Σάββατο, 21 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Το νέο τουρκολιβυκό μέτωπο πιέζει την Αθήνα – Το διπλό παιχνίδι του Χαφτάρ

TechTeam από TechTeam
21/06/2025 07:50
Ενημερώθηκε: 21/06/2025 10:35:02
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
93
SHARES
197
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την τελευταία εβδομάδα , η Αθήνα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα διπλωματική και γεωπολιτική πρόκληση, καθώς οι διαδοχικές αντιδράσεις της Τουρκίας και της Λιβύης ενάντια στις κινήσεις της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο αυξάνουν την πίεση στην ελληνική διπλωματία και προϊδεάζουν την επιστροφή της έντασης στο πεδίο της οριοθέτησης των θαλάσσιων ζωνών στην περιοχή

Είναι σαφές πως το νέο τουρκολιβυκό μέτωπο στο οποίο μετά τις πρόσφατες εξελίξεις , συμμετέχουν και οι δύο πόλοι εξουσίας της διαιρεμένης χώρας , δημιουργεί ένα εκρηκτικό περιβάλλον, όπου η Αθήνα καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στην υπεράσπιση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών χωρίς να κλιμακώσει επικίνδυνα την κατάσταση στην περιοχή , καθώς όλα δείχνουν πως η συζήτηση για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ με τις γειτονικές της χώρες επανέρχεται στο προσκήνιο με ιδιαίτερη ένταση.

Διπλωματικός πυρετός: Στο μικροσκόπιο της Αθήνας η Λιβύη και η ανάπτυξη σχέσεων, μετά την επιθετική ανακοίνωση της Τρίπολης
Η Τουρκία άνοιξε πρώτη τον χορό των συντονισμένων αμφισβητήσεων των ελληνικών θέσεων προχωρώντας πριν λίγες ημέρες στην κατάθεση του δικού της θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού στην UNESCO, ως απάντηση στον αντίστοιχο ελληνικό σχεδιασμό, ο οποίος είχε ήδη κοινοποιηθεί και αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού κεκτημένου. Υπενθυμίζεται πως με αυτή την κίνηση, η Άγκυρα επιχειρεί να διεθνοποιήσει για πρώτη φορά τις αναθεωρητικές της θέσεις, όπως αυτές εκφράζονται στο δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Ο τουρκικός χάρτης που εκτός των άλλων «κόβει» κυριολεκτικά το Αιγαίο στη μέση , περιλαμβάνει εκτεταμένες τουρκικές διεκδικήσεις που αμφισβητούν την ελληνική δικαιοδοσία σε θαλάσσιες ζώνες, ακόμη και στο Αιγαίο, όπου παράλληλα η Τουρκία στη λογική των «γκρίζων ζωνών»δεν αναγνωρίζει την κυριαρχία των ελληνικών νησιών, προβάλλοντας τη θεωρία ότι τα μικρά νησιά και βραχονησίδες δεν έχουν δικαιώματα σε θαλάσσιες ζώνες. Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών απάντησε άμεσα, χαρακτηρίζοντας τον τουρκικό χάρτη ως «κενό περιεχομένου» που δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο και δεν παράγει έννομο αποτέλεσμα, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις θέσεις της σε όλα τα διεθνή φόρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακοίνωση του Λιβυκού Υπουργείου Εξωτερικών της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Τρίπολης ως αντίδραση στη δημοπράτηση από την Ελλάδα οικοπέδων για ενεργειακή εκμετάλλευση νότια της Κρήτης, περιοχή που αμφισβητείται από το τουρκολιβυκό μνημόνιο του 2019. Επιβεβαιώνοντας με αυτή την κίνηση, τη στήριξή της Τρίπολης στις τουρκικές θέσεις και ενισχύει το μέτωπο ενάντια στις ελληνικές πρωτοβουλίες.

Οι δύο αυτές πρωτοβουλίες ευλόγως θεωρήθηκαν ως άμεση απάντηση στην πρόσφατη δημοσίευση του ελληνικού ΘΧΣ που ως γνωστόν αποτελεί την πρώτη επίσημη χαρτογράφηση των ελληνικών θέσεων, η οποία «ανέβηκε» στην πλατφόρμα Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού της ΕΕ. Σημειωτέον, ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός της Αθήνας είναι η πρώτη επίσημη καταγραφή των απώτατων δυνητικών ορίων της ελληνικής υφαλοκρηπίδας/ΑΟΖ τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν οριοθετεί de jure ΑΟΖ ή υφαλοκρηπίδα επισημαίνει όμως έως ποιο σημείο θεωρεί η Ελλάδα ότι εκτείνονται τα δικαιώματά της με βάση το διεθνές δίκαιο .

Advertisment

Scroll to continue
Και ο Χάφταρ στο παιχνίδι
Την κλιμάκωση ολοκλήρωσε ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ ο οποίος θεωρούνταν η τελευταία γραμμή άμυνας της ελληνικής διπλωματίας στην διαιρεμένη χώρα της Λιβύης. Ωστόσο , με επίσημη ανακοίνωση, το «υπουργείο Εξωτερικών» της Βεγγάζης που ελέγχεται από τον Χαφτάρ κατήγγειλε την Αθήνα για «παραβίαση των δικαιωμάτων της Λιβύης» στα ίδια οικόπεδα και ζήτησε το «πάγωμα» του διαγωνισμού, ευθυγραμμιζόμενο – για πρώτη φορά δημόσια – με τη γραμμή της Τρίπολης και, κατ’ επέκταση, της Άγκυρας.

Η τελευταία ανακοίνωση δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τα σχέδια του έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος , σχεδίαζε να επισκεφθεί τη Λιβύη με στόχο την αποτροπή της επικύρωσης από τη Βουλή του Τομπρούκ του αμφιλεγόμενου τουρκολιβυκού μνημονίου και την επανέναρξη των διπλωματικών συνομιλιών με την κυβέρνηση της Τρίπολης, καθώς πιέζει αφόρητα την Αθήνα σε μια χρονική συγκυρία που επιχειρεί να επανασυστήσει τον δίαυλο επικοινωνίας με την Λιβύη παρά το σοκ της πρώτης ανακοίνωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο απαντώντας χθες σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο Γιώργος Γεραπετρίτης χαρακτήρισε την αντίδραση της Λιβύης «προβλέψιμη», τονίζοντας ότι η Ελλάδα «δεν διστάζει να ασκεί εμπράκτως τα κυριαρχικά της δικαιώματα» και προσέρχεται σε διάλογο μόνο στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου.

Μάλιστα , για να μη διακοπεί ο διπλωματικός δίαυλος, η πρώτη γραπτή απάντηση προς τη Λιβύη εκδόθηκε μέσω διαρροών στον Τύπο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας το οποίο υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα ασκεί στην πράξη τα δικαιώματά της με απόλυτο σεβασμό στο UNCLOS» και πως «ο διάλογος παραμένει ανοιχτός».

Το διπλό παιχνίδι του Χαφτάρ
Η νέα εξέλιξη με την πλήρη συμπόρευση του Χαφτάρ με τις τουρκικές αιτιάσεις στο ζήτημα των θαλάσσιων οικοπέδων που δημοπρατήθηκαν από την Ελλάδα και αμφισβητούν ευθέως το τουρκολιβυκό μνημόνιο αυξάνει την αβεβαιότητα γύρω από τις προθέσεις του πάλαι ποτέ συμμάχου της Αθήνας. Η αβεβαιότητα αυτή εδράζεται στο γεγονός ότι, ενώ το καθεστώς του Χαφτάρ διατηρεί φαινομενικά καλές σχέσεις με την ελληνική διπλωματία και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν επιθυμεί την επικύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου, ταυτόχρονα παζαρεύει με την Τουρκία για την έγκρισή του.

Συγκεκριμένα, ο Χαλίφα Χαφτάρ, που ελέγχει την Ανατολική Λιβύη και τη Βουλή στο Τομπρούκ, κρατά το θέμα σε εκκρεμότητα, χωρίς να το απορρίπτει αλλά ούτε και να το επικυρώνει, επιδιώκοντας οικονομική και στρατιωτική ενίσχυση από την Τουρκία.

Αυτή η στάση , σε συνδυασμό και με την χθεσινή ανακοίνωση ενάντια στις ελληνικές πρωτοβουλίες νότια της Κρήτης εντείνει την αξιοπιστία των διαβεβαιώσεων που είχε δώσει η λιβυκή πλευρά στην Ελλάδα, καθώς φαίνεται ότι το ζήτημα του μνημονίου αποτελεί αντικείμενο διπλωματικού παζαριού, με τον Χαφτάρ να ζυγίζει τις συμμαχίες του μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες στο πρόσφατο τηλεφώνημα του Γιώργου Γεραπετρίτη με Αγκίλα Σαλέχ , πρόεδρο της Λιβυκού κοινοβουλίου ο δεύτερος άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει πρόσφορο διπλωματικό έδαφος για την έλευση του Γιώργου Γεραπετρίτη στη Βεγγάζη , γεγονός που δεν φαίνεται να επαληθεύεται από τις εξελίξεις.

Η Αθήνα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και προετοιμάζει εναλλακτικά σχέδια, μεταξύ των οποίων η κατάθεση διαβημάτων και προσφυγών σε διεθνή φόρα , με την παράλληλη ενίσχυση των συμμαχιών της στην περιοχή, κυρίως με την Αίγυπτο, η οποία έχει εκφράσει δημόσια αντίθεση στο τουρκολιβυκό μνημόνιο και αποτελεί τον βασικό σύμμαχο του καθεστώτος της Βεγγάζης.

Σε αυτό το πλαίσιο μένει να αποδειχτεί σε ποιο βαθμό και με ποια ένταση θα εμμείνει ο Χαφτάρ στο διπλό παιχνίδι του να διατηρεί επαφές και να εμφανίζεται φιλικός προς την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα διαπραγματεύεται με την Τουρκία την επικύρωση ενός μνημονίου που πλήττει τα ελληνικά συμφέροντα, διατηρώντας την πολιτική αβεβαιότητα και πίεση στην Αθήνα

 

 

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΧΑΛΙΦΑ ΧΑΦΤΑΡ
Προηγούμενο Άρθρο

Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε τις ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Επόμενο Άρθρο

Πούτιν: Η Ρωσία ανησυχεί για την απειλή ενός Γ΄ παγκοσμίου πολέμου – «Ολόκληρη η Ουκρανία είναι θεωρητικά δική μας»

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Το Ισραήλ παραβίασε την εκεχειρία και επιτέθηκε στον Λίβανο σκοτώνοντας μέλος της Χεζμπολάχ

21/06/2025 | 10:00
HOT NEWS

Συντάξεις – Αναδρομικά έως 2.710€: Ποιοι πληρώνονται μέχρι Σεπτέμβριο – 15 παραδείγματα για Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ

21/06/2025 | 09:02
A missile launched from Iran is intercepted as seen from Ashkelon, Israel, June 21, 2025. REUTERS/Amir Cohen
Featured

Ολονύχτιοι βομβαρδισμοί σε Ιράν και Ισραήλ – Τραμπ: «Μπορεί να εμπλακούμε στον πόλεμο πριν από τη λήξη της προθεσμίας»

21/06/2025 | 08:05
Featured

Πούτιν: Η Ρωσία ανησυχεί για την απειλή ενός Γ΄ παγκοσμίου πολέμου – «Ολόκληρη η Ουκρανία είναι θεωρητικά δική μας»

21/06/2025 | 08:00
Featured

Ιρανός ΥΠΕΞ: Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε τις ΗΠΑ μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

21/06/2025 | 07:29
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 7 από τους 13 οπαδούς – Κατηγορούνται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης

21/06/2025 | 07:00
Featured

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία

21/06/2025 | 06:00
HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

21/06/2025 | 00:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πούτιν: Η Ρωσία ανησυχεί για την απειλή ενός Γ΄ παγκοσμίου πολέμου – «Ολόκληρη η Ουκρανία είναι θεωρητικά δική μας»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Βίντεο – Σοκ: Το Ιράν χτύπησε εγκαταστάσεις της Microsoft στο Ισραήλ –Ξένοι αναλυτές ανοίγουν τα χαρτιά τους 

    862 shares
    Share 345 Tweet 216
  • Πούτιν: Η Ρωσία ανησυχεί για την απειλή ενός Γ΄ παγκοσμίου πολέμου – «Ολόκληρη η Ουκρανία είναι θεωρητικά δική μας»

    450 shares
    Share 180 Tweet 113
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2025: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και τι να προσέχουν 2.476.000 συνταξιούχοι – Ώρες, ημερομηνίες και παγίδες στους λογαριασμούς 

    1097 shares
    Share 439 Tweet 274
  • Νέος σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης – Τι λένε Λέκκας και Γεωδυναμικό Ινστιτούτο

    375 shares
    Share 150 Tweet 94
  • Στο σφυρί 30.000 μετοχές «χριστιανικού» σταθμού: Ενδοεκκλησιαστική διένεξη 120.000 ευρώ και πλειστηριασμός στη σκιά της πίστης

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
  • Σοκ στον κόσμο του μπάσκετ: Ο Βλάντε Ντίβατς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Νοσηλεύεται με τεχνητό ισχίο στο Μαυροβούνιο

    365 shares
    Share 146 Tweet 91
  • Νέο κύμα επιθέσεων του Ιράν στο Ισραήλ – Εκρήξεις σε Τελ Αβίβ, Ιερουσαλήμ, Μπερ Σεβά

    336 shares
    Share 134 Tweet 84
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch