Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Περί Δόμνας σκιάς ή ζήτω η κληρονομιά του πατερούλη

TechTeam από TechTeam
29/09/2023 21:09
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
70
SHARES
148
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Κόσμος (και κοσμάκης) μειδίασε με την προ ημερών επισήμανση μου περί της επικινδυνότητας της εκλογής του κ. Στέφανου Κασσελάκη για τη δημοκρατία και τη χώρα, η ιστοσελίδα «έκανε χαμό», κάποιοι τρόλαραν την δημοσιευμένη άποψη, οι περισσότεροι, εκτιμώ, συμφώνησαν.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης να επιβεβαιώσει με τον χειρότερο τρόπο τις διαπιστώσεις του άρθρου και να αποδείξει πως η ψυχή του Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς, Τζουγκασβίλι, του Βισίνσκι, του Γιεζόφ και των λοιπών κορυφαίων εκείνης της εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε κατά της ανθρωπότητας στο όνομα ενός δήθεν σοσιαλισμού σε μια χώρα, ζει και βασιλεύει στις μέρες μας σε αυτό το υπόλειμμα πολιτικού μορφώματος που κατοικοεδρεύει στο κόκκινο κτίριο της Κουμουνδούρου, υπό την άγρυπνη ηγεσία των εκλεκτών του πολακικού τσιπρισμού.

Κι αν οι κωμικές και εξόχως προσβλητικές για την κοινή νοημοσύνη επιδείξεις αρτιμέλειας και καλής φυσικής κατάστασης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ένα σχολείο ΑμΕΑ, χωρίς την παραμικρή ενσυναίσθηση και οι μοναδικής παπαρολογίας υποσχέσεις του προς τους καθηγητές πως θα τους βρει σε μια εβδομάδα στην Καλλιθέα (!!!) κτίριο με διπλάσιο εμβαδό για να χτιστεί σχολείο για τις ανάγκες τους (και των παιδιών) αντιμετωπίστηκαν από την κοινή γνώμη ως γραφικότητες ή χαριτωμένες αμερικανιές προς ιθαγενείς της καθηγητικής δημοσιοϋπαλληλίας, η αντιμετώπιση που επιφύλαξε στην υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου αποτελεί μια καθαρή πολιτική πράξη με πολλαπλά μηνύματα και οδηγίες προς ναυτιλλομένους.

Όσοι στο επιτελείο του κ. Κασσελάκη ( ο Τάϊλερ και ο σκύλος μάλλον δεν είχαν ανάμιξη, εκείνη την ώρα τον είχε βγάλει βόλτα κι ο σκύλος έχεζε στην πλατεία) σκέφτηκαν και αποφάσισαν να αναστήσουν τις πρακτικές του Πατερούλη από τον 19ο αιώνα ( ο γίγαντας καθάρισε σαν αβγό τρεις από δίπλα του) και να εξαφανίσουν από την φωτογραφία την κυρία Μιχαηλίδου, χωρίς οι αστείοι να υπολογίσουν την σκιά της (εδώ που τα λέμε έχει βαριά σκιά η Δόμνα) με αποτέλεσμα να καταστούν καταγέλαστοι, κατόρθωσαν να αποδείξουν το προφανές: αυτό το περίτριμμα πολιτικής οργάνωσης, το ιδεολογικό απολίθωμα των απαρχών του υπαρκτού σοσιαλισμού, το κορυφαίο υπόδειγμα ταξικού μίσους και ιδεοληπτικού φανατισμού δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεφτιλιστεί, αρκεί να επιβεβαιώσει την ουσία του!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του κ. Κασσελάκη είναι, πλέον, επισήμως το κομματικό μόρφωμα του πολακικού τσιπρισμού, υπάρχει αποκλειστικά χάρις στο μίσος και στην ιδεοληπτική μανία του ταξικού διαχωρισμού της κοινωνίας που ο ίδιος έχει στο μυαλό του ή αντιλαμβάνεται, εκφράζεται δημόσια με δολοφονίες χαρακτήρα και εξαφανίσεις (δικών του και αντιπάλων) κι ετοιμάζεται (στο οργανωτικό παρασκήνιο) να στήσει «τις δίκες της Κουμουνδούρου», σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναβιώσει το καθεστώς της κομματικής μονοκρατορίας του «ηγέτη», προς χάριν της εξουσίας του οποίου δεν πειράζει αν «σφαχτούν» πολιτικά φίλοι και αντίπαλοι!

Ο κ. Κασσελάκης θα κληθεί (γι΄αυτό εκλέχτηκε όντας περαστικός από την πλατεία και χωρίς να έχει φέρει μαζί του χειμωνιάτικα) να στηρίξει με το Colgate χαμόγελο, τον σύζυγο και τον σκύλο την δεδομένη μανία των τωρινών ιδιοκτητών του κόμματος απέναντι στον «ταξικό αντίπαλο» αλλά και στον «εσωτερικό προδότη». Ότι ασκεί, χωρίς τσίπα, κριτική ο Πολάκης στην επιστημονική επάρκεια του Γεροτζιάφα δεν είναι ένας απλός χαβαλές, είναι ένα καθαρό δείγμα του τι πρόκειται να συμβεί στον καθένα που θα σκεφθεί (πόσο μάλλον θα εκφράσει δημόσια) αντιρρήσεις για την κατοχή της απόλυτης αλήθειας από τον μονάρχη.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου διέπραξε με την παρουσία της στο σχολείο ένα τεράστιο έγκλημα: υπερασπίστηκε την θεσμική λειτουργία της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, για την οποία η πολιτική αντιπαράθεση έχει όρια και συγκεκριμένες αναφορές, απέχει από την ιδεολογική αντιπαράθεση και προκρίνει τον πολιτικό πολιτισμό απέναντι στο πολιτικό πλιάτσικο.

«Ευτύχησε» (και για την πολιτική της καριέρα) να πέσει θύμα της πολακικής μισαλλοδοξίας, θύμα όντας του νεοσταλινικού μίσους προς τον κοινοβουλευτισμό και την δημοκρατία, ευτυχώς που δεν κατέληξε υβριζόμενη γιατί βρέθηκε στο σχολείο και υποδέχθηκε τον κ Κασσελάκη στην πρώτη του δημόσια παρέμβαση ως πρόεδρος (;) του ΣΥΡΙΖΑ. Η «θυσία της» θα μετρήσει πολιτικά και κομματικά και στο μέλλον, θα αναφέρεται ως το πρώτο θύμα του πολακικού τσιπρισμού, ανάλογες τιμές θα της απονέμονται!

Είναι σαφές πως αυτή η χαριτωμένη πολιτική παρουσία, που είδε φως και μπήκε στην Κουμουνδούρου βαυκαλιζόμενη πως θα διοικήσει ένα κόμμα και θα γίνει πρωθυπουργός σε μια βαλκανική μπανανία, έχει μία και μόνη επιλογή: να συνεχίσει υπάκουα να γυαλίζει τα παπούτσια του Αλέξη και των επιχειρηματικών πατρώνων του και να συγκατανεύει στον κομματικό αμοραλισμό του Παυλάρα! Για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε άγνωστος μεταξύ αγνώστων και νίκησε απέναντι σε μια νεκρή κομματική και ιδεοληπτική γραφειοκρατία, η οποία επιβιώνει ακόμη επειδή κανείς δεν βρήκε καιρό να της πει πως πέθανε με αποτέλεσμα να ηττηθεί στις εκλογές από έναν Τίποτα.

Δυστυχώς καιρός για γέλια και χάχανα για όσα στον ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσονται δεν υπάρχει. Η κατάσταση σοβάρεψε «με το καλημέρα», το θηρίο του μίσους δεν άντεξε κι έδειξε το πρόσωπο του προς κάθε κατεύθυνση, η σκιά της Δόμνας φωτισμένη από τον ήλιο της κανονικότητας είναι ο μόνος αψευδής μάρτυρας απέναντι σε μια κατασκευασμένη σε τρικυμισμένα μυαλά πραγματικότητα, την οποία θα κληθεί η κοινωνία των πολιτών να εκτιμήσει πολιτικά στο μέλλον και να την αντιμετωπίσει.

Υ.Γ. Ήθελα να είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης στη θέση της κυρίας Μιχαηλίδου σε αυτό το ακραίο δείγμα λαϊκισμού του τσιπρικού νεοσταλινισμού! Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους των κομματικών πρωτοπαλίκαρων της Κουμουνδούρου! Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!

Ετικέτες: Υφαντής
Προηγούμενο Άρθρο

Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα 20,7% για τη Ν.Δ. – Επτά στους δέκα δεν ψηφίζουν Κασσελάκη για ΠρωθυπουργόΑ

Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης για το μεταναστευτικό: «Δεν μπορεί ν’ αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα μπει στην Ε.Ε.»

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν στην Κουμουνδούρου

18/06/2024 | 21:11
HOT NEWS

Τα «κουρέλια» του παλιού ΣΥΡΙΖΑ δεν τραγουδάνε – Γιατί έχουν πέσει σε κατάθλιψη

06/06/2024 | 21:13
HOT NEWS

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα – Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η Αριστερίλα

13/02/2024 | 20:36
HOT NEWS

Ο Κασσελάκης προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το… αμαρτωλό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ

03/11/2023 | 20:17
HOT NEWS

Η «Ομπρέλα», ο… πρόεδρας Stephanos και ένα συνέδριο χωρίς νόημα

07/10/2023 | 21:00
HOT NEWS

Ακόμη μια «Επικίνδυνη Αποστολή» που καλείται να φέρει εις πέρας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

12/07/2023 | 22:03
HOT NEWS

Το «ξέπλυμα» του Τσίπρα και ο ανανήψας Γαβριήλ

25/06/2023 | 22:30
HOT NEWS

Κολλεγιές και συμφωνίες στο «βάλτο» της Κουμουνδούρου

20/06/2023 | 22:06
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μητσοτάκης για το μεταναστευτικό: «Δεν μπορεί ν' αποφασίζουν οι διακινητές ποιος θα μπει στην Ε.Ε.»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά: Πρωινός εφιάλτης στην Εθνική – Κανονικά πλέον η κυκλοφορία

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

    276 shares
    Share 110 Tweet 69
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Νέα πρόβλεψη Μαρουσάκη για την επιστροφή της άνοιξης

    224 shares
    Share 90 Tweet 56
  • Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος της ΝΔ και σταθερά διψήφια διαφορά – Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, πτώση για την Πλεύση

    230 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Αγροτικές πληρωμές Μαΐου-Ιουνίου 2025: Πότε θα μπουν τα ποσά στους λογαριασμούς – Ραγδαίες εξελίξεις από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Colpo grosso Ερντογάν στην Ιταλία: Η Άγκυρα «τρυπώνει» στα 100 δισ. της Ε.Ε. – Νέα συμφωνία-μαμούθ με τη Μελόνι

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: 300.000 επιταγές, 6 δωρεάν διανυκτερεύσεις και 5 νέα προγράμματα ΔΥΠΑ για ανέργους – Όλες οι λεπτομέρειες

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch