Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Ο Κ. Μητσοτάκης εγκαινίασε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «One&Only Aesthesis» στα Αστέρια Γλυφάδας

TechTeam από TechTeam
24/10/2023 00:09
Ενημερώθηκε: 24/10/2023 02:43:44
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
79
SHARES
169
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Φτιάξατε ένα θεματικό θέρετρο που αλλάζει τη σημασία του “υπερπολυτελούς” στην Ελλάδα» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος One&Only Aesthesis, στη Γλυφάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην εκδήλωση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι τo «One & Only» είναι μια φανταστική σύμπραξη της Grivalia με την Kerzner, που είναι η διαχειρίστρια εταιρεία, με υπερπολυτελή θέρετρα σε διάφορες περιοχές του κόσμου.

ADVERTISING

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα εγκαίνια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος One&Only Aesthesis, στη Γλυφάδα / Φωτογραφία: Δημήτρης Παπαμήτσος
«Όσα προσπαθήσατε να επιτύχετε συνάδουν με την προσπάθειά μας να αναβαθμίσουμε τον τουρισμό στην Ελλάδα και στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τον τουρισμό εστιάζοντας στη βιωσιμότητα» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνει η Ελλάδα ο καλύτερος προορισμός σε όλο τον κόσμο».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  23/10/2023  16:53
One&Only Aesthesis -Το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στα Αστέρια Γλυφάδας, που θα εγκαινιάσει σήμερα ο Μητσοτάκης
Στόχος του One&Only Aesthesis είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του μια απαράμιλλη εμπειρία, εμπνευσμένη από την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και την καλαίσθητη μεγαλοπρέπεια της Αθήνας.

Υπό την καθοδήγηση του Philippe Zuber, διευθύνοντος συμβούλου της Kerzner International, και του Yann Gillet, γενικού διευθυντή του θερέτρου, το One&Only Aesthesis έγραφε το thehoteltrotter.com τον περασμένο Ιούνιο είναι έτοιμο να κάνει θραύση στην παγκόσμια σκηνή της φιλοξενίας.

Ο πρωθυπουργός εγκανίασε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο One&Only Aesthesis, στα Αστέρια Γλυφάδας
«Τοποθετημένο σε στρατηγική θέση σε μια από τις πιο θρυλικές πόλεις του κόσμου, το θέρετρο αποτίει φόρο τιμής στη ζωντανή ενέργεια, την αυθεντικότητα και τη φυσική ομορφιά της Αθήνας.

Το One&Only Aesthesis είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που ενσωματώνει ευφυώς την ειδυλλιακή ομορφιά του Αιγαίου.

Οι κατασκευές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζονται αρμονικά με τη μοναδική ομορφιά της ελληνικής ακτογραμμής.

Λουσμένη στο περίφημο αττικό φως, η αρχιτεκτονική ενσωματώνει τον σχεδιασμό της δεκαετίας του ’60 με ψηλά ταβάνια, δερμάτινες πινελιές, γήινα χρώματα και φυσικούς τόνους».

Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο One&Only Aesthesis, στα Αστέρια Γλυφάδας
Αναλυτικά ο χαιρετισμός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια του One&Only Aesthesis, στη Γλυφάδα

«Πρωθυπουργέ κ. Σαμαρά, αγαπητά μέλη της κυβέρνησης, κυρίες και κύριοι,

Είναι χαρά μου να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Τα συγχαρητήριά μου σε όλους εκείνους που πίστεψαν σε αυτό το έργο και το έκαναν πραγματικότητα. Πρόκειται για μια φανταστική συνεργασία μεταξύ της Kerzner και της Grivalia. Καταφέρατε να παραδώσετε ένα εντυπωσιακό θέρετρο, που πιστεύω ότι θα αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος και οι επισκέπτες αντιλαμβάνονται την αγορά υπηρεσιών υψηλών κατηγοριών στην Ελλάδα.

Πράγματι, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, σκέφτηκα ότι όλα όσα προσπαθούμε να πετύχουμε σε ό,τι αφορά στον τουρισμό ουσιαστικά αντικατοπτρίζονται σε αυτό το υπέροχο μέρος: η στρατηγική μας απόφαση να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας, η έμφαση στη βιωσιμότητα -ασφαλώς, ο βαθμός βιωσιμότητας είναι πάντοτε πολύ μεγαλύτερος όταν αναλαμβάνεις μια υποβαθμισμένη έκταση, παρά όταν χτίζεις ένα νέο κτίριο, αυτό ακριβώς κάνατε εδώ-, η στροφή της πόλης προς τη θάλασσα.

»Πάντα μου φαινόταν παράδοξο ότι μία πόλη με ακτογραμμή που ανέρχεται σε 50 χιλιόμετρα δεν επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη θέρετρων κατά μήκος της ακτής. Και αυτή η ανάπτυξη δεν συμβαίνει μόνο εδώ, αλλά και με τα έργα στο Ελληνικό και πολλά άλλα έργα που είναι σε εξέλιξη.

Αυτή η αντίληψη, βεβαίως, έχει καίρια σημασία για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν: ένα θέρετρο που μπορεί να λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όσους θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Φυσικά όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας σημαντικής επένδυσης κεφαλαίου που έχετε κάνει.

Στο τέλος της ημέρας, από τη δική μας οπτική γωνία, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας. Όσο υψηλότερες είναι οι χρεώσεις σας, τόσο περισσότερο θα μπορείτε να πληρώνετε το προσωπικό σας, τόσο περισσότερη εκπαίδευση θα απαιτείται και τόσο περισσότερο οι νέοι που εργάζονται εδώ θα βλέπουν ότι καριέρα στον κλάδο της φιλοξενίας είναι μία σταδιοδρομία που αξίζει να ακολουθήσουν. Υπό αυτή την έννοια, αυτό που κάνετε εδώ είναι πολύ σημαντικό.

»Θα ήθελα, ωστόσο, να προσθέσω μια ειδική υποσημείωση για να τονίσω τη δέσμευση που έχει αναλάβει ο Prem Watsa στην Ελλάδα. Θα πρέπει πιστεύω να σκεφτείτε, ενδεχομένως, την ανέγερση ενός αγάλματος προς τιμήν του «ανθεκτικού» επενδυτή. Διότι αν υπήρξε ένας ανθεκτικός και υπομονετικός επενδυτής αυτός είναι σίγουρα ο Prem, ο οποίος έχει βρεθεί στην Ελλάδα και έχει δει την κακή αλλά και την καλή πλευρά της Ελλάδας. Πίστεψε στην πρόοδο, τη σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά επίσης έμεινε στην Ελλάδα στα πολύ δύσκολα χρόνια της προηγούμενης κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουμε βοηθήσει σημαντικά αυτού του είδους τις επενδύσεις, βελτιώνοντας σημαντικά το επιχειρηματικό περιβάλλον. Και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα αρμόδια Υπουργεία για τη συνεργασία με την ομάδα σας έτσι ώστε αυτό το έργο να γίνει πραγματικότητα. Πιστεύω ότι διαλέξατε μια καλή μέρα για την εκδήλωση αυτή, διότι ουσιαστικά τα εγκαίνια αυτά συμβολίζουν την πρόοδο που έχει σημειώσει η χώρα. Την Παρασκευή καταφέραμε να κατακτήσουμε την επενδυτική βαθμίδα από την S&P. Τα δημόσια οικονομικά μας είναι σε τάξη, η οικονομία αναπτύσσεται με πολύ ταχύτερο ρυθμό από τον μέσο όρο της ευρωζώνης.

Παρά το γεγονός ότι η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται αντιμέτωπη με αντιξοότητες, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την Ελλάδα. Και όταν πρόκειται για τον τουρισμό μας, το τουριστικό μας προϊόν, θα πρέπει να είμαστε πολύ φιλόδοξοι. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε την Ελλάδα τον καλύτερο προορισμό στον κόσμο. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, πρέπει να συνεργαστούμε με τους καλύτερους ώστε να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό. Και πιστεύω ότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρητικού
»Να δώσω για μία ακόμα φορά τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου. Στους επενδυτές, φυσικά, αλλά και στις ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες, στους διαχειριστές του έργου, σε όλους όσοι εργάστηκαν για να παραδώσουν αυτό το θέρετρο εντός χρονοδιαγράμματος -και ελπίζω εντός προϋπολογισμού. Πιστεύω ότι είναι στο χέρι σας να κρίνετε αν έκαναν καλή δουλειά. Και πραγματικά προσβλέπω στο να υποδεχτείτε τους πρώτους επισκέπτες και να διαβάσουμε τις πρώτες κριτικές.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ πολλές πόλεις που μπορούν να προσφέρουν ένα θέρετρο αυτής της ποιότητας τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης. Αυτό έχουμε εδώ. Πρόκειται για μια μοναδική κληρονομιά. Είναι καθήκον μας να την προστατεύσουμε και να διασφαλίσουμε πως ό,τι χτίζουμε θα είναι σύμφωνο με τα κορυφαία πρότυπα βιωσιμότητας. Αυτό είναι που πετύχατε εδώ. Επομένως, και πάλι συγχαρητήρια».

Ετικέτες: Κ. Μητσοτάκης
Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 24 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Αγία Σεβαστιανή

Επόμενο Άρθρο

Ο Κασσελάκης διέγραψε Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη – «Έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Στο συνέδριο του ΕΛΚ στο Βουκουρέστι σήμερα ο Κ.Μητσοτάκης – Θα σφραγίσει η υποψηφιότητα φον ντερ Λάιεν

06/03/2024 | 07:28
Featured

Κ. Μητσοτάκης: Ισχυρό το ελληνικό τραπεζικό σύστημα – Προστατευμένες οι καταθέσεις

23/03/2023 | 15:01
HOT NEWS

Έκτακτα ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΙΚΑ, ΝΑΤ-ΝΕΟ voucher – ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

14/02/2023 | 12:29 - Ενημέρωση 15/02/2023 | 13:28
HOT NEWS

Το δώρο… του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΝΕΑ κλήρωση στο vouchers.gov.gr – ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με 150 ευρώ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ EFKA, ΙΚΑ, ΝΑΤ

28/07/2022 | 12:18 - Ενημέρωση 29/07/2022 | 11:00
Featured

Νέο πρόγραμμα στήριξης ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Αφορά νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες

09/03/2022 | 12:21
HOT NEWS

Στρατηγός Ζιαζιάς: «Επικίνδυνες για την Εθνική Άμυνα οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για τα ρωσικά όπλα των ΕΔ»

07/03/2022 | 12:31
HOT NEWS

Μητσοτάκης για Ουκρανία: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αναταράξεις στην αγορά ενέργειας

25/02/2022 | 14:01
HOT NEWS

Άγριες μπηχτές Πατούλη για τον Μητσοτάκη: «Ωραιοποίησε την κατάσταση» – «Καταγγέλλω τον ΔΕΔΔΗΕ»

27/01/2022 | 12:55
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Κασσελάκης διέγραψε Φίλη, Βίτσα και Σκουρλέτη – «Έθεσαν εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    1083 shares
    Share 433 Tweet 271
  • ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

    503 shares
    Share 201 Tweet 126
  • Πάπας Φραγκίσκος: Οι πρώτες φωτογραφίες του τάφου του – Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα

    385 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    369 shares
    Share 148 Tweet 92
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

    129 shares
    Share 52 Tweet 32
  • Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ έως Ιούλιο 2025 – Ποια ποσά και πότε καταβάλλονται

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch