Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική HOT NEWS

Η κυρία Πόπη (Παρθένα παρακαλώ) Τσαπανίδου είναι (πάντα ήταν, δεν το έκρυψε ποτέ)… Τσιπρικιά

TechTeam από TechTeam
01/01/2023 23:11
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
135
SHARES
288
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Πιστεύει, δηλαδή, βάσιμα πως αυτό το ημιμαθές, ημιεγγράμματο, λειτουργικά αναλφάβητο αριστερό πολιτικό υποκείμενο που διοικεί την Κουμουνδούρου «έχει σχέδιο για τη χώρα και μπορεί να διαχειριστεί τις πολιτικές προτεραιότητες της περιόδου καλύτερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Ουδείς ψόγος! Ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία δημόσια περσόνα που περιφέρει ανά τις τηλεοπτικές οθόνες την δική της ημιμάθεια και αγραμματοσύνη νουθετώντας με άφθονο τηλεοπτικό σανό το ευεπίφορο σε τηλεοπτικό υπερθέαμα κοινό, άλλωστε δεν την πτόησαν ούτε οι ευθείες προσβολές στο πρόσωπο της του Ντίνου Χριστιανόπουλου, δεν την συγκράτησε ούτε η αντιμνημονιακή αμετροέπεια της απέναντι στον πατριωτισμό του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο ευθέως αμφισβήτησε δημοσίως.

Λέγεται (αν δεν είναι fake news) πως δεν συνοδεύει την καριέρα της (!!!) κανένας τίτλος σπουδών, ούτε καν το απολυτήριο Λυκείου, κανένα βιογραφικό της δεν παρέχει ασφαλείς πληροφορίες περί αυτού, από τους συνδυασμούς της έναρξης του εργασιακού της βίου (στα 16 της), του γάμου της (στα 18 της) και των γεννήσεων των παιδιών της ( στα 20 της) δεν προκύπτει χρόνος για σπουδές, ούτε καν για το απολυτήριο Λυκείου! Για πανεπιστημιακές σπουδές ούτε λόγος βεβαίως!

Η κυρία Τσαπανίδου διέπρεψε, όπως χιλιάδες άλλοι «επαναστάτες του κώλου» στον διαβόητο αντιμνημονιακό αγώνα, υπερασπίστηκε θερμότατα «την πάνω και την κάτω πλατεία», ένοιωσε ρίγη συγκίνησης στα λαϊκά δικαστήρια του Τσακαλώτου, «κάτι βαρύ αισθάνθηκε» με την βαρβατίλα του Πολάκη και το πορτραίτο του Βελουχιώτη στον τοίχο του υπουργείου να επιβλέπει «ο αρχικαπετάνιος του ΕΛΑΣ» το τσιμπούσι με το κοντοσούβλι και τον « Greek gyros» και να ατμίζεται από τασάκια γεμάτα αποτσίγαρα, έζησε στιγμές επαναστατικού οίστρου με το δημοψήφισμα και χαμήλωσε επιτηδευμένα ανεπιτήδευτα το βλέμμα της όταν ήρθε η κωλοτούμπα.

Προηγουμένως είχε φροντίσει (φρονίμως ποιούσα) να συμβληθεί με την ελεγχόμενη από τον σκληρό καπιταλισμό ΕΡΤ έναντι 280.000 ευρώ ετησίως, το έκανε με βαριά καρδιά «για να διαβρώσει το σύστημα από μέσα» και συνέχισε να το «διαβρώνει» και στους επόμενους εργοδότες της, όλοι σκληροί και ανελέητοι καπιταλιστές που πίνουν το αίμα των εργατών με το καλαμάκι!

Οι επικές τηλεοπτικές της διατυπώσεις της ( και διαπιστώσεις) για την σχέση της αντικειμενική δημοσιογραφική λειτουργία σε σχέση με την προοπτική της κομματική εξαργύρωσης μιας δημόσιας παρουσίας απλώς κάνουν το καθένα να χαμογελάει με συγκατάβαση, άλλωστε η Πόπη αμάρτησε για τα παιδιά της και το εγγόνι της, ας όψεται ο πούρος καπιταλισμός που την οδήγησε να ακυρώσει τον αριστερό εαυτό της και ολίγον το κανάλι που δεν έλεγε να πάρει πάνω του κι είχε κολλήσει στο 3%, σαν το ποσοστό του Σύριζα στις εποχές του Αλαβάνου!

Μέσα σε όλα αυτά πρόλαβε, όπως ακούγεται, να αναλύσει με επιστημονική επάρκεια και το θέμα των εμβολίων κατά του Covid-19, να δει με τα μαύρα τα λαμπερά τα ματάκια της τις τεράστιες επιπτώσεις που έχει η χορήγηση τους στην ανθρώπινη υγεία, να μελετήσει τον κάθε Κούβελα, να αφουγκραστεί τον κάθε Πετράκο και να αποφασίσει πως «δεν είναι καιρός για πειράματα με την υγεία μας, τα εμβόλια μπορούν να περιμένουν».

Η μετακίνηση της από την παρουσίαση των ειδήσεων στο επίσημο τηλεοπτικό όργανο του εγχώριου πουτινισμού στη θέση του εκπροσώπου του Σύριζα (ΠΣ παρακαλώ) είναι μια απολύτως φυσιολογική εξέλιξη, συμβατή με το κόμμα και ευθέως ανάλογη με τη φυσιογνωμία του!

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι ένα πράμα, μια επιλογή που επιβλήθηκε από το κυρίαρχο μπλοκ των προεδρικών με ολίγη από Βαξεβάνη ( για ειδικούς λόγους), γεφυρατζήδες και τέως πασόκους απέναντι στον επικοινωνιακά αντιτουριστικό Νάσο Ηλιόπουλο, που, εκτός των άλλων, αλλοιθώριζε προς «Ομπρέλα» μεριά στο εσωκομματικό παιχνίδι!

Ότι η μετακίνηση αυτή «προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού» στον Σύριζα είναι τρομακτικά απογοητευτικό ακόμη και για το παρακμιακό ιδεολογικά μόρφωμα της Κουμουνδούρου. Η κυρία Τσαπανίδου στην καρέκλα του εκπροσώπου Τύπου ουσιαστικοποιεί την απόλυτη πολιτική ένδεια της ηγετικής ομάδας, επιβεβαιώνει τον εγγενή αριστερό αρνητισμό απέναντι στον ορθό λόγο και επικυρώνει την στροφή του Σύριζα σε μια «νταλκαδιάρικη επικοινωνιακή προσέγγιση» των εξελίξεων με όχημα ένα δημόσιο πρόσωπο ήδη ακυρωμένο στην κοινή συνείδηση, αλλά τόσο συμβατό με την κλασσική συριζαϊκή πολιτική τεχνοτροπία της « λειτουργικής αγραμματοσύνης και της ιδεοληπτικής γενικολογίας».

Η προσδοκία του κ. Τσίπρα πως με μια «χαριτωμενιά» στην επικοινωνία θα αποκτήσει πρόσβαση στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που αρνείται πεισματικά να τον ακούσει ή, ακόμη χειρότερα, τον λοιδωρεί για την ιδεοληπτική εμμονή του στην πολιτική λειτουργική αγραμματοσύνη ή πως θα του επιτρέψει να διεμβολίσει την επικυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυθεντικός πολιτικός πρωτογονισμός!

Την καταψήφιση των αμυντικών δαπανών του προϋπολογισμού, των αμυντικών συμφωνιών με την Γαλλία και τις ΗΠΑ, της κατασκευής νοσοκομείου Παίδων στη Θεσσαλονίκη, των κάθε είδους επιδομάτων προς τους ασθενέστερους, την γενικευμένη καταστροφολογία, το φλερτ με την κοινωνική ψέκα, την αποδοχή και την υπεράσπιση κάθε αντικοινωνικής έκφρασης, ακόμη και κατά συρροή δολοφόνων, όλη αυτή την θεσμικά αγκυρωμένη στο συριζαϊκό υποσυνείδητο αριστερή παθογένεια όποιος και να την επικοινωνήσει στο ίδιο αποτέλεσμα θα οδηγηθεί.

Η περίοδος που η κρίσιμη εκλογικά μάζα των «αυθεντικά προοδευτικών και των εκσυγχρονιστών του κέντρου» ποδηγετούνταν από μπαλκονάτους ηγέτες και τηλεπερσόνες, πόσο μάλλον από ένα λειτουργικά αγράμματο, παρήλθε ανεπιστρεπτί.

Ένα πολύ κακό 2022 δίνει τη θέση του στο εξαιρετικά αβέβαιο 2023
Πόπη Τσαπανίδου: Μια εκπρόσωπος που ταιριάζει γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ
Ποιος και γιατί δεν θέλει την συμφωνία για τον έλεγχο των πυρηνικών του Ιράν;

Ετικέτες: Χρήστος Υφαντής

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

O νέος ΣΥΡΙΖΑ, ο Φάμελλος και η επόμενη ημέρα

12/12/2024 | 21:11
HOT NEWS

Πού επενδύει ο Σαμαράς ώστε να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης της δεξιάς άποψης

04/12/2024 | 22:13
HOT NEWS

Ο κοντός με τη γραβάτα, η Αννούλα του χιονιά και το ΠΑΣΟΚ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση

27/11/2024 | 21:01
HOT NEWS

Το ΠΑΣΟΚ, ο Μανωλιός και μια… σκέτη από γιουβέτσι

04/11/2024 | 21:10
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 2 Ιανουαρίου, εορτολόγιο: Όσιος Σεραφείμ του Σαρώφ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ: «πακέτο» πληρωμών ΟΠΕΚΕΠΕ–ΕΛΓΑ στις επόμενες 2 εβδομάδες • ΟΣΔΕ 2025 κλείνει με ΑΤΑΚ έως 30/9 • Προκαταβολή τσεκ από 16/10 έως 70%

    366 shares
    Share 146 Tweet 92
  • Ξάνθη: Τραγωδία στη δημοτική οδό – Νεκρός 49χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με αγροτικό

    317 shares
    Share 127 Tweet 79
  • Ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία – Ο Τραμπ απειλεί με αποχώρηση από τις συνομιλίες, η Ευρώπη στο στόχαστρο και το Κρεμλίνο σε αναμονή

    204 shares
    Share 82 Tweet 51
  • Πόλεμος για τα εμβόλια Covid στις ΗΠΑ – Η επιστολή Τραμπ και η «γραμμή» Κένεντι φέρνουν ρήξη

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Από το σκοτάδι στο φως: Ποιοι είναι οι Αλεβίτες Μπεκτασήδες της Θράκης και γιατί η αναγνώρισή τους ενοχλεί την Τουρκία

    152 shares
    Share 61 Tweet 38
  • Προκλητικός Ερντογάν στην Ημέρα Νίκης της Τουρκίας: Κάποιοι έχουν ύπουλα σχέδια όπως και πριν έναν αιώνα

    293 shares
    Share 117 Tweet 73
  • Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε πλήγμα σε βάρος του εκπροσώπου Τύπου της Χαμάς – «Είναι νεκρός»

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch