Κυριακή, 24 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στην Γάζα! Άγριο σφυροκόπημα μετά την επταήμερη ανακωχή

Η Χαμάς παραβίασε τους όρους λέει ο Νετανιάχου

Newsroom από Newsroom
01/12/2023 12:47
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
135
SHARES
287
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ: Σφοδρές μάχες αναφέρονται στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα καθώς ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ξεκινά εκ νέου τις επιχειρήσεις του εναντίον της Χαμάς, αφού κατηγόρησε την παλαιστινιακή οργάνωση ότι παραβίασε την προσωρινή εκεχειρία εκτοξεύοντας ρουκέτες εναντίον του ισραηλινού εδάφους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Η επταήμερη ανακωχή, που ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου και παρατάθηκε δύο φορές, επέτρεψε την ανταλλαγή δεκάδων ομήρων που κρατά η Χαμάς στη Γάζα με αντάλλαγμα δεκάδες Παλαιστίνιους κρατούμενους, ενώ διευκόλυνε την είσοδο στον παλαιστινιακό θύλακα ανθρωπιστικής βοήθειας.

Μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη λήξη της εκεχειρίας, στις 07:00 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε μία ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τη Γάζα. Παράλληλα οι σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ήχησαν ξανά σε περιοχές του Ισραήλ κοντά στον παλαιστινιακό θύλακα, πρόσθεσε ο στρατός.

Israel say that ‘despite efforts … to extend this truce, they [Israel] were never given a list of more hostages [from Hamas] to be freed today’. @AliBunkallSKY says ’90 minutes ago the fighting resumed in Gaza. You can see a large cloud of smoke’.https://t.co/sFqpITfsjZ pic.twitter.com/BkPN0WlrzQ

— Sky News (@SkyNews) December 1, 2023

Προς το παρόν η Χαμάς δεν έχει σχολιάσει ούτε έχει αναλάβει την ευθύνη για τις εκτοξεύσεις.

Παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πλήγματα της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας και του πυροβολικού εναντίον της Λωρίδας της Γάζας μετά τη λήξη της εκεχειρίας.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Χαμάς, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον της Ράφα, στο νότιο τμήμα του θύλακα, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο. Εξάλλου, όπως δήλωσε γιατρός στο νοσοκομείο Άχλι Άραμπ, δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στην πόλη της Γάζας.

Στη Χαν Γιούνις, στο νότιο τμήμα της Γάζας, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Reuters ότι ακούει σφοδρούς βομβαρδισμούς και βλέπει καπνό να υψώνεται από το ανατολικό τμήμα της πόλης. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι κάτοικοι φεύγουν από την περιοχή και κατευθύνονται προς το δυτικό τμήμα της Χαν Γιούνις αναζητώντας καταφύγιο.

Εικόνες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν πυκνά σύννεφα καπνού να υψώνονται πάνω από τον πυκνοκατοικημένο καταυλισμό Τζαμπάλια στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι αεροσκάφη του πλήττουν στόχους της Χαμάς στη Γάζα.

Heavy fighting was reported in Gaza as Israel’s military said it had resumed combat operations against Hamas after accusing the Palestinian militant group of violating a temporary truce by firing rockets towards Israeli territory https://t.co/KDHZwfMkJ6 pic.twitter.com/LoQGovhiOI

— Reuters (@Reuters) December 1, 2023

Από την πλευρά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως η Χαμάς δεν συμφώνησε να απελευθερώσει και άλλους ομήρους, παραβιάζοντας τους όρους της εκεχειρίας, και πως το Ισραήλ παραμένει προσηλωμένο στην επίτευξη των στόχων του, καθώς οι μάχες επαναλαμβάνονται.

Η Χαμάς δεν απελευθέρωσε όλες τις γυναίκες ομήρους, όπως είχε συμφωνηθεί, και επίσης εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ, επισημάνθηκε από το γραφείο του Νετανιάχου.
«Με την επανάληψη των μαχών υπογραμμίζουμε: η ισραηλινή κυβέρνηση είναι προσηλωμένη να επιτύχει τους στόχους του πολέμου – να απελευθερώσει τους ομήρους μας, να εξαλείψει τη Χαμάς και να διασφαλίσει ότι η Γάζα δεν θα αποτελέσει ποτέ απειλή για τους κατοίκους του Ισραήλ», αναφέρεται στην ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Το Ισραήλ έχει δεσμευθεί να εξαλείψει τη Χαμάς, σε απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε η παλαιστινιακή οργάνωση στις 7 Οκτωβρίου στην οποία σκοτώθηκαν 1.200 άνθρωποι.

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις απάντησαν ξεκινώντας μια εκστρατεία σφοδρών βομβαρδισμών εναντίον της Γάζας, ενώ ακολούθησε και χερσαία εισβολή. Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Χαμάς, περισσότεροι από 15.000 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής, εκ των οποίων περισσότερα από 6.000 παιδιά.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις παρά την επανέναρξη των μαχών

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή στη Γάζα με τους μεσολαβητές του Κατάρ και της Αιγύπτου παρά την επανάληψη των μαχών στο πεδίο, δήλωσε σήμερα καλά πληροφορημένη πηγή σχετικά με τις διαβουλεύσεις.

«Οι διαπραγματεύσεις για την ανακωχή στη Γάζα με τους μεσολαβητές του Κατάρ και της Αιγύπτου συνεχίζονται», τόνισε στο AFP η πηγή αυτή, η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί, έπειτα από μια νύχτα εντατικών διαβουλεύσεων, οι οποίες δεν κατέληξαν σε παράταση της ανθρωπιστικής παύσης των εχθροπραξιών στη Γάζα.

Hamas violated the operational pause, and in addition, fired toward Israeli territory.

The IDF has resumed combat against the Hamas terrorist organization in Gaza. pic.twitter.com/gVRpctD79R

— Israel Defense Forces (@IDF) December 1, 2023

Όμηροι

Το Κατάρ και η Αίγυπτος κατέβαλαν έντονες προσπάθειες για να παραταθεί η εκεχειρία μετά την ανταλλαγή χθες, Πέμπτη, οκτώ ακόμη Ισραηλινών ομήρων με αντάλλαγμα 30 Παλαιστίνιους κρατούμενους.

Το Ισραήλ είχε θέσει την απελευθέρωση τουλάχιστον 10 ομήρων ημερησίως ως όρο για να συνεχίσει να δέχεται την αναστολή των στρατιωτικών του επιχειρήσεων στη Γάζα.

Συνολικά κατά τις επτά ημέρες που διήρκεσε η εκεχειρία αφέθηκαν ελεύθεροι 105 όμηροι και 240 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι.

Ένας από τους βασικούς διαπραγματευτές του Κατάρ, ο Αμπντουλά αλ Σουλάιτι, ο οποίος συνέβαλε στη σύναψη της εκεχειρίας μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, είχε παραδεχθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα ήταν δύσκολο να πάψουν οι εχθροπραξίες.

«Στην αρχή πίστευα ότι το πιο δύσκολο θα ήταν να πετύχουμε μια συμφωνία», σημείωσε σε άρθρο του στο οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά τις παρασκηνιακές προσπάθειες που έγιναν με στόχο την επίτευξη της εκεχειρίας. «Ανακάλυψα ότι η τήρηση της ίδιας της συμφωνίας είναι εξίσου δύσκολη», πρόσθεσε.

🚨Sirens sounding in southern Israel🚨

— Israel Defense Forces (@IDF) December 1, 2023

Το Ισραήλ θα προστατεύσει τους αμάχους

Η εκεχειρία επέτρεψε την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα, αφού οι 2,4 εκατ. κάτοικοι του θύλακα είχαν υποβληθεί σε πλήρη πολιορκία από το Ισραήλ.

Ακόμη 56 φορτηγά και περισσότερα καύσιμα εισήλθαν χθες, Πέμπτη, στον θύλακα, σύμφωνα με το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας και την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο. Όμως εργαζόμενοι σε οργανώσεις αρωγής τονίζουν ότι η βοήθεια που έχει εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας είναι πολύ λιγότερη από αυτή που χρειάζεται.

Σε έκτακτη συνεδρίαση στο Αμάν, ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα κάλεσε χθες τους αξιωματούχους του ΟΗΕ και διεθνείς οργανώσεις να πιέσουν το Ισραήλ να επιτρέψει την είσοδο περισσότερης βοήθειας στον θύλακα.

Όταν τέθηκε σε ισχύ η εκεχειρία το Ισραήλ ετοιμαζόταν να επικεντρώσει τις επιχειρήσεις του στο νότιο τμήμα της Γάζας, έπειτα από επτά εβδομάδες που στοχοθετούσε το βόρειο.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, που επισκέφθηκε χθες το Ισραήλ για τρίτη φορά από την έναρξη του πολέμου, δήλωσε στον Νετανιάχου πως το Ισραήλ δεν μπορεί να προκαλέσει στη νότια Λωρίδα της Γάζας τις μαζικές απώλειες αμάχων και τον εκτοπισμό των κατοίκων, όπως έκανε στο βόρειο τμήμα του θύλακα.

«Συζητήσαμε λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό του Ισραήλ και υπογράμμισα ότι είναι σημαντικό για τις ΗΠΑ να μην επαναληφθεί στον νότο η μαζική απώλεια ζωών αμάχων και ο εκτοπισμός στον βαθμό που τα είδαμε στη βόρεια Γάζα», σημείωσε ο Μπλίνκεν.

«Και η ισραηλινή κυβέρνηση συμφώνησε με αυτή την προσέγγιση», πρόσθεσε.

Ετικέτες: ΓΑΖΑΓΑΖΑ ΤΩΡΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑΠΟΛΕΜΟΣ ΓΑΖΑ ΤΩΡΑΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

«Θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης»: Το Ισραήλ απειλεί να καταστρέψει τη Γάζα αν η Χαμάς δεν δεχθεί την ειρήνη με τους όρους του

22/08/2025 | 20:13
Featured

Κηρύχθηκε επίσημα λιμός στη Γάζα – ΟΗΕ: Οι θάνατοι από πείνα ισοδυναμούν με έγκλημα πολέμου

22/08/2025 | 18:00
Featured

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε έναρξη διαπραγματεύσεων για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

22/08/2025 | 08:13
Featured

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι: Στο επίκεντρο η Γάζα

21/08/2025 | 10:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΗΠΑ: Με ζεϊμπεκιά γιόρτασε την σύνταξη του ο Έλληνας Διοικητής της Κ-9 στη Νέα Υόρκη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • 41χρονη Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η μάχη με τον καρκίνο και ο βράχος στο πλευρό της, Ντέμης Νικολαΐδης

    417 shares
    Share 167 Tweet 104
  • Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας

    406 shares
    Share 162 Tweet 102
  • Λένα Σαμαρά: «Τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα» – Η σπαρακτική ανάρτηση του αδελφού της Κώστα για τα γενέθλιά του

    288 shares
    Share 115 Tweet 72
  • ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! Συντάξεις 2025–2026: Αναδρομικά έως 2.620€, κατάργηση προσωπικής διαφοράς και νέα μέτρα για την ΕΑΣ – Όλα τα τελευταία νέα

    198 shares
    Share 79 Tweet 50
  • Απογοητευμένος ο Τραμπ με τον Πούτιν: «Διορία δύο εβδομάδων για ειρήνη, αλλιώς κυρώσεις»

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Γάμος – έκπληξη στην Κεφαλονιά και πολιτική αναγνώριση στις ΗΠΑ για τον Άρη Κουρκουμέλη

    151 shares
    Share 60 Tweet 38
  • Συνελήφθη ο 40χρονος που σκότωσε την σύζυγό του στον Βόλο – Κρυβόταν σε πάρκινγκ

    341 shares
    Share 136 Tweet 85
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch