Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΕΚΤΑΚΤΟ! Θερμό επεισόδιο Κούγια-Μπέου: “Δεν χρειάζομαι μπράβους για να δώσω χαστούκια στον Αλέκο…”

Newsroom από Newsroom
16/08/2021 18:15
Ενημερώθηκε: 16/08/2021 18:16:06
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
53
SHARES
112
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΚΤΑΚΤΟ! Θερμό επεισόδιο Κούγια-Μπέου: “Δεν χρειάζομαι μπράβους για να δώσω χαστούκια στον Αλέκο…”

Ειδήσεις:  Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει πως υπήρξε θύμα άνανδρης επίθεσης από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του, με τη συνοδεία δύο μπράβων τον χτύπησε στο κεφάλι στη Σκιάθο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Επιλέον, σύμφωνα με τη δήλωση του γνωστού ποινικολόγου και μεγαλομέτοχου της ΑΕΛ, κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του Δημάρχου Βόλου ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η αυτόφωρη διαδικασία!

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου, παραδέχεται σε ανάρτησή του στο Facebook το επεισόδιο, ισχυρίζεται όμως ότι «δεν χρειάζομαι μπράβους για να ρίξω δύο χαστούκια στον Αλέκο» και υπονοεί ότι ο ποινικολόγος αναφέρθηκε απρεπώς στην μητέρα του μικρού του γιου.

Αναλυτικά η δήλωσή του που αναρτήθηκε στη σελίδα της ΑΕΛ:

«Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στην Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομα του είναι Αχιλλέας ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιό του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το «γνωστό» σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο «άτομο» που έχει δυσφημίσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε Δήμαρχο.
Μαζί του για να μην έχω την δυνατότητα να αντιδράσω είχε δύο φουσκωτούς μπράβους οι οποίοι με ακινητοποίησαν μπροστά στα μάτια έντρομων οικογενειών που ήταν εκεί με τα παιδιά τους.

Συγχρόνως με εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις και με συκοφαντούσε ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά είμαι ρουφιάνος της αστυνομίας. Αμέσως μετά με εκβίασε λέγοντας μου ότι αν ξανακάνω ανακοίνωση, όπου και να βρίσκομαι θα με βρίσκει μαζί με τους μπράβους του και θα με κτυπούν.

Αμέσως μετά απομακρύνθηκε τρέχοντας τόσο αυτός, όσο και οι σύνοδοι του.
Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σκιάθου κ. Γρηγόριος Ακρίβος με πέντε αστυνομικούς και δύο περιπολικά, αλλά ο Μπέος και οι δύο μπράβοι που ήταν μαζί του είχαν εξαφανιστεί.

Αμέσως ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου και οι αστυνομικοί μετέβησαν σε καράβι της γραμμής το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι, αλλά ο Μπέος δεν επιβιβάστηκε σε αυτό και παραμένει στην Σκιάθο.

Αμέσως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και αυτή την στιγμή υποβάλλω μήνυση για τα αδικήματα της εκβιάσεως , της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της εξυβρίσεως.
Ευτυχώς από το άνανδρο χτύπημα από πίσω δεν υπέστη ούτε καν ένα μώλωπα.
Όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των δύο καταστημάτων.
Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και αναμένεται η σύλληψη του, αφού δεν έχει απομακρυνθεί από το νησί της Σκιάθου.

Εκτός της μηνύσεως αυτής θα καταθέσω καταγγελία εις βάρος του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την παραδειγματική τιμωρία του. Η πράξη του Μπέου ήταν προσχεδιασμένη και ήταν συνέχεια του προχθεσινού επεισοδίου που δημιούργησε εις βάρος μου ο υπάλληλος του Δήμου Βόλου «Ζήσης», συνοδευόμενος και πάλι από δύο μπράβους που συνόδευαν τον Μπέο σήμερα.

Και στα δύο επεισόδια και οι δύο και ο Ζήσης και ο Μπέος με απείλησαν με την εκβιαστική φράση ότι αν δεν φύγω από το νησί όπου βρίσκομαι με την οικογένειά μου θα δημιουργούν εις βάρος μου και άλλα τέτοια επεισόδια ώστε να μας εξευτελίσουν και να μας αναγκάσουν να φύγουμε, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν τον φοβόμαστε και συνεχίζουμε τις διακοπές μας παρά τα επεισόδια που δημιουργεί εις βάρος μας είτε ο ίδιος είτε το περιβάλλον του.

Η Ελληνική κοινωνία, το Ελληνικό κράτος, η Ελληνική δικαιοσύνη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν και να αποβάλουν από οποιαδήποτε εκδήλωση με την οποία έρχεται σε επαφή το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του, να εκβιάζει και να εξευτελίζει τον οποιονδήποτε που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και στέκεται εμπόδιο σε ότι κάνει με κορυφαίο αυτό που έκανε εις βάρος της πρώην συζύγου του πριν ένα χρόνο, όταν έφτιαξε αφίσες με την φωτογραφία της γράφοντας πάνω σε αυτές την φράση «ότι πηγαίνει με γύφτους» και τις κόλλησε με αφισοκολλητή τον πρώην συνεργάτη του στην διοίκηση του Πανιωνίου Οικονομίδη σε όλες τις κολώνες και τοίχους της Αναβύσσου για να την εκδικηθεί επειδή τον εγκατέλειψε.

Η δυστυχισμένη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και εις βάρος του Οικονομίδη γιατί όλα καταγράφηκαν από κάμερες. Στο γραφείο μου έχουμε όλα τα στοιχεία για αυτή την βρωμερή υπόθεση.

Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου εκτός των ως άνω ενεργειών, θα προσφύγω και ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να ελεγχθεί, πως το συγκεκριμένο πρόσωπο με εισόδημα 2000€ τον μήνα, όσος είναι ο μισθός του όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε με μάρτυρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να μην πληρώσει διατροφή στην γυναίκα του, μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να συντηρεί την Πύδνα Κίτρους Βόλος, η οποία δεν έχει καθόλου έσοδα, αφού έχει 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, ώστε να διερευνηθεί από ποια χρήματα χρηματοδοτείται αυτή η ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι θα συνεχίσουμε τις διακοπές μας στην πανέμορφη Σκιάθο.

Καταζητούνται από τις Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές στην Σκιάθο οι Αχιλλέας Μπέος και οι δύο φουσκωτοί-μπράβοι για την άνανδρη επίθεση εναντίον του κ. Αλέξη Κούγια.
Έχει ενεργοποιηθεί κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Βόλου εις βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία που εκπνέει αύριο στις 12:00 τα μεσάνυκτα.

Ότι και να λέει ο Μπέος, όσα ψέμματα και να αραδιάζει, να γνωρίζει ότι οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πάντα.

Έχουν καταγράψει όσα έκανε και συγκεκριμένα έχουν καταγράψει το άνανδρο κτύπημα από πίσω, έχουν καταγράψει όσα χυδαία και συκοφαντικά έλεγε, έχουν καταγράψει τον εκβιασμό του για το τι θα παθαίνω κάθε φορά που θα κάνω ανακοινώσεις, έχουν καταγράψει από ποιους συνοδευόταν και έχουν καταγράψει πως το έσκασε, ενώ εγώ παρέμεινα στον χώρο περιμένοντας την Αστυνομία.

Όσον αφορά την κακουργηματική εκβίαση που μου έχει κάνει εδώ και έναμισυ χρόνο χρησιμοποιώντας τον Ζήση Κουσιαρή (αυτό είναι το επώνυμο του), ο οποίος κατ’ εντολή του με εκβιάζει να σταματήσω να αναδεικνύω τις συμπεριφορές του Μπέου, γιατί αλλιώς κυνδυνεύει η ζωή μου και η σωματική μου ακεραιότητα.

Σήμερα σοβαρλα πρόσωπα από τον Βόλο που επικοινώνησαν μαζί μου με ενημέρωσαν ότι αυτός και ο αδελφός του έφτιαχναν τζάκια και ότι είναι αδελφικός φίλος του Μπέου και τον έχει προσλάβει σαν δημοτικό υπάλληλο στο νεκροταφείο και σε μία δημοτική υπηρεσία στην σύραγγα που οδηγεί στην Αγριά.

Αυτή την φορά ο Μπέος έκανε το μοιραίο λάθος και για όλα αυτά θα ενημερώσω τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτα και αυτή την φορά δεν έχει λύπηση όσο και να επικαλείται τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και τα πέντε.».

Η απάντηση του Μπέου

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε στον ποινικολόγο μέσω ανάρτησης στο facebook, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «δεν χρειάζεται μπράβους για να ρίξει δυο χαστούκια στον Αλέκο». Ειδικότερα, έγραψε:

«Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας, και προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του) διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνά τους.
Αλίμονο σε μένα αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δυο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο…
Αν έχει στοιχειώδεις αρχές και αξίες, έστω και σε αυτή την ηλικία ας διερωτηθεί ο ίδιος και ας εξηγήσει στον κόσμο, τον οποίο εκλιπαρεί με γραφικότητες να τον λυπηθεί, γιατί συμβαίνουν αυτά. Για μένα ο αστείος Αλέκος μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Ποιος τον υπολογίζει άλλωστε;
Όμως όταν αναφέρεται στην μητέρα του μικρού μου γιου και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την οικογένειά μου, ευρύτερα, θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση. Κάθε φορά που θα επιδεικνύει την άνανδρη και μικροπρεπή αυτή συμπεριφορά. Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα του, για να γελάει το Πανελλήνιο.
Σε ό,τι αφορά δε τις μηνύσεις του, βεβαίως και θα τα πούμε στο Δικαστήριο. Όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δικές μου. Αμοιβαία είναι αυτά… Μέχρι τότε φιλάκια…»

Δείτε την ανάρτηση Μπέου:

Ετικέτες: ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΜπέοςΣΚΙΑΘΟΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά στην Κερατέα: Καταγγελία για εμπρησμό

Επόμενο Άρθρο

Αφγανιστάν: Μια «αποτυχία της διεθνούς κοινότητας», σύμφωνα με το Λονδίνο

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
Featured

LIVE-Κηδεία Αλέξη Κούγια: Το τελευταίο αντίο στον διακεκριμένο ποινικολόγο

04/03/2025 | 11:30
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αφγανιστάν: Μια «αποτυχία της διεθνούς κοινότητας», σύμφωνα με το Λονδίνο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    446 shares
    Share 178 Tweet 112
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    379 shares
    Share 152 Tweet 95
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    309 shares
    Share 124 Tweet 77
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    260 shares
    Share 104 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    241 shares
    Share 96 Tweet 60
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

    236 shares
    Share 94 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch