Επίσκεψη στα Κατεχόμενα πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα Κυριακή 20 Ιουλίου, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με φόντο τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
Όπως αναφέρει σε σχετική του δήλωση ο διευθυντής Επικοινωνιών της Προεδρίας, Burhanettin Duran, ο Ερντογάν «θα παραστεί στις τελετές που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή την Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας και την 51η επέτειο της τουρκικής εισβολής».
Αναλυτικά η δήλωση του Burhanettin Duran:
«Στις 20 Ιουλίου 2025 ο Πρόεδρός μας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί την ‘Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου’ προκειμένου να παραστεί στις τελετές που θα πραγματοποιηθούν με αφορμή την Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας και την 51η επέτειο της Ειρηνευτικής Επιχείρησης [σ.σ Τ/εισβολή] της Κύπρου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Πρόεδρός μας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ‘ΤΔΒΚ’, Ερσίν Τατάρ, και θα συμμετάσχει στην τελετή εγκαινίων και θεμελίωσης ορισμένων έργων που θα υλοποιηθούν με τη συμβολή της χώρας μας»