Σάββατο, 11 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Έκτακτο !!! ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΕ 70.000 παραγωγούς – Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ!!

Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Newsroom από Newsroom
17/01/2023 10:34
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
244
SHARES
520
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έκτακτο !!! ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΕ 70.000 παραγωγούς – Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ (www.oga.gr), ΝΑΤ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr)!! – Τι ανακοινώθηκε!

NEWS: Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης για φωτοβολταϊκά σε αγροτικά αντλιοστάσια ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας στο πλαίσιο περιοδείας του σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, το νέο πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα σε αγρότες να εγκαταστήσουν τα δικά τους φωτοβολταϊκά έως 10kV, μειώνοντας σημαντικά το κόστος ενέργειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Στο πλαίσιο περιοδείας σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς είχαν σειρά επαφών και συσκέψεων με παραγωγικούς φορείς, ενώ συναντήθηκαν και συνομίλησαν με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα. Ο κ. Σκρέκας παρουσίασε στους παραγωγικούς φορείς το συνεκτικό σχέδιο της Κυβέρνησης για τη θωράκιση των καταναλωτών, των επιχειρήσεων και των αγροτών απέναντι στο αυξημένο ενεργειακό κόστος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα επαγγελματικά επιμελητήρια, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναδρομική επιδότηση σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος εμπορικών καταναλωτών με παροχή ισχύος έως 35 kVA, αρτοποιείων καθώς και αγροτών, ύψους 85 εκατ. ευρώ, για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Έκτακτο SOS !!! Οι 5 ΧΡΥΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ- ΕΠΙΤΑΓΕΣ 2023 στο vouchers.gov.gr

Τέλος, ο κ. Σκρέκας επισήμανε ότι η κυβέρνηση επιταχύνει τον πράσινο μετασχηματισμό της οικονομίας, ως τη μοναδική αξιόπιστη λύση για τη μείωση του κόστους ενέργειας για τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι, άμεσα, θα κατατεθεί ένα νέο νομοσχέδιο για την περαιτέρω προώθηση της αυτοπαραγωγής, με ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για την επίσκεψη Σκρέκα σε Ανατολική Μακεδονία-Θράκη
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, πραγματοποίησε σειρά επαφών και συσκέψεων με παραγωγικούς φορείς στην Κομοτηνή.

Ο κ. Σκρέκας, μαζί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης ενώ στη συνέχεια ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, συμμετείχε μαζί με τον Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθάναση, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννη Τσακίρη, τον Υφυπουργό Οικονομικών – Αρμόδιο για θέματα φορολογικής πολιτικής, Απόστολο Βεζυρόπουλο και τον Υφυπουργό Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, σε ευρεία σύσκεψη με τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Θράκης και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Ο κ. Σκρέκας παρουσίασε στους παραγωγικούς φορείς το συνεκτικό σχέδιο της Κυβέρνησης για τη θωράκιση των καταναλωτών, των επιχειρήσεων και των αγροτών απέναντι στο αυξημένο ενεργειακό κόστος. Όπως επισήμανε: «Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει διαθέσει περισσότερα από 8 δισ. ευρώ για την προστασία της κοινωνίας, ενώ το 70% αυτών προέρχονται από τον μηχανισμό φορολόγησης των υπερκερδών στην ηλεκτροπαραγωγή και από τα έσοδα από τις δημοπρασίες των ρύπων. Τόσο για τους αγρότες όσο και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις διατηρήσαμε τις τιμές ενέργειας σε προσιτά επίπεδα, απορροφώντας το μεγαλύτερο ποσοστό της αύξησης. Η ανάπτυξη της Ελλάδας περνάει μέσα από την ενίσχυση της περιφέρειας».

Επιπλέον, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους αγρότες, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης για φωτοβολταϊκά σε αγροτικά αντλιοστάσια. Όπως ανέφερε ο κ. Σκρέκας, το νέο πρόγραμμα θα δώσει τη δυνατότητα σε αγρότες να εγκαταστήσουν τα δικά τους φωτοβολταϊκά έως 10kV, μειώνοντας σημαντικά το κόστος ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα επαγγελματικά επιμελητήρια, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναδρομική επιδότηση σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος εμπορικών καταναλωτών με παροχή ισχύος έως 35 kVA, αρτοποιείων καθώς και αγροτών, ύψους 85 εκατ. ευρώ, για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Τέλος, ο κ. Σκρέκας επισήμανε ότι η Κυβέρνηση επιταχύνει τον πράσινο μετασχηματισμό της οικονομίας, ως τη μοναδική αξιόπιστη λύση για τη μείωση του κόστους ενέργειας για τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε ότι, άμεσα, θα κατατεθεί ένα νέο νομοσχέδιο για την περαιτέρω προώθηση της αυτοπαραγωγής, με ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων, όπου θα μπορούν να συμμετέχουν αποκλειστικά επιχειρήσεις.
Το μεσημέρι, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Σκρέκας παρουσίασε, το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Θράκης στους τομείς της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Έκτακτο !!! ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΕ 70.000 παραγωγούς – Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ!! – Ημερομηνίες πληρωμών!

Σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα ξεκινήσει από τον e-ΕΦΚΑ η πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου για τους συνταξιούχους με το «ντεπούτο» να γίνεται την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

 

Τα υπόλοιπα Ταμεία του e-ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

    • Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
    • Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
    • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
    • Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
    • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
    • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Έκτακτο ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023! ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΔΕΚΟ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ !!!

ΕΚΤΑΚΤΟ !! Έσκασε !!! Επενδύσεις , ΝΕΟ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2023 ΟΠΕΚΕΠΕ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΚΑ, ΝΑΤ

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΣΔΕΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΠΕΚΕΠΕΚωνσταντίνος ΣκρέκαςΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ONLINEΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΟΣΔΕΟΣΔΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΕΛΓΑ: «Πρώτα οι παλιοί Βιολογικοί, μετά οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ – Τι αλλάζει με τις ενισχύσεις ευλογιάς και τα φερτά του “Ντάνιελ”»

10/10/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ-Αναδρομικά έως 4.560 €, αυξήσεις 3,2% και 200.000 νέες συντάξεις – Όλες οι αλλαγές σε ΕΑΣ και πληρωμές του e-ΕΦΚΑ

10/10/2025 | 11:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ- ΕΦΑΠΑΞ 2025: Αυξήσεις έως 22.800€ και μειώσεις έως 21.000€ – Ποιοι παίρνουν τα νέα ποσά και τι ισχύει για τα αναδρομικά

09/10/2025 | 17:02
HOT NEWS

Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

09/10/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ευχάριστη ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ 2023!!! Με 42,4 ευρώ/στρέμμα το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΓΑ, EFKA


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέα επίθεση του Τραμπ στην Κίνα: «Καπέλο» 100% στους ήδη υφιστάμενους δασμούς

    267 shares
    Share 107 Tweet 67
  • Ρωσία: Ο πόλεμος περνά στις ράγες – Καταστρέφει ηλεκτρομηχανές για να παγώσει τον ανεφοδιασμό της Ουκρανίας

    255 shares
    Share 102 Tweet 64
  • Άγκυρα για το εμπάργο της Ελλάδας στην Τουρκία για το SAFE: «Ορισμένα κράτη επιδιώκουν να υλοποιήσουν μαξιμαλιστές φιλοδοξίες»

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΕΛΓΑ: «Πρώτα οι παλιοί Βιολογικοί, μετά οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ – Τι αλλάζει με τις ενισχύσεις ευλογιάς και τα φερτά του “Ντάνιελ”»

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Πάνος Καμμένος: Επιστροφή στην πολιτική μέσω της συζύγου του – Φλερτ με Τσίπρα και επίθεση σε Σαμαρά

    264 shares
    Share 106 Tweet 66
  • Γιορτή σήμερα 11 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιος Φίλιππος ο Απόστολος ένας από τους Επτά Διακόνους

    64 shares
    Share 26 Tweet 16
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για 7 προκηρύξεις και νέες προσλήψεις 20 μονίμων στη ΡΑΑΕΥ – Αναλυτικά οι λίστες και οι ημερομηνίες

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch