Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Βουλή: Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας – LIVE η συζήτηση

TechTeam από TechTeam
26/03/2024 17:23
Ενημερώθηκε: 26/03/2024 17:30:15
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
59
SHARES
126
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε στη Βουλή την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, σήμερα στις 19:00 θα ξεκινήσει η τριήμερη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ

Την πρόταση δυσπιστίας υπογράφουν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας.

Η τοποθέτηση Ανδρουλάκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην τοποθέτησή του ξεκίνησε λέγοντας πως «αναλαμβάνω σήμερα μια κρίσιμη θεσμικά πρωτοβουλία γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει συνήθεια της την συστηματική υπονόμευση του κράτους δικαίου. Σε μια σειρά από σκάνδαλα βιώνουμε το ίδιο μοτίβο. Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Σε κάθε σκάνδαλο, κυβερνητική αποτυχία η πολιτική σας επιλογή είναι να κρύβετε την αλήθεια αντί να επιλέγετε το δρόμο της αλήθειας», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Πριν από λίγες ημέρες από αυτό το βήμα απέναντι στα άδεια κυβερνητικά έδρανα, στην άδεια καρέκλα πρωθυπουργού και Καραμανλή είχα επισημάνει ότι η τραγωδία των Τεμπών συμβολίζει την πολιτική σας αποτυχία», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι το πανελλήνιο παρακολουθεί συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης της τραγωδίας. «Ζητήσαμε προανακριτική επιτροπή για την μη εκτέλεση της 717 και είπατε “όχι”. Η εξεταστική που συγκροτήσατε απέκλεισε κρίσιμους μάρτυρες με δική σας ευθύνη, ανέφερε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για θράσος, επειδή απέκλεισε από τη λίστα μαρτύρων την πρώην επικεφαλής της αρχής διαφάνειας.

«Καταθέσατε πόρισμα εκατοντάδων σελίδων για να αποδώσετε την ευθύνη στο ανθρώπινο λάθος. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων που εσείς ορίσατε λέει ότι αν λειτουργούσε το σύστημα ασφάλειας δεν θα γινόταν το δυστύχημα. Προχθές ένα δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρει ότι την ώρα που όλη η Ελλάδα θρηνούσε η μόνη έγνοια της κυβέρνησης ήταν ο μικροπολιτικός χειρισμός να αποδοθεί όλη η ευθύνη στον σταθμάρχη που εσείς διορίσετε. Πριν οι συνομιλίες δοθούν στην δικαιοσύνη κάποιοι της είχαν στην κατοχή τους», ανέφερε.

«Αυτοί ήταν που οργάνωσαν υποκλοπές, πήραν στο κόμμα τους τα απόρρητα προσωπικά δεδομένα. Κοροϊδεύετε την κοινή γνώμη ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Οι πρακτικές της κυβέρνησης στο κράτος δικαίου προσβάλουν την χώρα. Οφείλουμε να απαντήσουμε στην κοινωνία που ζητά δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας. Ο καθένας να αναλάβει τη ν ευθύνη των λόγων και των πράξεων του\Σύμφωνα με το Σύνταγμα και κΤΒ καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας υπογεγραμμένη από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας», ανέφερε.

«Αυτή τη φορά ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλη επιλογή. Θα έρθει εδώ για να απολογηθεί για τα πειραγμένα της κυβέρνησης του. Για τα πειραγμένα των Τεμπών και κάθε άλλης υπόθεσης. Μαζί θα κληθούν να απαντήσουν και οι βουλευτές του: θα συνεχίσουν να επικροτούν; Πρέπει να μπει φραγμός στην αλαζονεία, την ασυδοσία σας. Να σταματήσουμε την θεσμική παρακμή την οποία συζητά όλη η Ευρώπη», επισήμανε.

Ο κ. Ανδρουλάκης υπεραμύνθηκε της πρότασης δυσπιστίας. «Να αποτρέψουμε το έγκλημα στα Τέμπη να είναι ένα διαρκές έγκλημα της ΝΔ», είπε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για καθεστωτισμό. «Είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα για να κρατήσετε τις καρέκλες σας. Γι’ αυτό πήραμε αυτή τη θεσμική πρωτοβουλία. Για να μπει τέλος σε ό,τι προσβάλλει το κράτος δικαίου», κατέληξε.

Η απάντηση Βορίδη στην πρόταση δυσπιστίας Ανδρουλάκη: «Γιατί δεν την καταθέσατε πιο νωρίς; Είστε εντολοδόχος»

Στη συνέχεια απάντηση εκ μέρους της κυβέρνησης στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης, έδωσε ο Μάκης Βορίδης, εστιάζοντας στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο υπουργός Επικρατείας, υποστήριξε ότι όλα τα θέματα που αναφέρονται υπήρχαν ήδη στον δημόσιο διάλογο, και το μόνο που προστέθηκε ήταν το δημοσίευμα του Βήματος. Ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη «εντολοδόχο οικονομικών συμφερόντων» και ζήτησε η συζήτηση να ξεκινήσει άμεσα.

«Δημιουργεί μια εντύπωση η συγκεκριμένη πρόταση. Γιατί όλα όσα αναπτύξατε είναι ζητήματα που έχουν απασχολήσει την Ολομέλεια πολλές φορές. Τα ζητήματα των Τεμπών τα συζητήσαμε στην Εξεταστική. Η Ολομέλεια συζήτησε και επί του πορίσματος. Τα άλλα ζητήματα είναι υπαρκτά, ο καθένας έχει τις προσεγγίσεις του, αλλά όλο αυτό το διάστημα έχουν απασχολήσει.

»Το σύνολο της Ολομέλειας. Ποιο είναι το προστιθέμενο στοιχείο που αλλάζει και σας οδηγεί στην συγκεκριμένη πρόταση δυσπιστίας. Γιατί δεν την καταθέσατε το προηγούμενο διάστημα; Το δημοσίευμα του Βήματος, που αναφέρεται σε μια υπόθεση για την οποία όχι απλώς δόθηκαν αμέσως εξηγήσεις αλλά και δεν καταλαβαίνει κανείς το περιεχόμενό της. Υλικό που βρίσκεται στον ανακριτή, που έχει παιχτεί στην κρατική τηλεόραση, εσείς κρίνετε ότι αυτό μόνο φτάνει για να ζητήσετε να πέσει η κυβέρνηση.

»Όταν λέμε ότι είστε εντολοδόχος, εννοούμε ακριβώς αυτό το δημοσίευμα. Καλοδεχούμενη η πρόταση και δημιουργείται μια ακόμα εντύπωση. Έχω δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης που λέει «σόου» και «κοκορομαχία» θα είναι η συζήτηση. Αυτό προσυπογράψατε; Να γίνει ένα σόου και μια κοκορομαχία που δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα; Βεβαίως δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Επί της προτάσεως δυσπιστίας θα δώσει απάντηση η Βουλή και ο ελληνικός λαός στις επικείμενες εκλογές. Επιθυμούμε την άμεση έναρξη της διαδικασίας».

Θα μιλήσει και ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες  αναμένεται να τοποθετηθεί, πιθανότατα, αύριο και ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, επί της πρότασης δυσπιστίας. Όπως λένε συνομιλητές του, ο ίδιος τοποθετείται πάντοτε θεσμικά και αυτό αναμένεται να πράξει και στην επικείμενη τοποθέτησή του.

Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση από τη μεριά της, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τίποτα να πέσει κάτω, εγκαταλείποντας την αμυντική στρατηγική που τηρούσε δια μακρόν στο θέμα της υπόθεσης των Τεμπών. Παρά τις παρασκηνιακές συζητήσεις και διεργασίες που έτρεξαν τις προηγούμενες μέρες, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» για «μονταζιέρα» στα ηχητικά των Τεμπών, από την κυβέρνηση εξακολουθούν να επιμένουν ότι είναι σε εξέλιξη μιας επιχείρηση φθοράς της με στόχο την πτώση της, με συγχρονισμό επιχειρηματικών συμφερόντων και των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Κυβερνητικά στελέχη, άλλωστε, στέκονταν στον «χρονισμό» της πρότασης μομφής που προανήγγειλε ο κ. Ανδρουλάκης, ελάχιστες ώρες μετά το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το περασμένο τριήμερο ήταν σε απευθείας τηλεφωνική συνεννόηση με τους στενούς του συνεργάτες, επιστρέφει σήμερα ως το μεσημέρι στην Ελλάδα και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στη Βουλή την Πέμπτη, απαντώντας σε υψηλούς τόνους στις αντιπολιτευτικές μομφές.

Για το κυβερνών κόμμα, η κοινοβουλευτική διαδικασία, αλλά και η εικόνα ότι βρίσκεται εν μέσω διασταυρούμενων πυρών είναι ενδεχομένως και ένα εφαλτήριο συσπείρωσης. Άλλωστε, η κομματική συσπείρωση ήταν ένας διακεκηρυγμένος στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει των ευρωεκλογών, με δεδομένο ότι υφίστανται οι παράμετροι της χαλαρής ψήφου, αλλά και της ψήφου διαμαρτυρίας.

Ενδεικτική, πάντως, του κλίματος που επικρατεί στα υψηλόβαθμα κυβερνητικά κλιμάκια ήταν και η αποστροφή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook υπογράμμισε ότι «ισχυρά οικονομικά συμφέροντα δεν επιθυμούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει την πολιτική ισχύ που του έδωσε ο λαός στις πρόσφατες εθνικές εκλογές». «Γύρω από αυτά τα συμφέροντα συνασπίστηκε η αντιπολίτευση και όλοι μαζί αντί για πολιτικά επιχειρήματα προβάλουν τους συγγενείς τον νεκρών, ενώπιον των οποίων όλοι μας υποχωρούμε διότι έτσι πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Οι προετοιμασίες και στο κυβερνητικό στρατόπεδο, πάντως, είναι εντατικές ενόψει του επικείμενου κοινοβουλευτικού τριημέρου. Στον σημερινό πρωινό καφέ έγινε αναλυτική συζήτηση για τη διαδικασία ενώ θα γίνει και μια συζήτηση σε στενό κύκλο μόλις φτάσει στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Πλείστοι όσοι γαλάζιοι βουλευτές, παράλληλα, θα εγγραφούν στον κατάλογο των ομιλητών, προκειμένου να στηρίξουν το κυβερνών κόμμα.

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣΒουλήΠΑΣΟΚΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ
Προηγούμενο Άρθρο

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ!! ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ VOUCHER

Επόμενο Άρθρο

Αϊτή: Ο Καναδάς αρχίζει να απομακρύνει εσπευσμένα υπηκόους του

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τι θα ισχύσει με την Προανακριτική για τον Καραμανλή – Η διαδικασία

19/06/2025 | 20:30
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Με σφραγίδα Μητσοτάκη η Βουλή έγινε πλυντήριο ποινικών ευθυνών του Καραμανλή

19/06/2025 | 19:00
Featured

Τα μηνύματα Μητσοτάκη στο κλείσιμο ενός κύκλου για τα Τέμπη – «Σφυροκόπημα» στην Κωνσταντοπούλου

19/06/2025 | 08:00
Featured

Βουλή: Με 154 «ναι» έγινε δεκτή η πρόταση της ΝΔ για παραπομπή Καραμανλή σε προανακριτική

19/06/2025 | 03:31
Featured

Βουλή: Δείτε live τη μαραθώνια «μάχη» για τα Τέμπη

18/06/2025 | 19:20
HOT NEWS

Μητσοτάκης σε Νίκο Παππά: Σιγά κύριε 13-0, δεν θα μας δείρετε κιόλας

18/06/2025 | 18:50
Featured

Καραμανλής: Θέτω τον εαυτό μου ενώπιον της κρίσης της Δικαιοσύνης «Στηρίζω την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Προανακριτικής» – «Η νύχτα των Τεμπών με σημάδεψε»

18/06/2025 | 18:43
HOT NEWS

Φάμελλος για τα Τέμπη: Όλοι φταίνε, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι

18/06/2025 | 18:37
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αϊτή: Ο Καναδάς αρχίζει να απομακρύνει εσπευσμένα υπηκόους του


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν μεταδίδει το Bloomberg -Ραγδαίες εξελίξεις και συναγερμός στην Ε.Ε

    1126 shares
    Share 450 Tweet 282
  • Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στο Χοκάιντο – Παγκόσμια επαγρύπνηση για νέο φαινόμενο “σεισμικής έξαρσης”

    1008 shares
    Share 403 Tweet 252
  • Το Ιράν σφυροκοπά το Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους: Βομβαρδίστηκε νοσοκομείο – Αναφορές για τραυματίες και σοβαρά πλήγματα

    491 shares
    Share 196 Tweet 123
  • Ιράν–Ισραήλ: Προς παγκόσμια έκρηξη; Εμπλοκή Ρωσίας, ΗΠΑ, Κίνας και Βόρειας Κορέας φοβούνται οι αναλυτές – Τι αποκαλύπτουν στο tilegrafimanews.gr

    457 shares
    Share 183 Tweet 114
  • Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

    446 shares
    Share 178 Tweet 112
  • Προβληματισμένος ο Τραμπ για εμπλοκή των ΗΠΑ στο Ιράν τις επόμενες μέρες

    437 shares
    Share 175 Tweet 109
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Αναδρομικά Απόστρατων 2025: Ποιοι θα λάβουν έως 3.420€, σε πόσες δόσεις- Οι συντάξεις ανά ταμείο 

    401 shares
    Share 160 Tweet 100
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch