Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έκτακτο ΑΓΡΟΤΕΣ!! Ρύθμιση χρεών και ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ και μετακίνηση χωραφιών!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE!!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!

Newsroom από Newsroom
21/02/2023 19:20 - Ενημέρωση 22/02/2023 13:31
Ενημερώθηκε: 22/02/2023 13:31:11
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
408
SHARES
868
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έκτακτο ΑΓΡΟΤΕΣ!! Ρύθμιση χρεών και ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) και μετακίνηση χωραφιών!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE!!!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Πέρα από το ενδεχόμενο η παρέμβαση αυτή να τακτοποιήσει και οφειλές αγροτών προς ΤΟΕΒ, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, για ένα ενδεχόμενο άνοιγμα της βεντάλιας των ρυθμίσεων και προς τους δήμους, η διατύπωση του νόμου θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο των μεταβιβάσεων σε αγροτεμάχια, σε ένα πεδίο στο οποίο επισημαίνεται από συνομιλητές της Agrenda, αποθαρρυντική συμφόρηση.

Έκτακτη είδηση ΕΛΓΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !! Απόκριες με τα λεφτά στη τσέπη για τους ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΦΚΑ!!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα προκειμένου να υποβληθούν αιτήσεις τόσο για τη νέα ρύθμιση των 36-72 δόσεων, όπου χιλιάδες οφειλέτες θα μπορέσουν να εντάξουν τα χρέη που δημιούργησαν από τον Νοέμβριο του 2021 έως και τον Φεβρουάριο του 2023 όσο και για την επανένταξη στις ρυθμίσεις των 120 δόσεων και της πανδημίας (36-72 δόσεων) των 200.000 οφειλετών που τις έχουν χάσει.

Ως γνωστόν, οι οφειλέτες του ΕΦΚΑ και του ΟΓΑ δεν διαθέτουν ασφαλιστική ενημερώτηση, κάτι που μπλοκάρει τυχόν μεταβιβάσεις ακινήτων, οι οποίες με τη σειρά τους θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν και μέρος των οφειλών. Αυτό που ίσχυσε σε προηγούμενες ευκαιρίες ρύθμισης χρεών, όπως ήταν οι 120 δόσεις, ήταν ένα καθεστώς «μερικής» ή «υπό προϋποθέσεις» ενημερότητας. Συγκεκριμένα, οι οφειλέτες στη ρύθμιση, μπορούν να υποβάλουν φάκελο για διάφορα επενδυτικά προγράμματα (Σχέδια Βελτίωσης) ή να καταθέσουν αίτημα δανεισμού, ωστόσο δεν επιτρέπεται εδώ η μεταβίβαση.

Πρόσφατα ο ΕΦΚΑ, προχώρησε στην έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου, μέσω της οποίας εξασφαλίζει ασφαλιστική ικανότητα κατ’ εξαίρεση για το επόμενο τρίμηνο, ενώ περιγράφει μια διαδικασία εξασφάλισης ασφαλιστικής ικανότητας για ένα χρόνο, με διευκολύνσεις. Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να δρομολογηθεί και για τις υποθέσεις αγροτών με οφειλές που όμως θέλουν να δρομολογήσουν μεταβιβάσεις αγροτεμαχίων ή διαφορετικά, θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει το ζήτημα με μια πρόβλεψη αντίστοιχη με αυτήν που ισχύει για την συμμετοχή των αγροτών σε προγράμματα (υπό προϋποθέσεις ενημερότητα).

Σημειώνεται ότι η έκτακτη ρύθμιση των 36 ή 72 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο και τα ταμεία που θα ενεργοποιηθεί στις αρχές Απριλίου αφορά όσους δεν είχαν ληξιπρόθεσμες ή αρρύθμιστες οφειλές μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2021. Η ελάχιστη μηνιαία δόση είναι 30 ευρώ, ενώ το ετήσιο επιτόκιο για όσους επιλέξουν τις 36 μηνιαίες δόσεις ανέρχεται σε 4,37% και ανεβαίνει στο 5,87% για όσους επιλέξουν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους σε 37–72 μηνιαίες  δόσεις.

Ασφαλιστική ικανότητα ως τον Μάιο του 2023 για αγρότες με οφειλές

Σε περίπτωση που οι αγρότες καταβάλλουν εντός του 2023, αναδρομικά για το έτος 2022, ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια εισφορά για παροχές σε είδος και σε χρήμα που προβλέπεται στις παρ. 2 και 3 του άρθρου 41 του ν. 4387/2016, σύμφωνα με την ασφαλιστική κατηγορία την οποία είχαν επιλέξει για το έτος 2022, θα μπορούν να παρατείνουν την ασφαλιστική τους ικανότητα για ένα χρόνο. Αυτό προβλέπει σχετική εγκύκλιο του ΕΦΚΑ, η οποία επιπλέον ορίζει:

  1. Στους ασφαλισμένους του πρώην Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) και τα μέλη της οικογένειάς τους, οι οποίοι έχουν οφειλές από ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές εισφορές, εφόσον εκδοθεί απόφαση από τις επιτροπές της παρ. 6 του άρθρου 14 του ν. 2458/1997, χορηγείται ασφαλιστική ικανότητα για όσο χρονικό διάστημα ορίζεται από την απόφαση αυτή.
  2. Οι μη μισθωτοί ασφαλισμένοι του e-Ε.Φ.Κ.Α., ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενοι και αγρότες, λαμβάνουν κατ’ εξαίρεση ασφαλιστική ικανότητα από 1ης.3.2023 έως 31.5.2023, ανεξαρτήτως οφειλών τους και πλήρωσης προϋποθέσεων εκ μέρους τους. Η ασφαλιστική ικανότητα των ασφαλισμένων του προηγούμενου εδαφίου παρατείνεται μέχρι τις 29.2.2024, εφόσον έχουν καταβάλλει εντός του 2022 ή καταβάλλουν εντός του 2023, αναδρομικά για το έτος 2022, ποσό που αντιστοιχεί στην ετήσια εισφορά για παροχές σε είδος και σε χρήμα που προβλέπεται στις παρ. 2 και 3 του άρθρου 41 του ν. 4387/2016, σύμφωνα με την ασφαλιστική κατηγορία την οποία είχαν επιλέξει για το έτος 2022.

Έκτακτο ΑΓΡΟΤΕΣ!! Ρύθμιση χρεών και ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ και μετακίνηση χωραφιών!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ LIVE!!!

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία πληρωμής των συντάξεων με τις «διπλές» αυξήσεις σε 1,7 εκατ. συνταξιούχους.

Πιο αναλυτικά:

  • Από σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου καταβλήθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς:  ΟΑΕΕ (oaee.gr), ΟΓΑ (oga.gr), ΝΑΤ (nat.gr), ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Από αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς:  ΙΚΑ (ika.gr), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Από μεθαύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα ξεκινήσουν να καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ (ika.gr), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ: Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα την Καθαρά Δευτέρα

ΥΠΑΑΤ: Στη Διαύγεια τα προσωρινά αποτελέσματα των Γεωργικών Συμβούλων σε Πέντε Περιφέρειες

 

 

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙαγρότεςΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ONLINEΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 2023ΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

«Θα σκάσει μπόμπα στον ΟΠΕΚΕΠΕ»: OLAF, Transparency και Ε.Ε. ζητούν ποινικές διώξεις – ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ καλούν σε εκλογές

29/06/2025 | 13:00
Featured

Γιάννης Λοβέρδος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Oι περισσότεροι παραιτηθέντες δεν έχουν άμεσα πολιτική εμπλοκή»

29/06/2025 | 08:00
Featured

Τι οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επιλογή Πλεύρη και υφυπουργών – Ολο το παρασκήνιο των αλλαγών

28/06/2025 | 21:31
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το πρόστιμο των 415 εκατ. ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιος το πληρώνει τελικά;

28/06/2025 | 13:26
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γεωργιάδης: «Στους 5.000 ελέγχους βρήκαμε σε μια αλυσίδα, 23 παραβάσεις – Αυτό δεν είναι γενικευμένη αισχροκέρδεια»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θρήνος στη Χαλκηδόνα: Πατέρας και 13χρονος νεκροί σε σφοδρή σύγκρουση με φορτηγό – Τραυματίες η μητέρα και το μικρότερο παιδί

    963 shares
    Share 385 Tweet 241
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    895 shares
    Share 358 Tweet 224
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

    624 shares
    Share 250 Tweet 156
  • Τραμπ: Θα ενημερώσω σύντομα με επιστολή τους εμπορικούς εταίρους για τους δασμούς τους – «Δεν θα είναι ευχαριστημένοι»

    371 shares
    Share 148 Tweet 93
  • ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! Έξτρα λεφτά αν έχετε τόση σύνταξη – Ποιοι χάνουν τα αναδρομικά, τι πρέπει να κάνουν τώρα και ποιοι βγαίνουν στα 60

    1031 shares
    Share 412 Tweet 258
  • Το πρόστιμο των 415 εκατ. ευρώ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Ποιος το πληρώνει τελικά;

    283 shares
    Share 113 Tweet 71
  • Ο Άγιος Παΐσιος εξηγεί τι αισθάνεται κάποιος όταν πεθαίνει!!!

    5704 shares
    Share 2282 Tweet 1426
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch