Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Βρυξέλλες – Πάνε για τέταρτη μέρα οι… διαπραγματεύσεις

TechTeam από TechTeam
20/07/2020 04:33
Ενημερώθηκε: 20/07/2020 05:56:30
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το ενδεχόμενο οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες για το Ταμείο Ανάκαμψης να συνεχιστούν για τέταρτη ημέρα, αύριο Δευτέρα, είναι πλέον ορατό, καθώς οι διαφορές μεταξύ των χωρών-μελών δεν έχει καταστεί δυνατό να «γεφυρωθούν» ακόμα, παρά τις εκατέρωθεν πιέσεις.

Η προσδοκία είναι πως η νέα πρόταση που θα φέρει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, στο δείπνο των ηγετών, θα καταγράφει τις παρά πολλές συναντήσεις που έχουν γίνει μέσα στην ημέρα σε διμερές και πολυμερές επίπεδο.

Πάντως, το γεγονός ότι οι ηγέτες δεν θέλουν να παραπέμψουν το θέμα για τα τέλη Ιουλίου, δείχνει διάθεση για συμφωνία, αλλά το σύνθετο πάζλ δεν έχει βρει ακόμα τη λύση του.

Στο ύψος των επιχορηγήσεων διαφαίνεται σύγκλιση, αν και ακόμα υπάρχει διαφορά μεταξύ των 350 δισ. που ζητούν οι «φειδωλοί» και του ορίου των 400 δισ. ευρώ των νοτίων, της Γερμανίας και της Γαλλίας.

Διαφωνία παραμένει ακόμα στον τρόπο που θα λαμβάνονται οι αποφάσεις, καθώς οι Ολλανδοί επιμένουν για ομοφωνία στις εκταμιεύσεις, ενώ οι χώρες του νότου δεν δέχονται κάτι τέτοιο.

Παράλληλα, υπάρχει και το θέμα της διασύνδεσης της χρηματοδότησης με την τήρηση των άρχων του κράτους δίκαιου με τις χώρες του Βίσεγκραντ, και ειδικά την Ολλανδία, να αντιδρούν.

Κατά τη σημερινή ημέρα, που προβλέπεται μακρά, υπήρξαν συζητήσεις ανά «ομάδες». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχικά, συναντήθηκε με τους Άνγκελα Μέρκελ, Εμανουέλ Μακρόν, Τζουζέπε Κόντε και Πέδρο Σάντσεθ, συνάντηση στην οποία μετείχαν επίσης η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης μαζί με τους ομολόγους του της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, και της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, είχε συνάντηση με τους ηγέτες των «φειδωλών» χωρών, δηλαδή Ολλανδίας, Δανίας, Αυστρίας, Σουηδίας, αλλά και της Φινλανδίας, που φαίνεται να γίνεται το πέμπτο μέλος των «frugal».

Στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής πραγματοποιήθηκαν και άλλες ολιγομερείς συναντήσεις, κυρίως του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ: με εκπροσώπους των «φειδωλών», με τους ηγέτες των χωρών του Βίσεγκραντ κ.λπ.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ

 

Μετά τις 4 τα ξημερώματα, ο Σαρλ Μισέλ ξεκίνησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλους τους ηγέτες, με σκοπό να βρεθεί μία λύση που θα αφήσει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες. Λίγο αργότερα ωστόσο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ειδοποίησε τους επικεφαλής των κρατών να είναι έτοιμοι ώστε να συνεχιστεί στις 5:15 (ώρα Ελλάδος) η Ολομέλεια, κάτι που από ορισμένους αξιωματούχους χαρακτηρίζεται ως θετικό γεγονός, καθώς ορισμένοι ηγέτες είχαν θέσει «τελεσίγραφο» πως δεν υπάρχει λόγος να συγκεντρωθούν όλοι μαζί εκτός και αν υπάρχει κάποια συμφωνία πάνω στα ποσά που θα αφορούν τα δάνεια και τις επιχορηγήσεις.

Σύμφωνα με αξιωματούχο, στην διάρκεια των συζητήσεων της τρίτης ημέρας «υπήρξε ένα μπρα ντε φερ για το αν πρέπει το ποσό των επιχορηγήσεων να πέσει κάτω από τα 400 δις ή όχι». Παράλληλα, σημείωσε πως και το θέμα της σύνδεσης της χρηματοδότησης με την τήρηση των άρχων του κράτους δίκαιου «καταρρέει», με τις χώρες του Βίσεγκραντ να αντιδρούν.

Το γκρουπ των «φειδωλών» πρότεινε να μειωθεί στα 700 δις. το Ταμείο Ανάκαμψης, την ώρα που οι απόψεις για την στάση της Ανγκελα Μέρκελ… διίστανται. Ενας διπλωμάτης σχολίασε πως ήταν ενάντια στην ιδέα των 375 δις. ευρώ σε επιχορηγήσεις, ενώ άλλος πως έδειξε να είναι θετική.

Νωρίτερα διπλωματικές πηγές ανέφεραν ανέφεραν ότι θα μπορούσαν τα δύο «μπλοκ», αυτά του Νότου και των «φειδωλών» να συμβιβαστούν στην ιδέα του να δοθούν επιχορηγήσεις 375 δις ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα σε δάνεια, όμως, όπως αναφέρει το Politico, σε αυτό αντιστέκεται έντονα ο Εμανουέλ Μακρόν.

Οπως αναφέρουν δύο διπλωματικές πηγές, ο Γάλλος πρόεδρος δεν συμφωνεί με την ιδέα, καθώς οι χώρες του Νότου επιθυμούν την πρόταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για 500 δις. επιχορηγήσεις και 250 δις. δάνεια. Ο Μακρόν νωρίτερα τόνιζε στην Σύνοδο Κορυφής πως επιμένει οι επιχορηγήσεις να μην πέσουν κάτω από 400 δις. ευρώ στην χειρότερη των περιπτώσεων.

Σύνοδος Κορυφής: Ενταση και διάλειμμα 45 λεπτών που δεν τελείωσε
Οι συζητήσεις των «27» που συνεχίζονται στις Βρυξέλλες συνεχίζουν να έχουν ένταση. Ο Μακρόν μάλιστα ήταν ο πιο «επιθετικός» κατά του γκρουπ των «φειδωλών» και τα έβαλε και με την στάση του Κουρτς, ενώ, σύμφωνα με διπλωμάτη, ενοχλημένος από την στάση των Αυστριακών και των Ολλανδών, χτύπησε με την γροθιά του το τραπέζι.

Ενταση υπήρξε και μεταξύ του Κόντε και του Ολλανδού πρωθυπουργού, Ρούτε, με τον Ιταλό ηγέτη να του λέει σε έντονο ύφος «δεν θα είσαι ήρωας για πολύ ακόμα». Το κλίμα ήταν αρκετά τεταμένο και χθες, καθώς Ολλανδία και Αυστρία δείχνουν αποφασισμένες να μην κάνουν πίσω ούτε ένα βήμα. Οι πολύωρες συζητήσεις έχουν εξαντλήσει τους ηγέτες των 27 χωρών και είναι χαρακτηριστικό πως τα μεσάνυχτα αποφασίστηκε να γίνει διάλειμμα 45 λεπτών, το οποίο τελικά κατέληξε να είναι σχεδόν τέσσερις ώρες.

Η δραματική ομιλία του Μισέλ προς τους «27»

Ενδεικτικό πάντως της κατάστασης που επικρατεί μεταξύ των «27» είναι και τα όσα τους είπε ο Σαρλ Μισέλ, φανερά ανήσυχος για την εξέλιξη των συζητήσεων. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έκανε μία δραματική έκκληση να βρεθεί μία μέση λύση που να ικανοποιεί όλες τις πλευρές, ώστε να μην εμφανιστεί η Ευρώπη ως «αδύναμη που υπονομεύεται από την δυσπιστία».

«Σήμερα στον κόσμο έχουμε ξεπεράσει τους 600.000 θανάτους και αντιμετωπίζουμε μια άνευ προηγουμένου κρίση. Η ΕΕ είναι μία από τις πιο μεγάλες οικονομικές δυνάμεις στον κόσμο. Μπορώ να δω στη θέση μου πόσο σημαντικό ήταν να οικοδομήσουμε ενότητα μεταξύ μας, να ακούσουμε ο ένας τον άλλον. Άκουσα προσεκτικά τον καθένα από εσάς. Μου έχουν πει πολλοί ότι οι επιχορηγήσεις είναι πάρα πολλές. Μείωσα το ποσό για πρώτη φορά και μετά για δεύτερη φορά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το ερώτημα είναι επομένως το εξής: είναι οι 27 ηγέτες υπεύθυνοι έναντι των λαών της Ευρώπης και ικανοί να οικοδομήσουν την ευρωπαϊκή ενότητα και εμπιστοσύνη; Ή, με δάκρυα, θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο μιας αδύναμης Ευρώπης, που υπονομεύεται από τη δυσπιστία;. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, τους άκουσα όλους, έδειξα τον απόλυτο σεβασμό», είπε ο Μισέλ. «Η επιθυμία μου είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία και οι ευρωπαϊκές εφημερίδες να συζητούν αύριο για το γεγονός ότι η ΕΕ πέτυχε μια αδύνατη αποστολή. Αυτό είναι που έχω στην καρδιά μου».

Νωρίτερα χθες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τους ομολόγους του της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, της Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε, και της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, είχε συνάντηση με τους ηγέτες των «φειδωλών» χωρών (Ολλανδία, Δανία, Αυστρία, Σουηδία, Φινλανδία). Ο πρωθυπουργός εξέφρασε πως ήλπιζε να βρεθεί λύση εντός της ημέρας, όμως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα ούτε την Κυριακή, κυρίως εξαιτίας της στάσης των Ολλανδών και των Αυστριακών.

«Διαπραγματευόμαστε εδώ και τρεις ημέρες και προφανώς δεν έχουμε κάνει αρκετή πρόοδο για να φτάσουμε σε συμφωνία. Από την πρώτη στιγμή κατέστησα σαφές ότι όλοι πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς, όμως αυτοί οι συμβιβασμοί δεν πρέπει να είναι τέτοιοι που να αλλοιώσουν το επίπεδο της φιλοδοξίας μας σε σχέση με μια θαρραλέα ευρωπαϊκή απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού και τον οικονομικό αντίκτυπο που κόστισε. Αντιμετωπίζουμε μια οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο και δεν μπορούμε να αντέξουμε να εμφανιστούμε διχασμένοι ή αδύναμοι», έλεγε χθες ο Ελληνας πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες.

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΣύνοδος Κορυφής
Προηγούμενο Άρθρο

Σαν σήμερα, Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου, εορτολόγιο

Επόμενο Άρθρο

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Σύνοδος Κορυφής: Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή άμυνα και η Τουρκία – Τι θα πει ο Μητσοτάκης

20/03/2025 | 11:44
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
Ukrainian President Volodymyr Zelenskiy and European Council President Antonio Costa react as they speak to the media on the day of a European Union leaders special summit to discuss Ukraine and European defence, in Brussels, Belgium March 6, 2025. REUTERS/Stephanie Lecocq     TPX IMAGES OF THE DAY
Featured

Συμφώνησαν οι 26 στη Σύνοδο Κορυφής για την Ουκρανία

07/03/2025 | 08:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Καιρός: Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    291 shares
    Share 116 Tweet 73
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    230 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    992 shares
    Share 397 Tweet 248
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    232 shares
    Share 93 Tweet 58
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    273 shares
    Share 109 Tweet 68
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch