Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατερινόπουλος για δολοφονία Μπάμπη στο Μεσολόγγι: «Έπεσε θύμα κυκλώματος – Ο κρεοπώλης φοβάται να μην έχει την ίδια τύχη»

Τι συνέβη τελικά

Newsroom από Newsroom
23/01/2024 13:11
Ενημερώθηκε: 23/01/2024 14:38:43
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ
A A
152
SHARES
323
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι και αιτιολογώντας την σιωπή του 50χρονου κρεοπώλη που κατηγορείται για το έγκλημα, είπε πως φοβάται να μιλήσει, επειδή πιστεύει ότι θα έχει την ίδια τύχη με εκείνον.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άτυχος νεαρός έπεσε θύμα ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος στην περιοχή, που κατάφερε να τον αιφνιδιάσει.

Τονίζει ότι δεν πάλεψαν το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης. Επισημαίνει ότι στην ίδια περιοχή, καταγράφηκαν τα προηγούμενα χρόνια άλλες δύο δολοφονίες, με τους δράστες να καταφέρνουν αρχικά να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Μιλώντας για το θέμα, ο ταξίαρχος ε.α. Θανάσης Κατερινόπουλος, έκανε λόγο για κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή.

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Από την πρώτη στιγμή που αρχίσαμε να συζητάμε, μίλησα για ένα έγκλημα με συμμετοχή περισσοτέρων ανθρώπων και όχι του ενός. Ο φερόμενος ως δράστης δε μίλησε ποτέ και λέει ‘δεν το έκανα εγώ’. Είναι λογικό να το λέει αυτό με την προϋπόθεση ότι υπήρχαν και άλλα άτομα.

Ίσως και ο ίδιος να μην περίμενε αυτήν την εξέλιξη, μετέφερε τον Μπάμπη στο σημείο οπού εκεί τον περίμεναν κάποιοι. Αυτοί οι κάποιοι είχαν κάθε λόγο να τον βγάλουν από τη μέση, γι’ αυτό και τούτος αρνείται, και με τον φόβο ότι αν μιλήσει και αποκαλύψει πράγματα θα έχει την ίδια τύχη. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα άτομα».

Όπως συμπληρώνει ο Θανάσης Κατερινόπουλος:

«Θα σταθώ στο θέμα της αρχαιοκαπηλίας. Εκεί κοντά υπάρχουν δύο αρχαιολογικοί χώροι ανεκμετάλλευτοι, μην ξεχνάτε ότι κατά τη διάνοιξη της Ιόνιας Οδού είχαν βρεθεί αρχαία στην περιοχή.

Το παιδί (σ.σ. ο Μπάμπης) βεβαίως ήταν δουλευταράς, αλλά όσο δουλευταράς και αν είσαι δε μαζεύεις, κατά τη μητέρα του η οποία βγήκε και είπε ότι είχε ένα τεφτέρι στο σπίτι και έχει δανείσει κάπου κοντά στις 70.000 ευρώ.

Είναι πολλά τα λεφτά. Ένας άνθρωπος που είναι στην Ιταλία, δεν στέλνει δανεικά λεφτά από την Ιταλία μέσω λογαριασμού. Άνοιξαν οι λογαριασμοί και θα φανεί από εκεί αν αυτές οι δανειοδοτήσεις γίνοντας τραπεζικά ή χέρι με χέρι».

Σύμφωνα με τον κ.Κατερινόπουλο:

«Αν συμμετείχε και ο ίδιος στο κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας καταλαβαίνετε ότι εκεί κάπου χάλασε το παιχνίδι στη μοιρασιά με αποτέλεσμα να τον βγάλουν από τη μέση.

Αν η μάνα του άτυχου αυτού παιδιού, που μια ζωή θα είναι πονεμένη, επιχειρήσει κάποια στιγμή να φρεσκάρει λίγο το μυαλό της, ίσως να δώσει περισσότερα στοιχεία στις Αρχές. Για να μην φτάσουμε και παραπέρα να μιλήσουμε για γραφολογικές εξετάσεις που υποθέτω οι Αρχές θα κάνουν».

Οι δύο θάνατοι στην ίδια περιοχή

«Μιλάμε για ένα κύκλωμα το οποίο δραστηριοποιείται στην περιοχή του Μεσολογγίου και όχι μόνο στο Μεσολόγγι. Μην ξεχνάτε ότι εκεί τα προηγούμενα χρόνια είχαμε άλλους δύο νεκρούς και ο ένας μάλιστα ήταν και αρχαιοφύλακας, ο άλλος βοσκός που δε δικαιολογείται ο θάνατός του», είπε ο ίδιος, συμπληρώνοντας:

«Τον έφαγε το κύκλωμα, εγώ αυτό πιστεύω, ήταν μπροστά (σ.σ. ο κρεοπώλης) και φοβάται να μιλήσει. Ίσως κάποια στιγμή να μιλήσει, αλλά εγώ πιστεύω θα μιλήσουν τα υπόλοιπα στοιχεία.

Το κινητό δεν πιστεύω να βρεθεί, όπως και το όπλο, αν υπάρχει κύκλωμα. Γιατί να το αφήσουν εκεί; Το άλλο θέμα είναι ότι είναι ένα σημείο που δεν είχε ψαχτεί τις προηγούμενες ημέρες. Θα πρέπει να ψαχτούν και άλλα πράγματα. Πρέπει να ψάξουν και τις προηγούμενες ημέρες. Σίγουρα έγινε μια αυτοψία».

Ο ίδιος σημειώνει πως:

«Δεν υπήρξε πάλη μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και του θύματος. Αν υπήρχε πάλη θα φαινόταν. Δεύτερον, δεν χρησιμοποιήθηκε το όπλο του δράστη. Τρίτον, δεν ξέρουμε αν χρησιμοποιήθηκε το όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης ή κάποιο όπλο. Μιλάμε για αιφνιδιασμό.

Αν ήταν οι δυο τους και δεν υπήρχε τρίτος θα έπρεπε να πάρει την καραμπίνα του Μπάμπη ο φερόμενος ως δράστης και με αυτήν να τον πυροβολήσει. Εκεί θα έρχονταν στα χέρια, κάτι θα γινόταν. Εκτιμώ ότι το όπλο δεν είναι εκεί γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπήρξε αντίδραση του Μπάμπη και δεν υπήρξε πάλη μεταξύ τους. (…)

Είμαι βέβαιος, σχεδόν, ότι υπήρχαν και άλλα άτομα. Ήταν ένα ραντεβού θανάτου για το οποίο μπορεί να μην γνώριζε ο φερόμενος ως δράστης ότι θα καταλήξει σε θάνατο. (…) Είτε είναι αυτός (σ.σ. ο δράστης), που κατά την εκτίμησή μου δεν είναι, θα πρέπει να ξετυλιχτεί το κουβάρι».

Για το θέμα μίλησε και η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, η οποία λέει: «Πιο πολύ από αυτήν την υπόθεση με καθησυχάζει ότι βρέθηκε η σορός διότι έχει πολύ μεγάλη σημασία για να καθησυχαστεί μια ψυχή, και μιλάμε για τους επιζώντες, να έχει βρεθεί και να έχουμε θάψει μία σορό. Αν δεν ταφεί το σώμα, η ύλη, δεν μπορεί να καθησυχαστεί η ψυχή. Μιλάω για αυτόν που μένει».

Τι λέει ο Γιώργος Τσούκαλης για τη δολοφονία

«Το σημείο (σ.σ. που βρέθηκε η σορός) είναι κοντά στο σημείο που χάνεται το σήμα του 50χρονου και επιστρέφει ξανά στο σπίτι του. Είναι και κοντά στο σημείο που χάνεται και το σήμα του άτυχου Μπάμπη. Η περιοχή είναι κοντά σε όλα τα συμβάντα.

Ο χρόνος ήταν δικός του για να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, είτε μόνος του είτε μαζί με κάποιον άλλον. Υπήρξε τουλάχιστον κάποιος ο οποίος γνώριζε τι έγινε ή τον βοήθησε. Αν δεν έγινε εκεί (σ.σ. το έγκλημα) ένας λόγος παραπάνω να πιστέψουμε ότι κάποιος να μεταφέρει τη σορό του διότι στο δικό του αυτοκίνητο δεν υπάρχουν ούτε DNA ούτε σημάδια».

Σύμφωνα με τον κ.Τσούκαλη: «Η οικογένεια βρίσκεται σε μια κατάσταση τραγική. Οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Πιστεύω ότι παγιδεύτηκε. Υπάρχει ένα άρωμα χρυσοθηρίας, υπάρχουν και άλλα θέματα που πρέπει να διερευνηθούν.

Υπάρχει ένα τετράδιο στην κατοχή της μητέρας το οποίο έχει κάποιες σημειώσεις σημαντικές και αυτό μπορεί να μιλήσει πάρα πολύ. Ο Μπάμπης είχε δώσει χρήματα σε αρκετούς, ενδεχομένως δεν ήταν μόνο οι 17.000 του κρεοπώλη».

Ετικέτες: ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Προηγούμενο Άρθρο

Βαρώτσος: «Έχει αρκετό χρόνο να γίνει σεισμός στην Ελλάδα»

Επόμενο Άρθρο

ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΑ Α21: Πλησιάζει η ώρα για ζεστό χρήμα – Πότε θα καταβληθεί

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μεσολόγγι: Πισώπλατο χτύπημα με κυνηγετικό όπλο δέχθηκε ο Μπάμπης

22/01/2024 | 20:27 - Ενημέρωση 23/01/2024 | 01:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πού είναι ο Μπάμπης»: Οργή έξω από τα δικαστήρια που απολογείται ο 50χρονος κρεοπώλης

22/01/2024 | 13:41
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο 51χρονος κρεοπώλης για ανθρωποκτονία

18/01/2024 | 13:51
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΠΕΚΑ Α21: Πλησιάζει η ώρα για ζεστό χρήμα - Πότε θα καταβληθεί


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    569 shares
    Share 228 Tweet 142
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    507 shares
    Share 203 Tweet 127
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε τριήμερη κατάπαυση πυρός στο μέτωπο της Ουκρανίας

    165 shares
    Share 66 Tweet 41
  • ΑΣΕΠ 2025: Πάνω από 6.700 μόνιμες προσλήψεις – Όλες οι τρέχουσες και επερχόμενες προκηρύξεις ανά ειδικότητα

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • Νέα Δημοκρατία: Επιστρέφει στο 30% στις δημοσκοπήσεις, βυθίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθεροποιείται δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας

    122 shares
    Share 49 Tweet 31
  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    1116 shares
    Share 446 Tweet 279
  • Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ έως Ιούλιο 2025 – Ποια ποσά και πότε καταβάλλονται

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch