Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική Featured

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τη δωρεά του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου στο ΚΑΤ – Τα έργα που θα γίνουν

TechTeam από TechTeam
13/02/2026 16:10
Ενημερώθηκε: 13/02/2026 16:13:50
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
59
SHARES
125
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σύσκεψη με αντικείμενο τη δωρεά που αποφάσισε να κάνει το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου για την επέκταση και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του ΚΑΤ έγινε το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξετάστηκε η ιεράρχηση των έργων, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στις σημαντικότερες παρεμβάσεις και να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση στην λειτουργία του νοσοκομείου, το οποίο εφημερεύει καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα έργα που θα γίνουν
Κυριότερο έργο θα είναι η ανέγερση νέου κτηρίου για τη στέγαση των χειρουργείων, με δεδομένο ότι στο ΚΑΤ κάθε χρόνο εκτελούνται περίπου 16.000 επεμβάσεις, εκ των οποίων το 40% είναι έκτακτες, και νοσηλεύονται κατά μέσο όρο 25.000 ασθενείς, καθιστώντας το νοσοκομείο το σημαντικότερο κέντρο τραύματος και ορθοπεδικής στα Βαλκάνια.

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ειδικά για το ΚΑΤ, το μεγαλύτερο νοσοκομείο τραύματος και ορθοπεδικής στα Βαλκάνια, καθώς το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου έχει πάρει επί της αρχής μια πολύ σημαντική απόφαση: να στηρίξει οικονομικά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου με σημαντικές παρεμβάσεις, όπως η δημιουργία ενός καινούργιου κτηρίου που θα στεγάσει τα υπερσύγχρονα χειρουργεία τα οποία έχουν ανάγκη τα σύνθετα ορθοπεδικά περιστατικά, αλλά και η πλήρης ανακαίνιση του υφιστάμενου νοσοκομείου», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της συνάντησης.

«Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του ΕΣΥ -η κυβέρνηση το έχει βάλει ως προτεραιότητα- θεωρούμε και εμείς ότι είναι χαρά και τιμή να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια», σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Νέλλος Κανελλόπουλος.

Οι νέες εγκαταστάσεις θα σχεδιαστούν με βάση τις καλύτερες προδιαγραφές για ορθοπεδικά περιστατικά, με πρόνοιες για κατάλληλα οριοθετημένες καθαρές και ακάθαρτες ζώνες. Με την κατασκευή νέου κτηρίου θα διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του νοσοκομείου και θα είναι τελικά δυνατή η αξιοποίηση των υφιστάμενων χειρουργικών αιθουσών στον 2ο όροφο του κεντρικού κτηρίου, οι οποίες είναι πλέον επιβαρυμένες μετά από πολλά χρόνια χρήσης και λόγω του μεγάλου όγκου περιστατικών.

Ανακαίνιση ιατρικών μονάδων του ΚΑΤ
Η δωρεά θα αξιοποιηθεί επίσης για την ουσιαστική ανακαίνιση ιατρικών μονάδων του ΚΑΤ, όπως οι κλινικές γενικής χειρουργικής, νευρολογικής, νευροχειρουργικής, παθολογικής, ορθοπεδικής, θωρακοχειρουργικής, και πλαστικής χειρουργικής, αλλά και για την αντικατάσταση εκατοντάδων κλινών ασθενών. Στις σχεδιαζόμενες παρεμβάσεις περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, έργα για την αναμόρφωση του κήπου του νοσοκομείου.

H δωρεά του Ιδρύματος Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου, που είναι αποτέλεσμα πολύμηνης συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας, έρχεται σε συνέχεια των αναβαθμίσεων που έχουν γίνει στο ΚΑΤ την τελευταία εξαετία.

Στα έργα που έχουν υλοποιηθεί περιλαμβάνονται η ενίσχυση της ΜΕΘ, που διαθέτει σήμερα 51 κλίνες και είναι δεύτερη σε δυναμικότητα ανάμεσα στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο εκσυγχρονισμός και ανακαίνιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, που κάθε χρόνο υποδέχεται κατά μέσο όρο 89.000 άτομα, η εγκατάσταση του συστήματος ιχνηλάτησης των ασθενών που φτάνουν στα ΤΕΠ και η πλήρης ανακαίνιση του κέντρου αποκατάστασης.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος, από πλευράς Ιδρύματος, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νέλλος Κανελλόπουλος, η Ταμίας Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου – Μπενοπούλου και ο Σύμβουλος του Ιδρύματος Αλέξης Κομνηνός. Από την πλευρά της κυβέρνησης συμμετείχαν ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Στέλιος Κουτνατζής, όπως και ο Διοικητής του ΚΑΤ, Ιωάννης Ηλιόπουλος.

Μητσοτάκης: Μια σημαντική μέρα για το ΕΣΥ και ειδικά το ΚΑΤ
Στο τέλος της σύσκεψης έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ειδικά για το ΚΑΤ, το μεγαλύτερο νοσοκομείο τραύματος και ορθοπεδικής στα Βαλκάνια, καθώς το Ίδρυμα Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου έχει πάρει επί της αρχής μια πολύ σημαντική απόφαση: να στηρίξει οικονομικά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του νοσοκομείου με σημαντικές παρεμβάσεις, όπως η δημιουργία ενός καινούργιου κτηρίου που θα στεγάσει τα υπερσύγχρονα χειρουργεία τα οποία έχουν ανάγκη τα σύνθετα ορθοπεδικά περιστατικά, αλλά και η πλήρης ανακαίνιση του υφιστάμενου νοσοκομείου.

Έχουν, ήδη, γίνει με δημόσιο και ευρωπαϊκό χρήμα, κ. Υπουργέ, πολύ σημαντικές παρεμβάσεις. Αναφέρω ενδεικτικά τη σημαντική αύξηση των κρεβατιών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας που έγινε κατά την διάρκεια του Covid, τα νέα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών στα οποία ήδη λειτουργεί το σύστημα με το «βραχιολάκι», κάποιες παρεμβάσεις στους ορόφους του νοσοκομείου.

Αλλά είναι σαφές ότι πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα και το γεγονός ότι ένα πολύ σημαντικό Ίδρυμα έρχεται και συνεισφέρει στη μεγάλη προσπάθεια ανάκαμψης του ΕΣΥ, είναι κάτι το οποίο εκτιμάται ιδιαίτερα.

Είδαμε και μια πολύ σημαντική παρέμβαση δεκάδων εκατομμυρίων, η οποία θα αρχίσει να δρομολογείται άμεσα, αμέσως μετά την κύρωση της σχετικής σύμβασης δωρεάς από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Οπότε, εκ μέρους της κυβέρνησης, αλλά νομίζω και όλων όσοι έχουν χρησιμοποιήσει ή ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες αυτού του νοσοκομείου -να αναφέρω ότι κάνει 16.000 χειρουργεία τον χρόνο το ΚΑΤ- ένα πολύ, πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Κανελλόπουλος: Χαρά μας να στηρίξουμε την προσπάθεια
Νέλλος Κανελλόπουλος: Η χαρά και η τιμή είναι όλη δική μας. Θεωρούμε ότι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του ΕΣΥ -η κυβέρνηση το έχει βάλει ως προτεραιότητα- θεωρούμε και εμείς ότι είναι χαρά και τιμή, όπως είπα και πριν, να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνει και ο Υπουργός, που προσπαθεί κάθε μέρα να αναβαθμίσει όλα τα υγειονομικά στοιχεία και μέρη της Ελλάδος. Και θεωρούμε ότι είναι τιμή μας και θα είμαστε στο πλευρό σας για να ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστώ πολύ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Ευγνωμοσύνη στο ίδρυμα Κανελλόπουλου
Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη μου ευγνωμοσύνη στο Ίδρυμα Κανελλόπουλου για την πρωτοβουλία του να συνδράμει το κράτος.

Το κράτος, κ. Πρόεδρε, έχει ήδη βάλει πολλούς κρατικούς πόρους στο ΚΑΤ, το καλύτερο νοσοκομείο στα Βαλκάνια για το τραύμα, αλλά οι κρατικοί μόνο πόροι δεν επαρκούν. Και όταν ένα Ίδρυμα του κύρους και της ιστορίας του συγκεκριμένου Ιδρύματος αποφασίζει να υιοθετήσει, τρόπον τινά, αυτό το νοσοκομείο και να εξασφαλίσει ότι για τις επόμενες δεκαετίες οι συμπολίτες μας θα έχουν πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας, όταν θα τις χρειαστούν, είναι πραγματικά πολύ σπουδαίο.

Το Υπουργείο Υγείας θα είναι στη διάθεση του Ιδρύματος για να κάνουμε όλα τα πράγματα όσο γίνεται πιο γρήγορα και σωστά προς όφελος των Ελλήνων ασθενών. Σας ευχαριστούμε πολύ

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥΚΑΤΜητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης σε αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας: Μεγάλη κατάκτηση η επιστολική ψήφος των ομογενών, ελπίζουμε να ψηφιστεί με αυξημένη πλειοψηφία

13/02/2026 | 14:16
Featured

Μητσοτάκης: Η «Νομιμότητα Παντού» είναι για εμάς μία διαρκής δέσμευση – Γίνεται πράξη στην καθημερινότητα

13/02/2026 | 13:55
HOT NEWS

Μητσοτάκης για τον Αναστάση Παπαληγούρα: Τον αποχαιρετώ με θλίψη

12/02/2026 | 20:36
Featured

Μητσοτάκης: Η αγορά ενέργειας της ΕΕ δεν λειτουργεί ικανοποιητικά – Ανάγκη για χαμηλότερες τιμές

12/02/2026 | 16:07
Load More
Επόμενο Άρθρο

Οι αγρότες έφτασαν με τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστό το Σύνταγμα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός για την κακοκαιρία – Πορτοκαλί προειδοποίηση, θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες: Τι πρέπει να κάνουν τώρα οι πολίτες

    162 shares
    Share 65 Tweet 41
  • Λαθραία τσιγάρα: Οι απολογίες «Προέδρου» και «Πούτιν», τα μετρητά και τι βλέπουν οι ειδικοί στη σκοτεινή δικογραφία

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • 50.000 Συνταξιούχοι με Αναδρομικά έως 12.000€ – Πληρωμές στο Τέλος Μήνα και Νέο Χρονοδιάγραμμα

    82 shares
    Share 33 Tweet 21
  • Πολιτικός σεισμός: Άγκυρα, ΠΑΣΟΚ, Ντε Γκρες και οι σκιές στον διάλογο Αθήνας–Άγκυρας

    96 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΝΕΑ ΟΠΕΚΑ – Έκτακτο Επίδομα Πάσχα 2026: Πληρωμές 27 Φεβρουαρίου, ποιοι κερδίζουν έως 250€ και πότε φαίνονται στα ΑΤΜ

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΩΝ – Πότε μπαίνουν χρήματα πριν το Πάσχα, διορθώσεις ΟΣΔΕ και προθεσμίες για αγρότες

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ- ΑΓΡΟΤΕΣ 2026: 400 εκατ. ευρώ νέα χρηματοδότηση – Σχέδια Βελτίωσης και πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ–ΕΛΓΑ που έρχονται

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch