Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

ALERT – Κακοκαιρία Avgi: Όλα τα έκτακτα μέτρα – Ποια σχολεία κλείνουν, πού θα υπάρξει τηλεργασία, τι ισχύει για τα delivery

TechTeam από TechTeam
30/01/2024 01:19
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
120
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκαν οι κρατικές και οι δημοτικές υπηρεσίες εξαιτίας της κακοκαιρίας Avgi που έχει βάλει στο στόχαστρο πολλές περιοχές της χώρας. Ήδη ο χιονιάς έχει κάνει την εμφάνισή του στην Αττική με τα πρώτα χιόνια να έχουν πέσει σε Πεντέλη και Πάρνηθα. Παράλληλα υπάρχουν προβλήματα στη Στερεά Ελλάδα ενώ αύριο Τρίτη αναμένονται χιονοκαταιγίδες.

Στη σύσκεψη της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου για την κακοκαιρία Avgi ανακοινώθηκε ότι σε μια σειρά από δήμους θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα διεξαχθούν τα μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Επιπλέον υπάρχει σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα η οποία αφορά τους νομούς Εύβοιας και Βοιωτίας καθώς και στους δήμους Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης, Μαραθώνος και Παλλήνης.

Οι περιοχές της Αττικής που θα είναι κλειστά τα σχολεία με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής:

Μάνδρας-Ειδυλλίας,
Φυλής,
Αχαρνών,
Διονύσου,
Κηφισιάς,
Ωρωπού,
Πεντέλης και
Παλλήνης (μόνο στην περιοχή της Ανθούσας).

Παράλληλα αποφασίστηκε να απαγορευθεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων από τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας μέχρι τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης από τα Μάλγαρα έως και την Αθήνα.

Όπως δήλωσε νωρίτερα το απόγευμα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας μετά το τέλος της σύσκεψης γίνεται «σύσταση για την αυριανή ημέρα είναι να μην κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητά τους στο Λεκανοπέδιο και φυσικά όχι σε αυτό το κομμάτι της Εθνικής, γιατί υπάρχουν προβλέψεις για χιονοκαταιγίδες και ισχυρούς ανέμους».

Επίσης το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απευθύνει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, λόγω της κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, σε συνέχεια των μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί και αφορούν όλες τις περιοχές (ιδίως δε τις περιοχές Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης, Παλλήνης, Μαραθώνα, Εύβοιας και Βοιωτίας) που, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα έκτακτα δελτία επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να πληγούν, το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης απευθύνει συμπληρωματικά ισχυρή σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τηλεργασία αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, σε όσες περιπτώσεις είναι οργανωτικά εφικτή η παροχή εξ αποστάσεως εργασίας.

Οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων – Τι ισχύει για το ντελίβερι

Την ίδια ώρα θα τεθούν σε ισχύ έκτακτα μέτρα που αφορούν την προστασία των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει την υποχρέωση των εργοδοτών στις περιοχές που, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται να πληγούν (ιδίως δε οι περιοχές Μάνδρας-Ειδυλλίας, Φυλής, Αχαρνών, Διονύσου, Κηφισιάς, Ωρωπού, Πεντέλης, Παλλήνης, Εύβοιας και Βοιωτίας), να λαμβάνουν μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων τους και να μεριμνούν ώστε -με βάση την κείμενη νομοθεσία- να μη θέτουν σε κίνδυνο τους εργαζόμενους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ιδίως δε όσους εξ αυτών απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους.

Εντωμεταξύ η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι με αποφάσεις της διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και των κατά τόπο αρμόδιων διευθύνσεων Αστυνομίας, από τις 20.00 το βράδυ σήμερα έως τις 10.00 το πρωί της Τετάρτης, απαγορεύεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, από όρια νομών Πιερίας/Θεσσαλονίκης έως την Αθήνα (Κόμβο Καλυφτάκη), ανεξαρτήτως χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται:

οχήματα οδικής βοήθειας
φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι
οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.
Κλείνει η Αθηνών-Λαμίας λόγω της κακοκαιρίας
Την ίδια ώρα σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας για λόγους ασφαλείας και αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω της κακοκαιρίας, προχώρησε η αστυνομία.

Ειδικότερα, από τις 18:00 και έως την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης οδικής σήμανσης θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας ως εξής:

Από το 18ο χλμ έως το 20ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Από το 57ο χλμ έως το 55,5ο χλμ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Επίσης με απόφαση του διευθυντή Τροχαίας Αττικής, από τις 22:00 σήμερα, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής.

Πού χρειάζονται οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Παράλληλα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ενημέρωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 14:30, για την κατάσταση που επικρατεί σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης της. Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, υποχρεωτικός είναι ο εφοδιασμός με αλυσίδες όλων των τροχοφόρων, σε όλη την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα, έχοντας ως βασικό στόχο αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, ισχύουν τα παρακάτω:

Νομός Βοιωτίας

Προσωρινή και πλήρη διακοπή κυκλοφορίας, παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτου χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, από την 22:00 ώρα της 28-01-2024 έως ύφεσης των φαινομένων, από την 30,000η χ/θ έως την 34,000η χ/θ της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

• Στην Επ.Ο. Ελευσίνας – Σχηματαρίου, από την 6η χ/θ (ΤΙΤΑΝ) έως την Τ.Κ. Στεφάνη.
• Στην Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, από την 30η χ/θ έως την 36η χ/θ.
• Στην Επ.Ο. Αράχοβας – Επταλόφου, από την 10η χ/θ έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.
• Στην Επ.Ο. Λιβαδειάς – Κυριακίου (μέσω Αναλήψεως).
Νομός Ευβοίας

Διακοπή κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων:

• Στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η χ/θ (Καστέλλα) έως την 47η χ/θ (Προκόπι).
• Στην Επ.Ο. Στενής – Στροπώνων, από την 1η χ/θ.
• Στην Επ.Ο. Κοντοδεσποτίου – Αγ. Σοφιάς, από την 3η χ/θ.
• Στην Επ.Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας, από την 2η χ/θ.
• Στην Επ.Ο. Ιστιαίας – Ροβιών (μέσω Βούτας), από την 10η χ/θ.
• Στην Επ.Ο. Ιστιαίας – Άγιας Άννας (μέσω Κερασιάς), από την 10η χ/θ.
Στα παραπάνω σημεία, η κυκλοφορία των οχημάτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, λόγω χιονόπτωσης.

Νομός Ευρυτανίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, στην Επ.Ο. Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου – Αγίας Τριάδας Ευρυτανίας, λόγω παγετού. Σημειώνεται ότι είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά, για το σύνολο του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ενόψει του νέου κύματος που αναμένεται σε περιοχές του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, θα ακολουθήσουν και νεότερες ανακοινώσεις για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ακόμη σε αυξημένη ετοιμότητα είναι οι δομές του δήμου Αθηναίων λόγω του ψύχους. Συγκεκριμένα θα βρίσκεται ανοιχτό το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Το Κέντρο Ημέρας (Αχαρνών 3) λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, προσφέροντας ρούχα, υπηρεσίες ατομικής υγιεινής και σίτιση, ενώ το Υπνωτήριο (επίσης Αχαρνών 3) λειτουργεί όλο το 24ωρο και φιλοξενεί άστεγους, λόγω του ψύχους.

Παράλληλα, οι ομάδες του street work του Κ.Υ.Α.Δ.Α., με ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νοσηλευτές, επιχειρούν από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα σε όλη την Αθήνα, μοιράζοντας τροφή, ζεστό τσάι, κουβέρτες, γάντια και ισοθερμικά ρούχα.

Όποιος πολίτης ενδιαφέρεται να αναφέρει σημεία με αστέγους που χρειάζονται υποστήριξη, μπορεί να καλεί στον τετραψήφιο αριθμό επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων 1595 ή στο 2105287800 (τηλέφωνο επικοινωνίας Πολιτικής Προστασίας δήμου Αθηναίων).

Για την αντιμετώπιση των ακραίων συνθηκών ψύχους, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως θερμαινόμενος χώρος για την προστασία των πολιτών από τις χαμηλές θερμοκρασίες, η Λέσχη Φιλίας Αγίου Ελευθερίου (Αχαρνών 372, 2102012334) και από σήμερα στις 7 μ.μ. η Λέσχη Φιλίας Βοτανικού (Κοζάνης 4, 2103423716).

 

 

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Καιρός: Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Επτά μποφόρ στο Αιγαίο

15/08/2025 | 06:00
Featured

Καιρός σήμερα: Εξασθενούν οι άνεμοι και πέφτει η θερμοκρασία

14/08/2025 | 06:00
Featured

Καιρός: Ζέστη και ισχυροί βοριάδες και σήμερα – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 10 περιφέρειες

13/08/2025 | 13:33
Featured

Τετάρτη με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά

13/08/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Συγγνώμη για την αναστάτωση, θα λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου – Η αξέχαστη «Ρίτσα-Μάρθα» του «Στο Παρά Πέντε»

    577 shares
    Share 231 Tweet 144
  • Κλιμακώνει ο Ερντογάν: Τουρκικές παρεμβάσεις απειλούν να «κόψουν» την ενεργειακή και ψηφιακή ραχοκοκαλιά της Ανατολικής Μεσογείου

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • Καταγγελίες Κεφαλογιάννη: «5 fake news μέσα σε 24 ώρες- Εγκληματικό και επικίνδυνο αυτό που είπε ο Πελετίδης για το 112»

    225 shares
    Share 90 Tweet 56
  • ΦΩΤΙΑ ΠΑΤΡΑ: Ομολόγησε 19χρονος για τον εμπρησμό στα Συχαινά – Νέα στοιχεία και τρεις συλλήψεις για τις φωτιές στην Αχαΐα

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Παρέμβαση Μητσοτάκη στην τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Καίγεται μοναστήρι -Εκκενώνονται το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και το Κωνσταντοπούλειο γηροκομείο στην Πάτρα – Μάχη με τις φλόγες σε Πρέβεζα, Ζάκυνθο και Χίο

    1453 shares
    Share 581 Tweet 363
  • Ενίσχυση κινήτρων για υπαγωγή σε ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία – Πότε δεν ασκείται ποινική δίωξη

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch