Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Α.Τσίπρας-Λάρισα: Είμαστε και θα είμαστε μαζί σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος

TechTeam από TechTeam
10/06/2023 08:13
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
78
SHARES
165
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Αυτή τη φορά ψηφίζουμε για τη ζωή μας γιατί αυτή κρίνεται», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από ομιλία του στη Λάρισα, υπογραμμίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να μείνει, θα είναι εδώ δίπλα στους αγώνες και τις αγωνίες του ελληνικού λαού».

«Είμαστε και θα είμαστε μαζί σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος, θα είμαστε για πάντα μαζί στις επάλξεις, γιατί ‘επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς’ και είμαστε όρθιοι», τόνισε, λέγοντας σε «όσους τρέφουν φρούδες ελπίδες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φωτοβολίδα» ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ώριμο τέκνο της ανάγκης της κοινωνίας και ήρθε για να στηρίξει τα λαϊκά στρώματα, τους μισθωτούς, τους μικρομεσαίους, τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας, τους παραγωγούς, τους ανθρώπους του πολιτισμού».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είπε ότι την προηγούμενη περίοδο «κατάφεραν, ίσως και με δική μας ευθύνη, να πάνε τη συζήτηση οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ αυτά που ζήσαμε τέσσερα χρόνια τώρα», για να τονίσει ότι τώρα η συζήτηση θα γίνει για τα δύο προγράμματα διακυβέρνησης που αντιπαρατίθενται, όπως είπε, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. «Σήμερα φανερώσαμε και το φανερό και το κρυφό σχέδιο της ΝΔ», είπε, προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα της ΝΔ λέει πολλά που δεν έχει σκοπό να κάνουν γιατί δεν τα έχει δηλώσει στο μεσοπρόθεσμο στην Ευρώπη, και δεν λέει άλλα που έχουν σκοπό να κάνουν». Χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ρεαλιστικό, κοστολογημένο, ένα πρόγραμμα για να στηρίξει τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη που συνοψίζεται βασικά σε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών.

Σχολίασε ότι στην πρόταση του να κοστολογηθούν τα προγράμματα και μετά να υπάρξει ντιμπέιτ ανάμεσα στον ίδιο και τον κ. Μητσοτάκη, «το έβαλε στα πόδια γιατί το πρόγραμμα της ΝΔ είναι πρόγραμμα-απάτη». Ανέφερε ότι στο πρόγραμμα που η ΝΔ κατέθεσε πριν από δύο μήνες στην Κομισιόν έχει εγγραφεί μόνο ένα από τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Μητσοτάκης και πως «το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ δεν προβλέπει ούτε παροχές, ούτε μειώσεις φόρων, ούτε αυξήσεις μισθών, αλλά προβλέπει ακόμα μεγαλύτερη διάλυση στο ΕΣΥ, στο κοινωνικό κράτος και ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και λεηλασία του εισοδήματος». Ανέφερε ότι προβλέπει 700 εκατ. ευρώ λιγότερα την επόμενη τριετία στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων σε πραγματικές τιμές, 1,3 δισ. ευρώ λιγότερα στις πρωτογενείς δαπάνες του δημοσίου, δηλαδή λιγότερα χρήματα για σχολεία και νοσοκομεία και για μισθό στον ιδιωτικό τομέα ψεύτικες υποσχέσεις για 1.500 ευρώ στην 4ετία, ενώ η αύξηση του πραγματικού μισθού θα είναι μόλις 1,4%».

Αναφερθείς στα τραγικά περιστατικά των τελευταίων ημερών με τους θανάτους της 63χρονης στην Κω, της 19χρονης εγκύου στην Νέα Μάκρη και της 60χρονης στη Χαλκιδική, είπε ότι έπεσαν οι μάσκες και στο θέμα της Υγείας. «Βιώνουμε μέρες απόλυτης κατάρρευσης των δημόσιων νοσοκομείων και του ΕΣΥ», είπε, προσθέτοντας ότι αυτό είναι επιλογή της ΝΔ και ότι «δεν τους ενδιαφέρει η δημόσια υγεία, γιατί έχουν σχέδιο την ιδιωτικοποίηση». Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πάνω από 300 προσλήψεις διασωστών και 84 ασθενοφόρα λειτουργούσαν καθημερινά στο Λεκανοπέδιο, ενώ τα 4 αυτά χρόνια χωρίς να υπάρχει δέσμευση δημοσιονομικών περιορισμών, «δεν έκαναν καμία πρόσληψη, αντίθετα 560 διασώστες αποχώρησαν από το ΕΚΑΒ και λειτουργούν 52 ασθενοφόρα». Επιπλέον είπε ότι τον Δεκέμβριο 2019 στο ΕΣΥ οι μόνιμοι, επικουρικοί, συμβασιούχοι, γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό ήταν 108.000, ενώ τον Δεκέμβριο ‘22 ήταν 84.000 άτομα παρότι περάσαμε μια πανδημία.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ο κ. Πνευματικός ήρθε να φανερώσει το κρυφό σχέδιο Μητσοτάκη και πως δεν ήταν μια ατυχής δήλωση, καθώς τον Δεκέμβριο του ‘19 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό ο κ. Μητσοτάκης είχε πει ότι θα ανατριχιάσουμε με το πρόγραμμα για την δημόσια υγεία καθώς θα προχωρούσε σε συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού πιλοτικά στην αρχή με τρία μεγάλα νοσοκομεία. «Τι διαφορετικό είπε ο κ. Πνευματικός από το πρόγραμμα και το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη; Απλά το είπε λίγο πιο άτσαλα». Σχολίασε ότι αυτή η δήλωση δεν μπορούσε να μαζευτεί και έκαναν 24 ώρες για να αποφασίσουν ότι πρέπει να βγει από τα ψηφοδέλτια. «Πολύ λίγο, πολύ αργά, φανέρωσε ο κ. Πνευματικός την κρυφή ατζέντα της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για την υγεία» είπε. «Θέλουμε αύριο τα νοσοκομεία μας να είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση, οι πολίτες χωρίς οικονομική δυνατότητα να μην έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;», τόνισε.

Είπε παράλληλα ότι η μεγαλύτερη φορολογική λεηλασία που έχει συμβεί είναι αυτή των τελευταίων 16 μηνών με τη διατήρηση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ σε υψηλές τιμές, για να δίνονται από τα αυξημένα δημόσια έσοδα επιδοτήσεις στις εταιρείες ενέργειας, διύλισης και των σούπερ μάρκετ για να κρατάνε υψηλές τις τιμές. «Εμείς έχουμε σχέδιο, τελειώνουμε αυτόν τον μηχανισμό υπερκερδών, φορολογούμε τα υπερκέρδη και βάζουμε πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου και του ρεύματος, και το σωστό κέρδος έως 5%». Πρόσθεσε δε ότι η μεγαλύτερη αναδιανομή περιουσίας θα γίνει «από το τσουνάμι πλειστηριασμών που επίκειται το επόμενο διάστημα».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αυτά είναι τα κρίσιμα διακυβεύματα στις 25 Ιουνίου, για να σημειώσει πως «εμείς δεν λέμε μόνο ότι η κάλπη θα είναι άδεια, όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης, αλλά ότι κι αυτή η κάλπη θα γίνει με άλλους όρους. Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε το όρμα του με την απλή αναλογική να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, να υπάρχει ισοτιμία της ψήφου, τη δυνατότητα να γίνει πράξη η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων πάνω σε προγραμματική βάση. «Δυστυχώς αστοχήσαμε, ήταν αυταπάτη, γιατί οι άλλες προοδευτικές δυνάμεις την ώρα που τους δίναμε τι χέρι της συνεργασίας για να δούμε πώς θα νικήσουμε τη δεξιά, αντί να έχουν μέτωπο τη Δεξιά είχαν ως μέτωπο εμάς, ήθελαν να κόψουν το δικό μας χέρι, εμείς κοιτάζαμε το μέλλον της χώρας κι αυτοί πώς θα μεγαλώσουν το δικό τους το χωράφι».

Σημείωσε ότι αυτή η κάλπη είναι ξανά ενισχυμένης αναλογικής, ότι 50 έδρες μπόνους θα πάνε στον πρώτο και ότι αυτό σημαίνει πως «τα δύο αντιπαραθετικά σχέδια βρίσκονται στην κρίση του λαού, «αυτό της ΝΔ που θέλει να συνεχίσει αυτή την πολιτική της λεηλασίας της κοινωνίας προς όφελος της κερδοσκοπίας και από την άλλη το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο κόμμα που έχει εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης και πρόγραμμα απέναντι σε αυτό της ΝΔ». Σχολίασε σε αυτό το σημείο ότι «το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης, λέει το ίδιο είναι όλοι» και πως από την άλλη στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι δεν ενδιαφέρεται για προοδευτική διακυβέρνηση και ότι σε αυτή λέει ότι το ενδιαφέρει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. «Εμ δεν γίνεστε έτσι εύκολα ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συμπλήρωμα της δεξιάς, ούτε θα γίνει κόμμα διαμαρτυρίας, είναι και θα παραμείνει κόμμα εξουσίας και θα διεκδικήσουμε μέχρι το το τελευταίο δευτερόλεπτο την ανατροπή των συσχετισμών».

Απευθυνόμενος σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, «τους λέω ότι με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής κάθε ψήφος που δεν θα πάει στη ΝΔ αλλά δεν θα κατευθύνει στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ενισχύει τον σχεδιασμό της ΝΔ να είναι αυτοδύναμη και παντοδύναμη για να προχωρήσει το σχέδιο κοινωνικής λεηλασίας». Ζήτησε να στηρίξουν τη «μόνη αξιόπιστη δύναμη» και πρόσθεσε ότι η υπόσχεση του είναι μία: «δεν θα σταματήσουμε και θα είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα για να δίνουμε τη μάχη μας για την κοινωνία το λαό, την αγροτιά, τη λαϊκή τάξη».

ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ο κ. Τσίπρας στα πλαίσια των παρεμβάσεων που χρειάζονται να γίνουν για την στήριξη του αγροτικού κόσμου είπε ότι η πρόταση του κόμματος για την ηλεκτρική ενέργεια είναι σημαντική, τονίζοντας πως χρειάζεται να γίνουν παρεμβάσεις που να στηρίζουν τα νοικοκυριά και τους αγρότες. Παράλληλα μίλησε για αναγκαία μέτρα της προστασίας της αγροτικής γης, λέγοντας ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ αφορά την δυνατότητα ρυθμίσεων, ώστε «η αγροτιά να μπορέσει να σώσει τα χωράφια της και μεσαία τάξη τα σπίτια της».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην υπόθεση του ΕΛΓΑ που αφορά άμεσα τους αγρότες, σημειώνοντας πως η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ.

Όπως είπε, η μελέτη για την αλλαγή του κανονισμού την είχε ετοιμάσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ πως την μελέτη αυτή δεν την προχωρησε η κυβέρνηση «αλλά την είχαν στα συρτάρια τους».

Οπως είπε, η μελέτη προβλέπει προκαταβολή των αποζημιώσεων και την δέσμευση ισόποσης χρηματοδότησης του ΕΛΓΑ από τους παραγωγούς και από κράτος.

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την δέσμη μέτρων για την χρηματοδότηση των αγροτών μέσω του Ταμείου επιχειρηματικότητας , αυτοαπασχολούμενων και αγροτών με στόχο την οικονομική στήριξη των αγροτών με κεφάλαιο κίνησης, μικροπιστώσεις, αλλά και εμπορικές και αγροτικές πιστώσεις «για να σταματήσει επιτέλους αυτός ο αποκλεισμός των αγροτών από τις τράπεζες» .

Επίσης, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την δημιουργία Ταμείου Ενεργειακής Δημοκρατίας που θα αφορά την χρηματοδότηση ολοκληρωμένων δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας, με στόχο την μείωση του κόστους ενέργειας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος .

Τέλος, αναφέρθηκε στο τραπεζικό σύστημα, σημειώνοντας πως υπάρχει ανάγκη να υπάρξουν παρεμβάσεις στο τραπεζικό σύστημα, ώστε το κράτος να έχει ουσιαστικό ρόλο με αποτέλεσμα οι τράπεζες να χρηματοδοτήσουν και την αγροτική οικονομία. Στα πλαίσια αυτά τόνισε ότι χρειάζεται να υπάρξει μεγαλύτερη εμπλοκή και της αναπτυξιακής τράπεζας, ώστε να υπάρξει χρηματοδότηση του αγροτικού κόσμου, ενώ μιλώντας για τον ρόλο της ΔΕΗ, είπε πως θα πρέπει να είναι υπό δημόσιο έλεγχο για «να στηριχτούν οι αγρότες και να σταματήσει η κερδοσκοπία».

Σημειώνεται, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ πριν την συνάντηση των με τους αγρότες, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του αγρότη του Κιλελέρ, κάνοντας αναφορά στους ιστορικούς αγώνες του αγροτικού κινήματος.

Ετικέτες: Τσίπρας

ΣχετικάΆρθρα

Συνταξιούχοι περιμένουν έξω από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στην Αθήνα, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015. Άνοιξαν σήμερα όλα τα καταστήματα των τραπεζών, καθώς δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την άρση της «τραπεζικής αργίας». Παραμένουν όμως σε ισχύ τα capital controls, καθώς το όριο ανάληψης μετρητών παραμένει τα 60 ευρώ σε ημερήσια βάση. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
Featured

Το βίντεο της ΝΔ για τα 10 χρόνια από τα capital controls – «Δεν ξεχνάμε, δεν γυρίζουμε πίσω»

28/06/2025 | 12:39
HOT NEWS

Επιστροφή δίχως πυξίδα – Από το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ στο φάντασμα νέου κόμματος

11/06/2025 | 21:31
Featured

Μαρινάκης: Η ιστορία έρχεται για να διαψεύσει κάθε λέξη που λέει ο κ. Τσίπρας

11/06/2025 | 16:11
Featured

Μαρινάκης για Τσίπρα: «10 χρόνια μετά το απόλυτο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, μας δίνει την ευκαιρία εκτός από την επέτειο να θυμηθούμε και τον υπαίτιο»

11/06/2025 | 08:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ανδρουλάκης-Βόλος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ανάχωμα στην παντοδυναμία της συντηρητικής παράταξης»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

    948 shares
    Share 379 Tweet 237
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    755 shares
    Share 302 Tweet 189
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    619 shares
    Share 248 Tweet 155
  • ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

    1027 shares
    Share 411 Tweet 257
  • Τραμπ: Θα ενημερώσω σύντομα με επιστολή τους εμπορικούς εταίρους για τους δασμούς τους – «Δεν θα είναι ευχαριστημένοι»

    368 shares
    Share 147 Tweet 92
  • Ο Άγιος Παΐσιος εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος όταν πεθαίνει!!!

    5699 shares
    Share 2280 Tweet 1425
  • Το πρόστιμο των 415 εκατ. ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιος το πληρώνει τελικά;

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch