Πέμπτη, 14 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Μυρίζει μπαρούτι στο Ισραήλ: Φόβοι για αντίποινα του Ιράν μέσα στο επόμενο 48ωρο: Χάος στο αεροδρόμιο της Βηρυττού – Μαζική φυγή και ακυρώσεις πτήσεων

TechTeam από TechTeam
05/08/2024 08:49
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
184
SHARES
392
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Καζάνι που βράζει είναι για ακόμη μια φορά η Μέση Ανατολή, καθώς όπως αναφέρει το Axios, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τόνι Μπλίνκεν εκτίμησε ότι Ιράν και Χεζμπολάχ θα μπορούσαν να εξαπολύσουν επίθεση κατά του Ισραήλ μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο Μπλίνκεν συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη με στους συναδέλφους του των G7 προκειμένου να συντονιστεί με τους στενούς συμμάχους των ΗΠΑ και να προσπαθήσει να δημιουργήσει διπλωματική πίεση της τελευταίας στιγμής στο Ιράν και τη Χεζμπολάχ για να ελαχιστοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αντίποινά τους.

Τόνισε ότι ο περιορισμός του αντίκτυπου των χτυπημάτων τους είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποτραπεί ένας ολοκληρωτικός πόλεμος.

Νωρίτερα σήμερα (05.08.2024), έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει ο ισραηλινός στρατός στο βόρειο Ισραήλ για πιθανή επίθεση με drone προερχόμενα από το Λίβανο. Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός οι στόχοι αναχαιτίστηκαν από το Iron Dome, όμως μία ρουκέτα έπεσε στο κιμπούτς Ayelet HaShahar στο βόρειο Ισραήλ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ένας αξιωματικός του Ισραηλινού Στρατού και ένας στρατιώτης.

Στην ίδια τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με τρεις πηγές με γνώση όσων ειπώθηκαν, ο Μπλίνκεν πρόσθεσε ότι παραμένει άγνωστο πώς θα χτυπήσουν Ιράν και Χεζμπολάχ.

Το Ιράν και η λιβανέζικη σύμμαχός του Χεζμπολάχ έχουν ορκιστεί να απαντήσουν στις δολοφονίες από το Ισραήλ του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε στην Τεχεράνη και του στρατιωτικού διοικητή της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ στη Βηρυτό.

Ο υπουργός Εξωτερικών δήλωσε στους ομολόγους του ότι οι ΗΠΑ καταβάλλουν προσπάθειες να σπάσουν τον κύκλο της κλιμάκωσης προσπαθώντας να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις επιθέσεις του Ιράν και της Χεζμπολάχ και στη συνέχεια να συγκρατήσουν την ισραηλινή απάντηση.

Ο Μπλίνκεν ζήτησε από τους άλλους υπουργούς Εξωτερικών να ασκήσουν διπλωματική πίεση στο Ιράν, τη Χεζμπολάχ και το Ισραήλ για να διατηρήσουν τη μέγιστη δυνατή αυτοσυγκράτηση.

Μια πηγή που συμμετείχε στην κλήση είπε ότι ο Μπλίνκεν ακούστηκε απογοητευμένος όταν ενημέρωσε τους υπουργούς για τις πρόσφατες συνομιλίες με το Ισραήλ σχετικά με τη συμφωνία για την ομηρία στη Γάζα και την κατάπαυση του πυρός.

Ομάδα εθνικής ασφάλειας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συγκαλέσει τη Δευτέρα την ομάδα εθνικής ασφάλειας στην αίθουσα επιχειρήσεων για να συζητήσει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Λευκός Οίκος.

Θα μιλήσει επίσης με τον βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλα, προσθέτει ο Λευκός Οίκος.

Ταυτόχρο, ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν επαναβεβαίωσε χθες Κυριακή, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον ισραηλινό ομόλογό του Γιοάβ Γκάλαντ, την «ακλόνητη υποστήριξη των ΗΠΑ» στην «ασφάλεια του Ισραήλ» και στην υπεράσπισή του σε περίπτωση επίθεσης του Ιράν, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του στο Πεντάγωνο.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για τις «κινήσεις» των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων —η Ουάσιγκτον στέλνει περισσότερα πολεμικά πλοία και στρατιωτικά αεροσκάφη στην περιοχή, για την προστασία στρατευμάτων των ΗΠΑ ανεπτυγμένων εκεί, για την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων του Ισραήλ, καθώς και για την αποτροπή κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή—, πάντα σύμφωνα με το Πεντάγωνο.

Ο κ. Όστιν, κατά το δελτίο Τύπου, τάχθηκε σθεναρά υπέρ της σύναψης συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, που θα επέτρεπε να απελευθερωθούν όμηροι που εξακολουθούν να κρατούνται στον παλαιστινιακό θύλακο με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση παλαιστινίων φυλακισμένων σε ισραηλινές φυλακές.

Οι έμμεσες διαπραγματεύσεις γι’ αυτή παραμένουν σε αδιέξοδο για μήνες.

Η ένταση κλιμακώθηκε ακόμη περισσότερο μετά τον θάνατο του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, του Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη την περασμένη Τετάρτη και κορυφαίου στελέχους του στρατιωτικού βραχίονα της λιβανικής Χεζμπολά, του Φουάντ Σουκρ, λίγες ώρες νωρίτερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, σε νότιο προάστιο της Βηρυτού. Και στις δύο περιπτώσεις, το Ιράν, η Χαμάς και η Χεζμπολά κατηγόρησαν το Ισραήλ.

Το Ιράν και οι σύμμαχοί του στην περιφέρεια απείλησαν πως θα προχωρήσουν σε αντίποινα, ωστόσο παραμένει ασαφές τόσο το πότε, όσο και το πώς. Η ιρανική ηγεσία και η Χεζμπολά διεμήνυσαν πάντως πως θα τα εξαπολύσουν εντός «ημερών».

Χάος στο αεροδρόμιο της Βηρυττού
Οι εκκλήσεις στους ξένους υπηκόους να φύγουν από τον Λίβανο πολλαπλασιάστηκαν χθες Κυριακή, εξαιτίας των φόβων ότι θα υπάρξει στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ιράν και συμμάχους του από τη μια και το Ισραήλ από την άλλη, που η διεθνής κοινότητα τονίζει πως καταβάλλει προσπάθειες για να αποφευχθεί.

Οι εχθροπραξίες Ισραήλ-Χεζμπολά έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 547 ανθρώπους, ανάμεσά τους 115 αμάχους, στο έδαφος του Λιβάνου από την επομένη της επίθεσης της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ τον Οκτώβριο, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου.

Το Ιράν, η Χαμάς και η Χεζμπολά κατηγόρησαν το Ισραήλ για τη δολοφονία την περασμένη Τετάρτη του επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος σε οίκημα όπου διανυκτέρευε στην Τεχεράνη. Μερικές ώρες νωρίτερα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, το Ισραήλ αναλάμβανε την ευθύνη για βομβαρδισμό που σκότωσε τον ηγέτη του στρατιωτικού βραχίονα του λιβανικού κινήματος, τον Φουάντ Σουκρ, σε προάστιο της Βηρυτού.

Οι αρχές του Ισραήλ δεν έχουν σχολιάσει δημόσια την επίθεση εναντίον του Ισμαήλ Χανίγια. Όμως ορκίστηκαν να αφανίσουν τη Χαμάς έπειτα από την άνευ προηγουμένου έφοδο του στρατιωτικού της βραχίονα στο νότιο Ισραήλ την 7η Οκτωβρίου, το έναυσμα του καταστροφικού πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ απείλησε το Ισραήλ πως το περιμένει «σκληρή τιμωρία» και ο ηγέτης της Χεζμπολά Χασάν Νασράλα ότι θα δοθεί «ανοικτή μάχη σε όλα τα μέτωπα». Η Χαμάς και οι Χούθι της Υεμένης ορκίστηκαν επίσης πως θα υπάρξει ανταπόδοση.

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ διαβεβαίωσε χθες ότι ο στρατός είναι έτοιμος «να αντιδράσει άμεσα» ή να «επιτεθεί».

Πάντως «προς το παρόν» η αμυντική πολιτική «δεν έχει αλλάξει», δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων, ο αντιναύαρχος Ντανιέλ Χαγκαρί, αντιδρώντας στις «φήμες» για το ότι η χώρα έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως ενισχύουν τη στρατιωτική παρουσία τους στην περιοχή, με περισσότερα πολεμικά πλοία και αεροσκάφη. «Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να αποκλιμακώσουμε την κατάσταση διπλωματικά», διαβεβαίωσε ο Τζον Φάινερ, αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφαλείας της προεδρίας.

Καθώς ο Λίβανος κινδυνεύει να μετατραπεί στην πρώτη γραμμή αν υπάρξει κλιμάκωση, η Σουηδία, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, η Ιορδανία και η Σαουδική Αραβία παρότρυναν τους υπηκόους τους που βρίσκονται στην επικράτειά του να φύγουν άμεσα. Το Παρίσι κάλεσε επίσης τους Γάλλους που ζουν στο Ιράν να «το εγκαταλείψουν προσωρινά».

Ο Καναδάς κάλεσε προχθές Σάββατο τους υπηκόους του —τους οποίους είχε καλέσει στα τέλη του Ιουνίου να φύγουν από τον Λίβανο— να «αποφεύγουν» τα ταξίδια στο Ισραήλ.

Η πρεσβεία της Βρετανίας ανακοίνωσε χθες πως επαναπατρίζονται, μέχρι νεοτέρας, τα μέλη των οικογενειών του προσωπικού της στη Βηρυτό.

Ο επικεφαλής της διπλωματίας της Ιορδανίας, ο Αϊμάν Σαφάντι, η χώρα του οποίου χαρακτηρίζεται εταίρος-κλειδί της Ουάσιγκτον στην περιοχή, συναντήθηκε στην Τεχεράνη με τον ομόλογό του και τον νέο πρόεδρο Μασούντ Πεζεσκιάν.

Αφού συνεδρίασαν μέσω βιντεοδιάσκεψης, οι υπουργοί Εξωτερικών της G7 εξέφρασαν την «έντονη ανησυχία» τους για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την ιταλική διπλωματία.

Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν τόνισε από την πλευρά του κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξής του με τον πρωθυπουργό του Ιράκ Μοχάμεντ Σία ας Σουντάνι «τη σημασία που έχει όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα» για να υπάρξει αποκλιμάκωση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

Αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν πως ανέστειλαν τις συνδέσεις με τη Βηρυτό, ανάμεσά τους η γερμανική Lufthansa, ως τουλάχιστον τη 12η Αυγούστου, η Air France και η Transavia ως και αύριο Τρίτη, η Kuwait Airways από σήμερα. Η Qatar Airways ανέστειλε τις βραδινές πτήσεις της προς τη Βηρυτό ως και σήμερα.

Η Lufthansa ανέστειλε επίσης τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ ως τουλάχιστον την 8η Αυγούστου.

Στο αεροδρόμιο της Βηρυτού, είχαν σχηματιστεί ατελείωτες ουρές κι επικρατούσε αβεβαιότητα μεταξύ των επιβατών.

Ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας είχε συνέπεια το άνοιγμα μετώπων από τη Χεζμπολά και τους Χούθι, ένοπλα κινήματα τα οποία, μαζί με τη Χαμάς και ιρακινές παραστρατιωτικές οργανώσεις, συγκροτούν αυτόν που το Ιράν αποκαλεί «άξονα της αντίστασης» εναντίον του Ισραήλ και του κυριότερου συμμάχου του σε διεθνές επίπεδο — των ΗΠΑ.

Προχθές Σάββατο, η Χεζμπολά ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά στοχοποίησε την Μπέιτ Χιλέλ, στο βόρειο Ισραήλ, με δεκάδες ρουκέτες, ενώ οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανταπέδωσαν με πλήγματα στη νότια λιβανική επικράτεια, καθώς οι πρακτικά καθημερινές ανταλλαγές πυρών από την 8η Οκτωβρίου στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου συνεχίζονται.

Κοντά στο Τελ Αβίβ, στο προάστιο Χολόν, «τρομοκρατική επίθεση» με μαχαίρι που διαπράχθηκε σύμφωνα με την αστυνομία από κάτοικο της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 66χρονη και ογδοντάρης. Ο δράστης «εξουδετερώθηκε» (σ.σ. σκοτώθηκε), σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ταυτόχρονα, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις στον παλαιστινιακό θύλακο της Λωρίδας της Γάζας, ερειπωμένο κι απειλούμενο από λιμό, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, στο πλαίσιο του πολέμου που διανύει την 304η ημέρα του.

Προχθές Σάββατο η πολιτική προστασία ανακοίνωσε ότι ισραηλινά πλήγματα σε δυο σχολεία στην πόλη της Γάζας (βόρεια), όπου είχαν βρει καταφύγιο εκτοπισμένοι, σκότωσαν τουλάχιστον 30 ανθρώπους, «την πλειονότητά τους γυναίκες και παιδιά». Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε πως έπληξε το σχολικό κτιριακό συγκρότημα, όπου βρισκόταν κατ’ αυτόν κέντρο διοίκησης της Χαμάς.

Πριν από το πλήγμα στο σχολικό κτιριακό συγκρότημα στην πόλη της Γάζας, η πολιτική προστασία και η Ερυθρά Ημισέληνος ανακοίνωσαν πως 16 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Τζαμπάλια (βόρεια) και στη Ντέιρ αλ Μπάλα (κεντρικά).

Η Χαμάς, που πήρε την εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας το 2007, χαρακτηρίζεται τρομοκρατική οργάνωση από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η έφοδος του στρατιωτικού της βραχίονα στο νότιο Ισραήλ στοίχισε τη ζωή σε 1.197 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα. Από τους 251 ανθρώπους που απήχθησαν εκείνη την ημέρα, 111 εξακολουθούν ακόμη να κρατούνται όμηροι στη Γάζα, πλην όμως 39 εξ αυτών πιστεύεται πως είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας έχουν ως τώρα στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 39.583 ανθρώπους, επίσης στην πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του υπουργείου Υγείας της Χαμάς.

 

 

Ετικέτες: επίθεσηΗΠΑΙράνΙΣΡΑΗΛΧΕΖΜΠΟΛΑΧ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Το Ισραήλ δηλώνει ότι δεν «υπάρχουν ενδείξεις γενικευμένου υποσιτισμού» στην Γάζα – Διαψεύδει τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ

13/08/2025 | 22:13
ΔΙΕΘΝΗ

FT: Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία έτοιμες να επαναφέρουν σε ισχύ τις κυρώσεις σε βάρος του Ιράν

13/08/2025 | 21:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μετωπική σύγκρουση μεταξύ υπουργού Άμυνας και αρχηγού γενικού επιτελείου στις IDF, αλλά όχι για Γάζα

13/08/2025 | 17:00
ΔΙΕΘΝΗ

Ποιοι είναι οι βασικοί υποψήφιοι αντικαταστάτες του Πάουελ στη Fed

12/08/2025 | 10:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αθήνα: Έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου - Άδειοι οι δρόμοι, μόνο τουρίστες στο κέντρο της πρωτεύουσας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καίγεται μοναστήρι -Εκκενώνονται το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και το Κωνσταντοπούλειο γηροκομείο στην Πάτρα – Μάχη με τις φλόγες σε Πρέβεζα, Ζάκυνθο και Χίο

    1347 shares
    Share 539 Tweet 337
  • Λένα Σαμαρά: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σαμαρά μετά την κηδεία της αδελφής του – «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου»

    358 shares
    Share 143 Tweet 90
  • Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λούτσα – Οδηγούσε το ιδιωτικό του όχημα

    340 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Χάος στην Κάτω Αχαΐα λόγω της μεγάλης φωτιάς – Μήνυμα του 112 για μαζική εκκένωση προς Πύργο

    231 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Καίγεται η Ελλάδα – Ζητήθηκε άμεση συνδρομή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

    993 shares
    Share 397 Tweet 248
  • Πύρινο μέτωπο στη Χίο: Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία από τους εξαντλημένους πυροσβέστες

    206 shares
    Share 82 Tweet 52
  • Πώς η ελληνική πρεσβεία στο Λουξεμβούργο προχώρησε σε αναρτήσεις για τις συγκεντρώσεις για τη Γάζα – ΕΔΕ από το ΥΠΕΞ για το περιστατικό

    185 shares
    Share 74 Tweet 46
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch