον, μιλώντας για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στην χώρα και η κ. Σακελλαροπούλου υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη για δράση κατά της κλιματικής κρίσης με τη συμμετοχή όλου του κόσμου.

Τέλος, η κ. Σακελλαρόπουλου, τόνισε τους ισχυρούς δεσμούς των δύο χωρών που συνδέονται από την αρχαιότητα και πρόσθεσε ότι η συνεργασία των δυο χωρών για την εμβάθυνση των σχέσεων σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος θα είναι για το κοινό καλό.

Η υποδοχή Μόντι στην Αθήνα

Το πρωί «προσγειώθηκε» στην Αθήνα ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι ο οποίος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από μέλη της ινδικής κοινότητας, καθώς είναι ο πρώτος αξιωματούχος της συγκεκριμένης χώρας που επισκέπτεται την Ελλάδα μετά από 40 χρόνια.

Τον Ινδό πρωθυπουργό, που έφτασε στη χώρα με 7 συμπατριώτες του επιχειρηματίες, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γερπαετρίτης, ενώ λίγο μετά τις 10 βρέθηκε στο Σύνταγμα για την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Ο ίδιος ο Μόντι έγραψε στο Twitter κατά την άφιξή του: «Προσγειώθηκα στη Αθήνα. Προσβλέπω σε μία παραγωγική επίσκεψη στην Ελλάδα με στόχο την εκβάθυνση της φιλίας μεταξύ Ινδίας – Ελλάδας. Θα έχω συνομιλίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα έρθω σε επαφή με την Ινδική κοινότητα».

Παράλληλα, ο Ινδός πρωθυπουργός ευχαρίστησε την ινδική κοινότητα για το θερμό καλωσόρισμα, αναφέροντας: «Ανάμεσα στα ιστορικά τοπία της Ελλάδας, η ζεστασιά και η φιλοξενία της ινδικής κοινότητας λάμπει έντονα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για το θερμό καλωσόρισμα».

H Ελλάδα γίνεται «πύλη» για την Ινδία στην Ευρώπη

Μετά από μια εβδομάδα που έφερε την κυβέρνηση σε θέση άμυνας λόγω των μεγάλων πυρκαγιών που μαίνονταν επί μέρες ανεξέλεγκτες και δοκίμασαν τις αντοχές του κρατικού μηχανισμού, η επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στη χώρα μας, η πρώτη Ινδού πρωθυπουργού από το 1983 και την εποχή της Ίντιρα Γκάντι, έρχεται ως ευκαιρία στον κ. Μητσοτάκη για να μετατοπίσει την ατζέντα, αν και την επόμενη εβδομάδα εκκρεμεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές και την πολιτική προστασία.

Η Αθήνα επιδιώκει με προσεκτικές κινήσεις που έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια να οικοδομήσει μια σχέση με το Νέο Δελχί που θα έχει στρατηγικά χαρακτηριστικά. Για την ινδική οικονομία, βεβαίως, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, με δεδομένο ότι είναι η πέμπτη μεγαλύτερη στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ενώ αποτελεί έναν παγκόσμιο παίκτη που ισορροπεί μεταξύ Δύσης και Ανατολής. Σημειωτέον, ο κ. Μόντι θα έρθει στην Αθήνα επιστρέφοντας από τη Νότιο Αφρική, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των BRICS.

Η επίσκεψη του κ. Μόντι και μια επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Ινδία που θα προγραμματιστεί για ύστερο χρόνο είναι, βεβαίως, το επιστέγασμα της προαναφερθείσας προσεκτικής προεργασίας που έχει γίνει. Ο νυν υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας είχε υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας το 2021 στην Αθήνα, ενώ είχε και ο ίδιος επισκεφθεί την Ινδία πέρυσι. Παράλληλα, στρατιωτικές δυνάμεις της Ινδίας φιλοξενούνται όλο και συχνότερα τους τελευταίους μήνες σε ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, με τα στελέχη από τις δύο χώρες να συνεκπαιδεύονται.

Η σχέση Ελλάδας-Ινδίας είναι σαφές ότι έχει αρκετά να «δώσει», με δεδομένο ότι οι Ινδοί αναζητούν πεδίο για business. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Ινδοί ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το Λιμάνι του Πειραιά ως διαμετακομιστικό κόμβο για τις ευρωπαϊκές αγορές. Πρόκειται για κάτι που ενδιαφέρει τους Ινδούς ιδιαίτερα μετά το Brexit και η γεωγραφική θέση της Ελλάδας μοιάζει ιδανική.

Το γεύμα και οι επιχειρηματίες

Παράλληλα, ενώ ο κ. Μόντι ήρθε στην Αθήνα από τη Νότιο Αφρική, μια ομάδα επιχειρηματιών (9 τον αριθμό) έρχονται από το Νέο Δελχί στην Αθήνα για να έχουν συνάντηση με εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων. Ούτως ή άλλως η Ινδία είναι στα ραντάρ του υπουργείου Εξωτερικών, με τον υφυπουργό Κώστα Φραγκογιάννη να ετοιμάζει μεγάλη επιχειρηματική αποστολή με προορισμό τη χώρα για το φθινόπωρο.

Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι η επανεκκίνηση των επαφών στο ανώτατο επίπεδο να οδηγήσει σε εντατικοποίηση της οικονομικής συνεργασίας και των επαφών ελληνικών και ινδικών επιχειρήσεων. Να οδηγήσει, δηλαδή, σε μεγαλύτερη παρουσία ινδικών ομίλων στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στους τομείς των υποδομών (λιμάνια, αεροδρόμια), της υψηλής τεχνολογίας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, του τουρισμού, και να ενισχύσει την παρουσία ελληνικών εταιρειών στην Ινδία, ιδιαίτερα στους τομείς των τροφίμων, των φαρμάκων, της ναυτιλίας. Ενδεικτικό είναι ότι οι ελληνικές εξαγωγές με δυσκολία αντιστοιχούν σε 1 ευρώ ανά Ινδό, ενώ η Ινδία έχει ετήσιο εξερχόμενο τουρισμό 40 εκατομμυρίων ατόμων υψηλού εισοδήματος.

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες θα τεθούν επί τάπητος στο γεύμα που θα λάβει χώρα το μεσημέρι. Από ελληνικής πλευράς, πέραν του κ. Μητσοτάκη θα συμμετάσχουν ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης και ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης. Προσκεκλημένοι είναι μεγάλα ονόματα του ελληνικού επιχειρείν που είτε έχουν συνέργειες με ινδικές επιχειρήσεις ή ενδιαφέρονται να ανοιχτούν στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΣΕΒ και διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΙΤΑΝα Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, την πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της Neptune Lines Μελίνα Τραυλού, τον Ευάγγελο Μυτιληναίο του ομίλου Mytilineos, τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο της ION, τον Γιώργο Περιστέρη της ΤΕΡΝΑ, τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο της ΤΕΜΕΣ, τον Φωκίωνα Καραβία της Eurobank και τον πρόεδρο των φαρμακοβιομηχάνων και της εταιρίας ELPEN Θεόδωρο Τρύφωνα.

Από ινδικής μεριάς, θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ινδών Βιομηχάνων (CII) Sanjiv Puri, ο εκτελεστικός διευθυντής της φαρμακευτικής Emcure Samit Satish Mehta, ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας GMR που συμμετέχει στην κοινοπραξία για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι Samit Satish Mehta, ο διευθυνών σύμβουλος της εταιρίας UPL που δραστηριοποιείται στην τεχνολογία τροφίμων Vikram Shroff, ο διευθυντής του ινδικού κολοσσού που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης και των υφασμάτων Shahi Exports Harish Kumar Ahuja και ο αντιπρόεδρος της φαρμακευτικής εταιρίας Intas Binish Chudgar. Το σημαντικό στοιχείο του μεσημεριανού γεύματος είναι ότι για αρκετή ώρα τα στελέχη των μεγάλων επιχειρήσεων θα μείνουν μόνοι, άνευ πρωθυπουργών, ώστε να συζητήσουν εκτενέστερα και να γνωριστούν καλύτερα.

 

Ετικέτες: ΕΜΠΟΡΙΟΜητσοτάκηςΜΟΝΤΙ
Προηγούμενο Άρθρο

Eurobank: Επιπλέον ποσοστό 1,6% στην Ελληνική Τράπεζα έναντι 15,5 εκατ. ευρώ

Επόμενο Άρθρο

ΝΕΑ LIVE: ΣΤΙΣ 17:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΤΜ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΑΜΕΑ- VOUCHER ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία από το 18% στο 8%, δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας

18/06/2025 | 10:13
Featured

Μητσοτάκης στη Les Εchos: Επιδιώκουμε η τεχνολογία και η καινοτομία να διαδραματίσουν έναν πιο σημαντικό ρόλο στην οικονομία

17/06/2025 | 17:13
Featured

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και CCO της Microsoft

17/06/2025 | 17:07
Featured

Ο Κώστας Σκρέκας νέος γραμματέας της ΝΔ: «Ένα κόμμα ανοικτό σε νέες ιδέες και νέα πρόσωπα»

16/06/2025 | 20:45
Featured

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

16/06/2025 | 18:27
Featured

Μητσοτάκης: «Ένα διαχρονικό αίτημα 120.000 ασθενών γίνεται πραγματικότητα»

16/06/2025 | 16:54
Featured

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, για τη Μέση Ανατολή

15/06/2025 | 23:40 - Ενημέρωση 16/06/2025 | 02:51
HOT NEWS

Το “φάντασμα”…

15/06/2025 | 19:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΝΕΑ LIVE: ΣΤΙΣ 17:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΤΜ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΑΜΕΑ- VOUCHER ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΟΛΕΜΟΣ Ιράν–Ισραήλ: Αντίστροφη μέτρηση για την Iron Dome – «10 ημέρες απομένουν», λένε ΗΠΑ και Βρετανία

    1139 shares
    Share 456 Tweet 285
  • Νέα ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους – Ο Τραμπ έτοιμος να πλήξει το Ιράν

    907 shares
    Share 363 Tweet 227
  • e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Ιουνίου – Ποιοι επαγγελματίες δεν θα χτίσουν σύνταξη άνω των 800 ευρώ

    624 shares
    Share 250 Tweet 156
  • IDF: Δεν θα σταματήσουμε αν δεν τελειώσουμε με τα πυρηνικά και τους βαλλιστικούς του Ιράν

    555 shares
    Share 222 Tweet 139
  • Παρέμβαση Τραμπ για Ιράν: Παραδοθείτε άνευ όρων, ξέρουμε πού κρύβεται ο Χαμενεΐ, η υπομονή μας εξαντλείται

    511 shares
    Share 204 Tweet 128
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025: Ποιοι χάνουν έως 3.750€ – Οι 124.000 αποκλεισμένοι από ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – Τι θα πάρουν οι απόστρατοι σε 3 δόσεις

    607 shares
    Share 243 Tweet 152
  • Οι Τούρκοι μας παίρνουν Αιγαίο, Κρήτη και Κυκλάδες με χάρτες στην UNESCO – Δες τι ζητούν από την Ελλάδα και τι (δεν) κάνει η Ελλάδα

    530 shares
    Share 212 Tweet 133
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch