Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Με αυτήν την ατζέντα κατεβαίνει στις εκλογές η Καμάλα Χάρις – Οι πεποιθήσεις της στα κρίσιμα ζητήματα

Τι πιστεύει για Ουκρανικό, Ισραήλ-Χαμάς, αμβλώσεις, μεταναστευτικό

Newsroom από Newsroom
23/07/2024 13:51
Ενημερώθηκε: 23/07/2024 14:07:31
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
207
SHARES
441
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΗΠΑ ΝΕΑ: Με την εξασφάλιση του χρίσματος των Δημοκρατικών για την προεδρία να αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά στο συνέδριο του κόμματος που ξεκινά στις 19 Αυγούστου η Καμάλα Χάρις βάζει στο επίκεντρο της καμπάνιας της, όπως υποσχέθηκε χθες, την ενίσχυση της μεσαίας τάξης, το δικαίωμα στην άμβλωση κι ευρύτερα τα αναπαραγωγικά δικαιώματα, καθώς και το ζήτημα του ελέγχου των όπλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Προτεραιότητες, που όπως κι η πιθανή επιλογή ενός κεντρώου υποψηφίου αντιπροέδρου θα μπορούσαν να βοηθήσουν την Χάρις να ξεπεράσει τα εμπόδια των «σημαντικών αντίθετων ανέμων», που πνέουν για τους Δημοκρατικούς σε κρίσιμες πολιτείες, κυρίως στις Μεσοδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με τον στρατηγικό αναλυτή του κόμματος, Μπρετ Μπρούεν.

Η θέση της Χάρις για τις αμβλώσεις

Η Χάρις έχει ταχθεί ανοικτά υπέρ της προάσπισης του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση, θέμα που έχει μεγάλη απήχηση στους νεότερους ψηφοφόρους και τους πιο φιλελεύθερους Δημοκρατικούς.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχε επικρίνει έντονα την ανατροπή τον Ιούνιο του 2022 από το Ανώτατο Δικαστήριο της απόφασης-ορόσημο του 1973 στην υπόθεση Ρόου κατά Γουέιντ που αναγνώρισε το συνταγματικό δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση και τη νομιμοποίησε σε όλη τη χώρα.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η Χάρις ξεκίνησε μια περιοδεία στο πλαίσιο του «αγώνα για τα αναπαραγωγικά δικαιώματα», πιέζοντας για περαιτέρω πρόσβαση στις αμβλώσεις σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, ενώ κινητοποιούσε τους ψηφοφόρους για θέματα αμβλώσεων πριν από τις εκλογές. «Θα αγωνιστούμε για το δικαίωμα (των γυναικών) να αποφασίζουν αυτές για το σώμα τους, γνωρίζοντας πολύ καλά πως εάν του δινόταν η ευκαιρία, ο (Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ) Τραμπ θα προωθούσε την απαγόρευση της άμβλωσης σε κάθε πολιτεία», είπε χθες η Χάρις στην πρώτη προεκλογική εμφάνισή της.

Κλιματική αλλαγή

Η Χάρις έχει καταστήσει σαφές ότι μεταξύ των προτεραιοτήτων της περιλαμβάνονται η καθαρή ενέργεια και η περιβαλλοντική δικαιοσύνη.

Όταν ο Τζο Μπάιντεν είχε ανακοινώσει ότι η Χάρις θα είναι υποψήφια αντιπρόεδρός του στην κούρσα των εκλογών του 2029, είχε υπογραμμίσει τη σκληρή στάση της απέναντι στους πετρελαϊκούς γίγαντες όταν υπηρετούσε σε θέσεις-κλειδιά στην Καλιφόρνια. Ως γενική εισαγγελέας της πολιτείας η Χάρις είχε εξασφαλίσει διακανονισμούς πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου Chevron και BP για φερόμενες παραβιάσεις της νομοθεσίας κατά της ρύπανσης από υπόγειες δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων.

One year ago, President Biden and I made the largest climate investment in America’s history. pic.twitter.com/IPRgnBUo4y

— Kamala Harris (@KamalaHarris) August 21, 2023

Είναι υπέρμαχος της στρατηγικής της κυβέρνησης Μπάιντεν για επέκταση της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και κοντράρεται με τον Ντόναλντ Τραμπ, υπέρμαχο των ορυκτών καυσίμων που έχει επικρίνει τις υπεράκτιες τεχνολογίες αιολικής και καθαρής ενέργειας.

Τον περασμένο χρόνο η Χάρις έκανε το ντεμπούτο της σε διεθνείς διαπραγματεύσεις για το κλίμα, ανακοινώνοντας τη δέσμευση των ΗΠΑ για διοχέτευση τριών δισ. δολαρίων στο Πράσινο Ταμείο για το Κλίμα και κάνοντας την πρώτη της σημαντική διεθνή ομιλία επικεντρωμένη στο κλίμα. Ως αντιπρόεδρος, ο Χάρις έχει επίσης συμμετάσχει σε εφαρμογές πολιτικής της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος που αντιμετώπιζαν μακροχρόνια ζητήματα περιβαλλοντικής δικαιοσύνης.

Μεταναστευτικό

Νωρίς στη θητεία της ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μπάιντεν η Χάρις ανέλαβε τα ηνία των προσπαθειών της για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, ενώ ο Μπάιντεν της ανέθεσε να διερευνήσει τη βασική αιτία της μαζικής μετανάστευσης από τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Ελ Σαλβαδόρ.

What happens at the border is directly connected to the work we are doing to address the root causes of migration from Central America. As I made clear during my trip to El Paso today, the President and I are committed to strengthening our immigration system at every level. pic.twitter.com/gYm5ZjzBAI

— Vice President Kamala Harris (@VP) June 25, 2021

Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Χάρις ήταν η εξασφάλιση 4,2 δισ. δολαρίων σε επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη στην Κεντρική Αμερική. Η πρωτοβουλία είχε σκοπό να περιορίσει τη ροή μεταναστών από αυτές τις χώρες προς τις ΗΠΑ και η κυβέρνηση είπε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων της στην περιοχή.

Έλεγχος της οπλοκατοχής

Η Χάρις έχει μιλήσει πολλάκις ανοικτά για την ανάγκη αλλαγής της νομοθεσίας περί οπλοκατοχής στις ΗΠΑ και ως αντιπρόεδρος της χώρας ήταν επικεφαλής του Γραφείου του Λευκού Οίκο για την πρόληψη της βίας των όπλων.

Gun violence is the number one cause of death for the children of America.

Elected officials in state legislatures and Congress must have the courage to pass red flag and safe storage laws, make background checks universal, and ban assault weapons.

— Vice President Kamala Harris (@VP) April 18, 2024

Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς

Στο Ισραήλ προσπαθούν να καταλάβουν τι θα σημάνει η υποψηφιότητα της Χάρις για τη χώρα τους, καθώς αντιμετωπίζει μια αυξανόμενη παγκόσμια απομόνωση λόγω του πολέμου με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ισραηλινή αριστερή εφημερίδα Haaretz σε άρθρο της ανέφερε ότι η Χάρις απέκτησε τη φήμη του «κακού αστυνομικού» στην κυβέρνηση Μπάιντεν αναφορικά με τη στάση της Ουάσιγκτον έναντι του Ισραήλ, λόγω των επικρίσεών της για τις ισραηλινές επιχειρήσεις στον παλαιστινιακό θύλακο . Τους τελευταίους μήνες η Χάρις προχώρησε ακόμη μακρύτερα κι από τον Μπάιντεν ζητώντας κατάπαυση του πυρός, καταγγέλλοντας την εισβολή του Ισραήλ στη Ράφα και εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για τον αριθμό των νεκρών αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.

Israel has a right to defend itself. As Israel does so, it matters how.

Too many innocent Palestinians have been killed. As Israel pursues its military objectives in Gaza, we believe Israel must do more to protect innocent civilians. pic.twitter.com/2LRNGESU8N

— Vice President Kamala Harris (@VP) December 3, 2023

Τον περασμένο Μάρτιο η Χάρις δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν κάνει αρκετά για τον περιορισμό της «ανθρωπιστικής καταστροφής» στη διάρκεια της χερσαίας επίθεσής του στη Γάζα, ενώ αργότερα δεν απέκλεισε «συνέπειες» για το Ισραήλ αν εξαπέλυε πλήρους κλίμακας επίθεση στην κατάμεστη με πρόσφυγες Ράφα.

«Με την αποχώρηση του Μπάιντεν, το Ισραήλ έχασε ίσως τον τελευταίο φιλο-ισραηλινό πρόεδρο», δήλωσε ο Άλον Πίνκας, πρώην γενικός πρόξενος του Ισραήλ στη Νέα Υόρκη. «Η νέα υποψήφια των Δημοκρατικών θα ανατρέψει τη δυναμική».

Ο πόλεμος στην Ουκρανία

Στη φετινή Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου, η Χάρις εκφώνησε έναν σκληρό λόγο κατηγορώντας τη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία και δεσμεύτηκε για την αταλάντευτη προσήλωση των ΗΠΑ στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ που κατοχυρώνει την αρχή της συλλογικής άμυνας – την ιδέα ότι μια επίθεση σε ένα μέλος θεωρείται επίθεση σε όλα

Το Κρεμλίνο δήλωσε χθες ότι η συνεισφορά της Χάρις στις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας «δεν ήταν σημαντική» και αναφέρθηκε στη «μη φιλική ρητορική» προς τη Μόσχα.

Η Χάρις έχει κατηγορήσει τη Ρωσία του Βλαντίμιρ Πούτιν για τον «βάρβαρο και απάνθρωπο» πόλεμο που εξαπέλυσε κατά της Ουκρανίας.

Η Κίνα

Η Χάρις έχει εδώ και καιρό υιοθετήσει την άποψη του δικομματικού κυρίαρχου ρεύματος στην Ουάσιγκτον αναφορικά με την ανάγκη να αντιμετωπίσουν οι ΗΠΑ την αυξανόμενη επιρροή της Κίνας, ειδικά στην Ασία.

Αναλυτές εκτιμούν ότι η Χάρις πιθανότατα θα διατηρήσει τη στάση του Μπάιντεν να ορθώνει ανάστημα στην Κίνα όταν είναι απαραίτητο, αναζητώντας παράλληλα τομείς συνεργασίας.

Ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ η Χάρις έκανε πολλά ταξίδια με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων στην οικονομικά δυναμική περιοχή, συμπεριλαμβανομένου ενός στην Τζακάρτα τον περασμένο Σεπτέμβριο αντικαθιστώντας τον Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής των κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN). Στη διάρκεια εκείνης της επίσκεψης η Χάρις κατηγόρησε την Κίνα ότι προσπαθεί να εκφοβίσει τους μικρότερους γείτονες με τις εδαφικές διεκδικήσεις της στην αμφισβητούμενη Νότια Σινική Θάλασσα.

Ο Μπάιντεν έστειλε επίσης την Χάρις για να στηρίξει τις συμμαχίες των ΗΠΑ με την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, οι οποίες είχαν λόγους να ανησυχούν για τη δέσμευση του Τραμπ στην ασφάλειά τους.

Το Ιράν

Αναλυτές εκτιμούν ότι η Χάρις θα διατηρήσει σθεναρή στάση και έναντι του ορκισμένου εχθρού του Ισραηλ, του Ιράν, η πρόοδος του πυρηνικού προγράμματος του οποίου έχει επισύρει την καταδίκη της Ουάσιγκτον.

Μετά από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών προσέγγισης με το Ιράν ο Μπάιντεν δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιστροφής στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τεχεράνη για την αναθέρμανση της Διεθνούς Συμφωνίας του 2015 για το πυρηνικό του πρόγραμμα, από την οποία απέσυρε ο Ντόναλντ Τραμπ τις ΗΠΑ όταν ήταν πρόεδρος.

Η Χάρις είναι απίθανο να προβεί σε μεγάλα ανοίγματα προς το Ιράν αν η εκεί ηγεσία δεν δείξει σοβαρά δείγματα ότι είναι έτοιμη για παραχωρήσεις.

Ετικέτες: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑΗΠΑ ΝΕΑΚαμάλα Χάρις
Προηγούμενο Άρθρο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα στην Οδησσό διέλυσε το αρχηγείο της βρετανικής SAS σκοτώνοντας 18 στελέχη

Επόμενο Άρθρο

Βουλή: Έρχεται σήμερα το ν/σ για τον 5ο τραπεζικό πόλο μετά το deal της Attica με την Παγκρήτια

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Ο Μπαράκ Ομπάμα του έδωσε συγχαρητήρια και «έδειξε» την οικονομία ως αιτία της ήττας της Κάμαλα Χάρις

07/11/2024 | 14:24
Featured

ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Μπάιντεν θα απευθύνει σήμερα διάγγελμα στους Αμερικανούς

07/11/2024 | 11:31
Featured

Πως ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές- Που έχασε η Χάρις – ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ 2024

06/11/2024 | 18:00
Featured

Ντόναλντ Τραμπ: Είναι μια εκπληκτική νίκη όλων των Αμερικανών – Θα κάνουμε την Αμερική πάλι μεγάλη

06/11/2024 | 15:03
Featured

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Τραμπ: «Ανυπομονούμε να διευρύνουμε τη στρατηγική μας συνεργασία»

06/11/2024 | 10:52
Republican presidential nominee former President Donald Trump arrives at Harry Reid International Airport to board a plane after a campaign trip, Saturday, Sept.14, 2024, in Las Vegas. (AP Photo/Alex Brandon)
HOT NEWS

Αμερικανικές εκλογές: Προβάδισμα Τραμπ στην Πολιτεία «κλειδί» της Τζόρτζια που δίνει 16 εκλέκτορες

06/11/2024 | 03:13
Featured

Εκλογές ΗΠΑ: Πώς οι στοιχηματικές μοιράζουν την εκλογική «πίτα» στις επτά Πολιτείες – κλειδιά

05/11/2024 | 16:32
Featured

Εκλογές στις ΗΠΑ: Οι 7 αμφίρροπες πολιτείες που θα κρίνουν τη μάχη μεταξύ Χάρις-Τραμπ

04/11/2024 | 17:06
Load More
Επόμενο Άρθρο

Βουλή: Έρχεται σήμερα το ν/σ για τον 5ο τραπεζικό πόλο μετά το deal της Attica με την Παγκρήτια


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    677 shares
    Share 271 Tweet 169
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    663 shares
    Share 265 Tweet 166
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    164 shares
    Share 66 Tweet 41
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch