Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ: ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ 2023 ΟΠΕΚΕΠΕ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ

Σε αναμονή οι αγρότες!

Newsroom από Newsroom
25/01/2023 09:45
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
3.3k
SHARES
7.1k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ: ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ 2023 ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr)- ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ – Οι τελευταίες πληροφορίες!

NEWS:Εν αναμονή έκδοσης ΦΕΚ  για πληρωμή ζωοτροφών ως το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την απόφαση να βρίσκεται στο γραφείο του υφυπουργού Γιώργου Στύλιου, ο οποίος επρόκειτο να την υπογράψει την περασμένη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Κατά πάσα πιθανότητα η πληρωμή θα γίνει μέχρι την Παρασκευή 27 του μήνα, αν όχι νωρίτερα, δηλαδή την Πέμπτη.

Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική βούληση και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί η πληρωμή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, τουλάχιστον για όσους δικαιούχους κατάφεραν να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην πλατφόρμα για το Μέτρο 22.

Διαφορετικά, αν οι τελευταίες γραφειοκρατικές πινελιές κολλήσουν την όλη διαδικασία, τότε φαίνεται πως η πίστωση των ποσών στους δικαιούχους θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως, όσοι παραγωγοί δεν κατάφεραν να οριστικοποιήσουν τις αιτήσεις τους ή όσοι υπέβαλλαν ένσταση επί των αποτελεσμάτων που δημοσιεύθηκαν την περασμένη Πέμπτη 19 του μήνα, δεν έχουν να αναμένουν πολλά για αυτήν την εβδομάδα, αφού η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κλείνει στις 26 του μήνα, ενώ εκκρεμεί ακόμα η απόφαση ρύθμισης για όσους το σύστημα τους πέταξε εκτός.

Η πίστωση των 89 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών ανοίγει τον κύκλο των πληρωμών του νέου έτους. Πέρα από αυτή, εκκρεμότητες υπάρχουν από τα προγράμματα που πιστώθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, συνεχίζονται οι διοικητικοί έλεγχοι επί των προγραµµάτων και της ενιαίας της περσινής χρονιάς, προκειµένου να πληρωθούν το αµέσως επόµενο διάστηµα όσοι έµειναν εκτός της εξόφλησης του ∆εκεµβρίου. Στις εκκρεµότητες προς τους αγρότες οι Σπάνιες Φυλές, µε τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η πληρωµή τους να γίνει τις επόμενες ημέρες, καθώς και το Κοµφούζιο, η πίστωση του οποίου δροµολογείται για µέχρι τα µέσα Φεβρουαρίου, µαζί µε τη διορθωτική για την ενιαία. Κατά τα γνωστά, σειρά θα πάρουν οι συνδεδεµένες ενισχύσεις, µε στόχο των αρµοδίων να ξεκινήσουν από τα µέσα του επόµενου µήνα.

Προβληματίζει η απουσία πρόβλεψης ακατάσχετου

Μαζί πάντως με εκείνους τους οποίους η αξιολόγηση των αιτήσεων άφησε έξω από τους πίνακες κατάταξης, αντιδράσεις προκαλεί και η απουσία πρόβλεψης για μη ακατάσχετο της εν λόγω ενίσχυσης. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου, ο οποίος μιλά γενικότερα για σκοπιμότητες. «Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτή η ενίσχυση, δεν προβλέφθηκε να είναι ακατάσχετη, με αποτέλεσμα, όσοι έχουν διάφορες οφειλές, να μην λάβουν, ούτε ένα ευρώ από τη συγκεκριμένη ενίσχυση, την οποία ο κτηνοτροφικός κόσμος την αναμένει εναγωνίως», αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου αναφέρει:

Εκτός ενίσχυσης ζωοτροφών θα μείνουν-εκ νέου- χιλιάδες κτηνοτρόφοι

  • Το ΥΠΑΑΤ δεν προνόησε να είναι ακατάσχετη

Στην τελευταία μας ανακοίνωση προς το ΥΠΑΑΤ, αναφέραμε ότι «Με την πάροδο του χρόνου όμως-δυστυχώς- διαπιστώσαμε πέραν της απειρίας, ότι υπάρχει παντελής ανικανότητα και κατόπιν, μετά τα τελευταία γεγονότα, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι, ούτε η απειρία φταίει, ούτε η ανικανότητα φταίει, διότι-ως φαίνεται-υπάρχει σκοπιμότητα. Σκοπιμότητα ενάντια στον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, σκοπιμότητα, ενάντια στον αγροτικό κόσμο της χώρας γενικότερα».

Δυστυχώς για τον κτηνοτροφικό κόσμο, επιβεβαιωνόμαστε για πολλοστή φορά αφού το τελευταίο ευτράπελο έχει να κάνει με την ενίσχυση των κτηνοτρόφων, μέσω του Μέτρου 22, για τις ζωοτροφές,  όπου τα 89 εκατ. ευρώ, προέρχονται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ 2014-2020), κάτι για το οποίο είχαμε διαφωνήσει ευθύς εξ αρχής, διότι αυτά τα χρήματα, ήταν ούτως ή άλλως χρήματα που προορίζονταν για τους αγρότες (γεωργούς και κτηνοτρόφους), ενώ κατά την άποψή μας, θα έπρεπε αυτή η ενίσχυση να είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό και θα έπρεπε να είχε ήδη χορηγηθεί, όχι μόνο με 89 εκατ. αλλά με διπλάσιο ποσό, που να προσεγγίζει τα 150 εκ. ευρώ.

Καταρχάς, η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη των κτηνοτρόφων, ήρθε στις 19 Ιανουαρίου 2023, μόλις  αναρτήθηκαν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα προσωρινά αποτελέσματα των αιτήσεων των κτηνοτρόφων, όπου διαπιστώσαμε ότι σε όλη την Ελλάδα, υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι μένουν εκτός ενίσχυσης, διότι, πάλι -όπως και στην προηγούμενη ενίσχυση-υπήρχαν προβλήματα με τους ΚΑΔ και επιπροσθέτως, τώρα μένουν εκτός ενίσχυσης και κτηνοτρόφοι, που, παρότι πληρούν την προϋπόθεση των 2.000 ευρώ, ελάχιστο κύκλο εργασιών, διότι-όλως παραδόξως, εμφανίζονται να μην πληρούν αυτό το κριτήριο.

Τα τραγελαφικά όμως δεν σταματούν εδώ, σύμφωνα με την ΚΥΑ, το ΥΠΑΑΤ ζητάει από τους νέους κτηνοτρόφους να εμφανίσουν ελάχιστο τζίρο για το έτος 2020, όταν οι νέοι κτηνοτρόφοι που εντάχθηκαν στο σχετικό πρόγραμμα, η πρώτη τους εγκατάσταση έγινε το έτος 2021. 

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτή η ενίσχυση, δεν προβλέφθηκε να είναι ακατάσχετη, με αποτέλεσμα, όσοι έχουν διάφορες οφειλές, να μην λάβουν, ούτε ένα ευρώ από τη συγκεκριμένη ενίσχυση, την οποία ο κτηνοτροφικός κόσμος την αναμένει εναγωνίως.

Κύριε Γεωργαντά και κάθε αρμόδιος του ΥΠΑΑΤ και του ΟΠΕΚΕΠΕ, γιατί δεν προνοήσατε για το ακατάσχετο της συγκεκριμένης ενίσχυσης;

Έχετε επίγνωση ότι με την εκτόξευση του κόστους παραγωγής, που αφήσατε να συμβεί, φτάνοντας σε δυσθεώρητα ύψη, ζωοτροφές, ρεύμα και πετρέλαιο, ένας μεγάλος αριθμός κτηνοτρόφων, σε κάθε κλάδο, χρωστά και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει;

Αλήθεια, τι έχετε να πείτε σε όλους αυτούς που θα μείνουν και πάλι εκτός ενίσχυσης, είτε λόγω ασυνεννοησίας ΥΠΑΑΤ-ΟΠΕΚΕΠΕ-υπ. Οικονομικών, με τους ΚΑΔ, είτε με τον λανθασμένο κύκλο εργασιών, είτε λόγω μη ακατάσχετου της ενίσχυσης;

Πραγματικά αναμένουμε τις απαντήσεις σας, τις οποίες θα κρίνει όλος ο κτηνοτροφικός κόσμος και αναλόγως θα πράξει!!!

Σχετική ανακοίνωση του ΣΕΚ αναφέρει:

«Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί, Μετά την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων του Μέτρου 22 για την έκτακτη στήριξη των κτηνοτρόφων, μεγάλος αριθμός κτηνοτρόφων εμφανίζεται απορριπτόμενος από το σύστημα, ανάμεσά τους και νέοι αγρότες – κτηνοτρόφοι καθώς και κτηνοτρόφοι που έκαναν μεταβιβάσεις. Στις βασικές αιτίες απόρριψης, όπως καταγράφηκαν από τα μέλη του ΣΕΚ σε όλη την Ελλάδα είναι:

– Μεγάλος αριθμός δικαιούχων κατά την κατάθεση της αίτησης, παρότι διέθετε το απαιτούμενο εισόδημα, το σύστημα τους απέρριπτε και τους εμφάνιζε ότι δεν έχουν εισόδημα.

– Κτηνοτρόφοι που έχουν δηλωμένο (βασικό) ΚΑΔ γεωργικό (π.χ. αγρότης με τριφύλλια ή καλαμπόκια), παρουσιάζονται ως απορριπτόμενοι, παρότι πληρούν τα κριτήρια που προβλέπει το σχετικό πλαίσιο για το Μέτρο 22. Το φαινόμενο αυτό είχε παρουσιαστεί και κατά την πληρωμή της πρώτης ενίσχυσης των ζωοτροφών.

– Παράλληλα, πολλοί κτηνοτρόφοι από διάφορες περιοχές της χώρας, ανέφεραν ότι στις αιτήσεις εμφανίζεται η ένδειξη «ΕΛΛΙΠΗΣ» χωρίς να γνωρίζουν την αιτία. Επίσης ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να πάρει θέση η Κυβέρνηση είναι αν η συγκεκριμένη ενίσχυση είναι ακατάσχετη, δηλαδή αν οι τράπεζες μπορούν να κατάσχουν τα ποσά, λόγω οφειλών των κτηνοτρόφων.

Ζητάμε:

1. Να προχωρήσουν άμεσα και να διευθετηθούν όλες οι ενστάσεις των κτηνοτρόφων, δεδομένου ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και οι διαδικασίες ήδη έχουν αργήσει.

2. Να ληφθεί άμεσα μέριμνα από την Κυβέρνηση για το ακατάσχετο και αφορολόγητο της ενίσχυσης, τα ποσά αυτά προορίζονται για την αγορά ζωοτροφών.

3. Να δοθεί η δυνατότητα στους νεοεισερχόμενους κτηνοτρόφους να είναι δικαιούχοι της ενίσχυσης χωρίς να απαιτείται το κριτήριο του εισοδήματος.

4. Να μην χάνεται η ενίσχυση για τα ζώα που μεταβιβάστηκαν. 5. Να λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τους ΚΑΔ και ανεξάρτητα αν είναι κύριος ή όχι ΚΑΔ να αποδίδεται η ενίσχυση στους κτηνοτρόφους, αφού πληρούνται τα κριτήρια της απόφασης.

6. Στις περιπτώσεις που απορρίπτονται οι κτηνοτρόφοι λόγω μη εμφάνισης εισοδήματος στο σύστημα από την παραγωγή κτηνοτροφικών προϊόντων, να λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία του ΑΡΤΕΜΙΣ και των κατά τόπους Κτηνιατρικών Διευθύνσεων, ιδιαίτερα για την πώληση ζώντων ζώων».

ΠΛΗΡΩΜΕΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ: ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ 2023 ΟΠΕΚΕΠΕ- ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΑΜΕΑ – Έρχονται επιτέλους οι αυξημένες συντάξεις!

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 ημέρα ξεκινά από τον e-ΕΦΚΑ η πληρωμή των συντάξεων Φεβρουαρίου για τους συνταξιούχους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πιο συγκεκριμένα:

  • Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα πληρωθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9)
  • Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις που προέρχονται από το ΙΚΑ(ika.gr), τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2023 θα πληρωθούν ως εξής:

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

 

Τα υπόλοιπα Ταμεία του e-ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις όπως στο Δημόσιο, δηλαδή ανάλογα με τον λήγοντα αριθμό ΑΜΚΑ, στις 26 και 27 Ιανουαρίου.

  • Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023.

Έκτακτο ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!! 25.000 θα δουλεύουν για 4 μήνες ακόμα !! ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2023 στους ΔΗΜΟΥΣ – ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ EFKA!

Η ημέρα που περίμεναν ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ !! 1.724.713 συνταξιούχοι θα λάβουν ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και για δωράκι στο εγγόνι!! ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ- ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ LIVE!!

Παίρνουν τα ΒΟΥΝΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ – ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ! Σοκ για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑΜΕΙΑ ΕΦΚΑ!!!

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙNewsΑΓΡΟΤΕΣ 2023ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΠΕΚΕΠΕΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2023ΟΠΕΚΕΠΕ NEWSΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΕΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ LIVEΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ONLINEΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2023ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Φήμες για πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Επόμενο Άρθρο

Πιέσεις στα ομόλογα καθώς βελτιώνεται η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

23/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

23/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

22/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

22/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

22/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

22/04/2025 | 09:02
HOT NEWS

Κοινωνικός τουρισμός για συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ: Νέο πρόγραμμα με έως 12 διανυκτερεύσεις και τα νέα για τις συντάξεις 

18/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Πότε πληρώνονται οι εκκρεμότητες στις συντάξεις – Ποιοι θα λάβουν έως 8.500€ αναδρομικά και 435€ επικουρική 

18/04/2025 | 13:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Πιέσεις στα ομόλογα καθώς βελτιώνεται η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    303 shares
    Share 121 Tweet 76
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    294 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch