Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ- ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2024!!!

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!!!

Newsroom από Newsroom
27/06/2024 20:11
Ενημερώθηκε: 27/06/2024 20:16:23
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
142
SHARES
303
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΓΡΟΤΙΚΑ– ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2024!!!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ: Λιγοστεύουν οι μέρες, μαζί και τα χρονικά περιθώρια, για το κλείσιμο μιας σειράς εκκρεμοτήτων στο μέτωπο των αγροτικών πληρωμών μέχρι Κυριακή 30 Ιουνίου. Αν όλες μαζί αθροιστούν, προκύπτει ένα υπόλοιπο κοντά στα 360 εκατ. ευρώ, ένα διόλου μικρό ποσό, που οι αγροτικές εκμεταλλεύσεις έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Αρχικά, εκκρεμεί η πίστωση των 160 εκατ. ευρώ για τα υπόλοιπα άμεσων ενισχύσεων 2023, χρήματα τα οποία αν δεν γραφτεί στο σύστημα πως πιστώθηκαν μέχρι Κυριακή 30 Ιουνίου, τότε θα επιβληθούν καταλογισµοί στη χώρα µας.

Τα χρήματα αυτά αναλύονται σε: 

  • 54 εκατ. ευρώ για τις Συνδεδεμένες Ενισχύσεις
  • 64 εκατ. ευρώ για τη Βασική Ενίσχυση
  • 9 εκατ. ευρώ για την Αναδιανεμητική Ενίσχυση
  • 33,3 εκατ. ευρώ για τα Οικολογικά Σχήματα

Πάντως, οι έλεγχοι δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ στα eco-schemes ακόμα δεν έχει ανοίξει η διαδικασία των ενστάσεων για να ακολουθήσουν οι διορθώσεις και κατ’ επέκταση η πληρωμή όσων παραγωγών δικαιωθούν.

Απ’  ότι φαίνεται, οι επιλογές των αρµοδίων επί των πληρωµών είναι δύο:

Είτε να πληρωθούν µόνο τα εύκολα, δηλαδή Συνδεδεµένες, Βιολογικά και ό,τι «γίνεται» από τη Βασική Ενίσχυση, είτε να γίνει µια πληρωµή για όλα χωρίς ωστόσο να ανταποκρίνεται µε ακρίβεια, αλλά απλά για να µην προκαλέσει νέες αντιδράσεις στον αγροτικό κόσµο και να διευκολύνει τη ρευστότητα στις αγροτικές εκµεταλλεύσεις που την έχουν ανάγκη.

Δεύτερον, θέμα ημερών είναι πλέον η πίστωση ποσού ύψους 86 εκατ. ευρώ που αφορά στο πρόγραμμα των Βιολογικών του έτους 2023, μετά τις 4 αποφάσεις διάθεσης πίστωσης που δημοσιεύτηκαν εσχάτως στη Διαύγεια.  Εκ των τεσσάρων αποφάσεων, δύο αφορούν στη Βιολογική Κτηνοτροφία (7.137.054,87 ευρώ) και δύο στη Βιολογική Γεωργία (79.589.625,3 ευρώ). Οι πιο αισιόδοξοι, μάλιστα, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο μιας πίστωσης αυτή την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Τρίτον, υπάρχει η πρωθυπουργική δέσμευση από το βήμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, πως 30 Ιουνίου θα έχουν εξοφληθεί με 110 εκατ. ευρώ οι περίπου 32.500 δηλώσεις ζημιάς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του 2023. «Τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα, ήδη έχει μεριμνήσει γι’ αυτό το Υπουργείο Οικονομικών», είχε υπογραμμίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι εν λόγω εξοφλήσεις αφορούν 30.000 δηλώσεις ζημίας για φυτική παραγωγή και περίπου 2.500 δηλώσεις για απώλεια ζωικού κεφαλαίου, για τις οποίες έχουν δοθεί αντίστοιχα προκαταβολές 133 εκατ. ευρώ και 17 εκατ. ευρώ.

Επίσης, πρέπει να κλείσει και το θέμα με της πληρωμές στο πρόγραμμα Δάσωσης του 2022, που αγγίζει περίπου 700 δικαιούχους. Υπενθυμίζεται πως στη Διαύγεια έχει δημοσιευτεί η σχετική εντολή πληρωμής συνολικού ποσού 3.300.000 ευρώ για την πληρωμή των ανειλημμένων υποχρεώσεων του Υπομέτρου 8.1 «Δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων» του ΠΑΑ 2014-2020. Υπενθυμίζεται ότι η καθυστέρηση στις πληρωμές οφειλόταν σε προβλήματα στο πληροφοριακό πρόγραμμα του Οργανισμού Πληρωμών.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ- ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΕΠΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2024!!!

Λάθη στους επανυπολογισμούς συντάξεων που έγιναν από το 2019 διαπιστώνει και διορθώνει ο ΕΦΚΑ καταβάλλοντας αναδρομικά στους συνταξιούχους.

Μέσα στον Ιούνιο πληρώθηκαν αναδρομικά για ορθούς επανυπολογισμούς σε 7.002 συνταξιούχους του ΟΤΕ, ενώ Ιούλιο και Αύγουστο ετοιμάζεται νέο πακέτο πληρωμών για ορθούς επανυπολογισμούς συντάξεων σε περίπου 5.800 συνταξιούχους της Εθνικής Τράπεζας και της Εθνικής Ασφαλιστικής, και έπεται συνέχεια.

Τα λάθη του επανυπολογισμού προέρχονται από τα στοιχεία που έδωσαν τα Ταμεία των συνταξιούχων στον ΕΦΚΑ για να γίνει ο πρώτος επανυπολογισμός συντάξεων με το νόμο 4387/2016 (νόμος Κατρούγκαλου). Για όσους είχαν πάνω από 30 έτη ασφάλισης, τα λάθη μεταφέρθηκαν και στον επόμενο επανυπολογισμό με τα βελτιωμένα ποσοστά αναπλήρωσης του νόμου 4670/2020 (νόμος Βρούτση). Η πηγή των λαθών, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ήταν στον πρώτο επανυπολογισμό και διορθώνονται τώρα με συνεχείς επανελέγχους και διασταυρώσεις στα στοιχεία των συνταξιούχων.

Η διαδικασία του ορθού επανυπολογισμού βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, όπως αναφέρει ο ΕΦΚΑ, έχει ολοκληρωθεί για το μεγαλύτερο πλήθος των συνταξιούχων. Αναλυτικότερα:

*Τον Ιούνιο του 2024 καταβλήθηκαν αναδρομικά ποσά ορθού επανυπολογισμού σε 7.002 συνταξιούχους του ΤΑΠ-ΟΤΕ με ποσό που κατά μέσο όρο ανέρχεται στα 607 ευρώ. Εκκρεμεί η καταβολή αναδρομικών επανυπολογισμού για ένα μέρος αυτής της κατηγορίας, το οποίο θα ελεγχθεί ανά συνταξιοδοτικό φάκελο από τους υπαλλήλους του ΤΑΠ-ΟΤΕ.

*Σε στάδιο ελέγχου βρίσκεται ο ορθός επανυπολογισμός των συντάξεων του Ταμείου Συντάξεων Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας (ΤΣΠ-ΕΤΕ) και δρομολογείται η πληρωμή της πρώτης «ομάδας» συνταξιούχων (περίπου 500 άτομα) τις αμέσως επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Ιουλίου και του Αυγούστου έρχεται νέα πληρωμή αναδρομικών για περίπου 5.000 συνταξιούχους της Εθνικής και άλλους 800 της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το επιτρεπτό όριο αποκλίσεων που προέβλεπε η υπουργική απόφαση στα στοιχεία που έδωσαν τα Ταμεία στον ΕΦΚΑ για τον πρώτο επανυπολογισμό συντάξεων ήταν 5%. Για να μηδενιστούν οι αποκλίσεις, οι επανυπολογισμοί ελέγχονταν κάθε μήνα από το 2019 και μετά και οι συνταξιούχοι εισέπρατταν τις διαφορές με βάση τα τελικά -διορθωμένα στοιχεία που καταχώριζε ο ΕΦΚΑ.

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους τα λάθη αφορούσαν συντάξεις που εκδόθηκαν πριν από το νόμο Κατρούγκαλου (πριν από τις 13/5/2016) από Ταμεία ΔΕΚΟ, όπως του ΟΤΕ, του ΗΣΑΠ, της ΔΕΗ, και από ταμεία τραπεζών (Εθνικής, Αγροτικής, Ιονικής, Πίστεως κ.ά.).

Λάθη και ελλιπή στοιχεία υπήρχαν και σε άλλα Ταμεία, όπως στο ΤΣΠΕΑΘ και στο ΕΤΑΑ.

Σε όλες τις κατηγορίες οι λανθασμένοι επανυπολογισμοί διορθώνονται κατά ομάδες συνταξιούχων και ο ΕΦΚΑ καταβάλλει τις διαφορές αυξάνοντας τις συντάξεις με τα ανάλογα αναδρομικά.

Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα καταβλήθηκαν αναδρομικά ποσά ορθών επανυπολογισμών στους περισσότερους συνταξιούχους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ εκκρεμεί η καταβολή αναδρομικών για ορισμένους που παρουσιάζουν δυσκολίες στον επανυπολογισμό.

Τον Απρίλιο του 2024 καταβλήθηκαν αναδρομικά ποσά ορθού επανυπολογισμού για τους συνταξιούχους του ΗΣΑΠ.

Τον Μάιο του 2024 έγινε καταβολή των αναδρομικών ποσών ορθού επανυπολογισμού συνταξιούχων της Αγροτικής και τον Ιούνιο του 2024 για τους συνταξιούχους της Ιονικής.

Αναδρομικά ποσά ορθού επανυπολογισμού πληρώθηκαν τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2024 οι συνταξιούχοι – δημόσιοι υπάλληλοι που αποχώρησαν από την υπηρεσία με κοινές διατάξεις (ΙΚΑ αντί Δημοσίου) έχοντας καταβάλει εισφορές κύριας σύνταξης υψηλότερες του 20%.

Οι 3 κατηγορίες των συνταξιούχων

Στους εκκρεμείς επανυπολογισμούς υπάρχουν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων, που είναι οι εξής:

  1. Παλαιοί αλλά και νέοι συνταξιούχοι στους οποίους έγιναν οι επανυπολογισμοί, αλλά έχουν γίνει λάθη στα ποσά! Ο έλεγχος των λαθών και οι διορθώσεις γίνονται αυτόματα από το λογισμικό σύστημα επανυπολογισμού συντάξεων του ΕΦΚΑ. Οι συντάξεις «σαρώνονται» σε τακτική βάση με επαναληπτικούς επανυπολογισμούς και όπου οι προδιαγραφές του συστήματος για τα έτη ασφάλισης, τον συντάξιμο μισθό και τις κρατήσεις εντοπίζουν αποκλίσεις, γίνονται αυτόματα οι διορθώσεις στις συντάξεις και καταβάλλονται αυξήσεις και αναδρομικά στους συνταξιούχους.
  2. Παλαιοί συνταξιούχοι πριν από το νόμο Κατρούγκαλου (πριν από τις 13/5/2016) με 30 έτη ασφάλισης και άνω, στους οποίους έγινε ο πρώτος επανυπολογισμός αλλά εκκρεμεί ο δεύτερος με τους βελτιωμένους συντελεστές του νόμου Βρούτση, που δίνουν αυξήσεις σε όσους έχουν πάνω από 30 έτη ασφάλισης.
  3. Νέοι συνταξιούχοι μετά το νόμο Κατρούγκαλου (μετά τις 13/5/2016) για τους οποίους ο επανυπολογισμός σύνταξης πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης δεν έχει ολοκληρωθεί. Σε αυτούς ανήκουν συνταξιούχοι με διαδοχική και παράλληλη ασφάλιση, συνταξιούχοι που εργάζονται μετά τη συνταξιοδότηση, αλλά και συνταξιούχοι χηρείας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΙΤΡΙΚΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024!

ΕΚΤΑΚΤΟ- ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ- ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ LIVE ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ!!

Πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ έως το τέλος του 2024: Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Ετικέτες: ΑΓΡΟΤΕΣ 2024ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΟΠΕΚΕΠΕ
Προηγούμενο Άρθρο

Ο Μαρινάκης «κλείνει» την συζήτηση για ΠτΔ – «Είναι εξαιρετικά πρόωρη, να σεβαστούμε τον θεσμό»

Επόμενο Άρθρο

Οι «χορηγοί» του Μητσοτάκη έχουν χαράξει πορεία… Τιτανικού

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

23/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

22/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

22/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑ – «Σκάνε τα πρώτα ευρώ του πετρελαίου, αλλά οι συνδεδεμένες πνίγονται στις καθυστερήσεις- Εμπαιγμός από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

18/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Προς Μεγάλη Πέμπτη, νέο κύμα πληρωμών για αγρότες και κτηνοτρόφους – Το πλήρες χρονοδιάγραμμα τετραμήνου

16/04/2025 | 11:02
HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε τρεις δόσεις οι συνδεδεμένες ενισχύσεις 2024 – Πλήρης λίστα καλλιεργειών και πληρωμών έως Ιούνιο

15/04/2025 | 08:02
HOT NEWS

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΑΓΡΟΤΩΝ! ΟΠΕΚΕΠΕ– Ποιοι πληρώνονται την Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι πάνε για Μάιο και Ιούνιο 2025 

14/04/2025 | 08:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΕΣ-Διπλή πίεση σε ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ – Νέες πληρωμές, παλιές εκκρεμότητες και αστοχίες στα συστήματα

13/04/2025 | 09:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Οι «χορηγοί» του Μητσοτάκη έχουν χαράξει πορεία... Τιτανικού


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    418 shares
    Share 167 Tweet 105
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    338 shares
    Share 135 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    311 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    295 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    215 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch