Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Εκτακτη ΕΙΔΗΣΗ LIVE για ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ- ΑΓΡΟΤΕΣ 2023!!! Το ΦΕΚ προειδοποιεί !! Σε 9 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΑΜΕΑ!

Αναλυτική ενημέρωση!

Newsroom από Newsroom
18/06/2023 17:56 - Ενημέρωση 19/06/2023 02:04
Ενημερώθηκε: 19/06/2023 02:04:52
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
223
SHARES
474
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Εκτακτη ΕΙΔΗΣΗ LIVE για ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ (www.opekepe.gr)- ΑΓΡΟΤΕΣ 2023!!! Το ΦΕΚ προειδοποιεί !! Σε 9 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΑΜΕΑ!

NEWS: Προσοχή στα οργώµατα για αγροτεµάχια µε κλίση, στις υποχρεωτικές περιόδους φυτοκάλυψης και στην απαγόρευση καύσης καλαµιάς και εφαρµογής της λίπανσης κοντά σε υδατορέµµατα, καλούνται να επιδείξουν φέτος οι αγρότες µε βάση τους κανόνες «Αιρεσιµότητας» που δηµοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ (3777/Β’/2023).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ.…..ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ – Έσκασε πριν λίγη ώρα – ΟΠΕΚΕΠΕ!!! Κάνε ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 VOUCHER

Πρόκειται για τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούν όλοι όσοι θέλουν να λαµβάνουν άµεσες ενισχύσεις (βασική, αναδιανεµητική, συνδεδεµένες κ.λπ), και η µη τήρησή τους οδηγεί σε αποκλεισµό. Κατ’ εξαίρεση η τήρηση των κανόνων αµειψισποράς και αγρανάπαυσης (Κανόνες 7 και 8) γίνεται υποχρεωτική από το 2024. Αναλυτικότερα τα καλλιεργητικά πρότυπα που θα πρέπει να τηρούν οι αγρότες για την καταβολή όλων των άµεσων ενισχύσεων την περίοδο 2023-2027 είναι:

1) «∆ιατήρηση των µόνιµων βοσκοτόπων»: Η αναλογία εκτάσεων βοσκοτόπων προς γεωργικές εκτάσεις δεν πρέπει να µειωθεί περισσότερο από 5% σε εθνικό επίπεδο του 2018.

2) «Προστασία των υγροτόπων και των τυρφώνων»: Στους παρόχθιους αγρούς των υγροτόπων διατηρείται ακαλλιέργητο περιθώριο πλάτους ενός (1) µέτρου, και το οποίο περιλαµβάνεται στην υποχρέωση της δηµιουργίας ζωνών ανάσχεσης πλάτους τριών (3) µέτρων χωρίς χρήση λιπασµάτων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

3) «Απαγόρευση της καύσης υπολειµµάτων καλλιεργειών, εκτός αν γίνεται για λόγους φυτοπροστασίας»: Απαγορεύεται η καύση υπολειµµάτων καλλιεργειών (καλαµιά, κ.ά.). Ανάλογα µε τις τοπικές συνθήκες, επιλέγεται µια ή περισσότερες από τις παρακάτω πρακτικές σχετικά µε τα υπολείµµατα των αρόσιµων καλλιεργειών: i. ενσωµάτωση στο έδαφος ii. βόσκηση iii. διατήρηση ή κοπή των υπολειµµάτων και παραµονή τους στο χωράφι ώστε να επιτυγχάνεται η κάλυψη του εδάφους µε τα υπολείµµατα των καλλιεργειών κατά τη διάρκεια του χειµώνα και ενσωµάτωσή τους την επόµενη καλλιεργητική περίοδο, πριν την προετοιµασία του εδάφους για την σπορά/φύτευση της εαρινής καλλιέργειας

4) «∆ηµιουργία ζωνών ανάσχεσης κατά µήκος υδατορεµάτων»:

α. Οι γεωργοί απαγορεύεται να εφαρµόζουν λιπάσµατα, οργανικά και ανόργανα, καθώς και φυτοπροστατευτικά προϊόντα σε µια ζώνη πέρα της όχθης υδάτινων όγκων των υγροτόπων, ποταµών, υδατορεµάτων, λιµνών, διωρύγων, τάφρων και καναλιών άρδευσης ή στράγγισης. Το ελάχιστο πλάτος αυτής της ζώνης είναι τρία (3) µέτρα.

β. Σε αγροτεµάχια µε κλίση εδάφους µεγαλύτερη του 8%, οι γεωργοί απαγορεύεται να εφαρµόζουν λιπάσµατα σε µια ζώνη ελάχιστου πλάτους έξι (6) µέτρων κατά µήκος των παραπάνω επιφανειακών υδάτινων σωµάτων.

5) «∆ιαχείριση της κατεργασίας του εδάφους», οι γεωργοί, ανάλογα µε την κατάσταση των αγροτεµαχίων, υποχρεούνται να εφαρµόζουν κατά περίπτωση τα ακόλουθα:

α. Σε αγροτεµάχια αρόσιµων καλλιεργειών µε κλίση πάνω από 6% και έως 12% να οργώνουν τα αγροτεµάχια κατά τις ισοϋψείς ή διαγώνια.

β. Σε αγροτεµάχια αρόσιµων καλλιεργειών µε κλίση πάνω από 12% να αφήνουν κάθετα στην κλίση ακαλλιέργητες ζώνες ανάσχεσης πλάτους 5 µέτρων σε απόσταση 40 µέτρων µεταξύ τους. γ. Σε αγροτεµάχια αρόσιµων καλλιεργειών µε κλίση µεγαλύτερη του 15% απαγορεύεται η άροση από τη 01/11 εκάστου έτους έως και τις 15/03 του επόµενου έτους.

δ. Η άρδευση δεν επιτρέπεται να γίνεται µε τη µέθοδο της κατάκλυσης.

ε. Να µην καταστρέφουν τις ξερολιθιές, τα αναχώµατα και τα φυσικά πρανή στα όρια των αγροτεµαχίων.

Τα αγροτεµάχια µε αναβαθµίδες εξαιρούνται από την εφαρµογή του προτύπου.

6) «Ελάχιστη κάλυψη του εδάφους». Οι γεωργοί υποχρεούνται να εφαρµόζουν κατά περίπτωση τα ακόλουθα:

α. Στα αγροτεµάχια µε αρόσιµες καλλιέργειες να υπάρχει φυτική κάλυψη κατ’ ελάχιστο την περίοδο από τις 15/11 εκάστους έτους έως και τις 05/03 του επόµενου έτους. Ωστόσο, εφόσον απαιτείται να γίνει προετοιµασία του εδάφους για την επόµενη εαρινή καλλιέργεια, ο παραγωγός δύναται να διακόψει την εδαφοκάλυψη πριν τη λήξη του ως άνω διαστήµατος, λαµβανοµένου υπόψη ότι το χρονικό διάστηµα έως την εαρινή σπορά, δεν µπορεί να υπερβαίνει τις τέσσερις εβδοµάδες. Η κάλυψη του εδάφους, στην περίπτωση που δεν υπάρχει καλλιέργεια, επιτυγχάνεται µε φυτικά υπολείµµατα ή/και µε αυτοφυή βλάστηση ή/και µε την εφαρµογή άλλης πρακτικής ισοδυνάµου αποτελέσµατος.

β. Στα αγροτεµάχια µονίµων καλλιεργειών µε κλίση πάνω από 10% να υπάρχει φυτική κάλυψη κατ’ ελάχιστο την περίοδο από τις 15/11 εκάστου έτους έως και τις 05/03 του επόµενου έτους.

7) «Αµειψισπορά»: Σε εκµεταλλεύσεις µε αροτραίες άνω των 100 στρεµµάτων, οι γεωργοί υποχρεούνται να τηρούν τα ακόλουθα:

α. Να εφαρµόζουν κάθε χρόνο αµειψισπορά µε εναλλαγή καλλιεργειών από διαφορετικά βοτανικά γένη τουλάχιστον στο 1/3 της αρόσιµης έκτασης της εκµετάλλευσης, ώστε εντός τριών καλλιεργητικών περιόδων κάθε αγροτεµάχιο µε αροτραία καλλιέργεια να έχει καλλιεργηθεί µε τουλάχιστον δύο κύριες καλλιέργειες διαφορετικών βοτανικών γενών. Από την παραπάνω υποχρέωση εξαιρούνται οι πολυετείς καλλιέργειες, τα αγρωστώδη και άλλα ποώδη κτηνοτροφικά φυτά καθώς και η γη υπό αγρανάπαυση.

β. Εναλλακτικά, στις περιπτώσεις που σε κάποιο αγροτεµάχιο ανελλιπώς για τρία χρόνια, µετά τη συγκοµιδή της κυρίας καλλιέργειας, σπέρνεται ενδιάµεση ως δευτερεύουσα καλλιέργεια, µε γένος διαφορετικό από την κύρια, καλύπτοντας το χρονικό διάστηµα έως την επόµενη σπορά της κυρίας καλλιέργειας και κατ’ ελάχιστο από τις 15/11 εκάστου έτους έως και τις 05/03 του επόµενου έτους, το χρονικό περιθώριο αλλαγής της κύριας καλλιέργειας στο αγροτεµάχιο που προβλέπεται στο σηµείο α) ανωτέρω επεκτείνεται από 3 σε 4 χρόνια. Εφόσον απαιτείται να γίνει προετοιµασία του εδάφους για την επόµενη εαρινή καλλιέργεια, ο παραγωγός δύναται να διακόψει την ενδιάµεση καλλιέργεια πριν τη λήξη του ως άνω διαστήµατος δηλαδή πριν τις 05/03, λαµβανοµένου υπόψη ότι το χρονικό διάστηµα έως την εαρινή σπορά, δεν µπορεί να υπερβαίνει τις τέσσερις (4) εβδοµάδες.

γ. Η υποχρέωση αµειψισποράς συνδέεται µε το αγροτεµάχιο, ακόµα και αν αυτό δηλώνεται στην ΕΑΕ διαφορετικών δικαιούχων από έτος σε έτος.

Από την υποχρέωση της παρ. 4 εξαιρούνται: α. Ορυζώνες. β. Οι εκµεταλλεύσεις στις οποίες ποσοστό µεγαλύτερο του 75% της αρόσιµης γης τους: – χρησιµοποιείται για την παραγωγή αγρωστωδών ή λοιπών ποωδών κτηνοτροφικών φυτών – καλλιεργείται µε ψυχανθή – χρησιµοποιείται ως γη υπό αγρανάπαυση – αποτελεί συνδυασµό των ανωτέρω χρήσεων. γ. Οι εκµεταλλεύσεις στις οποίες ποσοστό µεγαλύτερο του 75% της επιλέξιµης γεωργικής έκτασης: – αποτελεί µόνιµο βοσκότοπο. δ. Οι εκτάσεις των αγροτεµαχίων που έχουν πιστοποιηθεί ως βιολογικές.

Για το έτος υποβολής αιτήσεων ΟΣ∆Ε 2023 οι δικαιούχοι δύνανται να µην εφαρµόσουν την υποχρέωση της αµειψισποράς.

Υποχρεωτική συµµετοχή σε πρόγραµµα κενών φιάλων φυτοπροστασίας

Στην υπουργική απόφαση για την αιρεσιµότητα περιλαµβάνονται επίσης και άλλες υποχρεώσεις πέρα από τις καλλιεργητικές, και αφορούν τη διαχείριση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, την παραγωγή γάλακτος κ.α. Ειδικότερα όσον αφορά την φυτοπροστασία η απόφαση αναφέρει πως οι παραγωγοί θα είναι πλέον υποχρεωµένοι να συµµετέχουν σε πρόγραµµα συλλογής κενών πλαστικών φιαλών φυτοπροστατευτικών προϊόντων για σκοπούς ανάκτησης ενέργειας ή ανακύκλωσης, όπου αυτό είναι εφικτό.

Από το 2024  η υποχρεώση για μη παραγωγικά τμήματα

Στο πρότυπο 8 «Μη παραγωγικές εκτάσεις» από το 2024 και μετά οι γεωργοί με αρόσιμη γη άνω των 10 εκταρίων, θα πρέπει να αφιερώνουν:

α. Τουλάχιστον το 4% της αρόσιμης γης σε επίπεδο εκμετάλλευσης σε μη παραγωγικές εκτάσεις.

β. Όταν ο γεωργός δεσμεύεται να αφιερώσει τουλάχιστον το 7 % της αρόσιμης γης που διαθέτει σε μη παραγωγικές εκτάσεις με βάση eco-scheme, το ποσοστό που πρέπει να αποδοθεί στη συμμόρφωση με το παρόν πρότυπο είναι 3%.

γ. Τουλάχιστον το 7 % της αρόσιμης γης σε επίπεδο γεωργικής εκμετάλλευσης διατίθεται σε μη παραγωγικές εκτάσεις και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της γης υπό αγρανάπαυση, εμβόλιμων καλλιεργειών (σινάπι, φαγόπυρο, κριθάρι, ελαιοκράμβη, σίκαλη, βρώμη, λόλιουμ μονοετές) και των καλλιεργειών που δεσμεύουν άζωτο (ψυχανθή), που καλλιεργούνται χωρίς τη χρήση φυτοπροστατευτικών προϊόντων, εκ των οποίων το 3 % είναι μη παραγωγικές εκτάσεις και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της γης υπό αγρανάπαυση. Για τις εμβόλιμες καλλιέργειες χρησιμοποιείται ο συντελεστής στάθμισης 0,3.

δ. Από την υποχρέωση εξαιρούνται οι εκμεταλλεύσεις:
i. Όταν ποσοστό μεγαλύτερο του 75% της αρόσιμης γης χρησιμοποιείται για την παραγωγή αγρωστωδών ή λοιπών ποωδών κτηνοτροφικών φυτών, ως γη υπό αγρανάπαυση, καλλιεργείται με καλλιέργειες ψυχανθών ή υπόκειται σε συνδυασμό των χρήσεων αυτών. ii. Όταν ποσοστό μεγαλύτερο του 75 % της επιλέξιμης γεωργικής έκτασης αποτελεί μόνιμο βοσκότοπο.

Εκτακτη ΕΙΔΗΣΗ LIVE για ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ- ΑΓΡΟΤΕΣ 2023!!! Το ΦΕΚ προειδοποιεί !! Σε 9 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΑΜΕΑ! – Αντίστροφη μέτρηση για τις συντάξεις!

Για τη μείωση του συνωστισμού, την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του e-ΕΦΚΑ, καθώς και την έγκαιρη διανομή των συντάξεων του ΟΓΑ(oga.gr) μέσω ΕΛΤΑ, οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2023 του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) θα καταβληθούν τμηματικά.

  • Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το  ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Ιουλίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 28 και 29 Ιουνίου
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 28 και 29 Ιουνίου
  • Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το  ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023
  • Η ΔΕΗ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ εξέλιξη!!!!! Ο ΕΦΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ τα δεδομένα στις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και φέρνει αυξήσεις σε 300.000 κόσμο! ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Έκτακτα ΝΕΑ LIVE!! Βγήκε η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ- ΟΠΕΚΕΠΕ, Σε 14 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, OGA, ΑΜΕΑ!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Μητσοτάκης : Κανένα κόμμα δεν μπορεί να καπηλευθεί την Ορθοδοξία -Η πίστη ενώνει, δεν διχάζει

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: «My way ή no way»- Τι όνειρα βλέπει, το tiktok και μια συμβουλή

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άσκησα τα καθήκοντά μου με διαφάνεια και ευσυνειδησία

20/06/2025 | 12:00
HOT NEWS

Αποκλειστικό – ΟΠΕΚΕΠΕ: 390 εκατ. σε αγρότες και κτηνοτρόφους μέχρι 10 Σεπτεμβρίου – Οργή στον κτηνοτροφικό κόσμο για τις καθυστερήσεις

20/06/2025 | 09:02
HOT NEWS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:Αναδρομικά Απόστρατων 2025: Ποιοι θα λάβουν έως 3.420€, σε πόσες δόσεις- Οι συντάξεις ανά ταμείο 

19/06/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΑΛΩΝΙΑ 2025:  Σκληρό σιτάρι ΤΙΜΕΣ : Ρεκόρ αποδόσεων, κατάρρευση τιμών – Τι πληρώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ έως 30 Ιουλίου 2025

19/06/2025 | 09:02 - Ενημέρωση 20/06/2025 | 11:39
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2025: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και τι να προσέχουν 2.476.000 συνταξιούχοι – Ώρες, ημερομηνίες και παγίδες στους λογαριασμούς 

18/06/2025 | 17:02
HOT NEWS

25.000 λάθος συντάξεις – Κραυγή αγωνίας από συνταξιούχους: Χάθηκαν έως 2.700€ ανά δικαιούχο!

18/06/2025 | 13:02
HOT NEWS

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Ιουνίου – Ποιοι επαγγελματίες δεν θα χτίσουν σύνταξη άνω των 800 ευρώ

17/06/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025: Ποιοι χάνουν έως 3.750€ – Οι 124.000 αποκλεισμένοι από ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – Τι θα πάρουν οι απόστρατοι σε 3 δόσεις

17/06/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης: «My way ή no way»- Τι όνειρα βλέπει, το tiktok και μια συμβουλή


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Βίντεο – Σοκ: Το Ιράν χτύπησε εγκαταστάσεις της Microsoft στο Ισραήλ –Ξένοι αναλυτές ανοίγουν τα χαρτιά τους 

    751 shares
    Share 300 Tweet 188
  • Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ στο Χοκάιντο – Παγκόσμια επαγρύπνηση για νέο φαινόμενο “σεισμικής έξαρσης”

    1080 shares
    Share 432 Tweet 270
  • Έκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν μεταδίδει το Bloomberg -Ραγδαίες εξελίξεις και συναγερμός στην Ε.Ε

    1157 shares
    Share 463 Tweet 289
  • Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Ζάκυνθο

    419 shares
    Share 168 Tweet 105
  • Επιδόματα 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 960 ευρώ-Τι να προσέξετε σε αιτήσεις, κάρτες και πληρωμές για να μην τα χάσετε

    433 shares
    Share 173 Tweet 108
  • Σοκ στον κόσμο του μπάσκετ: Ο Βλάντε Ντίβατς τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο – Νοσηλεύεται με τεχνητό ισχίο στο Μαυροβούνιο

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2025: Πότε μπαίνουν τα χρήματα και τι να προσέχουν 2.476.000 συνταξιούχοι – Ώρες, ημερομηνίες και παγίδες στους λογαριασμούς 

    955 shares
    Share 382 Tweet 239
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch