Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Nτόναλντ Τραμπ: Ποιες είναι οι 7 θέσεις που θέλει να εφαρμόσει στην οικονομική πολιτική των ΗΠΑ αν εκλεγεί

TechTeam από TechTeam
17/07/2024 18:00
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
56
SHARES
120
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Τζέημς Ντέιβιντ Βανς (James David Vance), ο οποίος εισέρχεται στην προεδρική κούρσα ως υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ (Donald Trump) στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, αποδεικνύεται απροσδόκητα προοδευτικός υποστηρικτής των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της εταιρικής ρύθμισης, σύμφωνα με δημοσιεύμα του γερμανικού τύπου.

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ στις ΗΠΑ υποστηρίζει τα συνδικάτα και αγωνίζεται για υψηλότερους κατώτατους μισθούς. Θέλει να απαγορεύσει στις εταιρείες να επαναγοράζουν μετοχές και να εγγυηθεί στους υπαλλήλους μισθούς έξι μηνών σε περίπτωση πτώχευσης εταιρειών.

Επίσης θα ήθελε να χωρίσει τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας, ενώ έχει φέρει στο τραπέζι ακόμη υψηλότερους εταιρικούς φόρους στο παιχνίδι.

Ο J. D. Vance αντιπροσωπεύει μια νέα οικονομική ιδεολογία που εξαπλώνεται στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα εδώ και αρκετό καιρό: τον «νέο συντηρητικό οικονομικό λαϊκισμό». Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα προηγούμενα ιδανικά του κόμματος της ελεύθερης αγοράς και ενός λιτού κράτους

Με τον διορισμό του Vance ως αντιπροέδρου του, ο Trump έδωσε μεγαλύτερη σημασία σε αυτό το νέο ρεύμα. Εάν ο Trump κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, αυτή η οικονομική ιδεολογία θα μπορούσε να βρει το δρόμο της στον Λευκό Οίκο.

Εκτός από τον Vance, οι υποστηρικτές του νέου ρεύματος περιλαμβάνουν τους γερουσιαστές Marco Rubio της Φλόριντα, Josh Hawley του Μιζούρι και Tom Cotton του Αρκάνσας. Εν μέρει, πολλές από τις ιδέες τους μπορούν επίσης να βρεθούν στις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης Μπάιντεν.

Μια ηγετική φωνή του «νέου συντηρητικού οικονομικού λαϊκισμού» είναι ο Sohrab Ahmari, πρώην δημοσιογράφος της Wall Street Journal, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «υπηρέτη του Kahn» – ένα λογοπαίγνιο με το όνομα του κορυφαίου παρατηρητή ανταγωνισμού Kahn.

Ο Vance, ο οποίος έγινε διάσημος πριν από οκτώ χρόνια με το βιβλίο του «Hillbilly Elegy» και αρχικά ήταν αντίπαλος του Trump, παραμένει έτσι πιστός στις εργατικές του ρίζες με κάποιους τρόπους. Εξάλλου, ο «νέος συντηρητικός οικονομικός λαϊκισμός» εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μικρών ανθρώπων έναντι των οικονομικών ελίτ και των μεγάλων επιχειρήσεων. Μια σαφής αντιστροφή όσον αφορά τον προσανατολισμό των παλαιότερων Ρεπουμπλικάνων, οι οποίοι είχαν υπερασπιστεί την ελεύθερη αγορά με κάθε κόστος.

«Ο Βανς μιλάει ξεκάθαρα για την αποτυχία αυτού που αποκαλεί «φονταμενταλισμό της αγοράς» των Ρεπουμπλικάνων – αυτό που αποτελούσε τη συναίνεση στην οικονομική πολιτική τις τελευταίες δεκαετίες», λέει ο Όρεν Κας, σύμμαχος του Βανς και πρόεδρος του American Compass, μιας δεξαμενής σκέψης που συνδέεται στενά με τους νέους οικονομικούς λαϊκιστές.

Ηγέτης μιας νέας γενιάς Ρεπουμπλικανών
Ο πρώην καπιταλιστής επιχειρηματικών κεφαλαίων Vance αμφισβητεί πράγματι πολλά από αυτά που αποτελούσαν επί μακρόν τη ρεπουμπλικανική συναίνεση για το εμπόριο, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τον ανταγωνισμό και τους φόρους. Σε αυτό μοιάζει με τον Τραμπ, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις προχωρά μερικά βήματα παραπέρα.

«Ο Βανς είναι ένας ηγέτης της ρεπουμπλικανικής γενιάς που ξεσηκώθηκε μετά την οικονομική κρίση», δήλωσε στους New York Times ο Ματ Στόλερ, διευθυντής ερευνών στο American Economic Liberties Project. Ο Βανς προσπαθεί να αναπροσαρμόσει τη σκέψη του κόμματος για την οικονομική πολιτική.

Στόχος των οικονομικών νεολαϊκιστών είναι να «σώσουν την αμερικανική μεσαία τάξη από την πτώση», εξηγεί ο Ahmari, υποστηρικτής του νέου κινήματος και συγγραφέας του βιβλίου «Tyranny Inc.», στο επιχειρηματικό κανάλι CNBC. Οι υποστηρικτές αυτού του πολιτικού προσανατολισμού στοχεύουν κυρίως στη «μεγάλη ομάδα ψηφοφόρων που είναι πολιτισμικά συντηρητικοί αλλά θέλουν περισσότερη κοινωνική σταθερότητα στη ζωή τους».

Σε αυτούς τους ψηφοφόρους αρέσει το κρατικό συνταξιοδοτικό σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης και τα συνδικάτα – ιδίως εκείνα στα οποία ανήκουν, εξηγεί ο Ahmari. Επιθυμούν ένα σταθερό οικονομικό υπόβαθρο για τη ζωή τους, το οποίο γίνεται όλο και πιο σπάνιο στον τομέα των υπηρεσιών.

Ο Βανς «δεν ήταν σίγουρα ο αγαπημένος υποψήφιος του επιχειρηματικού κόσμου», επισημαίνει ο καθηγητής διοίκησης Τζεφ Σόνενφελντ από το επίλεκτο Πανεπιστήμιο Γέιλ σε άρθρο του στο περιοδικό «Time Magazine». Από ορισμένες απόψεις, η λαϊκιστική στάση του Vance είναι «ο χειρότερος εφιάλτης για τους CEOs».

Οι 7 θέσεις του «νέου συντηρητικού οικονομικού λαϊκισμού» έχουν ως εξής:

1. Είναι υπέρ της κυβερνητικής παρέμβασης και της ρύθμισης – ειδικά όταν πρόκειται για τη βιομηχανία τεχνολογίας

Ο Vance δήλωσε για την πρόεδρο της FTC Lina Khan ότι είναι «ένα από τα λίγα άτομα στην κυβέρνηση Biden που νομίζω ότι κάνει αρκετά καλή δουλειά». Οι οικονομικοί λαϊκιστές προτείνουν επίσης τη δημιουργία μιας Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας για τις κρίσιμες υποδομές, η οποία θα προικοδοτηθεί με 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

2. Τοποθετούνται υπέρ των εργαζομένων και των συνδικάτων

Ο Βανς, για παράδειγμα, είναι πεπεισμένος ότι η μεταπολεμική οικονομία επικεντρώθηκε υπερβολικά στις φτηνές θέσεις εργασίας. Αυτό οδήγησε στην εκμετάλλευση των Αμερικανών εργαζομένων από τις μεγάλες εταιρείες. Ο Vance τάσσεται υπέρ των συνδικάτων και των υψηλότερων κατώτατων μισθών. Το νέο κίνημα θέλει να αλλάξει τη νομοθεσία περί αφερεγγυότητας και να εγγυηθεί στους εργαζόμενους μισθούς έξι μηνών σε περίπτωση πτώχευσης της εταιρείας.

3. Θέλουν να απαγορεύσουν την επαναγορά μετοχών

Σύμφωνα με τους συντηρητικούς οικονομικούς λαϊκιστές, οι εταιρείες θα πρέπει να επενδύουν σε νέα εργοστάσια και έρευνα αντί για εξαγορές μετοχών.

4. Θέλουν να περιορίσουν τη μετανάστευση προκειμένου να προστατεύσουν τους Αμερικανούς εργαζόμενους

Θέλουν να τιμωρούν αυστηρότερα τις εταιρείες που παραβιάζουν τους μεταναστευτικούς νόμους. Θέλουν επίσης να καταργήσουν τα προγράμματα θεωρήσεων για εποχικούς εργάτες και να εγκρίνουν τις θεωρήσεις H-1B για εργαζόμενους υψηλής ειδίκευσης μόνο για τις εταιρείες που πληρώνουν τα περισσότερα.

5. Είναι κατά του ελεύθερου εμπορίου και απαιτούν σκληρή στάση απέναντι στην Κίνα ειδικότερα

Και αυτό γιατί η κινεζική κυβέρνηση ρίχνει τις τιμές με κρατικά επιδοτούμενα προϊόντα. Απαιτούν δασμούς 10% σε όλες τις εισαγωγές. Θέλουν να απαγορεύσουν στις αμερικανικές εταιρείες να επενδύουν στην Κίνα και να απαγορεύσουν στις κινεζικές εταιρείες να έχουν πρόσβαση στις αμερικανικές κεφαλαιαγορές.

6. Είναι υπέρ των ορυκτών καυσίμων και έχουν αμφιβολίες σχετικά με την ανθρώπινη επίδραση στην κλιματική αλλαγή

Θέλουν να καταργήσουν τον εθνικό νόμο για την προστασία του περιβάλλοντος από το 1970. Στην πολιτεία του, το Οχάιο, ο Βανς τάσσεται υπέρ των νέων αδειών για fracking.

7. Θέλουν να επανεξετάσουν τον ρόλο του δολαρίου

Ο Vance δεν πιστεύει ότι το δολάριο πρέπει να παραμείνει το κύριο αποθεματικό νόμισμα του κόσμου. Σε μια συζήτηση με τον πρόεδρο της Fed Jerome Powell πέρυσι, ο Vance δήλωσε ότι ενώ η κυριαρχία του δολαρίου είναι καλή για την αγοραστική δύναμη των Αμερικανών, αποτελεί επίσης «φόρο για τους Αμερικανούς παραγωγούς». Ο Vance τάσσεται υπέρ των κρυπτονομισμάτων και θέλει να τα ρυθμίσει εκ νέου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ιαπωνία δανείζει 3,3 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τόκους κεφαλαίων της Ρωσίας
Νόβακ: Παράνομες οι κυρώσεις της ΕΕ στη Ρωσία για το LNG
ΔΝΤ: Βραδύτερη από το αναμενόμενο η υποχώρηση του πληθωρισμού, κίνδυνος για διατήρηση των υψηλών επιτοκίων
Πάουελ (Fed): Τα αμερικανικά στοιχεία προσφέρουν εμπιστοσύνη ότι ο πληθωρισμός βρίσκεται σε πορεία προς το 2%

Ετικέτες: ΗΠΑΤΡΑΜΠ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ραγδαίες εξελίξεις: Γιατί ο Τραμπ πάτησε το κουμπί των πυρηνικών δοκιμών μετά από 33 χρόνια – Η Ρωσία και το δύσκολο αίνιγμα της Κίνας

30/10/2025 | 12:46
U.S. President Donald Trump and Chinese President Xi Jinping talk as they leave after a bilateral meeting at Gimhae International Airport, on the sidelines of the Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) summit, in Busan, South Korea, October 30, 2025. REUTERS/Evelyn Hockstein
Featured

Ο Τραμπ ανακοίνωσε μείωση των δασμών στην Κίνα μετά την «εκπληκτική συνάντηση» με τον Σι – Θα ταξιδέψει στην Κίνα τον Απρίλιο

30/10/2025 | 10:13
Featured

ΗΠΑ: Ο Τραμπ έδωσε εντολή για δοκιμές πυρηνικών όπλων – «Δεν είχα άλλη επιλογή»

30/10/2025 | 08:10
FILE PHOTO: U.S. President Donald Trump attends a meeting with Argentina's President Javier Milei (not pictured) during the 80th United Nations General Assembly, in New York City, New York, U.S., September 23, 2025. REUTERS/Al Drago/File Photo
Featured

Τραμπ από Νότια Κορέα: Μία εμπορική συμφωνία με τη χώρα θα μπορούσε να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα

29/10/2025 | 11:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Λιονέλ Μέσι, νοκ άουτ για 1,5 μήνα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κυρανάκης: Στις αρχές Νοεμβρίου οι πρώτες κλήσεις από τη σύνδεση των καμερών με το gov.gr

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Ραγδαίες εξελίξεις: Γιατί ο Τραμπ πάτησε το κουμπί των πυρηνικών δοκιμών μετά από 33 χρόνια – Η Ρωσία και το δύσκολο αίνιγμα της Κίνας

    107 shares
    Share 43 Tweet 27
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Διάγνωση με ερυθηματώδη λύκο και μάχη για επιβίωση στη φυλακή – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
  • ΝΕΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2027–2030: «Παγώνουν» τα όρια ηλικίας στα 62 και 67 – Αυξήσεις 2,4%, δηλώσεις αναδρομικών έως 31/12/2025

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΝΕΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΥΠΑ 2025–2026: Ποιοι θα λάβουν έως 1.118 € τον μήνα και ποιοι επιχορήγηση 17.500 € – Όλες οι κατηγορίες, τα ποσά και οι ημερομηνίες

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • Η νέα όψη του Πενταγώνου – Πρώτη μεγάλη παρέμβαση μετά από 77 χρόνια

    153 shares
    Share 61 Tweet 38
  • ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Από Δευτέρα το πετρέλαιο, Νοέμβριο τα 228 εκατ. για φυτικό κεφάλαιο – Δεκέμβριο οι πληρωμές ΕΛΓΑ

    91 shares
    Share 36 Tweet 23
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch