Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλαιοχριστιανοί στην Κορινθία: «Στην οικογένεια αποκαλούμαστε όλοι αδέρφια – Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή»

Εξηγεί γιατί άφησε τα παιδιά του 10 χρόνια στο Χαμόγελο του Παιδιού

Newsroom από Newsroom
23/02/2024 13:21
Ενημερώθηκε: 23/02/2024 13:50:41
σε HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ
A A
202
SHARES
430
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ: Για τον τρόπο με τον οποίο ζει με την οικογένειά του, αλλά και το γεγονός ότι έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή, αποκάλυψε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών από την Κορινθία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε για την επιλογή του να ακολουθήσει την παλαιοχριστιανισμό λέγοντας. «Είμαι παλαιοημερολογίτης, οι παλαιοημερολογίτες είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι. Γνώρισα κάποιον κληρικό του παλαιού και έτσι έγινα και γω». Συνέχισε μιλώντας για την ζωή του και τις δουλειές που έχει κάνει «Έγινα πατέρας και έπρεπε να ζήσω έκανα ό,τι μπορούσα για να ζήσω, ντελιβερι, οικοδομές και πολλά άλλα».

Ακολούθως αναφέρθηκε στην δουλειά του στον Δήμο Ηλιούπολης λέγοντας: «Στον δήμο Ηλιούπολης μπήκα μετά από μια περιπέτεια με τον πρώτο μου γάμο ήμουν πολύτεκνος, είχα τα μόρια καθώς ήταν και η μάνα μου ανάπηρη και έτσι μπήκα» και πρόσθεσε ότι «είναι κακό να μιλάνε για μένα άνθρωποι που έχω να μιλήσω 10 χρόνια όπως η πεθερά μου και ο θείος μου».

Όσον αφορά τα παιδιά του και την φιλοξενία τους από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε «Είχα προβλήματα με την πρώτη μου σύζυγο και τα παιδιά είχανε πάει στο χαμόγελο του παιδιού και είχανε φιλοξενηθεί εκεί γιατί αδυνατούσε για διάφορους κοινωνικούς λόγους να τα μεγαλώσει. Υποχρεώθηκα να πάρω ξανά τα παιδιά με δικαστήρια είχανε μείνει 10 χρόνια εκεί. Καθυστέρησα επειδή είναι χρονοβόρα διαδικασία».

Λόγω της πανδημίας αναγκάστηκε να φύγει από τον Ωρωπό όπως είπε «Δυστυχώς εμείς όταν έπιασε η πανδημία επειδή υπήρχε μια προχειρότητα στο κάθε τι δηλαδή για να βγω από το σπίτι μου έπρεπε να φοράμε μάσκα, αυτό όμως μεταφραζόταν σε 4 ευρώ την μέρα. Δημιουργήθηκε μια απίστευτη κατάσταση και στα εργασιακά ήταν ασύμφορη οικονομικά. Το φθηνό δεν είναι έτσι ακριβώς υπάρχει και μια ποιότητα ζωής στην Κορινθία που ζούμε τώρα. Αν νοίκιαζα ένα υπόγειο στην Αθήνα ενδεχομένως να φυτοζωούσα. Τα παιδιά μου θα ήταν μέσα σε ένα κουτί.»

Υποστήριξε πως δεν είναι το μόνο πρόβλημα ότι τα παιδιά του δεν πηγαίνουν σχολείο «Σε όλα τα προβλήματα το μόνο που λένε είναι ότι δεν πηγαίνανε σχολείο. Όταν ήμουν μικρός μου έλεγε η δασκάλα μου σπούδασε για να μην γίνεις σκουπιδιάρης και τελικά σπούδασα και έγινα σκουπιδιάρης. Ο Χριστόφορος ο γιος μου είναι 10 ετών και είναι μελισσουργός και έχει πολλές γνώσεις. Έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει με αυτό το επάγγελμα πάρα με το αν τελειώσει το σχολείο. Τα παιδιά μαθαίνουν στο σπίτι δεν μου έχουν πει γιατί δεν τα στέλνω σχολείο. Παραβιάζει τα πιστεύω μας η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση».

Συνέχισε λέγοντας για το εμβόλιο του κορωνοϊού ότι είναι το μόνο που δεν έχει κάνει καθώς ειναι σκεύασμα και όχι εμβόλιο.

Έπειτα αναφέρθηκε και στο τεστ DNA που αρνείται να κάνει. «Διαφωνώ με το τεστ dna γιατί το κρατούν σε μια τράπεζα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον και ζητήθηκε από ένα ανώνυμο εισαγγελέα. Δεν θέλω να συζητήσω τα προσωπικά ενός παιδιού μου. Δεν θέλω να πω στον δημόσιο διάλογο κάτι σχετικό με το ζήτημα ενός ενήλικου προσώπου»

Στην οικογένεια πολλές φορές τα παιδιά του τον φωνάζουν πατέρα αλλά πολλές φορές αποκαλούν ο ένας τον άλλον αδέρφια «Όλοι οι άνθρωποι είμαστε αδέρφια έχουμε τον ίδιο πατέρα. Στην οικογένεια μας αποκαλούμαστε αδέρφια. Με φωνάζουνε και μπαμπά και πολλές φορές και αδερφέ μου».

Σχετικά με το λαγούμι στο οποίο ζουν, ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης αποκάλυψε ότι «Μένουμε στο τροχόσπιτο και δίπλα έχουμε φτιάξει το εκκλησάκι δεν είναι λαγούμι. Κάποιοι κοιμόμαστε στο τροχόσπιτο κάποιοι στο καλύβι. Το τροχόσπιτο το βρήκαμε από παλιατζή. Το πήραμε σε συμβολική τιμή.»

Ενώ, για την δουλειά στον δήμο Ερέτριας, εξήγησε ότι «δούλευα στο γραφείο κίνησης με δικό μου εξοπλισμό για αυτό δέχτηκαν να δουλεύω από το σπίτι».

Η διπολική διαταραχή και η μετάταξη

«Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή αλλά δεν χρειάστηκε να νοσηλευτώ. Εμένα με ωφελούσε ο καθαρός αέρας και η ηρεμία σχετικά με αυτό που έχω. Την πιστοποίηση την έβγαλα για να κάνω την μετάταξή μου. Τους έκανα χάρη γιατί θα μπορούσα να πάρω σύνταξη και να μην δουλεύω. Αλλά νιώθω ακόμα παραγωγικός δεν θα ήθελα να βγω το δρόμο και να λένε ότι είμαι 45 χρονών και έχω πάρει σύνταξη. Για μια πολύ απλή υπόθεση εφαρμόστηκε όλη η αυστηρότητα του νόμου σε μένα και την οικογένειά μου. Σύρθηκα στα δικαστήρια με βαρυποινίτες.»

Τέλος αναφέρθηκε στην γυναίκα του την Σεβαστή «Επέλεξα να μην γνωρίζω που είναι η σεβαστή. Δεν ξέρω αν έχει κινητό μαζί της.»

Ο δικηγόρος του ανέφερε «Του έχει δοθεί περιθώριο και έχει περάσει για να δώσει DNA και πρέπει να υπάρξει επίσημη εισαγγελική παραγγελία.

Στις 27/02 θα γίνει η δίκη για την λαθροθηρία με τον κυνηγό»

Ετικέτες: ΚορινθίαΠΑΛΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Φωτιά στην Κορινθία: Τραγωδία με δύο νεκρούς, συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες

30/09/2024 | 11:18
Featured

Φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Καίγεται πευκοδάσος – Τραυματίστηκαν πυροσβέστες

17/07/2024 | 16:04
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Φωτιά σε δασική έκταση στον Άγιο Βλάσση στο Σοφικό Κορινθίας – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

17/07/2024 | 12:41
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυμάστε τον παλαιοχριστιανό Μανώλη; Το σκέφτεται σοβαρά να κατέβει στις εκλογές με δικό του κόμμα

27/03/2024 | 13:01
Load More
Επόμενο Άρθρο

«Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν στον ΣΥΡΙΖΑ»: Τι ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης για την κρίση στην αξιωματική αντιπολίτευση


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    440 shares
    Share 176 Tweet 110
  • «Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν – «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

    410 shares
    Share 164 Tweet 103
  • Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη – «Δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε» είπε ο πρωθυπουργός για το ραντεβού Τραμπ με τον πρόεδρο της Τουρκίας

    370 shares
    Share 148 Tweet 93
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    351 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Αναδρομικά έως 4.020€ και προσωπική διαφορά: Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται άμεσα – Όλα τα Ταμεία και ημερομηνίες Ιουλίου 2025

    335 shares
    Share 134 Tweet 84
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    322 shares
    Share 129 Tweet 81
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch