Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Γιατί οι επενδυτές του Χ.Α. απορρίπτουν την «κανονικότητα ΣΥΡΙΖΑ»

TechTeam από TechTeam
07/02/2023 22:02
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
84
SHARES
179
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το Χρηματιστήριο Αθηνών κινείται σε υψηλό 98 μηνών, καθώς έχει ξεπεράσει και το προηγούμενο υψηλό, που είχε καταγράφει στις 9 Δεκεμβρίου 2014.

ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Γνωρίζουμε ότι από τότε που επικράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, το Χρηματιστήριο ήταν σαν να μην υπήρχε. Και αν το συγκεκριμένο κόμμα θεωρεί ότι τα χρηματιστήρια είναι… εχθροί της Αριστεράς και όργανα του καπιταλισμού, τότε, μάλλον δεν αντιλαμβάνονται πώς λειτουργεί ο πραγματικός κόσμος εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

Ή, δεν θέλουν καταλάβουν γιατί κινούνται σε ένα παράλληλο σύμπαν. Η άνθιση ενός χρηματιστηρίου και της αγοράς ακινήτων δείχνουν τον βαθμό ευημερίας σε μια χώρα.

Προφανώς, αυτό δεν απασχολεί κόμματα, τύπου ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι δομές τέτοιων σταλινικών απολιθωμάτων, βασίζονται στη… ζωάρα της νομενκλατούρας, στο ελεγχόμενο επιχειρείν και φυσικά στη φτωχοποίηση του λαού, με δουλειές της… πλάκας και επιδόματα της εξαθλίωσης.

Η κανονικότητα είναι εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέσα από τις πλατείες του 2012 και τις ακτιβιστικές… ανωμαλίες, κατάφερε να… κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός πολύ σημαντικού τμήματος του εκλογικού σώματος, το οποίο το 2015 έδωσε ψήφο συγκυβέρνησης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, πιστεύοντας ότι ο ήλιος βγαίνε από την… ανατολή! Όσα τραγικά και κωμικά ακολούθησαν, αποτέλεσαν οδηγό για σημαντικό ποσοστό του εκλογικού σώματος, για να επιλέξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις Εκλογές του Ιουλίου 2019.

Ένα σημαντικό βαρίδι για τη χώρα είναι ότι το εκλογικό σώμα εξακολουθεί να δίνει σημαντικά υψηλό ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ και οι προσεχείς εκλογές, πρέπει να δώσουν καθαρές λύσεις υπέρ της συνέχισης της σημερινής διακυβέρνησης. Αυτό θέλουν και προσδοκούν οι αγορές και όσοι έχουν… μυαλό, βλέποντας τη διαχείριση των έκτακτων καταστάσεων της τελευταίας τριετίας, αλλά και το γεγονός ότι η ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας είναι ταχεία και αποτυπώνεται σε όλα τα μεγέθη που διαβάζουν όσοι ασχολούνται με τις επενδύσεις. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το… τσουνάμι θετικών εκθέσεων από τους διεθνείς οίκους, οι οποίοι δεν είναι σε καμία… λίστα και δεν έχουν κανένα συμφέρον να παίξουν με το όνομα τους, περιγράφοντας μια κατάσταση που δεν ταιριάζει στην πραγματικότητα. Κρίνουν την αξιοπιστία, τα αποτελέσματα και τα πεπραγμένα της σημερινής κυβέρνησης και καθορίζουν τη στάση τους με αντικειμενικούς όρους.

Η πορεία του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η έντονη κινητικότητα που υπάρχει στις ισχυρές μετοχές της… Λεωφόρου Αθηνών, συμβαδίζει μεν με το διεθνές περιβάλλον, ωστόσο, εναρμονίζεται και με τις προσδοκίες επανεκλογής της Νέας Δημοκρατίας.

Οικονομολόγοι, αναλυτές, επιχειρηματίες και επενδυτές θεωρούν ως μοναδικό εμπόδιο για τη χώρα τις εκλογές. Δεν θέλουν αβεβαιότητα, θέλουν καθαρό ορίζοντα είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη εκλογική μάχη. Εν ολίγοις θέλουν συνέχιση της κανονικότητας, η οποία χαρακτηρίζει την οικονομία και με τον τρόπο τους δείχνουν την προτίμηση τους στη σημερινή κυβέρνηση, απορρίπτοντας και αποδοκιμάζοντας εμμέσως την «κανονικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρυθμιστής της κατάστασης φαίνεται ότι είναι το ΠΑΣΟΚ, το οποίο μπορεί και στην πρώτη και στη δεύτερη εκλογική μάχη να συμπράξει με τη Νέα Δημοκρατία και με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, να διασφαλίσουν την ομαλή διακυβέρνηση της χώρας, συνεχίζοντας το success story, έτσι όπως το εννοούν οι αγορές. Το σενάριο αυτό μπορεί να συγκεντρώνει κάποιες σημαντικές πιθανότητες ή κατ΄ άλλους, σχεδόν απειροελάχιστες. Σε κάθε περίπτωση οι «παίκτες» του πολιτικού παιγνίου θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, μετά το αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης ή της δεύτερης.

Ο Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι ζητεί καθαρή λαϊκή εντολή για να συνεχίσει τουλάχιστον για ακόμη μία τετραετία τη διακυβέρνηση της χώρας και δεν θα λάβει καν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην πρώτη εκλογική μάχη με την απλή αναλογική. Από κει και πέρα, το… μπαλάκι θα περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα προσπαθήσει να… σωθεί, μέσα από μια τερατογένεση, χωρίς αυτό το σενάριο να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις φαίνεται ότι θα πάμε στη δεύτερη Κυριακή, όπου η Νέα Δημοκρατία λογικά θα βρίσκεται στην αυτοδυναμία ή κοντά σε αυτήν. Εκεί μπορεί να συμβούν πολλά. Υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγουν βουλευτές από άλλα κόμματα και να της δώσουν την αυτοδυναμία ή να αναγκαστεί ο Ανδρουλάκης να συμπράξει, χωρίς να θέτει όρους στο νικητή των εκλογών. Το σενάριο της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας είναι το ιδανικό για τις αγορές, με δεύτερο αυτό της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, μπαίνουμε σε περιπέτειες και ακυβερνησία.

Ως γνωστόν, οι αγορές μισούν την πολιτική αστάθεια, την αβεβαιότητα και τις θνησιγενείς καταστάσεις. Άλλωστε, κάτι τέτοιο δεν είναι και προς το συμφέρον της χώρας. Τα περί… δημοκρατίας που απειλείται, τα οποία εκστομίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (δεν έχει και τίποτα άλλο να πει…) είναι για τα παιδάκια του… νηπιαγωγείου! Βέβαια, πιστεύουμε ότι ακόμη υπάρχουν πολλοί στη χώρα μας με μυαλό… μικρού παιδιού!

Γιατί… τρέχει το Χ.Α.

Το ενδεχόμενο της πολιτικής αστάθειας είναι ένας καταλύτης των χρηματιστηριακών εξελίξεων, και σύμφωνα με μια πρόχειρη ανάγνωση, κάποιοι σπεύδουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προεκλογικά για να βγάλουν σημαντικά κέρδη και μετά να περιμένουν στη… γωνία.

Το διεθνές περιβάλλον συμβάλλει στην ανοδική πορεία των Ελληνικών μετοχών και πάρα πολλοί, είτε έχουν βρει την ευκαιρία να καταγράψουν πολύ σημαντικά κέρδη έως τις εκλογές είτε δίνουν πόντους στην κυβέρνηση, προεξοφλώντας ότι θα συνεχίσει και την επόμενη τετραετία.
Το δεύτερο σενάριο «κολλάει» και με τις αυξημένες προσδοκίες για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας μετά από 14 χρόνια, κάτι που αναμένεται κάποιους -ελάχιστους- μήνες μετά την εκλογή κυβέρνησης. Και φυσικά όχι της οποιασδήποτε κυβέρνησης, αλλά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ή κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα, το οποίο θα αποτυπωθεί και στην εμπιστοσύνη των επενδυτών τόσο στα ομόλογα όσο και στις μετοχικές αξίες.

Τι θα σημάνει η εκλογή μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Σκεφτείτε απλά το ενδεχόμενο εκλογής μιας Κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ…

Τα επιτόκια των ομολόγων θα εκτοξεύονταν, το Χρηματιστήριο θα υποχωρούσε, η αγορά ακινήτων θα παρουσίαζε τάσεις μειωμένης ζήτησης και πίεσης των τιμών, τα επενδυτικά κεφάλαια θα απέφευγαν να τοποθετηθούν σε Ελληνικά assets. Όλα αυτά θα μεταφράζονταν σε μείωση εσόδων, τα οποία μια κυβέρνηση της Αριστεράς θα κάλυπταν με έξτρα φόρους, οι οποίοι θα επιβάρυναν τη μεσαία τάξη, ενώ οι φτωχοί δεν θα είχαν καμία προοπτική να γίνουν… πλουσιότεροι.

Σε αντιδιαστολή, η εκλογή Μητσοτάκη θα επιτάχυνε τις διαδικασίες ανάκτησης της επενδυτικής βαθμίδας, θα κινητοποιούσε κεφάλαια πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα προωθούνταν απρόσκοπτα τα προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και του ΕΣΠΑ, καθώς και πλήθος ιδιωτικών επενδύσεων.

Εν ολίγοις κάθε ανατροπή της κανονικότητας θα μας οδηγήσει στην οπισθοχώρηση και την καθυστέρηση, χωρίς να υπολογιστούν οι… εκπτώσεις σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, εθνικής άμυνας, προστασίας των συνόρων και πολλά άλλα. Η σημερινή κανονικότητα είναι το εργαλείο ώστε η χώρα να πάει παραπέρα. Αυτό σε κάθε περίπτωση θα σπεύσουν να το αναδείξουν οι επενδυτές στην αγορά ομολόγων και στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, χρειάζεται η ασφάλεια του προσδοκώμενου αποτελέσματος της κάλπης. Εν ολίγοις, η κάλπη κρίνει το μέλλον μας, με βάση τις επιλογές μας…

 

Ετικέτες: Λουκάς Γεωργιάδης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

25/06/2025 | 22:13
HOT NEWS

Νέα δυναμική για το ελληνικό success story με αμερικανική αβάντα στον Μητσοτάκη

25/06/2025 | 21:13
HOT NEWS

Τι ανησυχεί περισσότερο την Κυβέρνηση για τη Μέση Ανατολή

24/06/2025 | 21:13
HOT NEWS

Τα συμφέροντα της Ελλάδας στο νέο γεωπολιτικό χάρτη και το… δώρο της κατακερματισμένης αντιπολίτευσης

18/06/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης στο CNN για Τουρκία: Στις στιγμές της κρίσης, βάζουμε τις διαφορές μας στην άκρη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    437 shares
    Share 175 Tweet 109
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    368 shares
    Share 147 Tweet 92
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    366 shares
    Share 146 Tweet 92
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    348 shares
    Share 139 Tweet 87
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    331 shares
    Share 132 Tweet 83
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch