Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Νίκος Παππάς: «Υπήρξε συνεννόηση, δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα» απαντά μετά την ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για «φαντασιώσεις»

TechTeam από TechTeam
28/03/2024 13:52
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
52
SHARES
111
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πολιτικός σάλος έχει ξεσπάσει στον απόηχο των δηλώσεων του Νίκου Παππά περί «προσυνεννόησης» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Για «φαντασιώσεις» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως «δεν υπήρξαν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα».

«Δεν θα κάνω κανένα σχόλιο. Φαντασιώσεις είναι τα σενάρια συνωμοσίας που διακινεί η Νέα Δημοκρατία ότι αυτή η πρόταση δυσπιστίας έχει να κάνει με ταπεινά ελατήρια ή εντολές συμφερόντων», τόνισε ο Νίκος Παππάς σχετικά με την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα το πρωί της Πέμπτης (28.03.24).

«Η πρόταση δυσπιστίας ήταν μία αναγκαία κοινοβουλευτική πρωτοβουλία, την οποία δεν μπορεί κανένα κόμμα από μόνο του να την πάρει, διότι δεν έχει τον αριθμό των πενήντα βουλευτών. Και όπως αντιλαμβάνεστε, καθώς το πολιτικό κλίμα επιβαρύνεται όλα τα κόμματα, ήρθαμε προ των ευθυνών μας. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», σημείωσε ο ίδιος.

«Δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα»

Στη συνέχεια, ο κ. Παππάς επιμένοντας στη χθεσινή τοποθέτησή του, επεσήμανε πως «δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα».

«Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν ωριμάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Είδα και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ. Είναι ακριβές ότι έγιναν τηλεφωνήματα, δεν έγιναν αιφνιδιαστικά τηλεφωνήματα προφανώς. Υπήρξε συνεννόηση και εκ των υστέρων διαμορφώθηκε ένα κείμενο, που το υπογράφουν τέσσερα κόμματα. Λοιπόν, αυτό προσπαθεί να το δηλητηριάσει η Νέα Δημοκρατία ως διαδικασία. Δεν θα τσιμπήσουμε».

«Θα ήταν ευχής έργον, να είναι οι επαφές και συστηματικές και να έχουν ωριμάσει και οι συνθήκες για να κάνουμε αυτή την κίνηση και πιο νωρίς, διότι, να θυμίσω ότι λίγες μέρες πριν είχαμε τη διαρροή δεδομένων προσωπικών των εκλογέων», πρόσθεσε κ. Παππάς.

«Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό και επιλήψιμο»

Την ίδια ώρα, κατά τη σημερινή του παρουσία στο Open, ο κ. Παππάς είπε ότι «είναι ευχής έργον ότι έχει γίνει συνεννόηση και θα έπρεπε να είχε ωριμάσει και πιο πριν».

Και στη συνέχεια, τόνισε ότι ότι «αυτό που είπα είναι ότι το να φτάσουμε σε αυτή τη διαδικασία είναι προϊόν ωρίμανσης και ζυμώσεων».

Στην ερώτηση «πώς ζυμώνεστε;», ο ίδιος σημείωσε πως «στη Βουλή, μιλάμε, λέμε ότι κάτι πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, τίποτα επιλήψιμο, υπάρχουν υπογραφές των βουλευτών για την πρόταση δυσπιστίας, το θεωρώ θετικό βήμα που θα μπορούσε να γίνει σε άλλες στροφές πολιτικών εξελίξεων» και απέδωσε τις αντιδράσεις σε «συστηματική προσπάθεια να δαιμονοποιηθεί η συννενόηση των προοδευτικών δυνάμεων που βρέθηκαν στο δίλημμα καθώς κανείς δεν είχε τους 50 βουλευτές για να ασκήσει το ύψιστο δίκιαιωμα της υποβολής πρότασης μομφής ενώ το κύμα από την κοινωνία ήταν τεράστιο».

«Ντίλαραν μεταξύ τους, τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση»

Την ίδια ώρα, απαντώντας σε σκληρή γλώσσα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός κάνει λόγο για «ντιλ» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την πρόταση δυσπιστίας, τονίζοντας πως το μόνο που ενδιαφέρει τα δύο κόμματα είναι να ρίξουν την κυβέρνηση.

«Βάσει της αποκάλυψης Παππά, τα δύο κόμματα ντίλαραν μεταξύ τους τους έχοντας προφανώς πλήρη γνώση του δημοσιεύματος που κυκλοφορεί… Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση της ΝΔ, αδυνατώντας να την αντιμετωπίσουν πολιτικά».

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ρωμανού έχει ως εξής:

Όπως δήλωσε χθες ο κ. Παππάς, η συνεννόηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση δυσπιστίας είχε προηγηθεί του δημοσιεύματος που ο κ. Ανδρουλάκης παρουσίασε την Κυριακή ως αιτία για την κατάθεσή της.

Βάσει της αποκάλυψης Παππά, τα δύο κόμματα «ντίλαραν» μεταξύ τους έχοντας προφανώς πλήρη γνώση του δημοσιεύματος πριν αυτό κυκλοφορήσει.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι δεν τους ενδιαφέρει ούτε ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών, ούτε το τι οδήγησε στο μοιραίο δυστύχημα, ούτε το πώς θα αποτραπεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αδυνατώντας να την αντιμετωπίσουν πολιτικά, όπως συμβαίνει σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια.

Το είδαμε με την προσπάθεια χειραγώγησης της Δικαιοσύνης για να κλείσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους φυλακή, όσο κυβέρνησαν, όπως έχει παραδεχτεί ο δικός τους Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, αλλά κατ’ ουσίαν και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Το είδαμε με τη δήλωση Πολάκη ότι «για να κερδίσουν τις εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιους φυλακή».

Σήμερα το βλέπουμε μπροστά από τις κουρτίνες με τις άθλιες δηλώσεις Φαραντούρη και την εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και πίσω από τις κουρτίνες με τα «ντιλαρίσματα» που καταδεικνύουν οι δηλώσεις Παππά.

 

 

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΒουλήΜΑΡΙΝΑΚΗΣΝΔΝίκος ΠαππάςΠΑΣΟΚΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣΡωμανός

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μαρινάκης: Το πακέτο της ΔΕΘ φέρνει έμμεση αύξηση μισθών από την 1η Ιανουαρίου

12/09/2025 | 12:21
Featured

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 16,5% η διαφορά της Ν.Δ. από το ΠΑΣΟΚ

11/09/2025 | 20:17
Featured

Μαρινάκης: Έχουμε μειώσει δραστικά τους υπέρογκους φόρους που πλήρωνε ένας ελεύθερος επαγγελματίας

11/09/2025 | 20:09
Featured

Παύλος Μαρινάκης: Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να καταμεριστούν τα έξοδα του καλωδίου

10/09/2025 | 17:44
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ραγκούσης: «Μία επίορκη κυβέρνηση μπορεί να κάνει νοθεία» – «Κάποια πράγματα ξεπερνούν και τη δική τους γελοιότητα» απαντά ο Μαρινάκης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ευλογιά προβάτων σε Αιτωλοακαρνανία και Θεσσαλία: 3.000 ζώα θανατώθηκαν – 20 εκατ. € ζημιές!

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Τραγωδία στην Ολυμπία Οδό: 1 χλμ. ανάποδη πορεία, 2 νεκροί — τι είπαν  το tilegrafimanews.gr αυτόπτες μάρτυρες 

    205 shares
    Share 82 Tweet 51
  • ΕΚΤΑΚΤΗ εξέλιξη -Τραμπ – Λουκασένκο: Η άρση κυρώσεων προς τη Λευκορωσία, η επιστροφή της Belavia και η «ψυχρολουσία» της Πολωνίας

    184 shares
    Share 74 Tweet 46
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 3.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ – Πώς συνδέεται η εκπαίδευση με μισθούς 1.500€ στις νέες ειδικότητες

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ: Πληρωμές 450 εκατ. € σε 600.000 αγρότες: Νωρίτερα τα βιολογικά, έως Οκτώβριο ενιαία – συνδεδεμένες – σπάνιες φυλές

    150 shares
    Share 60 Tweet 38
  • «Όποιος είναι κατά της Ουκρανίας πυροβολείται»: Το σοκ από τις δηλώσεις Μεντβέντεφ και το διεθνές αποτύπωμα μετά τη δολοφονία Κερκ

    123 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Ελλάδα – Τουρκία στο Eurobasket 2025: Ελληνική απόβαση στη Ρίγα και τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον ημιτελικό

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch