Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Η κυριαρχία Μητσοτάκη και η μεγάλη ευκαιρία για ρηξικέλευθες μεταρρυθμίσεις

TechTeam από TechTeam
21/06/2023 22:11
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
89
SHARES
190
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την Κυριακή το βράδυ, όταν θα βγουν τα αποτελέσματα της κάλπης, θα επιβεβαιωθεί η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο ποσοστών, αλλά και το κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό πέραν αυτής, με βαριά πληγωμένο τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Όμως, από την κατανομή των εδρών θα φανεί το ουσιαστικό εύρος της νίκης, ενώ στη νέα Βουλή κόμματα και κομματίδια θα διαγκωνίζονται για να κάνουν αισθητή της… ανυπαρξία τους σε μια εποχή όπου τα πάντα αλλάζουν με απίστευτες ταχύτητες, αλλά οι περισσότεροι μένουν στάσιμοι βολοδέρνοντας μεταξύ αδιέξοδων ιδεοληψιών, επικίνδυνων για τα εθνικά συμφέροντα θέσεων, παρα-θρησκευτικού παραληρήματος, “ψεκασμένων” θεωριών και μπόλικης… τρέλας! Όσοι βάζουν την ταμπέλα του “αριστερού προστάτη του λαού” ή “πουλάνε” άφθονο πατριωτισμό, δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο, παρά εν δυνάμει γραφικούς και επικίνδυνους που απλά προσπαθούν να παρασύρουν όσους μπορούν για να έχουν καρέκλες και κρατική χρηματοδότηση. Εν ολίγοις, τους ενδιαφέρει να στήσουν το δικό τους… ψευτομάγαζο και να πουλήσουν την κάκιστη πραμάτεια τους σε κορόιδα…

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης…

Την προσεχή Κυριακή, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ακόμη και αν αυξήσει ελαφρώς τη δύναμη του.

Ο Τσίπρας αποτελεί έναν… βολικό “πελάτη” του Μητσοτάκη και ευχής έργον θα είναι η διατήρηση του για πολλά χρόνια, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση, μάλλον το “μαγαζί” της Κουμουνδούρου θα εξελιχθεί σε υπό διάλυση ψιλικατζίδικο της γειτονιάς! Κάθε σκέψη για διάδοχο του Τσίπρα, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσει έστω και… υπόνοια κόμματος εξουσίας που βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση. Πέραν του Τσίπρα, κανείς άλλος δεν έχει τα χαρακτηριστικά και κυρίως την περπατησιά για να κρατήσει όρθιο το μαγαζί, έστω και με τη… μισή πελατεία! Αν αρχίσει να βαράει διάλυση το… μαγαζί, τότε είναι σίγουρο ότι θα αυξηθούν οι ροές προς το ΠΑΣΟΚ, μιας και από εκεί προέρχεται σχεδόν το σύνολο των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Τσίπρας και ο Τσίπρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Τελεία και παύλα. Όποιος πιστεύει το αντίθετο κινείται σε ένα δικό του παράλληλο σύμπαν. Μπορεί ο Τσίπρας να βλέπει τη… σκόνη του Μητσοτάκη, ωστόσο, η… έξοδος του από την ηγεσία, θα βυθίσει το κόμμα του ακόμη πιο χαμηλά. Αν σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με το… καθόλου, τότε η φυγή του Τσίπρα θα τον εξελίξει σε ένα… τίποτα! Με τα “υλικά” που διαθέτει, μάλλον θα είναι πολύ δύσκολη η ανάκαμψη, ακόμη και αν αλλάξει όνομα. Η τοξικότητα είναι τόσο ισχυρή που δεν γυρίζει το… ματς με τίποτα! Η τιμωρία του κόμματος και του αρχηγού του για τα εγκλήματα και τα ψέματα των τελευταίων πολλών ετών, αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για τον Μητσοτάκη, ώστε να υιοθετήσει μια πιο επιθετική ατζέντα μεταρρυθμίσεων, οι οποίες μακροπρόθεσμα θα έχουν όφελος για την οικονομία αλλά και την κοινωνία.

Ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα μόνος του!

Ο Μητσοτάκης έχει “απαλλοτριώσει” το σύνολο της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ και έχει επιτύχει ταχεία διείσδυση στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Αναμφίβολα, μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος δεν θεωρείται δεδομένο και όπως έχουν αποδείξει τα αποτελέσματα της κάλπης, ο λαός… τιμωρεί! Ο Μητσοτάκης πρέπει να πείσει για τις μεγάλες αλλαγές που απομένει να κάνει, πρέπει να εξηγήσει στους πολίτες γιατί είναι επιβεβλημένες κάποιες δύσκολες αποφάσεις, πρέπει να βάλει τέλος στο μεταπολιτευτικό… καλαμπούρι του χρεοκοπημένου ψευτοσοσιαλισμού με υπερ-δανεικά, αλλά και την παρασιτοκρατία, τη φαυλότητα και τη διαφθορά.

Όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν μέρος της ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ, ή, το συγκεκριμένο κόμμα, τα εννοεί με έναν εντελώς… διαφορετικό τρόπο, ο οποίος όμως έχει καταδικαστεί πολλάκις στην κάλπη. Η Ελλάδα θέλει ισχυρότατη κυβέρνηση με κύρος, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, αλλά ταυτόχρονα και μια ικανή αντιπολίτευση, η οποία θα κάνει τη… διαφορά με προγραμματικές θέσεις. Αναζητείται δηλαδή σοβαρός φορέας που θα μπορεί να κάνει “γκελ” στην κοινωνία με δημιουργικό και όχι με λαϊκίστικο τρόπο. Το στοιχείο αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να το δούμε στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αμφιβάλλουμε αν υπάρχει στο σημερινό ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό και ο Μητσοτάκης κατεβαίνει στο γήπεδο για να παίξει, αλλά τελικώς δεν υπάρχει αντίπαλος και πρέπει να παίξει… μόνος του!

Η χώρα έχει διεθνές κύρος

Την τελευταία τετραετία η χώρα ανέβηκε πολλά επίπεδα. Απέκτησε ισχυρό κύρος σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο. Δείξαμε ότι πήραμε τα μαθήματα μας από τις οικονομικές πρακτικές του υπερ-δανεισμού και τις συνέπειες του. Ταυτόχρονα, αποδείξαμε ότι δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Επιπλέον, αναδείξαμε εμφατικά, ότι τα κόμματα που εξαπατούν τους πολίτες με ψεύτικες υποσχέσεις, επί της ουσίας υπονομεύουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών.

Ο Μητσοτάκης καλείται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο το προφίλ του, ενδυναμώνοντας το χαρακτηριστικό του “εθνικού ηγέτη”. Αν ήταν κάποιος άλλος πιο ικανός που θα έδειχνε το ίδιο, πολύ ευχαρίστως να τον αναδεικνύαμε και να πίναμε… νερό στο όνομα του! Όμως, δεν υπάρχει και αν κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει, απλά δεν είναι ορατός. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή και για τα επόμενα αρκετά χρόνια, φαίνεται ότι υπάρχει από τη μία ο Μητσοτάκης και από την άλλη πλευρά, το… ημι-χάος! Αν δεν αλλάξουν ρότα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που χρημάτισαν και κόμματα εξουσίας, τότε το πρόβλημα θα είναι δικό τους και όχι της χώρας ή της Δημοκρατίας. Αν κάποιος είναι παντελώς ακατάλληλος για να παίξει μπάσκετ, δεν μπορεί να του φταίει ο… Αντετοκούνμπο που κάνει τα “μαγικά” του! Ιδίως, αν κάποιοι μετράνε τη σκιά τους και όχι το… μπόι τους, τότε οι… τάπες θα είναι διαρκείς και… σβουριχτές!

Ποιοτική βελτίωση της Δημοκρατίας

Η Δημοκρατία μας έχει ανάγκη από την ποιοτική βελτίωση της φιλοσοφίας των κομμάτων.

Ξέρουμε ότι θα υπάρχει το ΚΚΕ, το οποίο όλοι βλέπουν με… κατανόηση στο… πρόβλημα που έχει. Πρέπει να αλλάξει ο ίδιος ο λαός αν θέλει να τον εκπροσωπούν ποιοτικά κόμματα και πολιτικοί. Η ποιότητα ενός κόμματος και ενός πολιτικού έγκειται στην προσαρμοστικότητα των προγραμμάτων σε συνθήκες πραγματικότητας και όχι στη βάση χρεοκοπημένων αφηγημάτων, τα οποία ανήκουν σε άλλες εποχές και αποτελούν επιλογή καταστροφής και όχι δημιουργίας.

Η ετυμηγορία της κάλπης την Κυριακή το βράδυ θα είναι αυτή που θα στείλει το μήνυμα προς όλους. Ένα ισχυρό ποσοστό για τη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης και η ομάδα του θα δουλέψουν σκληρά για να αλλάξουν όλα όσα αποτέλεσαν τις γενεσιουργές αιτίες της μεταπολιτευτικής, ηθικής, θεσμικής, πολιτισμικής, εκπαιδευτικής και οικονομικής απαξίωσης της χώρας. Ακόμη και οι πλέον δύσκολες αποφάσεις που μπορεί να είναι και αντιλαϊκές, πρέπει να πείσουν την κοινή γνώμη, ότι θα έχουν ορατά αποτελέσματα σε σχετικά σύντομο χρόνο. Πρέπει να πείσει ακόμη περισσότερους ότι η πολιτική του θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική και το 2027, δικαιούται και μία τετραετία ακόμη για να γίνουν χειροπιαστά τα αποτελέσματα συγκρότησης ενός σύγχρονου κράτους. Αμήν…

Γενναίες αλλαγές

Η Συνταγματική Αναθεώρηση αποτελεί μια εξαιρετικά σημαντική άσκηση τουλάχιστον για τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ώστε η μεθεπόμενη Βουλή να είναι αναθεωρητική.

Μια πληγή που πρέπει να κλείσει έχει να κάνει με τα οικονομικά προγράμματα και την πρόβλεψη ότι κανένα πρόγραμμα δεν μπορεί να αποτελεί δελτίο… συνθημάτων. Προς τούτο, απαιτείται η συμπερίληψη συνταγματικής πρόβλεψης για την κατάθεση ισοσκελισμένων προϋπολογισμών, οι οποίοι θα μπορούν να αλλάξουν μόνο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα πόλεμος, πανδημία, εκτεταμένες φυσικές καταστροφές λόγω σεισμών. Μια τέτοια πρόβλεψη θα βάλει τέλος στον λαϊκισμό των πάσης φύσεως… ψωνισμένων που κατεβαίνουν με κόμματα στις εκλογές και υπόσχονται να κάνουν τον γάιδαρο να… πετάξει!

Αν κάτι μας έχει διδάξει η τρέχουσα προεκλογική συγκυρία, κυρίως με το σύστημα της απλής αναλογικής, είναι ότι ο μέσος σκεπτόμενος πολίτης, πρέπει να έχει πολύ γερό… στομάχι για να αντέξει όλους αυτούς τους ανόητους που λένε ό,τι τους… κατέβει και έχουν πιστέψει ότι είναι… πολιτικοί, ενώ είναι ο ορισμός της ασυναρτησίας και της παλαβομάρας! Άνθρωποι χωρίς γνώσεις, σχέδιο, αρχή, μέση και τέλος. Άνθρωποι που θέλουν να αναδειχθούν ως απατεώνες, οι οποίοι μπορούν να παρασύρουν κορόιδα!

Οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε όλα τα επίπεδα, επιβάλλεται να είναι σαρωτικές και ρηξικέλευθες. Πρέπει να υιοθετηθούν από την πλειονότητα των πολιτών, καθώς οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και όλοι καταλαβαίνουν το τεράστιο κόστος από τη μη υλοποίηση τους πριν από πολλά χρόνια. Για παράδειγμα, οι αλλαγές στο ασφαλιστικό του Γιαννίτση, το 2001 οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από την κοινωνία, οδήγησαν σε αλλαγές σοκ όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο και εν τέλει μας προέκυψε… Κατρούγκαλος! Ό,τι δεν γίνεται στην ώρα του και πάει για αργότερα, έχει περισσότερο πόνο, μεγαλύτερο κόστος και υψηλότερο ρίσκο ως προς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Αυτό, ας μην το ξεχνάμε. Γιατί τώρα πλέον έχουμε γίνει πιο σοφοί και έχουμε μάθει…

Ετικέτες: Μητσοτάκης

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
Featured

Μητσοτάκης για Λιβύη: Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή των διακινητών – Η ΕΕ να στείλει ισχυρό μήνυμα για το τουρκολιβυκό μνημόνιο

26/06/2025 | 18:00
Featured

Παρέμβαση Μητσοτάκη σε Σύνοδο του Ιδρύματος Γκέιτς: Μίλησε για την πολιομυελίτιδα της μητέρας του, ανακοίνωσε ότι αυξάνεται στα €5 εκατ. η ελληνική συνδρομή

25/06/2025 | 22:38 - Ενημέρωση 26/06/2025 | 03:30
Featured

Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

25/06/2025 | 19:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

H απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική εκμετάλλευση του μεταναστευτικού


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    894 shares
    Share 358 Tweet 224
  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    576 shares
    Share 230 Tweet 144
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 8.459 ευρώ για 75.200 συνταξιούχους – Πληρωμές σε Απόστρατους, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ και Δημόσιο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

    366 shares
    Share 146 Tweet 92
  • Ιεροσόλυμα σε σταυροδρόμι: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό πίεση – Οι γεωπολιτικές εξελίξεις, τα ακίνητα και η αφανής μάχη επιρροής

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • ΑΓΡΟΤΕΣ: Πρόστιμα έως 100.000€ για όσους αγνοήσουν την ΑΑΔΕ – Ποιες πληρωμές κάνει ο ΕΛΓΑ μέχρι Οκτώβριο 2025

    322 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Έφοδος στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά με παραγγελία της Ευρωπαϊκής εισαγγελίας για απάτες από εκτελωνιστές – Οκτώ συλλήψεις – Κατασχέθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    291 shares
    Share 116 Tweet 73
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch