Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ live! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!! ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ, ΚΕΑ, ΟΠΕΚΑ!!

Στοιχεία-σοκ!

Newsroom από Newsroom
29/06/2023 13:24
Ενημερώθηκε: 29/06/2023 14:27:22
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
292
SHARES
622
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!! ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΙΚΑ, ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ, ΚΕΑ, ΟΠΕΚΑ (opeka.gr)!! – Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

NEWS: Οι εργαζόμενοι σε ποσοστό άνω του 60% δυσκολεύονται να βγάλουν το μήνα με το μισθό που λαμβάνουν. Ως αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι επιδιώκουν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον.

Έκτακτο ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ !! ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΠΡΙΜ ΕΩΣ 43.000 Ευρώ ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2023!!!

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από την ετήσια διεθνή έρευνα «Hopes and Fears» της PwC, που δείχνει ότι μόλις το 38% από τους 54.000 συμμετέχοντες σε αυτή, απάντησε ότι καταφέρνει να έχει εισόδημα όλο το μήνα. Το αντίστοιχο ποσοστό πριν από ένα έτος ήταν στο 47%, γεγονός που σημαίνει ότι συνεχώς αυξάνονται οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις ανάγκες τους, στη διάρκεια ενός μήνα, με το δεδομένο μισθό που εισπράττουν.

Στις 46 χώρες που διεξήχθη η έρευνα διαπιστώνεται ότι είναι τέτοιο το κόστος ζωής, που ασκεί πίεση στους εργαζόμενους, ώστε να διεκδικήσουν αύξηση μισθών ή ακόμα και να παραιτηθούν από τη δουλειά τους, προς αναζήτηση καλύτερης εργασίας, με υψηλότερες αποδοχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 26% των συμμετεχόντων θεώρησε ότι είναι πιθανό να αλλάξει δουλειά εντός των επόμενων 12 μηνών. Σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα πριν από ένα έτος, το συγκεκριμένο ποσοστό έχει αυξηθεί κατά επτά μονάδες.

Αναλύοντας περισσότερο τους εργαζόμενους που δηλώνουν πρόθυμοι να αλλάξουν εργοδότη, προκύπτει ότι το 44% θεωρούν πως έχουν εργαστεί υπερβολικά, ενώ το 38% δηλώνει ότι δεν μπορεί να καλύψει τα μηνιαία έξοδά του. Είναι χαρακτηριστικό ότι, από το σύνολο όσων δήλωσαν ότι επιθυμούν να αλλάξουν εργασία, το 47% θεώρησε ότι είναι σημαντική η δουλειά που προσφέρουν.

Το πρόβλημα του περιορισμένου εισοδήματος, διαπιστώνεται και στο στοιχείο των πολλών εργασιών που αναγκάζονται να κάνουν οι εργαζόμενοι. Το 21% των ερωτηθέντων,  παραδέχτηκε ότι απασχολείται σε πολλαπλές θέσεις, με τους περισσότερους εξ αυτών (69%) να δηλώνει ότι το κάνει γιατί χρειάζεται περισσότερο εισόδημα. Στη γενιά Ζ (γεννηθέντες από τα μέσα του ’90 έως τις αρχές του ’00), το ποσοστό όσων κάνουν περισσότερες δουλειές αυξάνεται στο 30% και φτάνει στο 38% όταν πρόκειται για εθνικές μειονότητες, δηλαδή σχεδόν διπλάσιο από το μέσο όρο.

Από το σύνολο των ερωτηθέντων, το 42% δηλώνει ότι θα επιδιώξει να ζητήσει αύξηση κατά την τρέχουσα χρονιά. Το ποσοστό αυτό είναι υψηλότερο κατά επτά μονάδες, συγκριτικά με το 35% που είχε εντοπιστεί ακριβώς πριν από ένα έτος.

Όπως είναι λογικό, η έρευνα αναδεικνύει ότι όσοι δεν καταφέρνουν να έχουν εισόδημα ικανοποιητικό ώστε να περνούν με άνεση το μήνα τους, δεν έχουν την επιθυμία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Το ποσοστό τους είναι κατά 12 μονάδες μικρότερο (50%), συγκριτικά με εκείνους που έχουν ικανοποιητικό διαθέσιμο εισόδημα σε μηνιαία βάση (62%).

Η διαφοροποίηση ανάμεσα στους οικονομικά ευκατάστατους και μη, εργαζόμενους, φαίνεται  και ως προς το σκέλος της τεχνητής νοημοσύνης. Όσοι έχουν οικονομική άνεση σε ποσοστό 24% θεωρούν ότι η συγκεκριμένη τεχνολογική εξέλιξη θα συνδράμει ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Στον αντίποδα μόλις το 19% των εργαζομένων που αντιμετωπίζουν οικονομική δυσχέρεια, συμφωνεί με αυτή την προοπτική.  Ακριβώς αντίθετη είναι η εκτίμησή τους για το εάν θα αλλάξει η φύση της εργασίας τους προς το χειρότερο. Το 13% των οικονομικά άνετων εργαζομένων,  πιστεύει κάτι τέτοιο, ποσοστό που αυξάνεται στο 18%, όταν πρόκειται για απασχολούμενους με περιορισμένες αποδοχές.

Σύμφωνα με την έρευνα της PwC, οι εργοδότες χάνουν την πρόσβαση σε πολύτιμο ταλέντο λόγω απαρχαιωμένων προσεγγίσεων πρόσληψης και ανάπτυξης των εργαζομένων τους. Περισσότεροι από το ένα τρίτο (35%) των ερωτηθέντων με εξειδικευμένες δεξιότητες συμφωνούν σε μέτριο βαθμό ή απολύτως ότι έχουν χάσει ευκαιρίες εργασίας επειδή δεν γνωρίζουν τους κατάλληλους ανθρώπους.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!! ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΠΡΩΗΝ ΤΕΒΕ, ΚΕΑ, ΟΠΕΚΑ!! – Σε εξέλιξη οι πληρωμές!

Ξεκίνησαν οι καταβολές των συντάξεων Ιουλίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Την Τρίτη 27 Ιουνίου πληρώθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ(oaee.gr), ΟΓΑ(oga.gr), ΝΑΤ(nat.gr), ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου πληρώθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ(ika.gr), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ(ika.gr), ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Σημειώνεται πως τα χρήματα φαίνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣIΤΗΡΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023 VOUCHER ΤΩΡΑ!!! Σε 2 ημέρες οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ!!!

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ … ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ!! ΚΑΙ Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ !!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ!!!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑεργαζόμενοιΕΦΚΑΟΠΕΚΑΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Προηγούμενο Άρθρο

«Κόντρα» με φόντο το πρότυπο της οικογένειας ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Παύλο Σαράκη

Επόμενο Άρθρο

ΟΠΕΚΑ 2023: Αυτά είναι τα επιδόματα που πληρώνονται αύριο

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

27/04/2025 | 19:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2025: Ποιοι θα πάρουν έως 16.835 ευρώ-Οδηγός πληρωμών και παγίδες σε εκκρεμείς συντάξεις

25/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές Απριλίου και αιτήσεις για Α21, επίδομα ενοικίου –Ποιοι θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα 250 ευρώ

25/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

24/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

24/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

23/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

22/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

22/04/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΠΕΚΑ 2023: Αυτά είναι τα επιδόματα που πληρώνονται αύριο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    691 shares
    Share 276 Tweet 173
  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    295 shares
    Share 118 Tweet 74
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
  • ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

    144 shares
    Share 58 Tweet 36
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    222 shares
    Share 89 Tweet 56
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    1000 shares
    Share 400 Tweet 250
  • Εκτακτο ΤΩΡΑ-Τραμπ, Ζελένσκι και κρυφές διεργασίες στη Ρώμη: Η κηδεία του Πάπα ως «άτυπη σύνοδος» για την Ουκρανία

    72 shares
    Share 29 Tweet 18
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch