Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Προκλητική φιέστα Ερντογάν από την κατεχόμενη Κύπρο με επίθεση σε Δένδια – Απόψε η απάντηση του πρωθυπουργού

TechTeam από TechTeam
20/07/2024 15:37
Ενημερώθηκε: 20/07/2024 16:51:06
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
61
SHARES
130
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με μια εμπρηστική ομιλία από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Κατεχόμενα αλλά και με προκλητική φιέστα για τα 50 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο η γείτονα προκαλεί εκ νέου

«Η αγνόηση της πραγματικότητας στο νησί της Κύπρου δεν οδηγεί πουθενά», είπε προκλητικά ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, προσθέτοντας:

«Πιστεύουμε ότι δεν είναι δυνατή η ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο». «Η “βόρεια Κύπρος” είναι η κόρη του ματιού μας, είναι ένα κομμάτι της ψυχής μας» είπε προκλητικά. «Πρέπει να έχουμε κατά νου γιατί πραγματοποιήθηκε η “ειρηνευτική επιχείρηση” στην Κύπρο και γιατί η Τουρκία πήρε μια τέτοια απόφαση», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Στην ομιλία Ερντογάν απάντησαν άμεσα διπλωματικές πηγές παραπέμποντας στην αποψινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προσέθεταν δεν πως «Οι ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό είναι σαφώς διατυπωμένες και πάγιες εδώ και δεκαετίες»

«Η Ελλάδα, σε σύμπνοια με την Κυπριακή Δημοκρατία, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην λύση της επανένωσης της Κύπρου, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, και αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

Απάντηση αναμένεται να δώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μεταβαίνει στο νησί με αφορμή την μαύρη επέτειο 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή και κατοχή του νησιού.

O πρωθυπουργός, σήμερα στις 20:30, θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη συμπλήρωση 50 ετών από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη στις 19:45 και στη συνέχεα στις 20:30 θα μιλήσει, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Μητσοτάκης: Μισός αιώνας από την εθνική τραγωδία της Κύπρου – «Διεκδικούμε ένα ενιαίο ευρωπαϊκό κράτος»

Η εμπρηστική ομιλία Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του, υποστήριξε ότι «στο “νότιο τμήμα” επικρατεί μια κακομαθημένη λογική και θεωρούν τον εαυτό τους ως τους κυρίαρχους του νησιού. Είμαστε αντιμέτωποι με τέτοια κατάσταση όπου ο Ελληνοκύπριος ηγέτης συμμετέχει στις τελετές μνήμης των τρομοκρατών της ΕΟΚΑ, τα αδέλφια μας οι Τουρκοκύπριοι δέχονται επιθέσεις όταν ταξιδεύουν στο Νότο, φυλακίζονται και πυρπολούνται τα τζαμιά».

Κατά τον Ερντογάν «η “ειρηνευτική” (όπως την αποκαλεί η Τουρκία) επιχείρηση του 1974, έφερε ελευθερία και ευημερία στους Τουρκοκύπριους. Βλέπουμε την 20η Ιουλίου ως σύμβολο προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της ισότητας. Στο Νότο (ελεύθερη Κύπρο), υπάρχει μια λανθασμένη νοοτροπία ώστε να βλέπουν τον εαυτό τους ως τον μόνο ιδιοκτήτη της Κύπρου».

«Eμείς είμαστε έτοιμοι για διαβουλεύσεις, διαπραγματεύσεις και να φέρουμε τη λύση για να έρθει μόνιμη ειρήνη στην Κύπρο», πρόσθεσε ο Ερντογάν. «Δεν αφήνουμε στον αέρα ποτέ κανένα χέρι που απλώνεται προς την κατεύθυνση της ειρήνης. την καλη μας θέληση την δειξαμε σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας».

«Λέμε: “αν θέλετε λύση επικυρώστε τα κυρίαρχα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων”. Κι εύχομαι πως θα δούμε τις ημέρες που οι ηγέτες των εγγυητριών χωρών θα επισκεφθούν μια μέρα τα δυο κράτη στο νησί», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, σημειώνοντας ότι αυτό ήταν κάτι που εξέφρασε και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συνάντησή τους στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον. «Η ενίσχυση της βάσης του διαλόγου της Τουρκίας και της Ελλάδας θα ενισχύση στην επίλυση του Κυπριακού ζητήματος», δήλωσε ο Ερντογάν.

Αναφερόμενος στην έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κύπρο, ο Ερντογάν έφτασε στο σημείο να πει πως έρχεται για να τιμήσει τους…. τρομοκράτες της ΕΟΚΑ, ενώ οι Ελληνοκύπριοι αποκαλύπτουν ότι δεν έχουν καμία πρόθεση να μοιραστούν την πολιτική εξουσία και τους φυσικούς πόρους με τους Τουρκοκύπριους.

Επίθεση στον Δένδια εξαπέλυσε ο Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε παράλληλα κατά του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκου Δένδια, χαρακτηρίζοντας «παράλογες» τις δηλώσεις του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του είχε πει «ελπίζω να μην μας παρενοχλήσεις και εσύ από εκεί όπως ο Δένδιας».

«Τις προάλλες, δυστυχώς έκανε δηλώσεις και o υπουργός Άμυνας της Ελλάδας που δεν χωράει ο νους. Με τον κ. Μητσοτάκη βρεθήκαμε στο εξωτερικό και του είπαμε “εμείς στις 20 Ιουλίου θα είμαστε στη βόρεια Κύπρο, κι έμαθα πως εσύ θα είσαι στο νότο, μάλλον δεν θα μας παρενοχλήσεις όπως ο Δένδιας” και μας είπε πως δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο. Kαι είπαμε αφού δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο, τότε δεν υπάρχει κάποιο ζήτημα και συνεχίζουμε» ισχυρίστηκε ο Ερντογάν.

Αναφερόμενος στο κεφάλαιο του περιουσιακού, ο Ταγίπ Ερνοτγάν παρέπεμψε στη λεγόμενη «Επιτροπή Ακίνητης Περιουσίας». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εδώ, πρέπει να τονίσω με σαφήνεια ότι η Επιτροπή Ακίνητης Περιουσίας, η οποία αναγνωρίζεται διεθνώς ως αποτελεσματικό εσωτερικό ένδικο μέσο, είναι ο μόνος τρόπος για την επίλυση του ζητήματος των ακινήτων στο νησί. Όσοι νομίζουν ότι θα πετύχουν τους στόχους τους ασκώντας πίεση στους Τουρκοκύπριους κάνουν μεγάλο λάθος. Ούτε εμείς θα επιτρέψουμε τετελεσμένα γεγονότα ούτε ο τουρκοκυπριακός λαός θα υποκύψει σε απειλές».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η Τουρκία συνεχίζει αποφασιστικά τις προσπάθειές της για την αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου» και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζαν, Ιλχάμ Αλίγεφ, «για τη σταθερή ηγεσία του σε αυτή τη διαδικασία» και για την πρόσκληση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σούσα.

Διπλωματικές πηγές απαντούν στον Ερντογάν

«Οι ελληνικές θέσεις για το Κυπριακό είναι σαφώς διατυπωμένες και πάγιες εδώ και δεκαετίες», τονίζουν χαρακτηριστικά διπλωματικές πηγές σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Κατεχόμενα.

Όπως σημειώνουν, οι θέσεις αυτές εκφράζονται δε ενιαία από τον Έλληνα πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνηση.

«Η Ελλάδα, σε σύμπνοια με την Κυπριακή Δημοκρατία, παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην λύση της επανένωσης της Κύπρου, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, και αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

«Δεν τίθεται, ούτε θα μπορούσε να τεθεί, ζήτημα παρέκκλισης από την σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο θέση αυτή», υπογραμμίζουν και προσθέτουν: «Εξάλλου ο Πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί απόψε από τη Λευκωσία».

Τον πρόεδρο της Τουρκίας υποδέχθηκε ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ.

Πριν την ομιλία του ο Ερντογάν επισκέφθηκε το μνημείο του Ατατούρκ στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας, όπου κατέθεσε στεφάνι.

Ο Τατάρ υπέρ της λύσης δύο κρατών

Προηγουμένως τον λόγο πήρε ο Ερσίν Τατάρ, ο οποίος αφού τάχθηκε υπέρ της «λύσης των δύο κρατών» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο «τουρκοκυπριακός λαός» αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του τουρκικού κόσμου, «όπως δηλώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Τουρκογενών Κρατών» και υποστήριξε ότι τα σύνορα του εν λόγω οργανισμού έγιναν ακόμη πιο ισχυρά με τη συμμετοχή, όπως είπε, «της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου, του νοτιότερου τουρκικού κράτους, επεκτεινόμενα στην Ανατολική Μεσόγειο».

https://t.co/6TgRwZXY3w

— İ Huseyin Çeviker (@0d1c9aa164c446e) July 20, 2024

Η δήλωση του προέδρου του Κεμαλικού CHP για διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία
Στα κατεχόμενα βρίσκεται από χτες, Παρασκευή, ο πρόεδρος του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Οζγκιουρ Οζέλ, συνοδευόμενους από 174 βετεράνους και την Αϊσε Γκιουνές ‘Αϊατα, το όνομα της οποίας έγινε το σύνθημα «η Αϊσέ μπορεί να πάει διακοπές» με το οποίο ξεκίνησε το δεύτερο κύμα του τουρκικού στρατού τον ‘Αυγουστο του 1974.

Μία δήλωσή του στη συνάντησή με τον Τουφάν Έρχιουρμαν, πρόεδρο του τουρκοκυπριακού Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, αδελφό κόμμα του CHP, ερμηνεύτηκε ότι ο ίδιος δεν αντιτίθεται στην επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό και ότι δεν επιμένει στη λύση των δύο κρατών. Από την πλευρά του ο Τουρκοκύπριος πολιτικός εξέφρασε την υποστήριξή του στη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, θέση που έρχεται σε αντίθεση τόσο με όσα υποστηρίζει ο Τατάρ όσο και με το πρόσφατο ψήφισμα της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, με το οποίο ζητά τη διεθνή αναγνώριση τουρκοκυπριακού κράτους και τονίζει ότι η λύση των δύο κρατών είναι η μόνη λύση.

Ο Τούρκος πρόεδρος έφτασε νωρίς το πρωί στην κατεχόμενη Λευκωσία, όπου βρίσκεται μεταξύ άλλων σύσσωμη η τουρκική πολιτειακή και πολιτική ηγεσία. Τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνοδεύουν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν τον κυβερνητικό συνασπισμό, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής δράσης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Παράλληλα με τη στρατιωτική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί και ναυτική παρέλαση ανοικτά των ακτών της Κερύνειας, με τη συμμετοχή 50 πολεμικών πλοίων του τουρκικού στόλου, με ναυαρχίδα το νεότευκτο ελικοπτεροφόρο και πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων «Anadolu».

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı Töreni https://t.co/2dw1niOdAC

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) July 20, 2024

 

Ετικέτες: ΕρντογάνΚύπροςΤΟΥΡΚΙΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Αποκάλυψη Μπάρακ: Η κυβέρνηση Τραμπ θέλει να λειτουργήσει ως γέφυρα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις

30/11/2025 | 14:13
Featured

Ο Πάπας Λέων στην Άγκυρα: Λαμπρή υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Ερντογάν παρουσία Βαρθολομαίου

27/11/2025 | 17:01
ΔΙΕΘΝΗ

Γιασάρ Γκιουλέρ: «Δίχως εμάς δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα έργο σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο»

26/11/2025 | 18:00
Featured

Τουρκικό ΥΠΕΞ σε νέα πρόκληση: «Η Ελλάδα επιβάλλει ΑΟΖ μέσω Βρυξελλών» – Η διεθνής αντίδραση και οι αναλύσεις 

21/11/2025 | 13:42
Load More
Επόμενο Άρθρο

Έρευνα στη Βρετανία παρουσιάζει τις αιτίες που οι Αρχές δεν μπόρεσαν να προστατέψουν τους πολίτες από τον κορονοϊό


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • 50.000 θέσεις, μισθός 704€ και δώρο 540€ – Όλες οι «ανάσες» της ΔΥΠΑ για ανέργους μέχρι τα Χριστούγεννα

    125 shares
    Share 50 Tweet 31
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ-Συνδεδεμένες 2026: Χαμηλές πρώτες πληρωμές, μεγάλες εκκαθαρίσεις τον Ιούνιο- Πότε πληρώνει ο ΕΛΓΑ 

    110 shares
    Share 44 Tweet 28
  • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ: Αναδρομικά «μαμούθ» έως 4.760€ για στρατιωτικούς και ένστολους – Τι πληρώνεται έως Μάρτιο 2026

    105 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Νέα μπλόκα σε όλη τη χώρα, επεισόδια, συλλήψεις και κλειστοί κόμβοι σε Ε65 και ΠΑΘΕ

    104 shares
    Share 42 Tweet 26
  • Τραμπ για Βενεζουέλα και Ονδούρα: Τηλεφώνημα με Μαδούρο και πρόθεση χάριτος σε Ερνάντες

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • 148.500 προσλήψεις ΑΣΕΠ, τριπλή αύξηση στις συντάξεις και μισθοί έως 1.500€: τι φέρνει το νέο οικονομικό πλάνο μέχρι το 2029

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Γιορτή σήμερα 1 Δεκεμβρίου, εορτολόγιο: Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch