Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Ν. Ανδρουλάκης: Αγωνιζόμαστε για να πάρει η Κρήτη το πολιτικό χρώμα που της ταιριάζει

TechTeam από TechTeam
04/06/2023 09:16
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
63
SHARES
135
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Να εμπιστευτούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, ο πρόεδρος του κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Αγωνιζόμαστε από άκρη σε άκρη της Κρήτης για να πάρει το νησί μας το πολιτικό χρώμα που του ταιριάζει, το πράσινο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας, το πράσινο της ελπίδας και της προοπτικής. Αγωνιζόμαστε, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με το λόγο της αλήθειας και επιμένω για δίκαιη ανάπτυξη, για να λιγοστέψουν τα φορολογικά βάρη από τις πλάτες της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως “… έχουμε άλλες αγωνίες από τον κύριο Μητσοτάκη. Όπως βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην φορολογήσουμε τα υπερκέρδη των ολιγαρχών. Αλγεινή εντύπωση μου έχει προκαλέσει και η αλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ που πια δεν μιλάει για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών”.

Το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ήρθε για να μείνει, “… να υπερασπιστεί μία Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες στις νεότερες γενιές, μία Ελλάδα της αξιοπρέπειας, μία Ελλάδα που θα είναι ισχυρή στην Ευρώπη. Αυτή την Ελλάδα θα ξαναδημιουργήσει η Δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη νέα εποχή και είμαι σίγουρος ότι στις 25 Ιουνίου οι πολίτες θα αγκαλιάσουν ακόμα πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια που κάνουμε”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επικοινώνησε με τους οπαδούς του κινήματος στο ραντεβού της παράταξης στην πλατεία του Περάματος και τους διαβεβαίωσε ότι στις επόμενες εκλογές το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ θα ανέβει ζητώντας τους να επικοινωνήσουν από την πλευρά τους το μήνυμα ότι είναι ανάγκη το Κίνημα να βρεθεί στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και φυσικά να μη χαθεί η έδρα του κόμματος στο νομό.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΛΑΦ ΠΑΛΜΕ

Ο κ. Ανδρουλάκης στο περιθώριο των εγκαινίων του μουσείου για τον Ούλοφ Πάλμε στο Μοχό του Δήμου Χερσονήσου, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι «απέναντι μας έχουμε ένα πελατειακό σύστημα, ένα σύστημα εξουσίας που θέλει να επιβάλλει έναν μιντιακό ολοκληρωτισμό» συμπληρώνοντας ότι «δε μας κάμπτει, καθώς εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις ιδέες μας, τις αξίες μας και τις αρχές μας. Εμείς στο κόμμα μας δεν έχουμε ούτε ακροδεξιούς στα ψηφοδέλτια μας, ούτε ανθρώπους οι οποίοι προσβάλλουν την κοινή λογική και τις αγωνίες του πολίτη. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι αν αγκαλιάσει ξανά ο ελληνικός λαός την προσπάθεια που κάνουμε, η δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ θα είναι οι πρωταγωνιστές, θα είναι οι νικητές και ο κάθε πολίτης θα έχει ισχυρή φωνή». Επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι για τις ιδέες και τα πιστεύω μας «θα συγκρουστούμε τις επόμενες τρεις εβδομάδες για ένα μεγάλο και ισχυρό ποσοστό που θα κάνει τον ελληνικό λαό να έχει ξανά ισχυρή φωνή και μια πραγματική αντιπολίτευση και όχι μια αντιπολίτευση η οποία τελικά βοήθησε τον κύριο Μητσοτάκη να πάρει αυτά τα ποσοστά παρά τα δεινά τα οποία συνέβησαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Επιπρόσθετα σημείωσε ότι «το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση που θα μπει ανάχωμα και εμπόδιο στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη», ενώ επανέλαβε ότι «το πολιτικό χρώμα που ταιριάζει στην Κρήτη είναι το πράσινο» και πως «θα δώσουμε αγώνα από τη μια μέχρι την άλλη άκρη του νησιού για να ξαναγίνει η Κρήτη πράσινη».

Στα εγκαίνια παρευρέθη και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος δήλωσε ότι «έχουμε μια κοινή πορεία, ενωμένη, δυνατή για να σηκώσουμε και πάλι το πράσινο πάνω από την Ελλάδα όχι για το χώρο μας, αλλά για τη χώρα και τους πολίτες που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, δίκαιες, δημοκρατικές, διαφανείς και ανθρώπινες».

Στα εγκαίνια το παρών έδωσε και ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο γιος του Ούλοφ Πάλμε, Γιοακίμ που εξέφρασαν την χαρά και τη συγκίνηση τους για τη δημιουργία του μουσείου, αλλά και την σύνδεση των δυο οικογενειών.

«Μας συνδέουν πολιτικοί αγώνες, αγώνες για τις αξίες της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης, παλεύοντας για την ειρήνη όπως την πρωτοβουλία των έξι , παλεύοντας ενάντια στο φασισμό την ξενοφοβία, το ρατσισμό», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι «για την εποχή που διανύουμε, θα έλεγε ο Ούλοφ Πάλμε, η δημοκρατία δεν είναι ένα σπορ για θεατές, αλλά είναι μια καθημερινή πάλη συμμετοχής ενεργών πολιτών» και ότι «πρέπει να σπάσουμε τη μοιρολατρία και να πούμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, να ξαναπιστέψουμε στις δυνάμεις μας, να φύγουμε από την εξάρτηση, τη μιζέρια, τον πελατειασμό, που προσπαθούν πολλές δεξιές αντιλήψεις και κυβερνήσεις να περάσουν στον κόσμο ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Υπάρχουν εναλλακτικές αν δώσουμε ξανά έμπνευση και ελπίδα, μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε με λόγια συγκίνησης για «τη φωνή του Ούλοφ Πάλμε που δεν λύγισε μπροστά στους ισχυρούς και τα κατεστημένα, λείπει» και πως «ήταν φωνή λογικής και πάθους υποστηρίζοντας την ειρήνη, αμφισβητώντας την αδικία και πάντα να είναι αλληλέγγυος στους αδύναμους».

Ο Γιοακίμ Πάλμε είπε ότι ήρθε για πρώτη φορά με τον πατέρα του στην Κρήτη το 1979 και πως μέχρι και την τελευταία φορά που ο πατέρας του βρέθηκε στο νησί «ένιωθε μεγάλη συγκίνηση και αγάπη για τον Μοχό και τους ανθρώπους που είχε γνωρίσει». Μάλιστα εξήγησε ότι ο Ούλοφ Πάλμε «επέλεγε συχνά να βρίσκεται στην Κρήτη και το Μοχό, γεμίζοντας εμπειρίες και δύναμη, που την είχε ανάγκη όταν επέστρεφε στα καθήκοντά του».

«Χαίρομαι γιατί κρατάτε μέσα από αυτό το μουσείο, ζωντανή τη μνήμη του πατέρα μου και σας ευχαριστώ» είπε ο Γιοακίμ Πάλμε, ο οποίος στην ομιλία του αναφέρθηκε και στη στήριξη του πατέρα του στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν αυτός εξορίστηκε, αλλά και την αντίδραση του στην δικτατορία στη χώρα μας.

«Πιστεύω ότι η πολιτική του κληρονομιά είναι σχετική με σύγχρονα θέματα και κοινωνικά ζητήματα» είπε ο γιος του Ούλοφ Πάλμε στην ομιλία του.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ούλοφ Πάλμε Μανώλης Ζερβάκης εξέφρασε τη συγκίνηση του για τα εγκαίνια του μουσείου για το οποίο υπήρξε μια τεράστια προσπάθεια.

«Αποτελεί μεγάλη στιγμή, η στιγμή των εγκαινίων αυτού του μουσείου, στη μνήμη ενός σπουδαίου πολιτικού, ενός πολιτικού άλλου ύψους που σήμερα εκλείπει» είπε ο κ. Ζερβάκης, διευκρινίζοντας ότι «το σπάνιο ήταν ότι αυτή η σπουδαία πολιτική μορφή, ήταν ταυτόχρονα και ένας σπουδαίος άνθρωπος, που αγαπούσε το Μοχό και ένιωθε πολύ κοντά στους ανθρώπους του».

Την ικανοποίηση του και την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο Μουσείο, εξέφρασε και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το μουσείο από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Ιουνίου θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους που φιλοξενούν εκθέματα που αναφέρονται στη ζωή, το έργο και τη σύνδεση του Ούλοφ Πάλμε με την περιοχή, με τα εκθέματα συνεχώς να εμπλουτίζονται, από κατοίκους της περιοχής, που όπως εξήγησε ο κ. Ζερβάκης, συνεχίζουν να παραχωρούν ντοκουμέντα από τη ζωή του μεγάλου πολιτικού. Επίσης σε χώρο του μουσείου θα γίνεται προβολή βίντεο από τη ζωή του Πάλμε αλλά και από τις επισκέψεις του στην Κρήτη.

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Πεντηκοστή – Αγίου Πνεύματος: Τι γιορτάζει η Εκκλησία

Επόμενο Άρθρο

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ συνεχάρη τον Τούρκο Πρόεδρο – Επαφές με τον νέο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, τον Πατριάρχη και τον Καλίν

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Η εξωτερική πολιτική χρειάζεται σοβαρότητα και σχέδιο, όχι επικοινωνιακά παιχνίδια

17/04/2025 | 16:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Ιδιώτες πληρώνουν ιδιώτες για να δουλεύουν για τη ΝΔ συκοφαντώντας τους πολιτικούς της αντιπάλους

15/04/2025 | 16:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ο Ανδρουλάκης απέρριψε την πρόταση Φάμελλου για κοινό ψηφοδέλτιο – Τι είπε για προανακριτική και δημοσκοπήσεις

26/03/2025 | 21:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης επιλέγει τον θεσμικό ακροβατισμό για να βγει από την πολιτική θέση αδυναμίας

21/03/2025 | 12:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Έχει έρθει η ώρα της πολιτικής αλλαγής- Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ

15/03/2025 | 16:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Κυβέρνηση σε αποδρομή – Ο ανασχηματισμός θα οδηγήσει τη ΝΔ στην αντιπολίτευση

14/03/2025 | 19:00
Featured

Απορρίφθηκε από 157 βουλευτές η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

07/03/2025 | 23:40
HOT NEWS

Βουλή – Ανδρουλάκης: «Η πρόταση δυσπιστίας είναι αίτημα εκλογών – Τρεις μέρες κάνετε παρέλαση

07/03/2025 | 21:45
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ συνεχάρη τον Τούρκο Πρόεδρο – Επαφές με τον νέο ΥΠΕΞ της Τουρκίας, τον Πατριάρχη και τον Καλίν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    338 shares
    Share 135 Tweet 85
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    325 shares
    Share 130 Tweet 81
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch