Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Πολακισμός το τελικό στάδιο του Κασσελακισμού

TechTeam από TechTeam
14/08/2024 21:11
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
141
SHARES
299
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εξελίσσεται κανονικά, σύμφωνα με τους κανόνες κι τον βασικό σχεδιασμό, η διαδικασία της μετατροπής του «Κασσελακισμού», ως επόμενο στάδιο της «κυβερνώνσας αριστεράς» του Τσίπρα, σε «Πολακισμό», όπως το συνεργαζόμενο σε περισσότερους του ενός τομείς δίδυμο Πολάκη-Τζάκρη ευαγγελίζεται και ενεργεί.

Του Χρήστου Υφαντή

Πρόκειται για την πλήρη και απόλυτη μεταμόρφωση ενός κυβερνητικού (με τις πλάτες Καμμένου) κινηματικού αριστεροδεξιού μορφώματος ιδεοληπτικών της εξουσίας και εμμονικών της αριστεροπαλαβομάρας σε ένα κανονικό, με όλους τους τύπους, fake και ψεκασμένο κομματικό ρετάλι, που θα ανταγωνίζεται σκληρά τον Βελόπουλο και θα παλεύει για την αυθεντία της woke πολιτικής έκφρασης με τον Νατσιό και τους Σπαρτιάτες.

Ο κεκαλυμμένος πολακικός αριστερισμός που προβάλλεται ως η φυσιολογική διάδοχη κατάσταση του κυβερνητικού τσιπρισμού με την επίφαση της λαϊκότητας και της δήθεν υπεράσπισης «των δικαίων του λαού» είναι το τυράκι για να τσιμπήσει ένα πόπολο που έλκεται συστηματικά από μια αντιδεξιά συνωμοσιολογία και το συνέχει, ως μυελός των οστών, ένας ιστορικός αντιμητσοτακισμός.

Υποθέσεις, όπως το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, η γραφικότητα των «υποκλοπών» και η υπεράσπιση των «δικαίων» του λαού, στο πλαίσιο των οποίων έχουν θεριέψει όλες οι θεωρίες συνομωσίας και «απαιτούν» απαντήσεις όλες οι διαθέσιμες παλαβομάρες, είναι η καύσιμη ύλη για να συγκροτηθούν οι νέες κομματικές δομές και να αποκτήσουν πολιτική υπόσταση ακραίες αντισυστημικές κραυγές, που επενδύουν σε μια περίεργη λαϊκή αποδοχή.

Η εκπαραθύρωση από τον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου των τελευταίων υπολειμμάτων της περιόδου Τσίπρα θεωρείται από καιρού δεδομένη, παρά τις φρούδες ελπίδες μερικών θεωρητικών τους αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος που αδυνατούν να εκσυγχρονίσουν την σκέψη τους κι έχουν απομείνει να ζουν με τις αναμνήσεις του Λεωνίδα Κύρκου και του Μπάμπη Δρακόπουλου.

Στον σημερινό, κατ΄επίφαση, ΣΥΡΙΖΑ ουδείς ασχολείται με την Όλγα Γεροβασίλη και την παρέα της από κομματικά και βουλευτικά «παρατράγουδα», όλοι έχουν προεξοφλήσει την αποχώρηση τους και μάλιστα ΄πριν το Συνέδριο του Οκτωβρίου, ώστε να μην αναγκαστούν να υποστούν την βάσανο της αποπομπής και να εγγράψουν στο ενεργητικό τους την αποχώρηση τους «καθολικών διαμαρτυρόμενοι».

Την ίδια οδό πρόκειται να ακολουθήσει πολύ σύντομα και η ομάδα του Νίκου Παππά, για τις τύχες της οποίας εντός της Κουμουνδούρου έγινε μεγάλη κουβέντα μεταξύ των πραιτωριανών του Κασσελάκη, προεξάρχοντος του κ. Πολάκη, και αποφασίστηκε σε δεύτερο χρόνο να οδηγηθεί και ο «γιος της δρακογενιάς» στην αποχώρηση, καθώς «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς» και ο κ. Παππάς κρίθηκε «επικίνδυνος προδότης» για να αφεθεί ελεύθερος και ανεμπόδιστος να κυριαρχήσει οργανωτικά στο κόμμα και να ελέγξει την μεταμόρφωση του.

Το κεντρικό πρόσωπο όλων αυτών των εξελίξεων είναι ο διάσημος κ. Παύλος Πολάκης, στην δήθεν λαϊκότητα και την δήθεν αυθεντικότητα του οποίου ένας ολόκληρος ανέστιος κόσμος που δεν περνάει καλά σε ένα θεσμικό ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί την πολιτική έκφραση που θα του επιτρέψει να μεταβληθεί σε ιστορικό υποκείμενο και να έρθει στο προσκήνιο διεκδικώντας, όπως πιστεύει, κυβερνητική προοπτική.

Συνεπικουρούμενος από την στενότατη συνεργάτιδα του κ. Τζάκρη, ο «διαγραμμένος προσωρινά, αλλά πανταχού παρών και τα πάντα πληρών» Παυλάρας (καμία σχέση με τον τεράστιο Αυλωνίτη στο «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο») ελέγχει πλήρως τον ΣΥΡΙΖΑ, επιβάλλει την προσωπική του πολιτική ατζέντα, εγγράφει υποθήκες «επαναστατικής αυθεντίας» απέναντι σε «προκυνημένους και Νενέκους» της εγχώριας αριστεράς και, στην ουσία, σημαδεύει από τώρα τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη.

Για τον κ. Πολάκη και τους συνοδοιπόρους του εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για την οριστική κατάληψη των «χειμερινών ανακτόρων» της Κουμουνδούρου, στην ηγεσία της οποίας ο εκ Χανίων ορμώμενος πολιτικός, με μια έμφυτη απέχθεια στις εμφανίσεις στο δικαστήριο για να δικαστεί), φιλοδοξεί να αναρριχηθεί πριν τις επόμενες εκλογές, ώστε αυτός να διεκδικήσει απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη την ηγεσία της αντιπολίτευσης, ειδικά από την ώρα που το ΠΑΣΟΚ έχει βυθιστεί στην γραφικότητα και κινδυνεύει άμεσα με μια βουβή πλην καταστροφική διάσπαση.

Ο κ. Πολάκης έχει αναγνώσει ορθά την πλήρη αποτυχία του εγχειρήματος της δήθεν «μεγάλης κεντροαριστεράς», από την ώρα που αυτή έχει εγκλωβιστεί στις προσωπικές φιλοδοξίες μερικών αυθαίρετων της σοσιαλδημοκρατίας, υποθέτει βάσιμα πως ο κατακερματισμός του χώρου που θα συνεχιστεί θα τροφοδοτήσει τις θεωρίες συνωμοσιολογίας και τις ψεκασμένες προσεγγίσεις των εξελίξεων, άρα λογικά πιστεύει ότι θα παίξει το παιχνίδι «στο δικό του γήπεδο» κι εκεί δεν μπορεί να χάσει από κάτι Ανδρουλάκηδες ή Δούκες. Μόνο η προοπτική της Διαμαντοπούλου τον φοβίζει.

 

 

Ετικέτες: Χρήστος Υφαντής
Προηγούμενο Άρθρο

Περιφέρεια Αττικής: 150 πυρόπληκτοι φιλοξενήθηκαν στο ΟΑΚΑ – Σε ξενοδοχείο της Αθήνας 35 ασθενείς νευροψυχιατρικής κλινικής

Επόμενο Άρθρο

O’ Sole Mio – Carreras – Domingo – Pavarotti – Los Angeles

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

O νέος ΣΥΡΙΖΑ, ο Φάμελλος και η επόμενη ημέρα

12/12/2024 | 21:11
HOT NEWS

Πού επενδύει ο Σαμαράς ώστε να αποτελέσει πόλο συσπείρωσης της δεξιάς άποψης

04/12/2024 | 22:13
HOT NEWS

Ο κοντός με τη γραβάτα, η Αννούλα του χιονιά και το ΠΑΣΟΚ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση

27/11/2024 | 21:01
HOT NEWS

Το ΠΑΣΟΚ, ο Μανωλιός και μια… σκέτη από γιουβέτσι

04/11/2024 | 21:10
HOT NEWS

Τα καλά και συμφέροντα τις «τσέπες ημών» και οι Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

14/10/2024 | 22:31
HOT NEWS

Τα ρετάλια της κυβερνώσας Αριστεράς και μία αμερικανική σαπουνόπερα

14/10/2024 | 22:11
HOT NEWS

Ο Κασσελάκης υποψήφιος, ο Φάμελλος άοσμος και ο ΣΥΡΙΖΑ στα τάρταρα

03/10/2024 | 22:01
HOT NEWS

ΣΥΡΙΖΑ: Οι προσυμφωνημένες τροπολογίες των «87» για να δυσκολέψουν τον Κασσελάκη και η «πονεμένη ιστορία» του Συνεδρίου

23/09/2024 | 22:11
Load More
Επόμενο Άρθρο

O' Sole Mio - Carreras - Domingo - Pavarotti - Los Angeles


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    354 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    300 shares
    Share 120 Tweet 75
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    268 shares
    Share 107 Tweet 67
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch