Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Νομοσχέδιο για ομόφυλα ζευγάρια: Η ώρα των αποφάσεων – Ποιοι θα ψηφίσουν, ποιοι θα απέχουν και ποιοι διαφωνούν

Προβλήματα με τις διαφωνίες

Newsroom από Newsroom
31/01/2024 14:01
Ενημερώθηκε: 31/01/2024 19:40:40
σε HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
158
SHARES
337
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Η αποκάλυψη του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία στο Υπουργικό Συμβούλιο λειτούργησε για το Μαξίμου ως επιταχυντής εξελίξεων, καθώς το εν λόγω νομοθέτημα θα έχει ψηφιστεί από τη Βουλή έως του Αγίου Βαλεντίνου, το πολύ έως τις 14 Φεβρουαρίου δηλαδή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Ευγενίδης στο protothema.gr, με άλλα λόγια, ένα σύνθετο κοινωνικό ήτημα που επί μήνες έχει σηκώσει πολλή σκόνη στη δημόσια συζήτηση θα λήξει σε ένα χρονικό σημείο που είναι αρκετά μακριά από τις ευρωεκλογές, στις οποίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καταγράψει ένα ποσοστό τουλάχιστον πολύ κοντά στο 33% του 2019.

Το ζήτημα βεβαίως εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις στο εσωτερικό της Ν.Δ., μιας και υπάρχουν αρκετοί βουλευτές που διαφωνούν κάθετα ή προβληματίζονται. Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην κομματική βάση. Ομως το πρόβλημα δεν περιορίζεται στη Ν.Δ., καθώς και στο ΠΑΣΟΚ ειδικά η κατάσταση είναι έκρυθμη, με αρκετούς βουλευτές να έχουν ισχυρές ή πιο ήπιες ενστάσεις για το κυβερνητικό νομοσχέδιο και τον Νίκο Ανδρουλάκη να προσπαθεί να εκτονώσει την ένταση με το να μην επιβάλει κομματική πειθαρχία.

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, μένει να φανεί αν όλοι οι βουλευτές του θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, αλλά και αν θα υπάρξει κάποια πειθαρχική κύρωση για βουλευτή που μπορεί π.χ. να απόσχει της ψηφοφορίας. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, πάντως, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αρμόδιων στελεχών της Ν.Δ. και του Μεγάρου Μαξίμου, θα πρόκειται για το πρώτο «δικαιωματικό» νομοσχέδιο μείζονος κλίμακας που θα ψηφιστεί από την πλειοψηφία των βουλευτών της Ν.Δ.

Και αυτό γιατί με βάση τους υπολογισμούς, πάνω από 110 «γαλάζιοι» αναμένεται να το υπερψηφίσουν, ο καθένας για διάφορους λόγους, ακόμα και αν δεν έχουν εκδηλωθεί άπαντες.

Αλλοι είναι απόλυτοι θιασώτες της λογικής του, άλλοι άκουσαν τα επιχειρήματα που εκφράστηκαν στον δημόσιο διάλογο και μεταπείστηκαν, ενώ άλλοι κινούνται με γνώμονα τον… πολιτικό ρεαλισμό και προτιμούν να είναι μαζί με τον πρωθυπουργό σε μια σημαντική απόφαση παρά απέναντί του.

Από την άλλη, διεργασίες υπάρχουν και στην ομάδα των διαφωνούντων με το νομοσχέδιο. Κάποιοι βουλευτές είναι της άποψης ότι θα πρέπει να καταψηφίσουν για λόγους αρχής, εκφράζοντας και ανησυχίες για τη γενική φιλοσοφία και κατεύθυνση της παράταξης, ενώ άλλοι κατευθύνονται στην αποχή, στη λογική ότι θέλουν να διαφωνήσουν, αλλά δεν θέλουν και να έρθουν σε ρήξη με τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», αυτή την ώρα υπάρχουν σχεδόν 100 βουλευτές της Ν.Δ. που λένε «Ναι», 24 που είναι σίγουρα στο «Οχι», 14 έχουν αποφασίσει να απέχουν, ενώ οι υπόλοιποι από το σύνολο των 158 είναι αμφιταλαντευόμενοι. Εκτιμάται ότι αρκετοί εξ αυτών που είναι σε αυτή τη φάση… σε διαδικασία ενδοσκόπησης θα στραφούν εν τέλει στην υπερψήφιση.

Ο Βορίδης, οι υφυπουργοί και ο ανασχηματισμός

Στο Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη, πάντως, η κυβέρνηση έκλεισε ένα μέτωπο με τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, ο οποίος ήταν ο πιο αναγνωρίσιμος μεταξύ των διαφωνούντων κυβερνητικών στελεχών. Ο κ. Βορίδης δεν είχε κρύψει ποτέ τις απόψεις του, αλλά είχε αποφύγει και να προκαλέσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες με δημόσιες τοποθετήσεις.

Οταν έκλεισαν οι κάμερες και άνοιξε η συζήτηση μέσα στο Υπουργικό, συνεπώς, ο κ. Βορίδης πήρε τον λόγο και περιέγραψε με μια σειρά νομικών επιχειρημάτων τη διαφωνία του, λέγοντας παράλληλα ότι έχει μια συγκεκριμένη άποψη για το πώς το Σύνταγμα προσδιορίζει τι είναι η οικογένεια.

Αντιθέτως, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να αντέτεινε ότι δεν θέλει να μπει σε νομική συζήτηση, μιας και πρόκειται για ένα ζήτημα ισότητας, ελευθεριών και συμπερίληψης. Ο κ. Βορίδης όμως διευκρίνισε ότι δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα και θα απέχει από την ψηφοφορία.

Κατά πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», το θέμα είχε συζητηθεί μεταξύ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Βορίδη προ ημερών και το Μέγαρο Μαξίμου είχε σαφή εικόνα των προθέσεων του υπουργού, ο οποίος συμμετείχε και συμμετέχει όλες αυτές τις μέρες στον πρωινό καφέ.

Νομική κατοχύρωση για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων υφίσταται σε 15 από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Σουηδία και Φινλανδία). Ωστόσο, το ίδιο ισχύει για επιπλέον 5 ευρωπαϊκά κράτη εκτός Ε.Ε.: (Ανδόρα, Ελβετία, Ισλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Νορβηγία).

Η Ελλάδα προς το παρόν ανήκει στην άτυπη ομάδα των 11 ευρωπαϊκών χωρών που με κάποιον τρόπο αναγνωρίζουν μερικώς την ένωση ομόφυλων ζευγαριών (Αγιος Μαρίνος, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιχτενστάιν, Μονακό, Μαυροβούνιο, Ουγγαρία και Τσεχία). Σε αρκετές από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, νομικά έγκυρος γάμος νοείται μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια.

Το δεύτερο ερώτημα που μένει να απαντηθεί σε λίγες μέρες είναι αν η στάση του κ. Βορίδη θα βρει μιμητές στο επίπεδο των υφυπουργών, καθώς όλοι οι υπόλοιποι υπουργοί είναι σύμφωνοι. Ηδη έχουν καταγραφεί δύο διαφωνίες από υφυπουργούς, τα υπουργεία των οποίων εμπλέκονται με το νομοσχέδιο, καθώς θα είναι εξ αυτών που το καταθέτουν.

Ο λόγος για την υφυπουργό Οικογένειας Μαρία Κεφάλα, η οποία είναι κόρη ιερέα από τα Ιωάννινα, και έχει εσχάτως μετακινηθεί από την καταψήφιση στην αποχή. Και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας όμως έχει ισχυρούς νομικούς και θεμελιώδεις αξιακούς προβληματισμούς και προσανατολίζεται στην αποχή.

Σε παρόμοια γραμμή και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Κελέτσης, ο οποίος είναι παλαιός πολιτικός φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιας και είναι «σειρές» και εξελέγησαν αμφότεροι για πρώτη φορά το 2004. Μένει να φανεί αν υπάρχει περιθώριο ο κ. Κελέτσης να «στρίψει» την τελευταία στιγμή.

Πέραν του κ. Μπούγα, πάντως, στο Μαξίμου δεν αναμένουν κάποια άλλη έκπληξη από μέρους των υφυπουργών της κυβέρνησης.

Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άκρως προβληματισμένος υφυπουργός Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης δεν αποκλείεται εν τέλει να υπερψηφίσει. Λογικά θα υπερψηφίσει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος προ ημερών είδε τον πρωθυπουργό.

Επίσης, προς το «Ναι» κλίνουν οι πολιτικοί φίλοι του Αντώνη Σαμαρά, υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Γιάννης Παππάς. Υπάρχουν όμως και υφυπουργοί που δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, όπως η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Μάξιμος Σενετάκης, η Αννα Μάνη-Παπαδημητρίου και ο Νίκος Ταγαράς, οι οποίοι εκτιμάται ότι θα υπερψηφίσουν και δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν κάποιος υφυπουργός απόσχει, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν άμεσες συνέπειες ως προς τη συνοχή του κυβερνητικού σχήματος. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η στάση ενός υφυπουργού, πολλώ δε εφόσον βρίσκεται σε κρίσιμο υπουργείο, δεν θα συναξιολογηθεί σε έναν ανασχηματισμό που σε κάποια φάση θα γίνει.

Η αριθμητική των «158»

Με βάση το σκηνικό που διαμορφώνεται, στην ομάδα των 100+ βουλευτών που υπερψηφίζει το νομοσχέδιο περιλαμβάνεται η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών της Αττικής, υπουργοί και υφυπουργοί βεβαίως, αλλά και βουλευτές Περιφέρειας που έχουν εκλεγεί κυρίως το 2019 και το 2023 για πρώτη φορά και συνδέονται στενά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν στο «ΘΕΜΑ» ότι δεν θα υπάρξει νέος γύρος κεντρικού «μασάζ», υπό την έννοια ότι η συζήτηση έχει γίνει δημόσια, το νομοσχέδιο είναι κατατεθειμένο στη δημόσια διαβούλευση, ενώ δεν προγραμματίζεται να υπάρξει συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι για λίγο θα δοθεί χρόνος εκτόνωσης στους βουλευτές, αλλά τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να κάνουν προσωπικές επαφές τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο διευθυντής του γραφείου του Γιάννης Μπρατάκος με τηλεφωνήματα σε μια πιο «εστιασμένη» λίστα προβληματισμένων και δυνητικά διαφωνούντων. Από την άλλη, πρωτοστάτης μεταξύ των διαφωνούντων που είναι αποφασισμένοι να καταψηφίσουν είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος στη συζήτηση θα τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου ως ομιλητής.

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό συντάσσεται μια ομάδα βουλευτών, στην οποία περιλαμβάνονται ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Κώστας Καραγκούνης, ο Μπάμπης Αθανασίου, ο Κώστας Βλάσσης και ο Φώντας Μπαραλιάκος. Τις επόμενες μέρες ο Θάνος Πλεύρης, που είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., θα αποφασίσει αν θα καταψηφίσει ή θα απόσχει, καθώς σταθμίζει τις επιλογές του και ούτως ή άλλως έχει επιλέξει χαμηλότερους τόνους τις τελευταίες μέρες.

Το νομοσχέδιο καταψηφίζουν επίσης η Αννα Καραμανλή, η Φωτεινή Αραμπατζή, ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Νότης Μηταράκης, ο Βασίλης Γιόγιακας, ο Θεόδωρος Καράογλου και οι Μάξιμος Χαρακόπουλος και Διονύσης Ακτύπης, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Ισχυρούς και καταγεγραμμένους προβληματισμούς έχουν ο Κώστας Γκιουλέκας, ο Δημήτρης Κούβελας, ο Χρήστος Κέλλας, ο Τάσος Δημοσχάκης, ο Θανάσης Καββαδάς, ο Κώστας Κατσαφάδος, ο Νίκος Βλαχάκος, ο Μάριος Σαλμάς, ο Γιώργος Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Γιάννης Καλλιάνος, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Βλάχος, ο Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Χρήστος Μπουκώρος, ο Θανάσης Μπούρας, ο Γιάννης Τραγάκης, ο Μάρκος Καφούρος, ο Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Γιάννης Πασχαλίδης, η Αγγελική Δεληκάρη, ο Γιάννης Ανδριανός και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος. Μένει να φανεί αν οι παραπάνω θα καταψηφίσουν ή θα απόσχουν. Ισχυρούς προβληματισμούς που ακόμα δεν έχουν καμφθεί διατηρεί και ο Αγγελος Συρίγος, ο οποίος είχε θέσει ως προτεραιότητα την παράμετρο ενίσχυσης του δημογραφικού. Μένει να φανεί πώς θα συμπεριφερθεί και ο νέος βουλευτής της Ν.Δ. στα Δυτικά Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος ανήκει στην «παραδοσιακή» πτέρυγα του κόμματος, αν και νεότερες πληροφορίες τον θέλουν να υπερψηφίζει. Μεταξύ αποχής και υπερψήφισης είναι και ο μέχρι πρότινος άκρως προβληματισμένος βουλευτής Θεσσαλονίκης Στράτος Σιμόπουλος.

Στους βουλευτές που φλερτάρουν με την αποχή έχει ενταχθεί και ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος παρουσίασε ένα μανιφέστο υπέρ των συντηρητικών αξιών προ ημερών. Ομοίως προβληματισμένος και ο άλλος πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ενώ και ο Στέλιος Πέτσας στρέφεται προς την αποχή.

Υπάρχει, επίσης, μια ομάδα νεότερων βουλευτών που έχουν προβληματισμούς, αλλά δεν είναι κάθετα αρνητικοί και εξ αυτού βρίσκονται στα ραντάρ του Μαξίμου. Ο λόγος φερ’ ειπείν για τη Σέβη Βολουδάκη, τον Διαμαντή Γκολιδάκη, τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο, τον Γιάννη Γιάτσιο, τον Γιώργο Γιάννη κ.ά. που δεν έχουν ακόμα αποκρυσταλλώσει την τελική τους στάση.

Ετικέτες: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Ο Μητσοτάκης για τα Ίμια: Οι τρεις Έλληνες αξιωματικοί «θυσιάστηκαν για την ελευθερία, την ακεραιότητα και την κυριαρχία της πατρίδας»

Επόμενο Άρθρο

Μαρινάκης: Η αυξημένη προκαταβολή στους αγρότες έρχεται νωρίτερα για να ενισχυθεί η ρευστότητά τους

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τι είπαν οι σεισμολόγοι στη σύσκεψη στο Μαξίμου – Κικίλιας: Τα μέτρα είναι προληπτικά

03/02/2025 | 07:00
Featured

Που ρίχνει το βάρος το Μαξίμου – Εκστρατεία στελεχών στη Μακεδονία

22/10/2024 | 14:00
ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 2024: Ανατροπή στο επίδομα ανεργίας με νέο δικαιότερο σύστημα

26/08/2024 | 12:21
ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πλεύρης: Χειροπέδες σε όποιον χρησιμοποίει τον όρο «μπάτσος»

20/08/2024 | 12:11
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Πέντε κόμματα κάλεσαν την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Βουλή – Ραγδαίες εξελίξεις για τις παρακολουθήσεις

01/08/2024 | 12:41
ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Μητσοτάκη: «Δεν μπορούν να πληρώνουν οι πολίτες τις στρεβλώσεις στην αγορά ενέργειας»

29/07/2024 | 13:11
ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Μεθοδεύσεις βλέπει ο Γεωργιάδης για την υπόθεση Novartis: «Είμαι σίγουρος για πολιτικά πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ»

22/07/2024 | 13:11
ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ηχηρό μήνυμα Μητσοτάκη από την Κύπρο: «Δεν αποδεχόμαστε τετελεσμένα για το Κυπριακό»

22/07/2024 | 12:51
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μαρινάκης: Η αυξημένη προκαταβολή στους αγρότες έρχεται νωρίτερα για να ενισχυθεί η ρευστότητά τους


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    640 shares
    Share 256 Tweet 160
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    384 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    342 shares
    Share 137 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    319 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    281 shares
    Share 112 Tweet 70
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch