Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Δικαστική δικαίωση για Μιωνή απέναντι σε Παπαδάκου – Της πήρε το σπίτι και επιπλέον πρόστιμο 20.000

TechTeam από TechTeam
18/03/2022 13:14
Ενημερώθηκε: 18/03/2022 19:35:56
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
52
SHARES
111
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

Το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου δικαίωσε τον επιχειρηματία, Σάμπυ Μιωνή, στην αντιδικία που είχε με την δημοσιογράφο, Γιάννα Παπαδάκου, καθώς ακύρωσε την πώληση του μεριδίου που κατέχει η δημοσιογράφος στο οικογενειακό ακίνητο -πρόκειται για το ½ εξ αδιαιρέτου μεζονέτας στα Μελίσσια- και επιπροσθέτως επιδίκασε αποζημίωση 20.000 ευρώ στον Μιωνή για την ηθική βλάβη που υπέστη.

Ο Ελληνοϊσραηλινός επιχειρηματίας είχε ασκήσει αγωγή καταδολίευσης σε βάρος της δημοσιογράφου, της κυπριακής εταιρείας-βιτρίνα «Promanus Limited», καθώς και των οργάνων διοίκησης της εταιρείας, επειδή η Παπαδάκου, προκειμένου να μην τον αποζημιώσει για συκοφαντικό δημοσίευμα, πούλησε εικονικά το σπίτι της στην κυπριακή offshore.

Τα γεγονότα που οδήγησαν το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, όπως περιγράφονται στο κείμενο της απόφασης είναι τα ακόλουθα: Ο Μιωνής προσέφυγε στο Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου, ζητώντας αποζημίωση για συκοφαντικό δημοσίευμα της Παπαδάκου στο «Βήμα της Κυριακής». Σε αυτό, τον κατηγορούσε ψευδώς για δήθεν οφειλές του στο αμερικανικό δημόσιο και για δήθεν φορολογική εμπλοκή του στην Λίστα Λαγκάρντ, κάτι που η δημοσιογράφος, σύμφωνα με τον ενάγοντα, δεν έχει σταματήσει να κάνει με πολλά και συνεχή συκοφαντικά δημοσιεύματά της, αδιάλειπτα, μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η απόφαση του βρετανικού δικαστηρίου, της 22ηςΙουλίου 2014, που καταδίκασε τη δημοσιογράφο να καταβάλει στον επιχειρηματία το ποσό των 116.290 λιρών Αγγλίας (128.000 ευρώ), κηρύχθηκε αμετάκλητα εκτελεστή στην Ελλάδα, με απόφαση του Αρείου Πάγου, η οποία δημοσιεύθηκε στις 28 Μαΐου 2019. Επειδή δεν βρέθηκαν χρήματα στην κατοχή της Παπαδάκου, το δικαστήριο επέβαλε συντηρητική κατάσχεση στο 50% του μεριδίου της στη διώροφη μεζονέτα που κατέχει από κοινού με τον σύζυγό της.

Τον Αύγουστο του 2019, ενώ η Παπαδάκου γνώριζε την απόφαση του Αρείου Πάγου, κατά τη διάρκεια της εκ του νόμου αναστολής κάθε πράξης εκτελέσεως, πούλησε το μερίδιό της, της κατοικίας στα Μελίσσια, στην κυπριακή εταιρεία «PromanusLimited», αντί μόλις 5.000 ευρώ. Η αντικειμενική αξία του μεταβιβασθέντος ποσοστού κυριότητας εκτιμήθηκε στα 83.649 ευρώ. Παρά την πώληση του μισού σπιτιού, η Παπαδάκου συνέχισε να ζει με τον σύζυγό της στην οικογενειακή μεζονέτα.

Η κυπριακή εταιρεία περιορισμένης ευθύνης ιδρύθηκε στη Λευκωσία στις 22 Μαρτίου 2019, αρχικά με την επωνυμία Holdsway Holding Limited, η οποία τον επόμενο μήνα άλλαξε σε Promanus Limited, με αντικείμενο «γενικό εμπόριο και άλλα». Το μετοχικό της κεφάλαιο ήταν 1.000 ευρώ και μοναδικός μέτοχος η εταιρεία MNL Mercury (Nominees) Limited, με την ίδια έδρα στη Λευκωσία.

Στη δίκη ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών, οι Κύπριοι συνεργοί της Παπαδάκου κατέθεσαν ότι πίσω από την εταιρεία «Promanus Limited» βρισκόταν ο σύζυγός της, Παντελής Τάφας, ο οποίος ήταν ο πραγματικός δικαιούχος της συγκεκριμένης κυπριακής εταιρείας και συνιδιοκτήτης του υπολοίπου ½ εξ αδιαιρέτου της μεζονέτας-κατοικίας τους στα Μελίσσια, στην οποία και σήμερα διαμένουν.

Σημειώνεται ότι η Γιάννα Παπαδάκου κλήθηκε πρόσφατα από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου σχετικά με τη συμμετοχή της στην καταγγελλόμενη από τον Σάμπυ Μιωνή εγκληματική οργάνωση που στοχοποίησε τον ίδιο, για λόγους οικονομικούς, και τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου, για λόγους πολιτικούς.

Η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έκρινε ότι η πώληση του ½ εξ αδιαίρετου του ακινήτου της Παπαδάκου έγινε εικονικά, και σε συμπαιγνία δική της με τα όργανα διοίκησης της αγοράστριας, κυπριακής εταιρείας-βιτρίνα και των οργάνων διοίκησής της. «Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια μεθόδευση, μέσω της οποίας η εναγόμενη διατήρησε τη χρήση των ακινήτων της, χωρίς ωστόσο να μπορεί πλέον ο ενάγων ως δανειστής της να ικανοποιήσει την επίδικη απόφασή του, αφού η εναγομένη δεν φέρει ικανή προς αυτό κινητή ή ακίνητη περιουσία, μετά την επίδικη απαλλοτρίωση», γράφει η απόφαση του δικαστηρίου.

Οι παραπάνω πράξεις, συνεχίζει η απόφαση, «συνιστούν ιδιαίτερα τεχνάσματα», ώστε να «καταστεί αδύνατη η ικανοποίηση της απαίτησης του ενάγοντα. Η ως άνω συμπεριφορά των εναγόμενων, η οποία είναι αξιόμεμπτη συνιστά καταδολίευση σε βάρος του ενάγοντος, αλλά και αδικοπραξία, καθόσον οι εναγόμενοι ενήργησαν με βάση σχέδιο που κατέστρωσαν από κοινού, επιδιώκοντας την μη ικανοποίηση του ενάγοντος και συνεπώς η συμπεριφορά τους αξιολογείται ότι εμπεριέχει συμπαιγνία που βρίσκεται πέρα από το δόλο του οφειλέτη και τη γνώση τρίτου». Για τον λόγο αυτό επιδικάστηκε η επιπλέον αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης στον Μιωνή.

Ο Μιωνής έχει καταθέσει και δεύτερη αγωγή κατά της Παπαδάκου και του συζύγου της, μετά την αποκάλυψη των Κύπριων οργάνων διοίκησης της εταιρείας-βιτρίνα «Promanus Limited» ότι πίσω από αυτήν την εταιρεία βρίσκεται ο Παντελής Τάφας, σύζυγος της Γιάννας Παπαδάκου. Εκκρεμούν, επίσης, εγκλήσεις στην ποινική Δικαιοσύνη για το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών και της απάτης, οι οποίες μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών θεωρείται βέβαιο ότι θα δικαιώσουν τον Μιωνή.

Ο επιχειρηματίας έχει δηλώσει ότι, όπως έκανε και στο παρελθόν, θα δωρίσει όλα τα ποσά που θα εισπράξει από τους αντιδίκους του στο «Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου» και άλλες γνωστού κύρους φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Αγωγή διαρρήξεως εκκρεμεί και κατά του Ιωάννη Φιλιππάκη, των εταιρειών που εκπροσωπεί και των μελών Δ.Σ. αυτών, οι οποίοι διέπραξαν το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών εις βάρος του Μιωνή. Αυτό συνέβη τον Νοέμβριο του 2017, και ενώ είχε ήδη επισπεύσει νόμιμα, εκτέλεση κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία», βάσει αμετάκλητα εκτελεστής βρετανικής διαταγής για το ποσό των 380.000 ευρώ, όταν εκχώρησαν όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εντύπων της εφημερίδας «Δημοκρατία» στην εν τοις πράγμασι ίδια εταιρεία «Εφημερίς Εστία», για να μην υπάρχει αντικείμενο εκτέλεσης και να μην ικανοποιηθεί ο Μιωνής ποτέ για την νόμιμη απαίτησή του εναντίον τους.

Η δε αντίστοιχη έγκλησή του κατά των Ι. Φιλιππάκη και Ν. Χαβούτη, ατομικά και ως εκπροσώπων της «Δημοκρατικός Τύπος», για το αδίκημα της καταδολίευσης δανειστών αναμένεται να εκδικαστεί άμεσα, καθώς έχει ήδη κινηθεί η ποινική δίωξη εναντίον τους από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών.

Ο Σάμπυ Μιωνής έχει δηλώσει ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά του και να συμβάλει στο να αποδοθεί δικαιοσύνη κατά όλων των μελών της ομάδας που προέβησαν σε παράνομες πράξεις εναντίον του και εναντίον των συνεργατών και των οικείων τους, είτε αυτοί είναι δημοσιογράφοι, είτε εκδότες, είτε υπουργοί, είτε κρατικοί λειτουργοί. Και ότι προχωρά έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης, καθώς τα αποδεικτικά στοιχεία του είναι αδιάσειστα και αποκαλύπτουν παράνομες ενέργειες και ποινικά αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Προηγούμενο Άρθρο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μπάιντεν θα απειλήσει τον Κινέζο πρόεδρο με κυρώσεις!

Επόμενο Άρθρο

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 18/3/2022: Νέες αποκαλύψεις σήμερα από την Νικολούλη συνταράσουν…

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 18/3/2022: Νέες αποκαλύψεις σήμερα από την Νικολούλη συνταράσουν...


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    649 shares
    Share 260 Tweet 162
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    570 shares
    Share 228 Tweet 143
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch