Παρασκευή, 4 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Έκτακτο !! ΜΠΛΟΚ ΟΣΔΕ – ΕΙΔΗΣΗ σοκ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!! ΓΙΑΤΙ Καθυστερούν…!!

Newsroom από Newsroom
06/05/2023 07:00 - Ενημέρωση 07/05/2023 16:20
Ενημερώθηκε: 07/05/2023 16:20:40
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
696
SHARES
1.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Έκτακτο !!! ΜΠΛΟΚ ΟΣΔΕ – ΕΙΔΗΣΗ σοκ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023– ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΚΑ(ika.gr), ΕΦΚΑ!! Καθυστέρηση…!!!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Την ανάγκη έκδοσης, εδώ και τώρα, ολοκληρωμένης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) για ΟΣΔΕ 2023, επισημαίνει με επιστολή της η Ένωση Αγροτών Συνεταιρισμού (ΕΑΣ) Ιεράπετρας «η Ένωση», της Κρήτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο και τον Παϊσιάδη Σταύρο, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας κ. Νίκος Δασκαλάκης, «ο διαγωνισμός του ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) για αναζήτηση εργολάβου (προϋπολογισμού 19,84 εκατ. ευρώ) ακυρώθηκε. Και να βρεθεί όμως εργολάβος να αναλάβει το έργο δεν μπορεί να τρέξει το ΟΣΔΕ χωρίς τον Οδικό Χάρτη που δεν τον έχει κάνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Επίσης στη νέα ΚΑΠ είναι υποχρεωτικό να πραγματοποιηθούν έλεγχοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ με παρακολούθηση (monitoring) στο πλαίσιο της Βασικής Ενίσχυσης και των Ορεινών, Μειονεκτικών Περιοχών, που έχουμε στην περιοχή μας. Το monitoring όμως δεν κατάφερε να λειτουργήσει πιλοτικά και έκανε πολλά λάθη. Το ΥπΑΑΤ υποστηρίζει ότι φέτος δεν θα έχει καταληκτική ημερομηνία η κατάθεση δήλωσης ΟΣΔΕ. Όμως αν φτάσουμε Οκτώβριο πως θα γίνουν οι πληρωμές προκαταβολής του τσεκ χωρίς να υπάρξει ένα σωστό ΟΣΔΕ. Οι αγρότες φοβούνται ότι θα χάσουν τα χρήματά τους.

Σχεδόν μισός χρόνος έχει περάσει από την έναρξη της πρώτης χρονιάς εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και όλοι, αγρότες και υπεύθυνοι στο ΥΠΑΑΤ ακόμη «ψάχνονται» τι πρέπει να δηλωθεί και τι όχι στον ΟΣΔΕ. Αλλά πρώτα για να γίνει αυτό, θα πρέπει η πλατφόρμα να… ανοίξει για να υποδεχθεί τις δηλώσεις ΟΣΔΕ, όταν σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα Κράτη – Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης η διαδικασία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η εφαρμογή της Νέας ΚΑΠ 2023-27 από 1/1/2023 περιέχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την εφαρμοζόμενη τα προηγούμενα χρόνια και αυτό δημιουργεί ανησυχία ανάμεσα στους συνεταιρισμούς και σε όλους τους παραγωγούς. Η νέα εφαρμογή είναι πολυπλοκότερη και δημιουργεί ανασφάλεια για την μη καλή αξιοποίηση των πόρων που διατίθενται για τους παραγωγούς. Μια από τις κρίσιμες εκκρεμότητες αποτελεί και η έκδοση της εφαρμοστικής απόφασης, ώστε να γνωρίζουν οι παραγωγοί τις δυνατότητές τους και τις υποχρεώσεις τους επακριβώς, ώστε να προγραμματίσουν και τι θα συμπεριλάβουν στις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023 που πρέπει να αρχίσουν να υποβάλλονται άμεσα για να μην έχουν απώλεια ενισχύσεων.

Αυτή την στιγμή δεν έχει εκδοθεί επίσημα κανένα σχέδιο. Ήδη έχουν εντοπισθεί θέματα με διαφορές ερμηνείας μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών σας, όσον αφορά τον βασικό κανονισμό 2115/2022 και το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο. Ένα τέτοιο θέμα αφορά τον πιθανό αποκλεισμό νέων αγροτών και δικαιούχων σχεδίων βελτίωσης από την μη σωστή επιλογή οικολογικού σχήματος.

Αντίθετα έγινε γνωστό ότι αντί της απλοποίησης με την προώθηση έκδοσης μίας εφαρμοστικής απόφασης όπως ίσχυσε την περίοδο 2014-2022 θα εκδοθούν περισσότερες της μια εφαρμοστικές αποφάσεις, με βάση τις αρμοδιότητες των διαφόρων υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ και όχι την ανάγκη των συνεταιρισμών και αγροτών για απλοποίηση.

Εάν ληφθεί υπόψη ότι οι αρμοδιότητες αυτές αργότερα μπορεί να αλλάξουν γίνεται κατανοητό ότι οι πολλές αποφάσεις εφαρμογής με το ξεκίνημα δεν είναι καθόλου λειτουργική επιλογή. Για να αποφευχθούν προβλήματα και να μην αυξηθεί και άλλο η πολυπλοκότητα από αχρείαστο κατακερματισμό αποφάσεων. Θα πρέπει να εκδοθεί μια απόφαση εφαρμογής που θα διασφαλίζει την κατά το δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση για τους αγρότες το 2023. Καμία αίτηση δεν είναι δυνατό να υποβληθεί καθώς η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται ούτε στοιχειωδώς στις απαιτήσεις ενός πληροφοριακού συστήματος συλλογής και επεξεργασίας των δηλώσεων των παραγωγών».

Έκτακτο !!! ΜΠΛΟΚ ΟΣΔΕ – ΕΙΔΗΣΗ σοκ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!! Καθυστέρηση…!!!-Αναλυτικά, το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Σε επικίνδυνη φάση εισέρχεται η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ, καθώς έχει μπει ο Μάιος και οι αρμόδιες εθνικές αρχές αδυνατούν να διαμορφώσουν ένα σαφές και αξιόπιστο θεσμικό πλαίσιο για την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, κάτι που αποτελεί προαπαιτούμενο και για τις Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης 2023 των αγροτών.

Την άνευ προηγουμένου καθυστέρηση στην εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στη χώρα, γεγονός που μας καθιστά μοναδική περίπτωση στην ΕΕ, με σημαντικό αντίκτυπο στον προγραμματισμό και την οικονομική βιωσιμότητα των Ελλήνων αγροτών. Το έλλειμμα διαβούλευσης αρχικά και ενημέρωσης στη συνέχεια, αλλά και οι μεγάλες καθυστερήσεις στην εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδίου της ΚΑΠ με τη μορφή εφαρμοστικών εγκυκλίων, έχουν οδηγήσει τους αγρότες σε οριακό σημείο σε σχέση με τη βιωσιμότητά τους, σε ένα ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον όπου τα κόστη παραγωγής έχουν εκτοξευθεί. Μάλιστα, η καθυστέρηση του κρατικού μηχανισμού έχει αντίκτυπο στην έναρξη του «πολύπαθου» έργου του ΟΣΔΕ, γεγονός το οποίο, μετά από το χαοτικό και ολέθριο έτος δηλώσεων 2022, προκαλεί τεράστια ανασφάλεια τόσο στους παραγωγούς όσο και στους αγροτικούς συνεταιρισμούς που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της συλλογής των δηλώσεων.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν αρμόδια διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής, Τεκμηρίωσης και Διεθνών Σχέσεων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να έχει καταλήξει σε δύο σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (εφαρμοστικές της νέας ΚΑΠ) οι οποίες ανοίγουν μεν σε κάποιο βαθμό το δρόμο στη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική δεν εξασφαλίζουν ωστόσο την ολοκλήρωση υποβολής των δηλώσεων. Κι αυτό γιατί, από τις αποφάσεις λείπουν οι απαραίτητες αποσαφηνίσεις, τουλάχιστον σε τρία κεφάλαια  της νέας ΚΑΠ και συγκεκριμένα στα πεδία που αναφέρονται στην αιρεσιμότητα, στα eco schemes και στις συνδεδεμένες ενισχύσεις.

Στις δύο ΚΥΑ που έχουν συνταχθεί μετά κόπων και βασάνων, χωρίς ωστόσο να πάρουν τις υπουργικές αποφάσεις, αντιμετωπίζονται τα ακόλουθα θέματα:

Α) «Καθορισμός οριζοντίων θεμάτων για την εφαρμογή των παρεμβάσεων άμεσων ενισχύσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καν. (ΕΕ) 2021/2115 και το Στρατηγικό Σχέδιο της Ελλάδας για την ΚΑΠ 2023-2027»

Β) «Καθορισμός λεπτομερειών για την εφαρμογή της βασικής εισοδηματικής στήριξης, της συμπληρωματικής αναδιανεμητικής εισοδηματικής στήριξης και της συμπληρωματικής εισοδηματικής στήριξης για γεωργούς νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καν. (ΕΕ) 2021/2115 και το Στρατηγικό Σχέδιο της Ελλάδας για την ΚΑΠ 2023-2027»

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν να εκδηλώνονται σοβαρές διαφωνίες επί του θέματος, αρχικά ανάμεσα στην αρμόδια διεύθυνση του υπουργείου η οποία συνέταξε τα εν λόγω σχέδια αποφάσεων και στον ΟΠΕΚΕΠΕ, δηλαδή τον Οργανισμό που είναι επιφορτισμένος με την διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων.

Από ότι φαίνεται η Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής επιλέγει τη σταδιακή αποσαφήνιση του αφαρμοστικού πλαισίου της νέας ΚΑΠ, ενώ οι ιθύνοντες του ΟΠΕΚΕΠΕ προκρίνουν το άμεσο ξεκαθάρισμα όλων των κρίσιμων κεφαλαίων, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ των αγροτών και εν συνεχεία να προχωρήσει η όσο γίνεται καλύτερη επεξεργασία και διασταύρωση αυτών της στοιχείων, με γνώμονα μια πετυχημένη και δίκαιη πληρωμή των κοινοτικών ενισχύσεων σε όλα τα καθεστώτα.

Με τους υπηρεσιακούς του ΟΠΕΚΕΠΕ φαίνεται να συντάσσονται τόσο οι μελετητές – διαχειριστές των Κέντρων Υποδοχής Δηλώσεων που θα κληθούν το επόμενο διάστημα να φέρουν εις πέρας το συγκεκριμένο έργο, όσο και οι Συνεταιριστικές Οργανώσεις που παρακολουθούν στενά το θέμα και έχουν σαφή εικόνα της όλης απαράδεκτης κατάστασης.

Επιβάλλεται άμεσα/τώρα/χθες να αμβλυνθούν οι διαφορές μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και Υπουργείου και να εκδοθεί μια ολοκληρωμένη Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία θα καλύπτει όλα τα κεφάλαια και θα ανοίγει το δρόμο για αξιόπιστες Δηλώσεις ΟΣΔΕ και δίκαιη και αποτελεσματική διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων».

Έκτακτο !!! ΜΠΛΟΚ ΟΣΔΕ – ΕΙΔΗΣΗ σοκ για τους ΑΓΡΟΤΕΣ 2023- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΚΑ, ΕΦΚΑ!! Καθυστέρηση…!!!

Από την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 αναμένεται να αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Ιουνίου 2023 ο e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 θα καταβάλουν τις συντάξεις Ιουνίου 2023 ο ΟΑΕΕ(oaee.gr), η ΔΕΗ ,ο ΟΓΑ(oga.gr ,το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών), το ΝΑΤ(nat.gr), το ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και το ΕΤΑΤ.

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 θα πληρωθούν οι συντάξεις των ασφαλισμένων του ΙΚΑ(ika.gr) των οποίων ο ΑΜΚΑ τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9 και των ασφαλισμένων του Δημοσίου των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την επομένη Τρίτη 30 Μαΐου 2023 θα πληρώσει το ΙΚΑ(ika.gr) τις συντάξεις Ιουνίου στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8 αλλά και το Δημόσιο στους ασφαλισμένους των οποίων ο ΑΜΚΑ λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Σημείωση: Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλουν τις συντάξεις Ιουνίου 2023 όπως το Δημόσιο. Το ίδιο ισχύει και για τις προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Ιουνίου 2023 .

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 θα πληρώσει ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Δυσάρεστη ΕΙΔΗΣΗ για τις ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – Γιατί θα καθυστερήσει η πληρωμή ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ 2023!

Φοβερό! ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΝ ΠΑΛΙ!! Τι συνέβη με την τιμή στο ΓΑΛΑ- Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ..!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, ΟΓΑ, ΕΦΚΑ

Έκτακτο ΟΠΕΚΕΠΕ – ΑΓΡΟΤΕΣ 2023! Έγινε η πληρωμη για την ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΜΚΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕΟΠΕΚΑΟΠΕΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΠΕΚΑ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΟΣΔΕΟΣΔΕΟΣΔΕ 2023ΟΣΔΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣΟΣΔΕ ΟΠΕΚΕΠΕΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 2023ΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025: Αναδρομικά έως 3.751€ για 7 Ταμεία – Ποιοι θα λάβουν αυξήσεις έως 63€ και ποιοι απαλλάσσονται από την ΕΑΣ

03/07/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΑ – ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνονται τα επιδόματα – Αιτήσεις, δικαιολογητικά, όλα τα βήματα για νέους δικαιούχους

02/07/2025 | 17:02
HOT NEWS

 Ταμεία – 3 Δόσεις – 1.200 ευρώ αναδρομικά: Ποιοι απόστρατοι πληρώνονται και ποιοι μένουν με το τίποτα- Οι συντάξεις σε αριθμούς 

01/07/2025 | 13:02
HOT NEWS

1.128 ευρώ ανά αγρότη στα Βιολογικά – Ποιοι πληρώνονται τον Ιούλιο, τι ισχύει για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ 2025

01/07/2025 | 11:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Live : Η στέψη του βασιλιά Καρόλου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ιεράπετρα: Εντολή για μαζική εκκένωση ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων και κατοικιών στα Φέρμα – Κάηκαν σπίτια

    478 shares
    Share 191 Tweet 120
  • Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε ο Ζότα της Λίβερπουλ σε τροχαίο δυστύχημα

    408 shares
    Share 163 Tweet 102
  • Ζαχάροβα: «Η Δύση δεν έχει κανέναν έλεγχο στις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία – Μπορεί να καταλήξουν εναντίον της»

    360 shares
    Share 144 Tweet 90
  • Φωτιά τώρα στη Ραφήνα – 90 πυροσβέστες και πέντε εναέρια στη μάχη, 112 εκκένωσης για τρεις περιοχές

    356 shares
    Share 142 Tweet 89
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025: Αναδρομικά έως 3.751€ για 7 Ταμεία – Ποιοι θα λάβουν αυξήσεις έως 63€ και ποιοι απαλλάσσονται από την ΕΑΣ

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Φωτιά στην Ιεράπετρα: Οι ριπές των ανέμων φτάνουν τα 9 μποφόρ – Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

    304 shares
    Share 122 Tweet 76
  • ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ 2025–2026: Αιτήσεις, επιδόματα έως 240 ευρώ, όλες οι ειδικότητες και τα ενεργά voucher – Αναλυτικός οδηγός

    280 shares
    Share 112 Tweet 70
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch