Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική HOT NEWS

Ο Τσίπρας προαλείφεται για αρχηγός στις περσόνες των Βορείων Προαστίων

TechTeam από TechTeam
24/05/2024 22:12
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
91
SHARES
193
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Βαρυπενθούσες επιχειρηματικές περσόνες των Βορείων Προαστίων συναγελάζονται με παραπεταμένο και αποσυνάγωγο «άχαστο ηγέτη», από εκείνους «που βγαίνουν κάθε εκατό χρόνια» στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να συγκροτήσουν μια κανονική αντιπολίτευση απέναντι στην πολιτική και ιδεολογική κυριαρχία Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την δυναμική «επαναξιολόγηση» της κατανομής των δισεκατομμυρίων του Ταμείου Ανάκαμψης και των άλλων επενδυτικών εργαλείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ήδη υπάρχουν ή προβλέπεται να συσταθούν.

Του Χρήστου Υφαντή

Το λες και «επιχειρηματικο-πολιτική κατάντια» να προσπαθούν άνθρωποι της αγοράς, έστω και της κρατικοδίαιτης, να αναστήσουν, ως πολιτικό «Λάζαρο», έναν αποθαμένο παρελθόντα αγράμματο ηγετίσκο, αλλά είναι τέτοια και τόση η απελπισία τους που τους κατευθύνει σε γελοιότητες, τις οποίες βαφτίζουν « συνάξεις ή συναθροίσεις ή διερευνητικές επαφές» για να μη τους πάρει η σκληρή πραγματικότητα με τις πέτρες.

Το παραμυθάκι του «επανακάμπτοντος Τσίπρα» με τις ευλογίες μερίδας του εγχώριου επιχειρείν για να ηγηθεί, ο τάλας, στην συγκρότηση ενός σχετικά αξιόπιστού και σοβαρού αντιπολιτευτικού πόλου στον «κακό Μητσοτακισμό» είναι σαφές πως δεν αντέχει ούτε σε πρώτη ανάγνωση, πόσο μάλλον στην απαίτηση του να δημιουργήσει μια νέα πολιτική συνθήκη ικανή να απειλήσει την μονοκρατορία του φιλελεύθερου μητσοτακισμού, γύρω από την οποία συντάσσονται, με τα πάνω και τα κάτω τους, όλοι «οι αμετανόητοι εκσυγχρονιστές» αυτής της χώρας.

Αν το καλοσκεφτεί κάποιος είναι ολίγον κωμικό συμφέροντα δισεκατομμυρίων να διαγκωνίζονται (υποτίθεται) από αδήριτη ανάγκη στην επανατοποθέτηση στο πολιτικό σκηνικό μιας καταρρακωμένης αριστεροθολής περσόνας, η πολιτική πορεία της οποίας απείλησε να οδηγήσει τη χώρα στην αγκαλιά του Κιμ Γιογκ Ουν με τις ευχές του πουτινισμού και των φυλάρχων του Ιράν, προς τους οποίους προσέβλεπε ο πρωτογενής ΣΥΡΙΖΑ για να ικανοποιήσει τις ιδεοληψίες του και τις γεωπολιτικέ αυταπάτες του.

Την ανάσταση του «αποθανόντος» άχαστου ηγέτη και την εκ νέου ανάδειξη του σε κύριο αντιπολιτευτικό πόλο την διαχειρίζονται οικονομικά και επικοινωνιακά πονεμένες επιχειρηματικές πσυχούλες με προσβάσεις στον χώρο τον ΜΜΕ και με την ελπίδα πως η επάνοδος του στην ενεργή πολιτική θα αφυπνίσει την υπνώτουσα κεντροαριστερά και θα ανακατέψει, όσο χρειάζεται, την τράπουλα για να αποκατασταθεί έτσι μια σχετικά υπολογίσιμη αντιπολίτευση, εξέλιξη την οποία αδυνατεί ο καθένας να πιστώσει σε Κασσελάκηδες και Ανδρουλάκηδες, όλους μαζί κι αντάμα!

Και νάσου οι μετρήσεις της κοινής γνώμης και τα focus group των διάφορων εταιρειών να σπεύδουν να μετράνε την δήθεν επιρροή ενός ανύπαρκτου και την επισπεύδουσα παρεμβατικότητα ενός χαμένου στο διάστημα συντρόφου της Περιστέρας! Και δώστου τα δημοσιεύματα για την ειλικρινή μεταμέλειά του, τις συγγνώμες που είπε και την αυτοκριτική που έκανε, αυτός, ένας ομολογημένα παρακμιακός νάρκισσος της κακιάς ώρας, λειτουργικά αγράμματος και πολιτικά γραφικός.

Με τον Κασσελακισμό να έχει αγγίξει πολιτικό πάτο και να συναγωνίζεται στην πρωινάδικη προσέγγιση τα είδωλα της «απελπισμένης νοικοκυροσύνης» των εκπομπών στις 10:00 και τον « γεννημένο θυμωμένο» Ανδρουλάκη να ωρύεται προς κάθε κατεύθυνση «λες και του σκότωσαν τη μάνα» δεν είναι περίεργο που μερικοί «ανησυχούντες» κατέληξαν να «αναστήσουν» ένα αριστερό τέρας του Φρανκεστάϊν και να τον παρουσιάζουν ως τη σύγχρονη και εξαγνισμένη εκδοχή μιας παλιάς και δήθεν ξεχασμένης ιδεοληπτικής νεότητας.

Όσο μάλιστα στην πορεία προς τις ευρωεκλογές προκύπτει δημοσκοπικά, αλλά και από τις καθημερινές αναγνώσεις η συσπείρωση του φιλελεύθερου κέντρου γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η προϊούσα απέχθεια των πολιτών προς τις ψεκασμένες τακτικές Κασσελάκη και τον δεινοσαυρικό λόγο του Ανδρουλάκη δημιουργεί καθεστώς, τόσο η επιχειρηματική απελπισία θα διασταυρώνεται με την τεράστια ανάγκη να βρεθεί κάποιος «να πει δυο κουβέντες του Κυριάκου χωρίς να γελάει ο κόσμος με αυτά που ακούει».

Που θα οδηγήσει αυτή η επιχειρούμενη πολιτική νεκρανάσταση είναι ιστορικά γνωστό και επιβεβαιωμένο πολάκις. Στην απόλυτη ξεφτίλα τόσο των εμπνευστών όσο και του αντικειμένου του πολιτικού τους πόθου, καθώς όπως ο σώφρων λαός δηλώνει ευθέως «κλ@νουν οι πεθαμένοι;».

Έχει έναν χαβαλέ πάντως η υπόθεση, παρέα με μια ειλικρινή αγωνία και αγκαλιά με διάφορες ονειρώξεις.
Λυδία λίθος των εξελίξεων το αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου κι από ότι φαίνεται εκείνη την λαμπρή βραδιά θα τελειώσουν όλα και θα ξεκινήσουν νέες αναζητήσεις.

 

 

Ετικέτες: Χρήστος Υφαντής

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

O νέος ΣΥΡΙΖΑ, ο Φάμελλος και η επόμενη ημέρα

12/12/2024 | 21:11
HOT NEWS

Πού επενδύει ο Σαμαράς ώστε να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης της δεξιάς άποψης

04/12/2024 | 22:13
HOT NEWS

Ο κοντός με τη γραβάτα, η Αννούλα του χιονιά και το ΠΑΣΟΚ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση

27/11/2024 | 21:01
HOT NEWS

Το ΠΑΣΟΚ, ο Μανωλιός και μια… σκέτη από γιουβέτσι

04/11/2024 | 21:10
Load More
Επόμενο Άρθρο

Frank Sinatra - New York, New York + Guns N' Roses - Paradise City


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    439 shares
    Share 176 Tweet 110
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    402 shares
    Share 161 Tweet 101
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    369 shares
    Share 148 Tweet 92
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    349 shares
    Share 140 Tweet 87
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    333 shares
    Share 133 Tweet 83
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    322 shares
    Share 129 Tweet 81
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch