Τρίτη, 1 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν κυριαρχία ΝΔ-Μητσοτάκη

TechTeam από TechTeam
25/01/2024 22:11
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
86
SHARES
183
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τέσσερις πανελλαδικές δημοσκοπήσεις καταγράφουν την κυριαρχία της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με ευρύ προβάδισμα ενόψει ευρωεκλογών αλλά και στις εθνικές εκλογές.

Σε έναν «νεκρό» πολιτικά χρόνο, λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές, αλλά με πυκνό νομοθετικό έργο και τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης να επιταχύνονται, οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν την ηγεμονία της ΝΔ και του πρωθυπουργού, που καθορίζουν την ατζέντα της πολιτικής επικαιρότητας.

Δημοσκόπηση Marc για ευρωεκλογές: Πρωτιά ΝΔ με 16,3 μονάδες -Ναι στα μη κρατικά πανεπιστήμια, άγχος για την ακρίβεια

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα ΝΔ με 23,6 μονάδες στις εθνικές και 24 στις Ευρωεκλογές -Διχασμός για γάμο ομοφύλων
Παράλληλα, ωστόσο, αποτυπώνουν και τον προβληματισμό σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας σχετικά με το προωθούμενο νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο και τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η δημοσκόπηση της Marc δείχνει ότι η πλειονότητα της κοινής γνώμης τάσσεται υπέρ της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων. Όλες οι δημοσκοπήσεις, τέλος, δείχνουν ότι οι πολίτες αγωνιούν για το θέμα της ακρίβειας.

Δημοσκόπηση GPO: Άνετο προβάδισμα για ΝΔ-Μητσοτάκη -Συμφωνούν με τον γάμο ομοφύλων, διαφωνούν με τεκνοθεσία
Στη δημοσκόπηση της GPO για το Star, η ΝΔ κυριαρχεί ενόψει ευρωεκλογών αλλά και εθνικών εκλογών, ενώ για τη δεύτερη θέση κονταροχτυπιούνται ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ εξασφαλίζει διαφορά 20,3 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου από το δεύτερο κόμμα, που είναι και πάλι το ΠΑΣΟΚ, με 12,2%, και τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 11,1%.

GPO: Πρόθεση ψήφου για ευρωεκλογές
Στο ερώτημα για το κόμμα που είναι πιο πιθανόν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, το σκηνικό παραμένει αμετάβλητο στην κορυφή: Η ΝΔ κυριαρχεί με 302%, ωστόσο γίνεται ντέρμπι για τη δεύτερη θέση, καθώς το ΠΑΣΟΚ εισπράττει 11,1% έναντι 10,9% του ΣΥΡΙΖΑ, μια διαφορά της τάξης μόλις 0,2 ποσοστιαίων μονάδων.

GPO: Μακράν καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει αντίπαλο στο ερώτημα για το ποιος θεωρείται καταλληλότερος πρωθυπουργός, καθώς είναι μακράν πρώτος με 47,4%. Κασσελάκης και Ανδρουλάκης «μονομαχούν» με ποσοστά 11,9% και 11,6%, αντιστοίχως.

GPO: Δημοφιλία πολιτικών αρχηγών
Στην κορυφή της δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 47,8 θετικές γνώμες, έναντι 50,9% αρνητικών.

Ακολουθούν ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο Ν. Ανδρουλάκης, η Ζ. Κωνσταντοπούλου και ο Στ. Κασσελάκης.

GPO: Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί
Δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη θεωρείται ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας. Ακολουθούν ο Κυριάκος Πιερρακάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Παύλος Μαρινάκης.

GPO: Τι απαντούν για γάμο ομόφυλων, υιοθεσία, τεκνοθεσία
Στην κοινή γνώμη φαίνεται να ωριμάζει η ιδέα για γάμο ομοφύλων, καθώς το 49,1% τάσσεται υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, έναντι 48,3% που απαντούν ότι είναι «κατά». Ωστόσο, η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων διαφωνεί με την τεκνοθεσία και την υιοθεσία παιδιών, ενώ εκτιμά ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα στοιχίσει εκλογικά στην κυβέρνηση.

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα ΝΔ με 23,6 μονάδες στις εθνικές και 24 μονάδες στις ευρωεκλογές -Διχασμός για γάμο ομοφύλων
Η δημοσκόπηση της MRB, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Open, δίνει προβάδισμα 23,6 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου στις εθνικές εκλογές αλλά και 24 μονάδων για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο 27,1% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με 9,1%. Η Ελληνική Λύση συγκεντρώνει 7,1% και το ΚΚΕ 7%. Πιο πίσω είναι η Πλεύση Ελευθερίας, στο 3%, η Νίκη στο 2,8%, οι Σπαρτιάτες στο 2,1%, το ΜέΡΑ25 στο 2,1% και η Νέα Αριστερά στο 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 25%.

MRB: Πρόθεση ψήφου για εθνικές εκλογές
Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου για τις εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (10.7% έναντι 10.5%), με τη Νέα Δημοκρατία να καταγράφει 29.1%.

Το ΚΚΕ καταγράφει 7%, η Ελληνική Λύση 6,4%, η Πλεύση Ελευθερίας στο 3%, η Νίκη στο 2,7%, οι Σπαρτιάτες στο 2,5%, η Νέα Αριστερά στο 2%, το ΜέΡΑ25 στο 1,9% και η αδιευκρίνιστη ψήφος στο 22%.

MRB: Εκτίμηση ψήφου εθνικών εκλογών
Επίσης, στην εκτίμηση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 37,3%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί στο 13,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 13,5%, το ΚΚΕ στο 9%, η Ελληνική Λύση στο 8,2%, η Πλεύση στο 3,8%, η Νίκη στο 3,5%, οι Σπαρτιάτες στο 3,2%.

MRB: Τι λένε για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών
Στο ερώτημα πόσο συμφωνούν στο δικαίωμα του γάμου στα ομόφυλα ζευγάρια, το 27.8% δήλωσε «σίγουρα συμφωνώ», «μάλλον συμφωνώ» λέει το 20.9%, ενώ στο 39.5% είναι στο «σίγουρα διαφωνώ».

Στο δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια, το 64.8% στο σύνολο διαφωνεί «μάλλον» ή «σίγουρα», ενώ υπέρ εμφανίζεται το 17.1% και το 13% ψηφίζει «μάλλον ναι».

Στο ερώτημα αν η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια υπονομεύει τον θεσμό της οικογένειας, «ναι» ή «μάλλον ναι» λέει το 48.9%, ενώ διαφωνεί με αυτήν τη θεωρία το 46.4%

Όσον αφορά τα σημαντικότερα προβλήματα της κοινωνίας, η ακρίβεια, με ποσοστό 60.3%, βρίσκεται στην πρώτη θέση και ακολουθούν: Υγεία 24.4%, ύψος εισοδήματος 22.2%, εγκληματικότητα 20.5%, Παιδεία 15.4% και Ανάπτυξη 14.9%.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μπροστά με 21,5 μονάδες η ΝΔ -Κατοχυρώνει τη δεύτερη θέση το ΠΑΣΟΚ
Στη μέτρηση της Metron Analysis στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ προηγείται με 17,2 μονάδες έναντι του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το οποίο σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εκτίμηση ψήφου η διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο ΠΑΣΟΚ σκαρφαλώνει στις 21,5 μονάδες. Η ΝΔ αγγίζει το 35,2% και το ΠΑΣΟΚ 13,7%. Έπονται: ΣΥΡΙΖΑ με 12,1%, ΚΚΕ με 10,3%, Ελληνική Λύση με 8,2%, Πλεύση Ελευθερίας με 4%, Σπαρτιάτες με 3,2% και Νέα Αριστερά με 3%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός για τη χώρα κρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 40%, ενώ «Κανένας» λέει το 32%.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αγγίζει το 6% και ο Νίκος Ανδρουλάκης το 5%.

Δημοσκόπηση: «Ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, διαφωνούν για την τεκνοθεσία
Στο ερώτημα «Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψη ότι και τα ομόφυλα ζευγάρια θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να συνάπτουν πολιτικό γάμο», οι ερωτηθέντες συμφωνούν κατά 62% (44% «συμφωνώ» και 18% «μάλλον συμφωνώ»). Το 36%, από την άλλη, διαφωνεί. (10% «μάλλον διαφωνώ» και 26% «διαφωνώ»).

Σχετικά με το δικαίωμα της τεκνοθεσίας από τα ομόφυλα ζευγάρια, το 69% διαφωνεί (56% «διαφωνώ» και 13% «μάλλον διαφωνώ»), ενώ το 30% συμφωνεί (20% «συμφωνώ» και 10% «μάλλον διαφωνώ»).

Δημοσκόπηση Marc για ευρωεκλογές: Πρωτιά της ΝΔ με 16,3 μονάδες -Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, λίγο πάνω από το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ
Στη δημοσκόπηση της Marc για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η ΝΔ εξασφαλίζει προβάδισμα 16,3 ποσοστιαίων μονάδων στην πρόθεση ψήφου στις επικείμενες ευρωεκλογές, καθώς συγκεντρώνει 29,7%, και το δεύτερο ΠΑΣΟΚ 13,4%.

Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,1%, το ΚΚΕ με 7,5%, η Ελληνική Λύση με 5,6%, οι «Σπαρτιάτες» και η ΝΙΚΗ με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,4%, το ΜέΡΑ25 με 2,3%, η Νέα Αριστερά με 1,9%.

Στην εκτίμηση αποτελέσματος με σύγκριση των ποσοστών σε εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, η ΝΔ συγκεντρώνει 38,5% στις βουλευτικές και 36,2% στις κάλπες για την Ευρωβουλή. Αντίστοιχα, το ΠΑΣΟΚ 14,9% στις εθνικές και 16,5% στις ευρωεκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ 11,8% στις εθνικές κάλπες και 13% στις ευρωεκλογές.

Επιπλέον, η κοινή γνώμη σε μεγάλο ποσοστό, της τάξης του 56,1%, είναι θετική στη λειτουργία των μη κρατικών πανεπιστημίων, έναντι 40,9% που αντιτίθενται.

Αναφορικά με την αξιολόγηση της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης από τους πολίτες, οι συμμετέχοντες κατά 42,4% βλέπουν θετικά ή μάλλον θετικά την εικόνα του κυβερνητικού σχήματος, ενώ το 55,9% απάντησε ότι βλέπει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά την κυβέρνηση.

Για το ποιο κόμμα ασκεί πιο ουσιαστική αντιπολίτευση, το 15,7% απάντησε το ΠΑΣΟΚ και 9,8% το ΚΚΕ, ενώ τρίτο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 9%.

Την ίδια στιγμή, το 50,5% απάντησε ότι κανένα κόμμα δεν κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Στο ζήτημα της ακρίβειας και σε ερώτηση «πού οφείλεται η ακρίβεια και οι αυξήσεις στην αγορά;», οι ερωτηθέντες απάντησαν ότι κατά 39% φταίει η κερδοσκοπία επιχειρήσεων και τα καρτέλ, 24,9% φταίει η κυβερνητική πολιτική, 24,5% ευθύνεται η ενεργειακή κρίση, ο πόλεμος, η κλιματική αλλαγή και η αύξηση των πρώτων υλών, ενώ το 10,8% αποδίδει τις ανατιμήσεις σε ελλιπείς ελέγχους στην αγορά.

 

Ετικέτες: δημοσκοπήσειςΜητσοτάκηςΝΔ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης στο υπουργικό για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος

30/06/2025 | 17:36
Featured

Τι θα συζητηθεί σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο

30/06/2025 | 10:25
Featured

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ήρθε η ώρα να σπάσει το απόστημα

29/06/2025 | 13:57
Featured

Γιάννης Λοβέρδος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Oι περισσότεροι παραιτηθέντες δεν έχουν άμεσα πολιτική εμπλοκή»

29/06/2025 | 08:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΑΝΝΑ NETREBKO PUCCINI - la Boheme


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Διεθνής Φετφά Θανάτου για Τραμπ και Νετανιάχου – 627 Νεκροί, 5.000 Τραυματίες: Παγκόσμιο Σοκ, ΠΟΛΕΜΟΣ χωρίς Τέλος!

    1008 shares
    Share 403 Tweet 252
  • ΜΥΤΙΛΗΝΗ: «Του κατέβασε όλο το πρόσωπο»: Σοκ και αποτροπιασμός για την αιματηρή επίθεση με 18 μαχαιριές σε πανηγύρι

    533 shares
    Share 213 Tweet 133
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ LIVE: 1.284.900.000 ευρώ  σε συντάξεις και αναδρομικά Αυγούστου 2025 – Τι θα λάβουν ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, απόστρατοι και Δημόσιο 

    483 shares
    Share 193 Tweet 121
  • «Ο Έλον δεν ξεχνά – ούτε συγχωρεί»: Ο Μασκ, ο Τραμπ και η βεντέτα που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό παιχνίδι στις ΗΠΑ

    453 shares
    Share 181 Tweet 113
  • Μεγάλη φωτιά στην Σμύρνη: Καπνοί και στάχτες σκέπασαν και την Πάτμο – Eχουν εκκενωθεί 5 περιοχές

    421 shares
    Share 168 Tweet 105
  • Πλεύρης: Όποιος έρχεται στην Ελλάδα, είτε θα επιστρέφει στη χώρα του είτε θα μπαίνει φυλακή

    360 shares
    Share 144 Tweet 90
  • 300.000.000 ευρώ σε πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι αλλάζει για τα δικαιώματα, τι πρέπει να προσέξουν οι αγρότες στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025

    312 shares
    Share 125 Tweet 78
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch