Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023 – Ανδρουλάκης: «Δώστε μου τη δύναμη να κάνω το αδύνατο, δυνατό»

Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας»

Newsroom από Newsroom
28/04/2023 13:31
Ενημερώθηκε: 28/04/2023 13:46:49
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ με τίτλο `Θεσμική απάντηση στις παράνομες παρακολουθήσεις`, στην Αθήνα, στις 21 Νοεμβρίου, 2022

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ με τίτλο `Θεσμική απάντηση στις παράνομες παρακολουθήσεις`, στην Αθήνα, στις 21 Νοεμβρίου, 2022

62
SHARES
131
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αλλά και για την επόμενη ημέρα των εκλογών,  μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το πλαίσιο συνεργασίας του Νίκου Ανδρουλάκη για την επομένη των εκλογών

«Κατ΄ρχάς ο λόγος που τα υπόλοιπα κόμματα συζητούν για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει την δουλειά. Σε αυτή την συγκυρία εμείς έχουμε μία προτεραιότητα, κι εγώ προσωπικά, να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας, προγραμματικού περιεχομένου. Οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης έχουν κυβερνήσεις συνεργασίας, αλλά όχι κυβερνήσεις που μοιράζουν υπουργεία, αλλά συμφωνούν σε ένα πρόγραμμα. Εγώ λοιπόν βάζω ένα πλαίσιο: πρώτον ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό που θα δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ανέβει, το δεύτερο ζήτημα είναι οι συγκλήσεις και τρίτον είναι τα πρόσωπα, τα πρόσωπα κοινής αποδοχής» είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικά για τα πρόσωπα εξήγησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι δύο πρόσωπα ουδέτερα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης. Είναι δύο πρόσωπα, όπου ο ένας έλεγε ”σκίζω τα μνημόνια” και έφερε όλα αυτά τα προβλήματα, υπερφορολόγηση και κοροϊδία με το δημοψήφισμα κι ο άλλος ήρθε με μία πολιτική που έλεγε θα δημιουργήσω ισχυρούς θεσμούς κι είδαμε υποκλοπές. Είναι πρόσωπα που δεν μπορούν να εκφράσουν την λύση στα προβλήματα. Όταν λέμε κοινή αποδοχής λέμε ”ελάτε να συζητήσουμε”, δεν επιβάλλουμε τίποτα».

«Είμαι ο πιο συνεπής σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας αιχμές για τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

«Δώστε μου τη δύναμη να κάνω το αδύνατο, δυνατό»

«Δώστε μου τη δύναμη να κάνω το αδύνατο, δυνατό», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που πρέπει να έχει η κυβέρνηση η οποία θα προκύψει και θα καλυτερέψει τη ζωή των πολιτών.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με πρόσωπα που έπαιξαν με την τύχη της χώρας».

Για τους διοικητές των Οργανισμών
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στο πώς θα επιλέγονται οι διοικητές των Οργανισμών, με διεθνή διαγωνισμό, που θα έχουν πενταετή θητεία και δεν θα είναι «ρουσφέτι».

«Πρώτον, παντού ανοιχτοί διεθνείς διαγωνισμοί. Δεύτερον θέμα διαφάνεια, όλα από την Διαύγεια», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Αυτή είναι μία λύση που θα επιφέρει «αξιοκρατία» και θα βοηθήσει να επιστρέψουν νέοι από το εξωτερικό για να γίνουν managers.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ», κατηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό ο Νίκος Ανδρουλάκης σε σχέση με το οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε.

Και τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης αναφορικά με το ύψος του βασικό μισθό σε σχέση με τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Δεν θα πουν τα κόμματα, αλλά οι κοινωνικοί εταίροι. Πρέπει να επιστρέψουμε σε ένα καθεστώς σεβασμού των δικαιωμάτων του εργαζόμενου».

Και απευθυνόμενος προς τους ψηφοφόρους ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε: «Μπροστά μας στις 21 Μαΐου έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία, να πάρουμε μία απόφαση αλλαγής. Εγώ έχω μια νοοτροπία που νομίζω ότι θα βοηθήσει και μιλάω συγκεκριμένα, δεν μου αρέσει να τάζω, δεν μ’ αρέσει αυτή η παροχολογία που έφερε τα Μνημόνια».

«Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ασχολήθηκε με την Υγεία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια;»

Ειδική μνεία για το Εθνικό Σύστημα Υγείας έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης λέγοντας: «Γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν ασχολήθηκε με την Υγεία τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια; Είχαμε μία παγκόσμια πανδημία που άφησε πίσω της νεκρούς κι ήρθε το Ταμείο Ανάκαμψης κι αντί να δώσει 8 – 10% που δίνουν τα υπόλοιπα κράτη, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε 2%. Θα φτιάξουμε ένα νέο ΕΣΥ, όπως το οραματίστηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιώργος Γεννηματάς».

Στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα των πρώτων κατοικιών και στο ζήτημα της Παιδείας, το οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο.

Για συναντήσεις με Μητσοτάκη
«Δεν με κάλεσε ποτέ όπως θα επέβαλε το πρωτόκολλο, ανάμεσα σε έναν πολιτικό αρχηγό και έναν πρωθυπουργό», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για το αν τον κάλεσε να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στα «παρακράτη» και τις «διαδικτυακές συμμορίες» που έχουν στήσει, όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για το αν θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ η Ελένη Χρονοπούλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι αυτή η απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ώρες μαζί με την κ. Χρονοπούλου και θα ανακοινωθεί αύριο Σάββατο.

Για το debate
«Πρέπει να γίνει debate με όλους τους ελληνικούς αρχηγούς», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ κάλεσε ειδικά τους νέους ψηφοφόρους να τον εμπιστευτούν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέληξε λέγοντας ότι αύριο θα επισκεφθεί την Ξάνθη και αστειεύτηκε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, λέγοντας του ότι θα πάει στην πρώτη του πατρίδα και στη δεύτερη για εκείνον καθώς σπούδαζε στην Ξάνθη.

Ετικέτες: Εκλογές 2023Νίκος ΑνδρουλάκηςΠΑΣΟΚ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει κατά πόσον έθεσε το θέμα της Λιβύης στον Τούρκο Πρόεδρο

26/06/2025 | 11:00
Featured

Δημοσκόπηση της Interview δείχνει για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός Βουλής στην πρόθεση ψήφου με 2,9%

24/06/2025 | 20:13
Featured

Δημοσκόπηση Alco: Ξεκάθαρο προβάδισμα της Ν.Δ., δεύτερο πάλι το ΠΑΣΟΚ

18/06/2025 | 06:40
Featured

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα της ΝΔ με 26% – Mάχη ΠΑΣΟΚ με Πλεύση Ελευθερίας για τη 2η θέση, πτώση για ΣΥΡΙΖΑ

16/06/2025 | 17:24 - Ενημέρωση 17/06/2025 | 12:37
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κάτι τρέχει με τον Ερντογάν: Ακύρωσε και τις σημερινές δημόσιες εμφανίσεις του


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    537 shares
    Share 215 Tweet 134
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    483 shares
    Share 193 Tweet 121
  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    470 shares
    Share 188 Tweet 118
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    394 shares
    Share 158 Tweet 99
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    371 shares
    Share 148 Tweet 93
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    336 shares
    Share 134 Tweet 84
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 8.459 ευρώ για 75.200 συνταξιούχους – Πληρωμές σε Απόστρατους, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ και Δημόσιο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch