Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Γιατί αποτελεί ευλογία για τη χώρα, η ανεπάρκεια των κομμάτων της Αντιπολίτευσης

TechTeam από TechTeam
03/11/2025 22:13
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
56
SHARES
120
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα σημαντικό τμήμα του εκλογικού σώματος επιδίδεται ανά τετραετία σε ασκήσεις… μαγκιάς, αγνοώντας, λόγω… βλακείας, το αποτέλεσμα των επιλογών του

Ο ΣΥΡΙΖΑ, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και η Χρυσή Αυγή αποτέλεσαν πριν από μια δεκαετία τα… must κόμματα του λαϊκισμού, του τυχοδιωκτισμού, της ψευτομαγκιάς και της καφρίλας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να αποψιλώνεται με εν ενεργεία αρχηγό το “πουλέν” της πολιτικής απάτης, Αλέξη Τσίπρα και σήμερα έχει σκορπίσει σαν τα… πουλιά της κλώσας! Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμμένου μετά το 11% των εκλογών του Μαίου 2012, άρχισαν την κατηφορική πορεία, προλαβαίνοντας να δοκιμάσουν το νέκταρ της εξουσίας, μέσω της συγκυβέρνησης με τον… ανεπανάληπτο πολιτικό τυχοδιώκτη Τσίπρα. Σήμερα, ξέρουμε όλοι που βρίσκεται το κόμμα του Καμμένου.

Γράφει ο Λουκάς Γεωργιάδης

Όσο για τη Χρυσή Αυγή, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αποτέλεσε την αρχή του τέλους της και σήμερα υπάρχει μόνο ως μία θλιβερή ανάμνηση, η οποία μας θυμίζει που οδηγούν οι τραμπουκισμοί και η απόπειρα “ζουγκλοποίησης” μιας αστικής δημοκρατίας δυτικού τύπου.

Τα τρία προαναφερόμενα κόμματα αποτέλεσαν τον πολιορκητικό κριό της πολιτικής καφρίλας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, όπου η απογοήτευση και η οργή των πολιτών για το δημοσιονομικό αδιέξοδο, αξιοποιήθηκαν στο έπακρο από κοινούς απατεώνες που “επένδυσαν” στη… βλακεία ενός μεγάλου ποσοστού του εκλογικού σώματος, το οποίο, ακόμη και σήμερα, αναζητεί τρόπο για να επαναλάβει τις ίδιες… ανοησίες! Σήμερα, η νέα μορφή πολιτικής καφρίλας αντανακλάται κυρίως στα κόμματα της Ελληνικής Λύσης και της Πλεύσης Ελευθερίας. Η… πελατεία τους, κατά το παρελθόν, “κοσμούσε” κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τα… μαγαζιά του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής. Η τότε “άνω και κάτω πλατεία”, δεν έχει αλλάξει χαρακτηριστικά και με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών επιδιώκει να έχει ρόλο.

Επιλογές… χάους!

Η προ ημερών δημοσκόπηση της Interview, μέσω της οποίας αποκαλύπτεται η επιλογή του… χάους από ένα μεγάλο τμήμα του εκλογικού σώματος, αποτελεί την αποτύπωση μιας εικόνας καφρίλας που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία.

Ένα πολύ σημαντικό ποσοστό του εκλογικού σώματος βρίσκει πολιτική έκφραση σε κόμματα όπως η Πλεύση Ελευθερίας, η Ελληνική Λύση, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ενώ από το γενικότερο κλίμα έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις εν αναμονή του κόμματος Τσίπρα! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κόμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης, έστω και στις… καθυστερήσεις, θα αλλάξει ρότα, ώστε να διαφοροποιηθεί από τα κόμματα που κινούνται στον χώρο της Αριστεράς. Όσο για τα κόμματα της Ακροδεξιάς ευχόμαστε απλά να βάλουν μυαλό όσοι τους πιστεύουν!

Η εικόνα της σημερινής αντιπολίτευσης αποτελεί… ευτύχημα για τη χώρα, καθώς πρόκειται για πολιτικούς χαβαλέδες, οι οποίοι λειτουργούν ως καμπανάκι κινδύνου για μια εξαιρετικά κρίσιμη μάζα του εκλογικού σώματος, η οποία σκέπτεται το αύριο και είναι πιο… υποψιασμένη σε σχέση με τις συνέπειες της λανθασμένης ψήφου. Ταυτόχρονα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι από τους σκεπτόμενους πολίτες, θα χρησιμοποιήσουν με θετικό τρόπο το μυαλό τους την ώρα της κάλπης και δεν υποπέσουν σε λάθη που μπορεί να είναι οδυνηρά για τους ίδιους, αλλά και για όλους μας. Αρκεί να βάλουν κάτω τα πράγματα και να κάνουν τις συγκρίσεις…

Το ΠΑΣΟΚ δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους του με τον σημερινό αρχηγό του και ο Τσίπρας προετοιμάζεται για νέο κόμμα, αποτελώντας το μεγαλύτερο πολιτικό ανέκδοτο της Μεταπολίτευσης, καθώς ετοιμάζεται να λανσάρει το… νέο, απορροφώντας το παλιό και φθαρμένο, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ. Φεύγοντας από τα δύο κόμματα που άσκησαν εξουσία, πάμε στο… γνωστό ΚΚΕ, το οποίο βρίσκεται σε… άλλο κόσμο με… χρονοκαθυστέρηση 108 ετών, η Ελληνική Λύση αποτελεί μια άλλη εκδοχή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χωρίς περαιτέρω… αναλύσεις, η Πλεύση Ελευθερίας είναι συνώνυμο της πολιτικής καφρίλας με… ονοματεπώνυμο, το Κίνημα Δημοκρατίας θυμίζει… θίασο, η Νέα Αριστερά παραπέμπει σε μια παρέα που… μυξοκλαίει γιατί έχασε τη νομή της εξουσίας όταν ήταν υπό τη σκέπη του “μπαμπακούλη” ΣΥΡΙΖΑ, η Νίκη παραπέμπει σε θεολογικές αναζητήσεις και συζητήσεις για τη… μοναστηριακή διατροφή, ενώ η Φωνή Λογικής αποτελεί ένα… καπρίτσιο της στιγμής, γιατί θίχτηκε ο εγωισμός της αρχηγού της, η οποία έπινε νερό στο όνομα του Μητσοτάκη!

Από την περιγραφή των παραπάνω… τραγικών και κωμικών καταστάσεων που συμβαίνουν στα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι Έλληνες πολίτες -τουλάχιστον όσοι διαθέτουν στοιχειώδη εγκεφαλική λειτουργία- καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον τους, καθώς και για το μέλλον των επόμενων γενεών.

Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να είναι κυβέρνηση σχετικής πλειοψηφίας στη Βουλή, αλλά δεν συγκεντρώνει την πλειοψηφία της κοινωνίας. Εκεί ακριβώς, ελλοχεύει ο κίνδυνος για το άλμα στο… χάος, το οποίο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

Τους κάνει… πλάκα ο Μητσοτάκης, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα γίνει η… στραβή! Προς το παρόν ο Μητσοτάκης έχει τη μεγάλη τύχη να κάνει… πλάκα απέναντι στους αντιπάλους του.

Όμως, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η χώρα, τουλάχιστον έως το 2035 πρέπει να έχει στο τιμόνι της έναν ηγέτη με διεθνή απήχηση και μετρήσιμα αποτελέσματα. Έχουμε γυρίσει σελίδα και το ελληνικό success story αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο ισχυρά και ηχηρά «brands» σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το καλό όνομα που έχει η χώρα στο διεθνές περιβάλλον, δεν σημαίνει ότι γίνεται… αποδεκτή από το εκλογικό σώμα.

Είναι προφανές ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων δεν μπορεί να αντιληφθεί τι έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την άνοδο του Μητσοτάκη στην εξουσία.

Ωστόσο, αν κάποιοι, με το χέρι στην καρδιά, πιστεύουν ότι η αλλαγή σελίδας δεν έχει τη σφραγίδα του Μητσοτάκη, τότε το πράγμα αλλάζει. Αν πιστεύουν ότι αντί του Μητσοτάκη πρέπει να επιλεγεί κάποιος άλλος… ηγέτης από τα υπάρχοντα κόμματα της αντιπολίτευσης τότε, δεν έχουμε παρά να σχεδιάσουμε από τώρα, την επόμενη… κακή μας μέρα!

Σε μια τέτοια περίπτωση, η σημερινή αντιπολίτευση από ευλογία για τη χώρα, θα γίνει κατάρα. Απλά όταν το αντιληφθούμε, ίσως είναι πολύ αργά για όλους μας. Το θέμα είναι να μη γίνει η ζημιά. Γιατί αν γίνει, τότε, η… μαγκιά, το καφριλίκι και ο τσαμπουκάς κόβονται. Και όποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε…

 

 

Ετικέτες: Λουκάς Γεωργιάδης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Οι επιλογές που κοστίζουν στην κυβέρνηση και ο κίνδυνος για πολιτική αστάθεια

11/12/2025 | 22:13
HOT NEWS

Γιατί μπαίνει σε νέα βάση το success story της οικονομίας το 2026

11/12/2025 | 21:13
HOT NEWS

Πού μπορεί να οδηγήσει η χαλαρή αντιμετώπιση της ασυδοσίας και της αναρχίας

09/12/2025 | 22:13
HOT NEWS

Πόσο διαβολικά υπέρ του Μητσοτάκη μπορεί να λειτουργήσει η ίδρυση κόμματος από τον Τσίπρα

08/12/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 4 Νοεμβρίου, εορτολόγιο: Όσιος Ιωαννίκιος ο Μεγάλος «Ο εν Ολύμπω»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Κυριάκος Πιερρακάκης νέος πρόεδρος του Eurogroup

    169 shares
    Share 68 Tweet 42
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ- ΟΠΕΚΕΠΕ: 3,8 δισ. πληρωμές, 1,2 δισ. μέσα στον Δεκέμβριο και 125 εκατ. από ΕΛΓΑ: 115 μπλόκα στους δρόμους 

    135 shares
    Share 54 Tweet 34
  • ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ- ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

    323 shares
    Share 129 Tweet 81
  • ΔΥΠΑ: 150 προσλήψεις με έως 1.200€ και OΠΕΚΑ: Νωρίτερα επιδόματα Χριστουγέννων – Οι αλλαγές του 2026

    93 shares
    Share 37 Tweet 23
  • ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ από 1/1/2026 – Οι μεγάλες αλλαγές, οι φόβοι για «ιδιωτικοποίηση» ελέγχων και η παράταση στο ψηφιακό δελτίο ελαιοκάρπου

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑ: Έως 8.500€ αναδρομικά + αυξήσεις επικουρικών: Πληρωμές 2026 για 370.000 συντάξεις 

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΕΝΣΤΟΛΟΙ: Αυξήσεις έως 276€ τον μήνα και αναδρομικά 3 μηνών για 150.000 στελέχη – 15 παραδείγματα «φωτιά» στους μισθούς

    76 shares
    Share 30 Tweet 19
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch