Ντυμένοι casual, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έκαναν Ανάσταση στην Τήνο, όπου βρίσκονται εδώ και μερικά 24ωρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του παρακολούθησαν την ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καρδιανής Τήνου.
Το πρωθυπουργικό ζεύγος έχει σπίτι στην Τήνο και δεν είναι λίγες οι φορές που περνούν εκεί χαλαρές στιγμές.
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το Πάσχα
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε απευθύνει το μήνυμά του για την Ανάσταση και την ημέρα του Πάσχα.
«Το Άγιο Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, μας θυμίζει πάντα ότι μέσα από τον πόνο, τις δυσκολίες, τις κακουχίες, τις αντιξοότητες, τελικά γεννιέται το φως και η ελπίδα.
Όλος ο Ελληνισμός, στην πατρίδα μας και απανταχού της γης, γιορτάζει αυτή την ημέρα και εύχεται μέσα από την ψυχή μας να αναπηδήσουν αισθήματα καλοσύνης, αισθήματα αλληλεγγύης, αισθήματα ελπίδας.
Η πατρίδα μας, όπως και ολόκληρος ο κόσμος, αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Όμως, μέσα από ένα πνεύμα αυτοπεποίθησης και ενότητας, μπορούμε όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε.
Ας γιορτάσουμε αυτή τη σπουδαία ημέρα μαζί με τους αγαπημένους μας, ας ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες και ας πάρουμε το μήνυμα των ημερών αυτών της Μεγάλης Εβδομάδος για να μπορέσουμε να αντικρύσουμε το προσωπικό μας μέλλον, αλλά και το μέλλον της πατρίδας μας, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες»